Juffen bedankje : leukste tips in 2024! Ook voor meesters!

Juffen bedankje

Origineel bedankje juf kopen? Voor je het weet is het weer zover: het einde van het schooljaar! Wanneer de zomervakantie voor de deur staat, gaan we massaal op zoek naar het leukste, meest originele bedankje voor de juf of meester. De repen chocolade, douchegel en alcoholische dranken worden niet op prijs gesteld, dus moeten we met een origineler idee aan komen! Juffen bedankje of meester bedankje : bekijk de leukste en meest originele tips!

Einde schooljaar = tijd voor juffen bedankje / meester bedankje

Yes, de vakantie is in zicht! Ouders gaan massaal op zoek naar het meest originele cadeautje voor de juf, meester en hulpjuffen! Vaak worden juffen en meesters overladen met chocolade en allerlei douchegels, maar ze geven tegenwoordig eerlijk aan dat dit echt niet nodig is. Wil je toch graag een klein, origineel bedankje voor de juf of meester bedenken? Dan wil je natuurlijk weten wat leuk is om te geven. Hieronder kun je betaalbare en leuke tips bekijken en het leukste juffen bedankje kopen!

1. Thee cadeauset als juffen bedankje

Als je graag een budgetproof en origineel juffenbedankje wilt geven, kun je kiezen voor deze leuke, betaalbare cadeauset. Thee wordt altijd wel gebruikt en de ‘persoonlijke touch’ maakt het geheel helemaal af. Op de cadeauset staat de tekst ‘Voor de allerleukste juf, bedankt voor alles’, wat zij zeker zal waarderen. Je kunt deze cadeauset ook kopen voor meesters! Verras de juf of meester met een leuk, lekker cadeau!

Het bovenstaande cadeausetje bevat een tekstkaartje, vier verschillende zakjes thee en een sleutelhanger met een bedeltje. Dit setje wordt ook nog eens leuk verpakt, zodat het meteen klaar is om te geven!

2. Bedankt juf Vriendenboek

Hét vriendenboek om je juf te bedanken van het merk Inkollors! Dit boek is jaarlijks een groot succes en wordt vaak gegeven met de hele klas! Hierdoor worden de kosten gespreid en kun je toch een passend, origineel en betaalbaar cadeau geven aan de juf. In dit vriendenboek van Inkollors is in totaal ruimte voor 40 kinderen, wie allemaal iets leuks kunnen schrijven en kleuren. Dit is een erg leuk, origineel juffencadeau en een blijvende herinnering!

3. Notitieboek als origineel bedankje juf

Als je een juf of meester bent, is een notitieboekje altijd welkom. Heel het jaar door hebben ze wel duizenden dingen om op te schrijven, dus een notitieboekje wordt altijd gewaardeerd. Je kunt een boekje laten personaliseren, door bijvoorbeeld de naam van de meester of juf erop te laten drukken. Hierboven zie je een boekje met een standaard tekst, welke ook zeker zal worden gewaardeerd, maar andere teksten zijn dus ook zeker mogelijk!

4. Juf cadeautjes tas als juffen bedankje

Tegenwoordig gebruiken we steeds vaker katoenen tasjes voor de boodschappen, sport, zwemlessen en andere doeleinden. Als je weet dat de juf graag tasjes gebruikt, stelt ze dit gave tasje vast wel op prijs als juffen bedankje! De juf kan deze tas natuurlijk ook voor de gymles gebruiken die ze volgende jaren ongetwijfeld nog vaak gaat geven! Katoenen tasjes mogen op 60 graden gewassen worden, zodat de juf haar tasje goed schoon kan houden. Tip: deze tasjes zijn ook verkrijgbaar voor meesters!

5. Serveerplankje met theeglas

Wanneer het einde van het schooljaar nadert, betekent dat voor de juf dat zij een heerlijke, welverdiende vakantie tegemoet gaat. Heerlijke, fijne avonden in de tuin met een serveerplankje en een theeglas klinkt hemels, toch? We weten uit ervaring dat dit cadeautje zeer gewaardeerd gaat worden!

De tekst is in het hout gelaserd en het cadeausetje heeft een trendy uitstraling, waardoor dit cadeau extra geschikt is als origineel bedankje voor de juf!

