Babyboxen aanvragen | 19x écht gratis babyboxen

gratis babydozen

Zwanger! Met een baby’tje op komst staat je een dure tijd te wachten. Je bent een dief van je eigen portemonnee wanneer je de leukste gratis babyboxen en zwangerschapsboxen laat liggen! In deze gratis babypakketten zitten de leukste, GRATIS babyproducten en gratis producten voor jou als zwangere vrouw. Gratis babyboxen aanvragen: Bekijk hieronder 5x de meest populaire en ECHT GRATIS babyboxen en zwangerschapsboxen!

babyboxen aanvragen

De blije doos + WIJ magazine

Deze super leuke, GRATIS babybox wordt al sinds 1974 verstrekt. Deze gratis babydoos is het meest bekend én het meest populair. Vrijwel iedere zwangere vrouw komt in aanraking met deze praktische babybox. Maar, wat is de inhoud van de blije doos in 2021?

Inhoud blije doos 2021

Naast het WIJ magazine zitten er nog veel leuke gratis babyproducten in dit gratis babypakket van verschillende merken. Denk aan een pak luiers van Pampers, Philips Avent flesjes en/of spenen, Sudocreme proefpotje, Prénatal producten en natuurlijke diverse kortingscodes / kortingsbonnen. Die kortingsbonnen zijn erg handig, want je kunt hiermee veel geld besparen op de babyuitzet!

Blije doos ophalen corona

Na de inschrijving krijg je een uitnodiging per post of mail om de blije doos op te halen bij Prénatal. Momenteel (mei 2021) kan de blije doos weer in Prénatal filialen worden opgehaald.

>> GRATIS de blije doos + WIJ magazine aanvragen en ontvang dit gratis babypakket!

Gratis babypakket

Ouders van Nu Zwanger en Babybox

Nog zo’n leuke, GRATIS zwangerschapsbox én gratis babypakket, maar dan van Ouders van Nu. Ook deze gratis babyboxen zijn razend populair en worden door veel mommy’s to be aangevraagd!

Deze gratis zwangerschapsboxen staan ook wel bekend als de Blokker gratis babydozen of de Etos gratis babydozen. Tot januari 2021 waren deze gratis zwangerschapsboxen namelijk op te halen in Blokker-filialen. Tegenwoordig bestaat er een samenwerking tussen de Appie (Albert Heijn) en Ouders van Nu, dus daar kun je de gratisbaby pakketten ophalen.

Inhoud Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

De inhoud van de GRATIS Ouders van Nu zwanger en babybox: leuke en handige producten voor aanstaande moeders! Denk aan dé tijdschriften voor mommy’s to be : Ouders van Nu en Kek Mama. Maar ook Pampers, een speentje van Difrax en Albert Heijn, kortingsbonnen en nog veel meer!

Babyboxen aanvragen

Tip! Vraag de gratis babyboxen zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval vóór je achtste zwangerschapsmaand. Hierna kun je alleen nog de gratis babybox aanvragen, totdat je kindje zes maanden oud is.

>> Vraag hier GRATIS de Ouders van Nu Zwangerschapsbox en Babybox aan

Gratis babypakket

De Roze Doos | gratis babyboxen aanvragen België!

De gratis babyboxen van De Roze Doos zijn in België immens populair. Niet gek, want het zijn er een heleboel! Na de GRATIS inschrijving ontvang je meerdere geschenkdozen met praktische inhoud voor jou en je kindje.

De inhoud van De Roze Doos verschilt per geschenkdoos: voor iedere leeftijd is er namelijk een aparte gratis babypakket. Kort samengevat: je ontvangt samples/stalen van babyproducten, kortingsbonnen, luiers, crémes, gratis producten van Pampers en Nutricia en ga zo maar door! Een ware musthave!

De Roze Doos biedt de volgende gratis babyboxen: de zwangerschapsbox, de geboortebox, de eerste maandenbox, de eerste verjaardagbox én de eerste schoolherinneringenbox!

Het zou eeuwig zonde zijn wanneer je het Roze Babydoos Geboortepakket niet aanvraagt!

(Let op: wanneer je de doos aanvraagt, krijg je gerelateerde aanbiedingen totdat je kind 18 jaar is. Je kunt jezelf wel uitschrijven)

Vraag dus snel GRATIS de Roze Doos aan via de banner!

babyboxen aanvragen

Plus Kiekeboebox – gratis babyboxen aanvragen

Kiekeboe! Plus biedt gratis babypakket voor ouders die in de buurt van een Plus-filiaal wonen. Dit GRATIS babypakket zit natuurlijk vol met praktische en leuke babyproducten.

