Gratis babydozen 2021

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en dat moet gevierd worden! Verschillende bedrijven bieden gratis babydozen aan, met leuke inhoud voor zwangere vrouwen. Ook zijn er meerdere bedrijven die cadeautjes aanbieden, zoals gratis mutsjes, rompers en boeken. Je vindt hieronder een lijst met de leukste gratis producten en gratis babydozen.

De blije doos + WIJ magazine

Gratis babydozen 2021

Een gratis pak Pampers, producten van onder andere Sudocreme, Prenatal en Philips Avent. De zwangerschapsbox is al tijdens de zwangerschap aan te vragen.

Zwanger en Babybox | Ouders van Nu

Twee keer een babybox, met tijdschriften, kortingsbonnen en leuke producten. Probeer Elmex, Pampers en Difrax uit! Deze zwangerschaps- en babyboxen zijn vanaf nu op te halen bij Albert Heijn!

Gratis? Niets is gratis, toch?

Dat klopt. Bijna niets is gratis. In het overzicht dat je hier gaat lezen, vind je veel “gratis” babyproducten. In de gratis babydozen zitten allerlei proefmonsters van bepaalde babyproducten. Voor ouders is dit erg handig: op die manier kunnen ze bepaalde producten in kleine hoeveelheden uitproberen.

Vaak zitten er ook nog kortingsbonnen in de pakketten. Bevalt het product? Dan kun je het met korting aanschaffen. Omdat je jezelf inschrijft, wordt je beloond met deze gratis producten. In theorie dus gratis, in de praktijk niet helemaal. Op je e-mailadres krijg je natuurlijk wel reclame toegestuurd. Je kunt jezelf hier overigens gemakkelijk voor afmelden.

Toch zijn sommige reclamemailtjes best handig. Denk aan mailtjes die hoge kortingen op Pampers of andere luiers aangeven. Of de sale op merkkleding? Kinderen zijn duur, dus een beetje besparen is af en toe best leuk!


De Roze Doos of La Boîte Rose | België

De Roze Doos bestaat uit meerdere geschenkdozen. In deze dozen vindt je waardevolle informatie, samples/stalen, kortingsbonnen en persoonlijke aanbiedingen. Denk aan luiers, crémes enzovoort.

Wanneer ontvang je deze dozen?

Doos 1Tijdens de zwangerschap : info over borstvoeding, zwangerschap en gezondheid. Interessante staaltjes + kortingsbonnen
Doos 2Na de geboorte : doos vol verrassingen en interessante informatie, staaltjes en kortingsbonnen.
Doos 3Wanneer je kindje 4 maanden is : informatie over gezondheid, voeding, welzijn van jouw kindje. Nieuwe producten proberen? Deze doos helpt daarbij.
Doos 4Eerste verjaardag : nog meer informatie en staaltjes in dit geschenkpakket!
Doos 5Moment dat je kindje naar de kleuterklas gaat : informatie en staaltjes om uit te proberen. Natuurlijk bevat het pakket ook kortingsbonnen.

Enthousiast geworden? Online kwam ik positieve verhalen tegen over deze Roze Doos. Onder andere de staaltjes van de luiers, Zwitsal en Sudocreme (Dermocare) worden enthousiast gebruikt.

Heláás: deze actie is alléén voor inwoners van België. Wanneer je een adres hebt in België, kun je jezelf inschrijven. Dat kan via deze link


De blije doos + WIJ magazine

Van alle gratis babydozen is dit misschien wel de meest bekende doos. De blije doos bevat onder andere producten van Pampers, Philips Avent, Sudocreme, Prénatal en diverse kortingsbonnen. Nog meer extra’s:Het magazine WIJ tijdens de zwangerschap, tot één jaar na de geboorte. Ik heb dit magazine met veel plezier gelezen!

*Gratis mutsje met naam van jouw kindje na de geboorte

*Relevante nieuwsbrieven en updates over jouw zwangerschap

*Nadat je jezelf hebt ingeschreven, krijg je thuis het magazine WIJ opgestuurd en ontvang je per e-mail een ophaalbericht. Met dit bericht kun je de blije doos ophalen bij een Prénatal filiaal. Inschrijven mag alleen door de zwangere zelf. Klik op de afbeelding hieronder om de blije doos aan te vragen.
Zwanger en Babybox | Ouders van Nu

De Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu is altijd erg leuk. Je ontvangt onder andere de speciale editie van Ouders van Nu Zwanger. Ook krijg je een exemplaar van Ouders van Nu magazine. Nog niet uitgelezen? Dan heb je ook nog een exemplaar van Kek Mama in de doos zitten.

Normaal gesproken waren deze babydozen op te halen bij Blokker. Sinds januari 2021 kun je deze vernieuwde dozen ophalen van Albert Heijn! De babydozen hebben ook een ander uiterlijk gekregen. Of Albert Heijn er ook cadeautjes in doet, zoals bij Blokker het geval was, is (nog) niet bekend.

