KINDERKERSTBOOM – 5X DE LEUKSTE EXEMPLAREN

Kinderkerstboom

Een kinderkerstboom laat je kind op een speelse wijze kennismaken met een kerstboom. Op dit moment zijn vilten kinderkerstbomen razend populair en je kunt dan ook verschillende exemplaren vinden. In dit artikel kun je 5 x de leukste kinderkerstboom bekijken, inclusief een aantal budget tips. Sommige boompjes bevatten led-licht, terwijl andere bomen alleen voorzien zijn van accessoires. Bekijk snel de top 5 en laat je kind de boom optuigen!

Wat is een kinderkerstboom?

Een kinderkerstboom is een kerstboom speciaal gemaakt voor kinderen. De meest populaire kinderkerstbomen zijn gemaakt van vilt en worden geleverd met verschillende decoraties. Kinderen maken op een speelse wijze kennis met de kerstboom en kunnen hier zelf vorm aan geven. Sommige mensen zijn op zoek naar mini-kerstbomen voor kinderen, waarover je aan het eind van dit artikel meer kunt lezen. In dit artikel kun je de leukste vilten kinderkerstbomen bekijken, met en zónder led-verlichting.

Maak Kerst extra leuk voor je kind(eren)

Als de feestdagen voor de deur staan, maken veel mensen hun huisjes weer extra gezellig. Een kerstboom kun je in bijna ieder huis terugvinden en kinderen vinden dit maar wat leuk. Maar wat is er leuker dan een eigen kinderkerstboom voor je kind? Laat je kind op een leuke manier kennismaken met Kerst en kerstversieringen door een vilten kinderkerstboom aan te schaffen. Je kind kan deze boom helemaal zelf decoreren met de meegeleverde accessoires (en eventueel lichtjes).

1. Vilten kinderkerstboom Fissaly met extra versiering

Op het gebied van feestdagen en versiering kun je altijd goed slagen bij de aanbieder Fissaly. Het merk biedt onder andere diverse pakketten met verjaardagsversiering aan, maar ook voor andere (thema)feesten kun je hier terecht. De vilten kinderkerstboom is een ware hit en op dit moment kun je hem nog steeds aanschaffen! Een groot pluspunt van deze kerstboom voor kinderen is dat hij voorzien is van led-lichtjes, maar liefst 100 in totaal! Tip: vergeet de lichtjes ’s nachts niet uit te zetten!

Deze schattige vilten kinderkerstboom laat je kind de magie van Kerst ontdekken! De avonden zijn alweer vroeg donker en dan is het extra leuk om de verlichte kerstboom aan te zetten! Natuurlijk moet je kind de boom eerst nog even mooi versieren, zodat het een prachtige decoratie in de woonkamer wordt. De accessoires kunnen gemakkelijk op de boom geplakt worden, maar je haalt deze er ook gemakkelijk weer af. Deze kinderkerstboom is dus herbruikbaar!

In de set zit een 3D vilten kerstboom van 72,5 centimeter hoog en 48 centimeter breed. Daarnaast wordt er 10 meter led-verlichting met 100 led-lampjes meegeleverd, zodat de boom mooi kan schitteren in het donker. Daarnaast worden er in totaal 28 kerstboomversieringen meegeleverd, inclusief 2 slingers (kerstboom en rendier) en een 15 delige Merry Christmas slinger. Alsof dat nog niet genoeg is, zitten er ook nog 2 stickervellen met sneeuwvlok stickers (100x) bij.

2. Kinderkerstboom vilt – prijstip

Als je baby een paar maanden oud is, zul je merken dat de lichtjes en kerstdecoraties tijdens de feestdagen hem zeker interesseren. Speciaal voor jonge kinderen is er deze leuke kinderkerstboom, welke je samen met je kindje kunt versieren. De vilten kerstboom brengt een leuke sfeer in huis en je kindje zal dit zeker leuk vinden. Uiteraard kun je de boom versieren met veilige decoraties welke niet breekbaar of gevaarlijk zijn.

Deze kinderkerstboom is voorzien van een klittenbandsysteem, zodat je de kerstboom jaar na jaar kunt gebruiken. Daarnaast is het voor je kind ook leuk om de kerstboom zo nu en dan te veranderen! Let wel op: het is belangrijk dat kinderen jonger dan drie jaar onder begeleiding de kerstboom versieren. De boom bevat kleine onderdelen die voor verstikkingsgevaar kunnen zorgen. Met deze boom haal je jarenlang speelplezier in huis voor een betaalbare prijs.

