Juffen bedankje : leukste tips in 2023! Ook voor meesters!

origineel bedankje juf

Voor je het weet is het weer zover: het einde van het schooljaar! Wanneer de zomervakantie voor de deur staat, gaan we massaal op zoek naar het leukste, meest originele bedankje voor de juf of meester. De repen chocolade, douchegel en alcoholische dranken worden niet op prijs gesteld, dus moeten we met een origineler idee aan komen! Juffen bedankje of meester bedankje : bekijk de leukste en meest originele tips!

Einde schooljaar = tijd voor juffen bedankje / meester bedankje

De schooljaren waren de afgelopen jaren even anders dan anders in verband met de coronacrisis. Gelukkig mogen de kinderen dit jaar gewoon lekker naar school en leren ze hun juffen en meesters weer beter kennen. Nu we weer richting het einde van het schooljaar gaan, gaan we weer massaal op zoek naar het meest originele cadeautje voor de juf of meester.

Veel juffen en meesters geven tegenwoordig aan dat kilo’s chocolade en voorraden met douchegels niet echt nodig zijn, omdat ze hier vaak heel veel van krijgen. Het wordt dus tijd voor een klein, origineel bedankje voor de juf of meester. Maar wat is leuk om te geven? Bekijk hieronder betaalbare en leuke tips en koop het leukste juffen bedankje!

1. Thee cadeauset

Deze cadeauset is budgetproof, origineel en erg leuk om te geven. Thee gaat altijd op en de persoonlijke touch maakt het af. Op de cadeauset staat de tekst “Voor de allerleukste juf, bedankt voor alles”, wat zij zeker kan waarderen. De setjes zijn ook verkrijgbaar met andere teksten, zodat dit setje ook geschikt is voor meesters. Verras je meester of juf met een leuk en lekker cadeau!

De thee cadeauset bevat een tekstkaartje, vier verschillende zakjes thee en een sleutelhanger met een bedeltje. Het setje wordt natuurlijk leuk verpakt, zodat het gelijk klaar is om te geven!

2. Bedankt juf Vriendenboek

Hét leuke vriendenboek om je juf te bedanken van Inkollors! Dit boek is leuk om te geven met de hele klas, zodat de kosten gespreid kunnen worden en een passend, origineel en gezamenlijk cadeau gegeven kan worden. In het vriendenboek van Inkollors is ruimte voor 40 kinderen, zodat zij allemaal iets leuks kunnen schrijven en kleuren. Dat is nog eens een écht origineel juffencadeau! Een blijvende herinnering!

Bekijk hier het vriendenboek van Inkollors voor meesters op BOL.com!

3. Notitieboek als juffen bedankje

Een notitieboekje is nooit een slecht idee als cadeau voor de juf of meester. Heel het jaar door hebben ze wel duizenden dingen om op te schrijven, dus dit wordt altijd gewaardeerd. Wil je het boekje liever laten personaliseren, door bijvoorbeeld de naam van de juf of meester erop te laten drukken? Dat is ook mogelijk! Hiervoor dien je contact op te nemen met de klantenservice.

4. Juf cadeautjes tas als juffen bedankje

Heeft je kind een hippe juf die wel van een beetje roze houdt? Dan is de roze, katoenen draagtas super leuk om te geven als juffen bedankt! De tas is handig voor de gymles, maar bijvoorbeeld ook voor kleine boodschapjes of een lekkere lunch. Bij de tas zit ook een stevige mok, met de opdruk juffie. Beiden passen perfect bij elkaar!

De katoenen tas mag gewoon gewassen worden op 60 graden, zodat de juf haar tasje goed schoon kan houden. De bijgeleverde mok mag in de wasmachine en blijft netjes!

5. Serveerplankje met theeglas

Wanneer het einde van het schooljaar nadert, betekent dat voor de juf dat zij een heerlijke, welverdiende vakantie tegemoet gaat. Heerlijke, fijne avonden in de tuin met een serveerplankje en een theeglas klinkt hemels, toch? We weten uit ervaring dat dit cadeautje zeer gewaardeerd gaat worden!

De tekst is in het hout gelaserd en het cadeausetje heeft een trendy uitstraling, waardoor dit cadeau extra geschikt is als origineel bedankje voor de juf!

