Kunstkerstboom kopen : waar vind je de beste kunstkerstbomen?

kunstkerstboom kopen

Ieder jaar zetten mensen over de hele wereld weer trouw een kerstboom op. Ga je voor een echte of vind je dat het tijd wordt voor een kunstkerstboom? Tegenwoordig kun je de mooiste kerstbomen online vinden, in alle formaten en voor ieder budget. Welke kunstkerstboom is niet van echt te onderscheiden? Kunstkerstboom kopen: bekijk hier de mooiste kunstkerstbomen!

Wat is de beste kunstkerstboom?

Een rondje door een tuincentrum als de Intratuin leert je dat er tegenwoordig zeer mooie, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen bestaan. Maar wat is dan de beste kunstkerstboom? Die vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden. Iedereen heeft een ander budget én natuurlijk een andere smaak. Waar de ene persoon van een mooie, volle boom houdt, is de ander gek op een iets minder volle boom.

Tegenwoordig hoef je niet meer te kiezen voor een traditionele groene boom, want de kunstkerstbomen zijn in allerlei kleuren aan te schaffen. Denk aan kleuren als blauw, zwart, wit en paars. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een boom waar de lichtjes al in gemonteerd zijn of voor een boom waarop al sneeuw zit. Geen geklieder meer met kunstsneeuw dus!

De beste kunstkerstboom is dus voor ieder persoon anders. In de onderstaande lijst kun je veel mooie kunstkerstbomen bekijken! Dure kerstbomen, goedkope kerstbomen, bomen met lichtjes, zonder lichtjes enzovoort. Bekijk in dit artikel de mooiste, meest populaire en gewilde kunstkerstbomen!

1. Triumph Tree Frosted kunstkerstboom

De kunstkerstboom / nep kerstboom van Triumph Tree krijgt heel veel goede reviews en is ontzettend populair. Omdat de naalden een witte kern hebben, zit er aan het eind van ieder naaldje een frosted puntje. Het lijkt dus net alsof de kerstboom uit een winters bos vandaan komt. De takken hebben een bruine, natuurlijke kleur met stevige PVC naalden. De donkergroene kleur zorgt ervoor dat de boom niet van echt te onderscheiden is!

Een kunstkerstboom die net echt lijkt, dat willen we allemaal. Dat is dan ook een van de redenen dat veel mensen kiezen voor deze mooie kunstkerstboom van Triumph Tree. Daarnaast is deze boom ook geschikt voor mensen met een kleiner budget! Doorgaans betaal je voor een mooie boom van goede kwaliteit al enkele honderden euro’s!

De boom is in elkaar te zetten door op kleurcode de takken op de stam te haken. Decoreer de boom op je eigen manier en maak het gezellig in huis! Je krijgt overigens ook nog eens 10 jaar garantie op deze kunstkerstboom. Kies uit verschillende afmetingen.

2. Black Box kerstboom kopen

Of je nu een boom van 120 centimeter of van 215 centimeter hoog zoekt: de kunstkerstbomen van Black Box bieden verschillende mooie bomen aan, welke zeer geliefd zijn om hun kwaliteit. Bovenstaande klassieker is 215 centimeter hoog en gemaakt van PVC. De look van deze Black Box kerstboom heeft een natuurlijke look-and-feel.

De bruingekeurde takken en stevige naalden hebben een mooie uitstraling en lijken net echt. Zie je er tegenop om een boom op te gaan zetten? Niet doen! De boom kan gemakkelijk opgezet worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een scharnierconstructie. Alle takken vallen automatisch op hun plaats, waarna je de boom mooi kunt versieren. Ook fijn: je krijgt 5 jaar garantie!

Is dit niet de Black Box kunstkerstboom die je zoekt? Geen probleem. Het merk biedt nog veel meer mooie kunstkerstbomen aan, zodat er voor (bijna) iedereen wel een geschikte boom te vinden is.

3. Smalle kunstkerstboom kopen van Triumph Tree

Heb je niet heel veel ruimte in huis en ben je op zoek naar een smalle kunstkerstboom? Ook die hebben we voor je gevonden! De diameter van deze smalle kunstkerstboom is 107 centimeter en de boom is 185 centimeter hoog. De kerstboom past in ieder interieur en zorgt voor een fijne Kerstsfeer in huis!

De takken van deze boom zijn groen en bestaan uit een combinatie van zachte en harde naalden (PVC en PE materiaal). De takken zijn bruin en ietwat borstelachtig, wat zorgt voor een vollere uitstraling. Doordat de takken een mix van verschillende vormen is, ziet de boom er ook echt natuurlijk uit.

De hook-on constructie (insteek) zorgt ervoor dat je de takken gemakkelijk in de metalen stam klikt. Tijdens het opzetten wordt er gebruik gemaakt van kleurcodes, zodat je niet mis kan zijn en de boom op de juiste manier opzet. Er zit natuurlijk ook een handige handleiding bij + tien jaar garantie. Uiteraard voldoen alle bomen van Triumph Tree aan de eisen voor de veiligheid.

4. Kunstkerstboom met verlichting

Ieder jaar is het weer een heel gedoe: de lampjes uit de knoop halen. Een klusje waar niemand zin in heeft en waar tegenwoordig ook een handige oplossing voor is! Een kunstkerstboom met verlichting is ontzettend populair en scheelt een hoop frustratie. Ben je bang dat je diep in de buidel moet tasten? Goed nieuws! Dat hoeft niet met deze mooie Black Box kunstkerstboom!

