Gratis babydoos aanvragen? Bekijk ons overzicht!

gratis babydoos

Ben je zwanger? Dan is een gratis babydoos of zwangerschapsbox een leuk presentje voor de mommy to be. De gratis babydozen zijn vandaag de dag nog steeds een groot succes en worden dagelijks besteld. Een gratis babydoos laat je kennismaken met allerlei handige babyproducten, waarvan je wellicht nog geen idee hebt dat ze bestaan. Een gratis babydoos aanvragen doe je hier!

Wat is een gratis babydoos?

Wanneer je zwanger bent, krijg je van alle kanten goed advies. Goed advies van ouders, de verloskundige, vrienden, vriendinnen en allerlei babyblaadjes. Wat heb je nu echt nodig? Wat zijn heel handige producten die je zeker weten gaat gebruiken? En welke producten kun je maar beter laten liggen? Een gratis babydoos zit boordevol informatie en gratis producten voor jou en je kindje.

Echt gratis? Geen addertjes onder het gras? Ja en gedeeltelijk nee. Je betaalt niets voor de gratis babydoos, maar er zit wel een klein addertje onder het gras. Tijdens het aanvragen van de gratis babydoos laat je namelijk je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en adres. Op die manier kunnen bedrijven jou benaderen met gerichte reclame en producten. In principe “verkoop” je deze gegevens voor een babydoos met babyproducten.

Is dat erg? Nee, maar niet iedereen wilt reclame ontvangen. Let wel op: de reclame die je zult ontvangen is van toepassing op de nieuwe levensfase die aanbreekt: het ouderschap. Zo kun je diverse kortingsbonnen verwachten (o.a. Pampers) van meerdere winkels waar je babyproducten kunt aanschaffen. En wie houdt er niet van flinke kortingen?!

Welke gratis babydoos is het allerleukste?

Er zijn al jarenlang twee gratis babydozen welke zeer populair zijn: de blije doos van Prénatal en de Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau (was Babybox). Deze gratis babypakketten bevatten altijd erg leuke producten die je goed kunt gebruiken tijdens de eerste maanden van het leven van je baby. Ook vind je vaak handige kortingsbonnen voor luiers, luierdoekjes en andere babyproducten.

Enige tijd geleden hebben we meerdere uitgebreide artikelen gewijd aan gratis babydozen én gratis producten voor je kindje. Hieronder kun je de links vinden naar deze artikelen, zodat je alle gratis dozen aan kunt vragen. In dit artikel vind je de vijf meest populaire, gratis babydozen en producten van dit moment.

De blije doos van Prénatal als leukste gratis babydoos

Bijna iedere (aanstaande) ouder kent de babywinkel Prénatal. Wanneer je je eerste kindje verwacht, komt er veel informatie op je af. Je kunt wel wat hulp gebruiken en daar kun je Prénatal goed bij gebruiken! De winkel verkoopt bijna alles voor je kindje: van de leukste en mooiste babykamers tot aan de meest schattige rompertjes voor je kleine schattebout.

In de gratis babydoos van Prénatal vind je doorgaans heel nuttige producten en kortingsbonnen, zodat je op een leuke manier kennis kunt maken met babyproducten. De inhoud van de blije doos verschilt regelmatig, maar je kunt erop rekenen dat je deze gratis babydoos niet voor niets ophaalt. Hieronder lees je wat er meestal in de gratis babydoos van Prénatal zit.

Inhoud gratis babydoos: luiers van het merk Pampers, (soms) een babyflesje en speentje van het merk Avent, sokjes, Sudocreme, proefverpakking van bijvoorbeeld maandverband, bollendoekjes en andere producten. Daarnaast zitten er vaak producten in als een (kinder)tandenborsteltje, een knuffeltje, tandpasta, Dettol doekjes, alcoholvrij bier (niet altijd meer).

De 2e leukste gratis babydoos: Ouders van Nu Zwangerbox

Tijdens de zwangerschap kun je de Zwangerbox van Ouders van Nu aanvragen. Deze gratis babydoos is onder ouders bekend onder verschillende namen, omdat hij door de jaren heen bij verschillende bedrijven opgehaald moest worden. In het begin stond deze gratis babydoos bekend als dé Etos babydoos, omdat je de Zwangerbox hier jarenlang op moest halen.

Na een paar jaar is hier verandering in gekomen en mocht de doos opgehaald worden bij Blokker. Leuk, want Blokker stopte er zelf ook leuke kortingsbonnen en extraatjes in! Helaas kwam er al snel weer verandering in en waren de dozen niet meer verkrijgbaar bij Blokker. Vanaf 2021 staat de gratis babydoos van Ouders van Nu bekend als de Zwangerbox van Albert Heijn en dit jaar wordt de Zwangerbox gewoon thuisgestuurd!

Ondanks het rumoerige (ophaal)verleden van deze gratis babydoos, is de inhoud altijd leuk gebleven! Let wel op, want de inhoud verschilt altijd per doos! In deze gratis boxen zitten altijd heel veel fijne producten!

De gratis babydoos van Ouders van Nu kan tijdens de zwangerschap aangevraagd worden, maar ook na de geboorte wordt je nog verrast met een leuke babybox! Zodra je de babydoos hebt aangevraagd, krijg je hier meer informatie over per e-mail.

Gratis knuffeldoekje van Nutricia

Nutricia kennen we nog van vroeger: heerlijke chocolademelk, flesvoeding en potjes babyvoeding zijn al jarenlang populair onder veel ouders en ouders. Wil je graag updates ontvangen over de zwangerschap en later over de ontwikkeling van je baby? Meld je dan aan bij Nutricia! Je krijgt per e-mail leuke zwangerschapsupdates en daarnaast ontvang je ook het bekende knuffeldoekje van Nutricia!

Vraag direct via onderstaande banner het knuffeldoekje van Nutricia aan en ontvang direct leuke updates!

Welke gratis babydoos als zwanger bent?

Naast de meest populaire gratis babyboxen zijn er nog veel meer gratis dozen en producten aan te vragen wanneer je zwanger bent. In deze gratis zwangerschaps- en babyboxen kun je allerlei praktische producten en kortingsbonnen vinden, zodat je kennis kunt maken met babyproducten. Inmiddels zijn er ontzettend veel gratis babyspulletjes aan te vragen en wij hebben deze speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Gratis babydoos HEMA

HEMA is een bekende en fijne winkel op het gebied van babyproducten. Je kunt hier terecht voor onder andere de badspullen voor je kindje (babybadje + standaard, badtextiel, hydrofiel textiel, badthermometer enzovoort), de eerste garderobe voor je baby ( de meest populaire rompertjes van Nederland!), maar ook voor allerlei andere producten.

Maar helaas: er is jammer genoeg nog steeds geen gratis babydoos van HEMA verkrijgbaar. Ben je groot fan van HEMA? Let dan op de leuke aanbiedingen en scoor de leukste babykleding met leuke kortingen.

Leestips voor tijdens de zwangerschap

De zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw. Het hele lichaam verandert en ook in je dagelijkse leven zal er veel gaan veranderen. Wij hebben een aantal handige artikelen voor je op een rijtje gezet, welke leuk en/of nuttig zijn om te lezen wanneer je zwanger bent. Een voorbereid mens telt voor twee!

Leestips voor de babyuitzet

Scroll naar boven