Babyboxen aanvragen – 19x écht gratis babyboxen

babyboxen aanvragen

Zwanger! Met een baby’tje op komst staat je een dure tijd te wachten. Je bent een dief van je eigen portemonnee wanneer je de leukste gratis babyboxen en zwangerschapsboxen laat liggen! In deze gratis babypakketten zitten de leukste, GRATIS babyproducten en gratis producten voor jou als zwangere vrouw. Gratis babyboxen aanvragen: Bekijk hieronder 5x de meest populaire en ECHT GRATIS babyboxen en zwangerschapsboxen!

babyboxen aanvragen

De blije doos + WIJ magazine

Deze super leuke, GRATIS babybox wordt al sinds 1974 verstrekt. Deze gratis babydoos is het meest bekend én het meest populair. Vrijwel iedere zwangere vrouw komt in aanraking met deze praktische babybox. Maar, wat is de inhoud van de blije doos in 2023?

Inhoud blije doos 2023

Naast het WIJ magazine zitten er nog veel leuke gratis babyproducten in dit gratis babypakket van verschillende merken. Denk aan een pak luiers van Pampers, Philips Avent flesjes en/of spenen, Sudocreme proefpotje, Prénatal producten en natuurlijke diverse kortingscodes / kortingsbonnen. Die kortingsbonnen zijn erg handig, want je kunt hiermee veel geld besparen op de babyuitzet!

Blije doos ophalen

Na de inschrijving krijg je een uitnodiging per post of mail om de blije doos op te halen bij Prénatal.

GRATIS de blije doos + WIJ magazine aanvragen en ontvang dit gratis babypakket!

Gratis babydozen 2023

Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau

Nog zo’n leuke, GRATIS zwangerschapsbox én gratis babypakket, maar dan van Ouders van Nu. Ook deze gratis babyboxen zijn razend populair en worden door veel mommy’s to be aangevraagd!

Deze gratis zwangerschapsboxen staan ook wel bekend als de Blokker gratis babydozen of de Etos gratis babydozen. Tot januari 2021 waren deze gratis zwangerschapsboxen namelijk op te halen in Blokker-filialen. Tegenwoordig worden deze dozen gratis naar je opgestuurd!

Inhoud Ouders van Nu Zwangerbox en Babycadeau

De inhoud van de GRATIS Ouders van Nu zwanger en babybox: leuke en handige producten voor aanstaande moeders! Denk aan dé tijdschriften voor mommy’s to be : Ouders van Nu en Kek Mama. Maar ook Pampers, een speentje van Difrax en Albert Heijn, kortingsbonnen en nog veel meer!

Babyboxen aanvragen

Tip! Vraag de gratis babyboxen zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval vóór je achtste zwangerschapsmaand. Hierna kun je alleen nog de gratis babybox aanvragen, totdat je kindje zes maanden oud is.

Vraag gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan

Gratis babypakket

De Roze Doos – gratis babyboxen aanvragen België!

TIP: De Roze Doos is nu ook te bestellen door Nederlanders!

De gratis babyboxen van De Roze Doos zijn in België immens populair. Niet gek, want het zijn er een heleboel! Na de GRATIS inschrijving ontvang je meerdere geschenkdozen met praktische inhoud voor jou en je kindje.

De inhoud van De Roze Doos verschilt per geschenkdoos: voor iedere leeftijd is er namelijk een aparte gratis babypakket. Kort samengevat: je ontvangt samples/stalen van babyproducten, kortingsbonnen, luiers, crémes, gratis producten van Pampers en Nutricia en ga zo maar door! Een ware musthave!

De Roze Doos biedt de volgende gratis babyboxen: de zwangerschapsbox, de geboortebox, de eerste maandenbox, de eerste verjaardagbox én de eerste schoolherinneringenbox!

Het zou eeuwig zonde zijn wanneer je het Roze Babydoos Geboortepakket niet aanvraagt!

(Let op: wanneer je de doos aanvraagt, krijg je gerelateerde aanbiedingen totdat je kind 18 jaar is. Je kunt jezelf uiteraard uitschrijven)

Vraag dus snel GRATIS de Roze Doos aan via de banner!

babyboxen aanvragen

Plus Kiekeboebox – gratis babyboxen aanvragen

Kiekeboe! Plus biedt gratis babypakket voor ouders die in de buurt van een Plus-filiaal wonen. Dit GRATIS babypakket zit natuurlijk vol met praktische en leuke babyproducten.

Inhoud gratis babypakket Plus Kiekeboebox

Ieder gratis babypakket is anders ingedeeld, dus een concreet lijstje kunnen we je niet geven. Best leuk toch, zo’n verrassing?! De ervaringen van andere moeders vertellen ons dat de gratis producten uit dit gratis babypakket erg nuttig zijn!

In het merendeel van het gratis babypakket van Plus was de inhoud: gratis luiers, babyverzorgingsproducten, een knuffeltje, billendoekjes, wasverzachter en sap.