6. Origineel juffen bedankje : Aju Paraplu!

Een paraplu is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij een juffenbedankje, maar het is toch zeker een leuk cadeau! De Aju Paraplu laat je kind op een originele manier afscheid nemen van de juf. In Nederland is het weer hartstikke onvoorspelbaar en een extra paraplu voor op school is dan ook nooit weg. De tekst maakt dit originele bedankje natuurlijk extra leuk! Je kunt de paraplu in verschillende kleuren bestellen en ze pakken hem ook nog voor je in!

7. Vergeet Me Nietjes als origineel bedankje juf

Een aantal jaren geleden waren de vergeet-me-nietjes erg in trek als afscheidscadeautje voor de liefste juf of meester. Op dit moment kun je dit cadeautje prima geven aan je juf, want de trend is terug! Vergeet-me-nietjes zijn een passend cadea met een lieve boodschap. Dit zwarte, linnen zakje heeft een veter met de tekst: “Lieve Juf, super bedankt | Ik vergeet jou niet!”.

In het zakje zitten zaadjes vergeet-me-nietjes, een kweekbeker en een turfschijf. Laat de juf meteen zaaien, want het zaaiseizoen duurt nog tot september.

8. Kaartje met armband als juffenbedankje

Een juffenbedankje in de vorm van een kaart, inclusief een armband. Iedere juf vindt het leuk om een kaartje te krijgen aan het einde van een schooljaar en een armbandje is natuurlijk net zo leuk! Na je bestelling worden het kaartje en de armband op een leuke manier ingepakt, zodat je het kant-en-klare juffenbedankje gelijk aan de juf kunt geven!

9. Houten pennenbakje als origineel bedankje juf

Een schaar, een pen en potlood, een liniaal: het heeft allemaal een plekje nodig op het bureau van de juf. Met dit leuke houten pennenbakje kan de juf al haar spulletjes netjes bij elkaar houden. De tekst op het pennenbakje wordt in het hout gebrand en het bakje is 8,5 x 8,5 x 8,5 centimeter. Wil je graag een duurzaam juffenbedankje geven? Dan is dit een goede keus!

10. Sleutelhanger voor de juf

Een sleutelhanger is een budgetvriendelijk juffenbedankje. De onderstaande sleutelhanger is er één van vele verschillende exemplaren, zodat je genoeg keus hebt. Er zijn ook goedkopere RVS sleutelhangers verkrijgbaar, vanaf ongeveer €6,00. Hier kun je nog veel meer sleutelhangers bekijken.

De leren sleutelhanger is van 100% natuurlijk gelooid leer gemaakt en wordt bedrukt met de tekst “Bedankt Juf”. De hartvormige bedel met de tekst “Thank you for helping me grow en learn” maakt het plaatje helemaal af. Neem dus afscheid in stijl met dit hippe armbandje!

Waar maak je een juf blijf mee?

Een echte juffrouw is blij met iedere verrassing die zij krijgt. De laatste jaren wordt door meerdere juffen en meesters aangegeven wat zij juist niet willen hebben. Niet omdat zij niet dankbaar zijn met wat zij krijgen, maar omdat zij deze producten (zoals kilo’s chocolade en liters douchegel) simpelweg niet gebruiken. Het is dan zonde van het geld!

Een juf wordt altijd blij van persoonlijke cadeau’s, zoals een mooie tekening of iets anders persoonlijks. Bovenstaande cadeautjes zijn low budget of geschikt om te geven in groepsverband.

Is een juffen bedankje verplicht?

Nee, een bedankje voor de juf of meester is zeker niet verplicht. Het ene jaar heeft je kind een leukere juf of meester dan het andere jaar en je kunt dus zelf beslissen of je een bedankje geeft of niet. Ben je hartstikke gek op de juf? Dan vindt zij het vast heel leuk om een kleinigheidje te krijgen van je kind.

Bedankje juffen kinderdagverblijf

In de lijst hierboven heb je een aantal leuke, originele bedankjes voor de juf en meester kunnen bekijken. Natuurlijk zijn deze tips ook geschikt voor de lieve juffen (of meesters) van het kinderdagverblijf of de gastouder! Gaat je kindje voor het laatst naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf? Dan is het een hartstikke leuk idee om een kleinigheidje aan de juffen te geven!

Dit vind je misschien ook leuk

De beste typecursus voor je kind : LOI Kidzz & Ducktypen
Kinderzwembad met glijbaan kopen : tips en info
Heutink voor thuis : review

Scroll naar boven