Je bent in ieder geval verzekerd van veel leesplezier! De tijdschriften van Ouders van Nu zijn erg leuk. Tijdens de zwangerschap, maar ook daarna. Je kunt tijdens de inschrijving een datum en winkelfiliaal uitkiezen, waar je het pakket op kunt halen.
Hallo Mama Babydoos | Jumbo

Ook Jumbo kan niet achterblijven met het verstrekken van een babydoos. Gratis = gratis, dus dat is altijd leuk. De inhoud van deze doos kan ook verschillen, maar meestal bestaat de doos uit een knuffel, zwangerschaps- en babykaarten (mijlpalen) en wat proefartikelen. Via deze link kun je de doos aanvragen.

Deze doos is momenteel niet (meer) verkrijgbaar bij Jumbo.


Kiekeboebox | PLUS

De PLUS Kiekeboebox zit vol leuke en handige producten. Ook nu kan de inhoud verschillen. Bij mij zat er een pak luiers in, samen met billendoekjes, wasmiddel én wasverzachter, een knuffel, sap en nog wat andere dingetjes. De moeite waard dus! Vraag hem hier aan.


Babypakket | Kruidvat

Het babypakket van de Kruidvat is ook erg leuk. Je vindt onder andere aan pak Kruidvat Newborn luiers in de tas. Ook zul je wasgel, billendoekjes en kleinigheidjes vinden. De inhoud zit niet in een doos, maar in een handige, herbruikbare tas. Je kunt jezelf hier aanmelden.


Babydoos | Baby-dump

Ook Baby-Dump heeft een verrassing voor aanstaande ouders. In dit pakket vind je onder andere lepeltjes, bakjes met deksels, een romper en een speen. Dit kan verschillen per doos. Schrijf je hier in of klik op onderstaande afbeelding.


Gratis boek | Boekenwinkels

Bekijk op deze website waar jij gratis het boek “Slaap kindje slaap” op kunt halen. Er doen verschillende boekenwinkels mee. Bij het tonen van een geboortekaartje krijg je een gratis boek mee.


Gratis pakket | Hoogvliet

Bij de supermarkt Hoogvliet kun je jezelf aanmelden voor het babyprogramma “Welkom op de Wereld”. Je krijgt dan e-mails en zodra jouw kindje geboren is, kun je een pakket ophalen in de winkel. Schrijf jezelf vandaag nog in.


Gratis pakketten | Babypoint

Via de website van Babypoint kun je ook twee leuke pakketten aanvragen. Ook kun je, als je daar interesse in hebt, een borstvoedingsboekje als eBook ontvangen.


Gratis romper | Zeeman

Net papa of mama geworden? Dan kun je een gratis rompertje ophalen bij Zeeman. Dit rompertje is van biologisch katoen (stretch) gemaakt. Wanneer je via onderstaande link je gegevens invult, krijg je een waardebon via de e-mail.

Haal jouw rompertje gratis op in de winkel! Soms belandt de mail in de spambox, dus controleer die ook even! Wij hebben erg goede ervaringen met de rompertjes van Zeeman! Vraag hem hier aan.


Boekstartkoffertje | de bibliotheek

Na de geboorte van jouw kindje ontvang je een inschrijfkaart voor de bibliotheek. Lezen is goed voor kinderen! In de eerste jaren is het ook erg leuk om jouw kindje voor te lezen. Kinderen lenen boeken gratis tot hun twaalfde jaar.

Heb je op de een of andere manier geen kaart ontvangen voor dit Boekstartkoffertje? Dan kun je hem hier alsnog aanvragen. In dit koffertje vindt je informatie, een inschrijfkaart en een leuk (baby)boekje.

Inschrijven kan hier.


Gratis spuugdoekje | Nutricia

Wanneer je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief van Nutricia, kom je alles te weten over je zwangerschap. Ook tijdens de eerste jaren met jouw baby/kindje krijg je informatieve e-mails. De e-mails van Nutricia vond ik altijd hartstikke handig en nuttig! Geen onzinnig reclamegedoe.

Het knuffelkonijntje ontvang je na ongeveer zes weken thuis. Hier zitten geen verplichtingen of verborgen kosten aan vast. Ook tijdens verjaardagen hebben wij leuke attenties ontvangen van Nutricia. Of dat nog steeds het geval is, weet ik niet.

Via deze pagina op de website van Nutricia kun je jezelf inschrijven.


Gratis kraampakket | zorgverzekering

Iedere inwoner van Nederland is verplicht verzekerd voor de zorg. Vaak krijg je een kleinigheidje van jouw zorgverzekeraar, wanneer zij weten dat je een kindje krijgt/hebt gekregen.

Niet iedere zorgverzekeraar verstrekt een gratis kraampakket. Bekijk de informatie op de website van jouw verzekeraar.Ben je nog niet uitgelezen? Lees ook mijn andere handige artikelen:

Zorgverzekering zwangerschap 2021 | alle informatie
Baby Musthaves top 10, wat heb ik nodig?
Peuterspeelgoed | wij geven jou 10 tips!

close

Niks meer missen? Schrijf je dan snel in!