Hier vraag je de GRATIS Plus Kiekeboebox aan

babyboxen aanvragen

Kruidvat Mama Tas – gratis babyboxen aanvragen

Heb jij al een Kruidvat voordeelpas? Kruidvat biedt een gratis babypakket aan, welke verpakt is in een speciale Kruidvat shopper. Milieuvriendelijk: gebruik de tas keer op keer wanneer je gaat babyshoppen bij Kruidvat! Je profiteert van BabyMamaVoordeel met je voordeelpas!

De inhoud van de Kruidvat Mama Tas: in de goed gevulde tas zitten o.a. Kruidvat Newborn luiers, wasgel, billendoekjes (lotiondoekjes), leuke stickers voor in het plakboek en nog wat kleinigheidjes voor jou en je kindje!

Vraag hier GRATIS de Kruidvat Mama Tas aan

Gratis babydoos aanvragen tips!

Misschien wist je nog helemaal niet van het bestaan van de gratis babydozen af of heb je (nog) geen zin gehad om jezelf erin te verdiepen. Hieronder lees je een aantal tips over de gratis babydozen en verder kun je nog meer écht gratis babydozen en gratis babyspulletjes bekijken!

Hoe vraag ik gratis babydozen aan?

Meestal kun je de gratis babydozen aanvragen op de website van de betreffende winkel. In sommige gevallen moet je langs de winkel (supermarkt) met een geboortekaartje van je kindje óf een bewijs van de geboorte van je kind. Niet iedere winkel heeft dezelfde voorwaarden, maar per gratis babydoos wordt precies aangegeven hoe je hem kunt aanvragen en ophalen.

Wanneer vraag ik de gratis babydozen aan?

Ben je zwanger? Dan kun je meestal direct de gratis babyboxen aanvragen. Bij de meeste gratis blije dozen is het nodig om een vermoedelijke bevaldatum / uitgerekende datum door te geven. Bij de blije doos van Prénatal kun je jezelf online inschrijven, waarna je op den duur een persoonlijke ophaalkaart ontvangt via de e-mail. Dit is ook het geval voor de gratis Zwanger- & Babybox van Ouders van Nu.

Let wel op! Sommige gratis blije dozen kun je tot een bepaalde periode in de zwangerschap aanvragen! Let hier goed op tijdens de aanvraag. Bij supermarkten kun je jezelf meestal van tevoren inschrijven, maar dien je later nog een geboortekaartje te tonen of af te geven voor een gratis babybox!

Wat zit er in de gratis babydozen?

Ook de inhoud van alle gratis zwangerschapsboxen en babyboxen verschillen per winkel. Er zitten natuurlijk vaak gratis babyspullen in van bekende babymerken, maar ook producten van het huismerk van de winkel. Op die manier maak jij als aanstaande moeder of vader alvast kennis met de producten voor je kindje.

Dit kun je verwachten: Pampers, Kruidvat luiers, billendoekjes, lotiondoekjes, Sudocreme potjes, Bepanthen tubes, flesjes, fopspeentjes, cremes voor mama & baby, speelgoed en nog veel meer! Erg handig, want zo kun je gratis kennismaken met verschillende producten en merken.

Sommige bedrijven bieden geen gratis babydozen, maar wél andere gratis babyproducten. Denk aan proefdrukken van geboortekaartjes, gratis rompers, gratis mutsjes, gratis boeken en gratis tijdschriften.

Gratis blije dozen aanvragen voor iemand anders

Vroeger kon je de gratis blije dozen aanvragen voor een vriendin of familielid, maar dit is vanwege privacyredenen niet meer mogelijk. Je kunt de zwangere in kwestie natuurlijk wel attenderen op deze leuke, complete lijst met allerlei gratis babypakketten / blije dozen en gratis babyproducten! Dit kun je doen via de onderstaande social media iconen!

Gratis babydozen aanvragen lukt niet

Ben je jezelf aan het inschrijven voor de blije dozen en krijg je een foutmelding? Is je e-mailadres al bekend? In sommige gevallen kun je jezelf inloggen en aangeven dat je (weer) zwanger bent. Je hoeft je e-mailadres dan niet meer te registreren.

Het komt ook voor dat de bevestigingsmailtjes (en/of ophaalmailtjes) in de spambox (ongewenste e-mails) terechtkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat je de mailtjes mist, maar dat deze wél zijn verstuurd. Lukt het echt niet? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende winkel of langsgaan in een filiaal.

Nog meer écht gratis babyboxen aanvragen en gratis babyspullen

Naast de gratis blije doos, de Ouders van Nu Zwanger en Babybox, De Roze Doos, de Plus Kiekeboebox en de Kruidvat Mama Tas zijn er nog veel meer écht gratis babydozen. Hieronder vind je een lijstje met de meest populaire gratis babyboxen en zwangerschapsboxen of producten die je kunt aanvragen.