6. Origineel juffen bedankje : Aju Paraplu!

Een paraplu is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij een juffenbedankje, maar het is toch zeker een leuk cadeau! De Aju Paraplu laat je kind op een originele manier afscheid nemen van de juf. In Nederland is het weer hartstikke onvoorspelbaar en een extra paraplu voor op school is dan ook nooit weg. De tekst maakt dit originele bedankje natuurlijk extra leuk! Je kunt de paraplu in verschillende kleuren bestellen en ze pakken hem ook nog voor je in!

7. Vergeet Me Nietjes als origineel bedankje juf

Een aantal jaren geleden waren de vergeet-me-nietjes erg in trek als afscheidscadeautje voor de liefste juf of meester. Op dit moment kun je dit cadeautje prima geven aan je juf, want de trend is terug! Vergeet-me-nietjes zijn een passend cadea met een lieve boodschap. Dit zwarte, linnen zakje heeft een veter met de tekst: “Lieve Juf, super bedankt | Ik vergeet jou niet!”.

In het zakje zitten zaadjes vergeet-me-nietjes, een kweekbeker en een turfschijf. Laat de juf meteen zaaien, want het zaaiseizoen duurt nog tot september.

8. Kaartje met armband als juffenbedankje

Een juffenbedankje in de vorm van een kaart, inclusief een armband. Iedere juf vindt het leuk om een kaartje te krijgen aan het einde van een schooljaar en een armbandje is natuurlijk net zo leuk! Na je bestelling worden het kaartje en de armband op een leuke manier ingepakt, zodat je het kant-en-klare juffenbedankje gelijk aan de juf kunt geven!

9. Houten pennenbakje als origineel bedankje juf

Een schaar, een pen en potlood, een liniaal: het heeft allemaal een plekje nodig op het bureau van de juf. Met dit leuke houten pennenbakje kan de juf al haar spulletjes netjes bij elkaar houden. De tekst op het pennenbakje wordt in het hout gebrand en het bakje is 8,5 x 8,5 x 8,5 centimeter. Wil je graag een duurzaam juffenbedankje geven? Dan is dit een goede keus!

10. Sleutelhanger voor de juf

Een sleutelhanger is een budgetvriendelijk juffenbedankje. De onderstaande sleutelhanger is er één van vele verschillende exemplaren, zodat je genoeg keus hebt. Er zijn ook goedkopere RVS sleutelhangers verkrijgbaar, vanaf ongeveer €6,00. Hier (BOL.com) kun je nog veel meer sleutelhangers bekijken.

De leren sleutelhanger is van 100% natuurlijk gelooid leer gemaakt en wordt bedrukt met de tekst “Bedankt Juf”. De hartvormige bedel met de tekst “Thank you for helping me grow en learn” maakt het plaatje helemaal af. Neem dus afscheid in stijl met dit hippe armbandje!

Waar maak je een juf blijf mee?

Een echte juffrouw is blij met iedere verrassing die zij krijgt. De laatste jaren wordt door meerdere juffen en meesters aangegeven wat zij juist niet willen hebben. Niet omdat zij niet dankbaar zijn met wat zij krijgen, maar omdat zij deze producten (zoals kilo’s chocolade en liters douchegel) simpelweg niet gebruiken. Het is dan zonde van het geld!

Een juf wordt altijd blij van persoonlijke cadeau’s, zoals een mooie tekening of iets anders persoonlijks. Bovenstaande cadeautjes zijn low budget of geschikt om te geven in groepsverband.

Is een juffen bedankje verplicht?

Nee, een bedankje voor de juf of meester is zeker niet verplicht. Het ene jaar heeft je kind een leukere juf of meester dan het andere jaar en je kunt dus zelf beslissen of je een bedankje geeft of niet. Ben je hartstikke gek op de juf? Dan vindt zij het vast heel leuk om een kleinigheidje te krijgen van je kind.

Bedankje juffen kinderdagverblijf

In de lijst hierboven heb je een aantal leuke, originele bedankjes voor de juf en meester kunnen bekijken. Natuurlijk zijn deze tips ook geschikt voor de lieve juffen (of meesters) van het kinderdagverblijf of de gastouder! Gaat je kindje voor het laatst naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf? Dan is het een hartstikke leuk idee om een kleinigheidje aan de juffen te geven!

Relevante artikelen

Scroll naar boven