Een betaalbare kunstkerstboom, geschikt voor (bijna) ieder budget. Normaal gesproken kun je kiezen uit twee afmetingen: 215 en 155 centimeter hoog. Binnenkort verwachten we de grootste afmeting weer online. Deze Black Box kunstkerstboom heeft een diameter van 94 centimeter en bevat 140 lichtjes.

5. Smalle kunstkerstboom kopen 210 centimeter

Over het algemeen kiezen veel mensen voor heel brede kunstkerstbomen, maar sommige mensen zijn gek op zeer smalle, maar volle kerstbomen. Deze kunstkerstboom van Greenland heeft een hoogte van 210 centimeter en is zeer vol. Let wel op: er zit geen verlichting en geen versiering bij, dus hier moet je zelf nog voor zorgen. De kunstkerstboom is geschikt voor zowel binnens- als buitenshuis! Een kleine ruimte opvrolijken in kerstsferen met een smalle kunstkerstboom? Dan kies je voor de Greenland kerstboom!

6. Everlands populairste kunstkerstboom kopen

Everlands kunstkerstboom is momenteel één van de meest populaire kunstkerstbomen en dat heeft natuurlijk een reden. Voor deze boom van Everlands (180 centimeter) betaal je nog geen €60,00! Oftewel: geschikt voor mensen met ieder budget! Wist je dat Everland ook kerstbomen van 4,5 meter hoog aanbiedt? Je moet dan wel diep in de buidel tasten! >> Bekijk bij bol

De Everlands kunstkerstboom heeft een zachte naald en is gemakkelijk op te zetten. Vouw de takken naar beneden en versier hem op een mooie manier. Naast de bovenstaande boom kun je ook nog kiezen voor andere afmetingen, zoals bijvoorbeeld een kleinere kerstboom van 120 centimeter en maten die hier tussenin zitten. Ook kun je nog kiezen uit verschillende vormen.

7. Witte kerstboom kopen

Naast de traditionele groene kunstkerstboom kun je ook kiezen voor een witte kerstboom. Bovenstaande kerstboom is 180 centimeter hoog, maar je kunt ook voor andere formaten kiezen. Deze Montreal kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig en zacht PVC in de kleur wit.

Versier de boom gemakkelijk met mooie kleuren versiering en maak het huis gezellig! In totaal bestaat de kerstboom uit drie secties, waarbij gebruik gemaakt wordt van een scharniersysteem. De witte, metalen voet kan gemakkelijk afgebroken en opgevouwen worden.

8. Kunstkerstboom kopen met sneeuw

Losse sneeuw in de boom gooien staat leuk en gezellig, maar het zorgt ook voor een hoop rommel. Om dit probleem te voorkomen, kun je kiezen voor een kunstkerstboom waar al sneeuw in verwerkt is. Bovenstaande boom is 183 centimeter hoog en heeft 2585 takuiteinden! De boom zit er erg vol uit en er is dus ook genoeg ruimte om te boom mooi te versieren.

Wees gerust; er wordt gebruikgemaakt van een metalen standaard, zodat de kerstboom veilig en stabiel kan staan. Er wordt ook nog een hoes bijgeleverd, welke de vloer tegen eventuele beschadigingen beschermd. De kerstboom zelf is gemaakt van PVC en geeft geen geur af. Deze kerstboom is ook geschikt voor mensen met allergieën.

9. Kerstbomen Action

Ieder jaar biedt de winkel Action weer kunstkerstbomen aan, welke veel verkocht worden. Heb je een (heel) klein budget, maar wil je je huis toch graag versieren met een kerstboom? Houd dan zeker de Action webshop in de gaten! Iedere dinsdag worden er nieuwe deals geplaatst en binnenkort verwachten we de mooie, budget kunstkerstbomen weer bij Action!

10. HEMA kunstkerstboom kopen

HEMA is een geliefde winkel en tijdens de feestdagen nog net ietsjes meer. In de maanden oktober en november begint HEMA met het aanbieden van de kerstcollectie en kun je terecht voor de mooiste kerstdecoratie. En jawel, ook voor een kunstkerstboom kun je terecht bij HEMA!

Yes! De kunstkerstbomen zijn weer op voorraad in de HEMA webshop! Momenteel kun je uit drie grote kerstbomen kiezen, in de kleuren groen, wit en groen met sneeuw. Ook kun je natuurlijk weer kleine kerstboompjes vinden in het assortiment.

Blokker kerstboom kopen

De populaire winkel Blokker is misschien niet de eerste winkel waaraan je denkt wanneer je een kunstkerstboom wilt gaan kopen. Toch heeft Blokker in zijn online webshop een groot assortiment aan kerstbomen, in verschillende soorten, maten en prijzen.

Bij Blokker kun je terecht voor ontzettend veel kerstbomen. Denk aan bomen in allerlei kleuren, formaten en vormen. Ook voor een mini-kerstboom kun je bij de webshop terecht. In de Blokker-filialen zijn niet vaak kerstbomen aanwezig, maar online kun je zeker heel goed slagen voor een leuke prijs!

Leestips voor de naderende feestdagen

Op MamaGroeit.nl besteden we veel aandacht aan de feestdagen. Hieronder kun je een aantal leestips vinden, voor onder andere de kerstdagen, Sinterklaas en Halloween.

Nicole
Scroll naar boven