Kaartje2go proefdruk geboortekaartje

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk van een gekozen geboortekaartje aanvragen. Je kunt ook meedoen aan een speciale actie: gratis geboortekaartjes wanneer je op de uitgerekende datum bevalt!

Gratis Zeeman rompertje aanvragen

Weer geen gratis babybox, maar wel een leuk gratis rompertje van Zeeman. Maak kennis met de fijne kwaliteit van deze winkel en bestel het gratis rompertje, gemaakt van biologisch katoen.

Gratis Mama tijdschriften 14 dagen lang

Bij deze gratis actie kun je speciale Mama tijdschriften 14 dagen lang gratis lezen. Wil je deze tijdschriften langer lezen? Dan kun je een abonnement van €9,99 per maand afsluiten. Wil je dit niet? Dan meld je jezelf af na binnen twee weken (14 dagen). Voorbeeld tijdschriften: Ouders van Nu Zwanger, KEK Mama, VIVA Mama en Ouders Van Nu.

Baby & Tiener gratis geboortedoos

Dit is geen gratis babybox, maar een gratis Geboortedoos. In deze geboortedoos kun je als ouders speciale spulletjes bewaren, zoals haarlokjes en tandjes.

Stichting Babyspullen – gratis babyboxen aanvragen

Dit gratis babypakket is voor ouders die er financieel niet zo goed voor staan. Vraag dit pakket dus alleen aan wanneer dit het geval is. De inhoud van dit baby startpakket is meestal: babykleding, speelgoed en verzorgingsproducten.

Gratis knuffeldoekje – Nutricia

Dit gratis knuffeldoekje kun je in veel huishoudens terug vinden. Helemaal gratis! Nutricia ken je misschien van de potjes babyvoeding en de flesvoeding. Jammer genoeg bieden zij geen leuk, gratis babypakket aan.

Jan Linders gratis babybox

Het bedrijf Jan Linders biedt wél een gratis babypakket aan. De inhoud van deze gratis babydoos is een verrassing, maar het gratis babypakket zit vol handige producten voor je kleintje. Je moet jezelf binnen twee weken na de geboorte van je kindje inschrijven en daarna ontvang je een ansichtkaart thuis waarmee je het gratis babypakket op kunt halen.

Gratis babybox van Babydump

Misschien heb je tijdens de zwangerschap al kennisgemaakt met Babydump? Ook dit bedrijf biedt een gratis babydoos aan met handige producten als lepeltjes, bakjes met deksels, een romper en een speen.

Lemniscaat | gratis babyboxen aanvragen

Geen gratis babyboxen, maar wel een gratis boek. Via de onderstaande link kun je het gratis boek “Slaap kindje slaap” aanvragen. Voorgelezen worden is erg goed voor je baby!

Hoogvliet Welkom op de Wereld | gratis babyboxen aanvragen

Vanaf week 32 van de zwangerschap krijg je handige e-mails met speciale acties. Na de geboorte kun je bij Hoogvliet een gratis Welkom op de Wereld pakket ophalen, ter waarde van €30,00!

Gratis Boekstartkoffertje

Om het (voor)lezen te stimuleren, biedt de bibliotheek een gratis Boekstartkoffertje aan. In dit vrolijke, gratis koffertje zit o,a, een voorleesboekje en een knisperboekje voor je kindje.

Gratis babybox aanvragen van Babypoint

Van Babypoint krijg je twee gratis babydozen én een gratis borstvoedingsboekje. Handig, want alle informatie is welkom wanneer je kiest voor het geven van borstvoeding.

Babyboxen aanvragen GRATIS! Tasbaby – Snowis

In het gratis babypakket van Tasbaby zit meestal een stoffen tas, een zonnescherm, een knuffeltje en een fotolijstje.

Babyboom gratis babyboxen aanvragen

Net als de Roze Doos zijn de gratis babydozen van Babyboom voor Belgische ouders.

Compleet overzicht bekijken?! Bekijk ons handige, complete overzicht met GRATIS babydozen!

Gratis kraampakket / babybox aanvragen bij je zorgverzekeraar

In Nederland is iedereen verplicht verzekerd. Jammer genoeg wordt er geen gratis kraampakket aangeboden vanuit de basisverzekering. Heb je een aanvullende zorgverzekering / aanvullend pakket? Dan wordt er meestal wel een gratis kraampakket aangeboden door de zorgverzekeraar.

Geen aanvullende verzekering? Geen nood! Een kraampakket kost niet heel veel geld. Hieronder zie je een kraampakket met alles dat je nodig hebt tijdens en na de bevalling.

Alles wat je tijdens een thuisbevalling nodig hebt, zit in het kraampakket. Kies je voor een ziekenhuisbevalling? Ook dan is het verstandig om een kraampakket in huis te hebben, voor het geval je onverwacht toch thuis bevalt.

Relevante artikelen

Scroll naar boven