3. Kerstboom voor kinderen van vilt

Het merk Grafix biedt veel knutselmaterialen aan, maar ook voor bijvoorbeeld een aftelkalender voor Sinterklaas kun je bij het merk terecht. Een groot voordeel van dit merk is dat je vaak veel minder geld kwijt bent dan bij andere merken met vergelijkbare artikelen. De items zijn vaak wel iets eenvoudiger, maar daar betaal je dan ook voor. Als je niet veel geld wilt uitgeven en toch een vilten kinderkerstboom in huis wilt halen, is dit een leuke prijstip. De kerstboom is 72 cm hoog, er zitten 17 accessoires bij en hij is voorzien van een klittenbandsysteem.

4. Nijntje kerstboom

Veel (groot)ouders zijn op zoek naar de populaire Nijntje kerstboom van vilt. Nijntje is nog steeds een graag gezien karakter en je kunt verschillende leuke items vinden voor tijdens de feestdagen. Deze vilten kerstboom kan gedecoreerd worden zoals je zelf wilt en je kunt hem iedere dag weer veranderen!

Bij de boom zitten figuren van Nijntje, sterren, ballen, kaarsjes en een engeltje. Alle figuren zijn voorzien van klittenband, zodat ze goed blijven plakken op de vilten boom. Daarnaast kun je deze gemakkelijk verwijderen en weer ergens anders opplakken. De boom is 100×75 centimeter en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Als de boom na intensief ietwat gekreukeld is, kun je hem op de laagste stand strijken.

5. Kinderkerstboom met LED-verlichting

Deze vilten kinderkerstboom lijkt veel op het eerste exemplaar in dit artikel, maar is toch net even iets anders. De kerstboom heeft een hoogte van 98 centimeter en is 70 centimeter breed. Let op: dit betreft geen 3D boom! Bij deze boom zitten maar liefst 32 kerstversieringen in verschillende vormen, zoals sneeuwvlokjes, sneeuwpopjes, herten, sokken, snoep, sterren en geschenkdozen. Kortom: alle figuren die bij Kerst horen, zit bij deze kinderkerstboom!

Deze kinderkerstboom is een hangende kerstboom, die je bijvoorbeeld op de muur kunt plaatsen. De kerstboom is lekker zacht, leerzaam en eenvoudig op te rollen. Dat is fijn, want dan kun je hem compact opbergen voor het volgende jaar! Uiteraard is deze kerstboom, zoals alle andere bomen in dit artikel, vrij van giftige stoffen en geurloos.

Mini-kerstbomen voor kinderen

Ondanks dat de vilten kinderkerstboom het meest populair is, kun je natuurlijk ook kiezen voor een kunstkerstboom in klein formaat. Deze boompjes kunnen bijvoorbeeld op een tafel worden gezet en versierd worden door kinderen met kleine decoraties. Binnenkort schrijven we een uitgebreid artikel over deze kerstboompjes, maar voor nu willen we je verwijzen naar ons andere artikel: HEMA Kerst. In dit artikel kun je verschillende mini-kerstbomen vinden. Daarnaast plaatsen we links naar webshops waar je deze boompjes ook kunt kopen.

Goedkope, vilten kinderkerstboompjes kopen

In dit artikel heb je 5x de leukste kinderkerstboom van vilt kunnen bewonderen. Sommige kerstboompjes zijn voorzien van led-lampjes, terwijl andere bomen alleen geleverd worden inclusief accessoires om de boom te versieren. Let bij de aanschaf van een boompje goed op of het een 3D-boom of een hangende boom betreft. De 3D-kerstbomen voor kinderen kunnen worden neergezet, terwijl de andere bomen alleen opgehangen kunnen worden.

Bovenstaande bomen kunnen besteld worden bij bol, maar in sommige gevallen ben je goedkoper uit op Amazon.nl. Heb je een keus kunnen maken? Kijk dan nog even op deze pagina van Amazon, zodat je misschien goedkoper uit bent.

Voordelen van een kinderkerstboom

Als je een vilten kinderkerstboom in huis haalt, kun je je kind op een leuke, gezellige manier kennis laten maken met een kerstboom. Een echte kerstboom is niet erg kindvriendelijk en zeker niet geschikt om mee te spelen. Om kinderen toch de kans te geven om met een kerstboom te spelen, kun je een kinderkerstboom aanschaffen. Naast het feit dat zo’n boompje leerzaam is, zorgt het natuurlijk ook voor heel veel speelplezier. Vilten kinderkerstboom zijn momenteel een grote trend en worden veel gekocht!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante artikelen

Ben je ook zo gek op Kerst? Op Mamagroeit.nl besteden we veel aandacht aan dit onderwerp en je kunt dan ook veel leuke artikelen lezen. Denk aan de leukste raamstickers voor Kerst, maar ook lijstjes met de populairste kerstboeken. Hieronder kun je links vinden naar een aantal van onze populaire blogs.

Nicole
Scroll naar boven