Inhoud gratis babypakket Plus Kiekeboebox

Ieder gratis babypakket is anders ingedeeld, dus een concreet lijstje kunnen we je niet geven. Best leuk toch, zo’n verrassing?! De ervaringen van andere moeders vertellen ons dat de gratis producten uit dit gratis babypakket erg nuttig zijn!

In het merendeel van het gratis babypakket van Plus was de inhoud: gratis luiers, babyverzorgingsproducten, een knuffeltje, billendoekjes, wasverzachter en sap.

>> Hier vraag je de GRATIS Plus Kiekeboebox aan

babyboxen aanvragen

Kruidvat Mama Tas – gratis babyboxen aanvragen

Heb jij al een Kruidvat voordeelpas? Kruidvat biedt een gratis babypakket aan, welke verpakt is in een speciale Kruidvat shopper. Milieuvriendelijk: gebruik de tas keer op keer wanneer je gaat babyshoppen bij Kruidvat! Je profiteert van BabyMamaVoordeel met je voordeelpas!

De inhoud van de Kruidvat Mama Tas: in de goed gevulde tas zitten o.a. Kruidvat Newborn luiers, wasgel, billendoekjes (lotiondoekjes), leuke stickers voor in het plakboek en nog wat kleinigheidjes voor jou en je kindje!

>> Vraag hier GRATIS de Kruidvat Mama Tas aan

Nog meer écht gratis babyboxen aanvragen en gratis babyspullen

Naast de gratis blije doos, de Ouders van Nu Zwanger en Babybox, De Roze Doos, de Plus Kiekeboebox en de Kruidvat Mama Tas zijn er nog veel meer écht gratis babydozen. Hieronder vind je een lijstje met de meest populaire gratis babyboxen en zwangerschapsboxen of producten die je kunt aanvragen.


Kaartje2go proefdruk geboortekaartje

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk van een gekozen geboortekaartje aanvragen. Je kunt ook meedoen aan een speciale actie: gratis geboortekaartjes wanneer je op de uitgerekende datum bevalt!

Gratis proefdruk + kans op gratis geboortekaartjes aanvragen


Gratis Zeeman rompertje aanvragen

Weer geen gratis babybox, maar wel een leuk gratis rompertje van Zeeman. Maak kennis met de fijne kwaliteit van deze winkel en bestel het gratis rompertje, gemaakt van biologisch katoen.

Vraag het GRATIS Zeeman rompertje hier aan


Gratis Mama tijdschriften 14 dagen lang

Bij deze gratis actie kun je speciale Mama tijdschriften 14 dagen lang gratis lezen. Wil je deze tijdschriften langer lezen? Dan kun je een abonnement van €9,99 per maand afsluiten. Wil je dit niet? Dan meld je jezelf af na binnen twee weken (14 dagen). Voorbeeld tijdschriften: Ouders van Nu Zwanger, KEK Mama, VIVA Mama en Ouders Van Nu.

Vraag de Mama tijdschriften hier aan


Baby & Tiener gratis geboortedoos

Dit is geen gratis babybox, maar een gratis Geboortedoos. In deze geboortedoos kun je als ouders speciale spulletjes bewaren, zoals haarlokjes en tandjes.

Hier vraag je GRATIS de geboortedoos aan


Stichting Babyspullen – gratis babyboxen aanvragen

Dit gratis babypakket is voor ouders die er financieel niet zo goed voor staan. Vraag dit pakket dus alleen aan wanneer dit het geval is. De inhoud van dit baby startpakket is meestal: babykleding, speelgoed en verzorgingsproducten.

Vraag hier een gratis babypakket van Stichting Babyspullen aan


Gratis knuffeldoekje – Nutricia

Dit gratis knuffeldoekje kun je in veel huishoudens terug vinden. Helemaal gratis! Nutricia ken je misschien van de potjes babyvoeding en de flesvoeding. Jammer genoeg bieden zij geen leuk, gratis babypakket aan.

Vraag hier gratis het knuffeldoekje van Nutricia aan


Jan Linders gratis babybox

Het bedrijf Jan Linders biedt wél een gratis babypakket aan. De inhoud van deze gratis babydoos is een verrassing, maar het gratis babypakket zit vol handige producten voor je kleintje. Je moet jezelf binnen twee weken na de geboorte van je kindje inschrijven en daarna ontvang je een ansichtkaart thuis waarmee je het gratis babypakket op kunt halen.

Vraag hier het GRATIS babypakket van Jan Linders aan


Gratis babybox van Babydump

Misschien heb je tijdens de zwangerschap al kennisgemaakt met Babydump? Ook dit bedrijf biedt een gratis babydoos aan met handige producten als lepeltjes, bakjes met deksels, een romper en een speen.

Hier kun je het gratis babypakket van Babydump aanvragen


Lemniscaat | gratis babyboxen aanvragen

Geen gratis babyboxen, maar wel een gratis boek. Via de onderstaande link kun je het gratis boek “Slaap kindje slaap” aanvragen. Voorgelezen worden is erg goed voor je baby!

Vraag hier het gratis Lemniscaat boek aan


Hoogvliet Welkom op de Wereld | gratis babyboxen aanvragen

Vanaf week 32 van de zwangerschap krijg je handige e-mails met speciale acties. Na de geboorte kun je bij Hoogvliet een gratis Welkom op de Wereld pakket ophalen, ter waarde van €30,00!

Vraag hier de gratis babydoos aan


Gratis Boekstartkoffertje

Om het (voor)lezen te stimuleren, biedt de bibliotheek een gratis Boekstartkoffertje aan. In dit vrolijke, gratis koffertje zit o,a, een voorleesboekje en een knisperboekje voor je kindje.

Vraag hier het gratis Boekstartkoffertje aan


Gratis babybox aanvragen van Babypoint

Van Babypoint krijg je twee gratis babydozen én een gratis borstvoedingsboekje. Handig, want alle informatie is welkom wanneer je kiest voor het geven van borstvoeding.

Vraag hier de gratis babydozen aan van Babypoint


Babyboxen aanvragen GRATIS! Tasbaby – Snowis

In het gratis babypakket van Tasbaby zit meestal een stoffen tas, een zonnescherm, een knuffeltje en een fotolijstje.

Vraag hier gratis de babytas van Tasbaby aan


Babyboom gratis babyboxen aanvragen

Net als de Roze Doos zijn de gratis babydozen van Babyboom voor Belgische ouders.

Vraag hier gratis de zes babydozen aan


Compleet overzicht bekijken?! Bekijk ons handige, complete overzicht met GRATIS babydozen!

>> Gratis Babydozen En Zwangerschapsboxen Tips in 2021


Gratis kraampakket / babybox aanvragen bij je zorgverzekeraar

In Nederland is iedereen verplicht verzekerd. Jammer genoeg wordt er geen gratis kraampakket aangeboden vanuit de basisverzekering. Heb je een aanvullende zorgverzekering / aanvullend pakket? Dan wordt er meestal wel een gratis kraampakket aangeboden door de zorgverzekeraar.

Geen aanvullende verzekering? Geen nood! Een kraampakket kost niet heel veel geld. Hieronder zie je een kraampakket met alles dat je nodig hebt tijdens en na de bevalling.

De inhoud van dit kraampakket:

2x kraammatras, 5x onderlegger, 1x matrasbeschermer, 1x flesje alcohol, 1x verbandwatten, 1x steriele navelklem, 24x kraamverband, 20x maandverband, 1x hechtpleister, 32x gaaskompres, 30x zoogkompres.

Alles wat je tijdens een thuisbevalling nodig hebt, zit in het kraampakket. Kies je voor een ziekenhuisbevalling? Ook dan is het verstandig om een kraampakket in huis te hebben, voor het geval je onverwacht toch thuis bevalt.


Lees ook:


Aanbevolen artikelen

Babyshower Hapjes | 20x De Leukste Tips

Keukenprinses of niet: JIJ bent aangesteld tot de organisator van hét leukste feestje tijdens de zwangerschap: de babyshower! En om ervoor te zorgen dat dit de leukste babyshower ooit wordt, mogen er natuurlijk geen heerlijke babyshower hapjes ontbreken. Maar, wat zijn lekkere babyshower hapjes? En welke hapjes zijn gemakkelijk te bereiden? Lees hier 20x de…

Verder lezen Babyshower Hapjes | 20x De Leukste Tips