PIETENPAK HEMA – Dit zijn de nieuwste!

Pietenpakjes van HEMA

Ieder jaar verkleden tienduizenden kinderen zichzelf als Piet of Sinterklaas. In november komt Sinterklaas weer aan met zijn Pieten en vanaf dat moment is het groot feest in Nederland. We tellen af naar 5 december, waarop we Pakjesavond vieren. Ook op basisscholen en kinderdagverblijven worden Sinterklaas en zijn Pietjes warm onthaald en daar past natuurlijk een mooi verkleedpak bij. Pietenpak HEMA kopen? Ontdek hier de nieuwste pakjes in 2023!

HEMA heeft ieder jaar weer leuke Sinterklaas versiering

Het warenhuis HEMA besteedt ieder jaar weer veel aandacht aan verschillende feestdagen, waaronder Sinterklaas en Kerst. De winkel biedt onder andere gave Sinterklaasversiering, maar ook voor een gaaf HEMA pietenpak kun je hier terecht! Let wel op, want dit pietenpakje is geschikt voor basisschool-kinderen, van ongeveer 4 tot en met 7 jaar oud. Als je van plan bent om thuis ook aan de slag te gaan met het Sinterklaas-feest, raden we je zeker aan om een kijkje op deze Sinterklaas-pagina van HEMA te nemen voor Sint-accessoires!

Nieuw: Pietenpak HEMA in twee kleuren verkrijgbaar

Ondanks dat HEMA ieder jaar weer leuke artikelen aanbiedt voor verschillende feestdagen, is het niet vanzelfsprekend dat er pietenpakjes in de (online) schappen liggen. Daarnaast begint HEMA doorgaans erg laat, maar dat is in 2023 helemaal anders. In 2023 kun je al vanaf september in de webshop van HEMA terecht en het zal niet lang duren voordat de winkels ook vol liggen met Sinterklaascadeautjes, versiering en verkleedpakjes.

Op dit moment kun je het HEMA pietenpak in 2 verschillende kleuren aanschaffen: groen en rood. Als je kind liever geen pak aan wilt, kun je ook kiezen om een losse baret aan te schaffen voor €3,00. Een andere mogelijkheid is een speciale Pieten-diadeem, met een klein pietenbaretje bovenop! Hieronder kun je meteen de pietenpakjes van HEMA bewonderen!

Pietenpak HEMA verkleedset

De meeste verkleedsetjes voor Pietjes bestaan uit verschillende delen en dat is ook het geval bij het pietenpak van HEMA. Deze verkleedset bestaat uit een top, een broek en een groene of rode baret, afhankelijk van welk pak je uitkiest. Dit pakje is gemaakt van zachte fleece en het broekje is versierd met rode biezen (gouden biezen voor het rode pakje). Het pakje heeft maat 110/116, wat geschikt is voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 7 jaar oud. Verder is het goed om te weten dat je het pak sluit door middel van klittenband.

Betaalbaar pietenpak van goede kwaliteit

Als je vaker bij HEMA shopt, weet je dat de kwaliteit van de kleding erg goed is. Veel ouders zijn gek op de pietenpakjes van HEMA, omdat ze heerlijk zacht zijn en ook nog eens betaalbaar. Voor de prijs van €10,00 koop je het complete pietenpak, waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Als je liever voor een kwalitatieve baret of diadeem gaat, slaag je bij HEMA voor €3,00.

Andere artikelen voor Sinterklaas bij HEMA

We zijn ontzettend blij dat HEMA dit jaar vroeg begonnen is met het aanbieden van Sinterklaasversiering en cadeautjes. Op dit moment kun je terecht voor veel versiering, zoals vlaggetjes, slingers, naamstickers, raamstickers, servetten, honeycombs, bordjes en juten zakken. Daarnaast kun je andere artikelen vinden, zoals: een mijter, handpoppen, vingerpopjes, schmink, kleine schoencadeautjes, verschillende verkleedkleding, snoepgoed/pepernoten, inpakpapier, cadeautasjes en zelfs een speculaas-kruimelvlaai!

RELEVANTE ARTIKELEN

Geraadpleegde bronnen; Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven