HEMA KERST 2024 – de leukste decoratie voor kerst!

HEMA KERST 2023

Veel mensen kijken alweer reikhalzend uit naar de kerstdagen en je kunt momenteel alweer volop kerstshoppen! HEMA is dit jaar lekker vroeg, zodat je je huis tijdig in kerstsferen kunt brengen. Bij HEMA kun je niet alleen terecht voor ontzettend leuke kerstversiering, maar ook voor kerstbomen en andere items. Wil jij de campagne HEMA Kerst 2023 ontdekken? Lees dan snel verder en bekijk de nieuwste kerstversiering!

HEMA Kerst 2023 is aan!

De laatste jaren merkten we dat HEMA erg laat begon met het aanbieden van kerstartikelen. Dat is zonde, want veel mensen gaan vanaf oktober op zoek naar de leukste kerstspulletjes. Dit jaar is HEMA in oktober begonnen met het updaten van de webshop én daar zitten veel nieuwe artikelen bij! Momenteel kun je bijvoorbeeld een kunstkerstboom van 90 centimeter aanschaffen, welke vorig jaar niet in de collectie zat. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor de standaard bomen en boompjes terecht, maar ook voor veel versiering en het aankleden van de kersttafel.

HEMA kerstkleding 2024 staat nu online!

HEMA kerst pyjama gezin

We hebben er even op moeten wachten, maar je kunt nu weer terecht voor leuke kerstkleding bij HEMA. De kerstcollectie 2024 bestaat uit onder andere kersttruien voor jong en oud, kerstsokjes, kerstonesies voor baby’s, flanellen pyjama’s voor kinderen/volwassenen én hondjes! Kortom: voor de koude kerstdagen kun je weer de leukste matching pyjama’s en kerstkleding aanschaffen!

Takkie Kerstbal

Takkie kerstbal

Vorig jaar kon je een heel chique Takkie kerstbal bestellen in de webshop en hij was al snel uitverkocht. Het hondje is een bekend karakter en wordt natuurlijk meteen geassocieerd met HEMA. Goed nieuws voor de liefhebbers van Takkie, want bovenstaande kerstbal is vanaf nu verkrijgbaar in de HEMA webshop! De glazen kerstbal is 9 centimeter groot en kost €4,75. Ben je op zoek naar de Takkie kerstbal van vorig jaar? Neem dan zeker een kijkje in de fysieke winkels, want daar zijn ze soms nog verkrijgbaar.

Kerstboom HEMA & Mini kerstboom HEMA

Wat is Kerst zonder een kerstboom? Bij HEMA kun je voor betaalbare kunstkerstbomen terecht, welke kunnen rekenen op positieve reviews. Ieder jaar kun je standaard kiezen voor een normale, groene kerstboom, een witte boom én een kerstboom met kunstsneeuw. Deze bomen hebben een hoogte van 180 centimeter en kosten €55,00 en €85,00, waarvan de variant met sneeuw de duurste is. In de HEMA Kerst 2023 campagne is er een nieuw exemplaar toegevoegd: de kerstboom van 90 centimeter! Met een prijs van €20,00 is dit een leuke budget tip!

Heb je geen ruimte voor een grote kerstboom of wil je het huis graag versieren met extra boompjes? Ook dan kun je goed slagen bij HEMA. Op dit moment zijn er alweer verschillende mini kerstboompjes verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een normaal boompje of een exemplaar met led-lampjes, zodat je meteen klaar bent. Tip: onlangs publiceerden we een artikel over de leukste kinderkerstbomen! Je kunt het artikel over kinderkerstbomen op deze pagina lezen!

Papieren- en houten kerstboompjes HEMA

Houten kerstbomen zijn ontzettend populair op dit moment. Deze boompjes zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook te gebruiken in ieder interieur. In de nieuwe HEMA Kerst collectie van 2023 zijn nieuwe, houten kerstboompjes toegevoegd, welke je hierboven kunt bewonderen.

Naast de houten boompjes kun je ook kiezen voor papieren boompjes, welke bijvoorbeeld leuk op de kersttafel staan! Op het gebied van kerstboompjes kun je bij HEMA heel goed slagen voor leuke prijzen.

HEMA kerststickers en raamstickers

Lekker knutselen, een cadeau labelen of het raam versieren? Dat kan met al de leuke HEMA kerststickers die momenteel in de webshop verkrijgbaar zijn. Kies je voor Takkie raamstickers? Of heb je misschien nog cadeaulabels nodig in een leuke stijl? De keus is groot en de prijzen zijn laag.

Als je bijvoorbeeld kiest voor Takkie cadeaulabels, betaal je €1,75 voor 12 labels en voor drie vellen Takkie raamstickers betaal je €3,00. De raamstickers zijn overigens ook verkrijgbaar in de vorm van bladeren en sneeuwvlokken. Kortom: je kunt voor deze items prima slagen!

Takkie kerstmok

Takkie kerstmok

Ieder jaar kun je weer gave Takkie-kerstspulletjes aanschaffen en vaak zijn het ieder jaar andere items. De Takkie kerstmok is al jarenlang erg populair en hij is vaak dan ook snel uitverkocht. Is dit het geval in de webshop? Dan kun je altijd nog in de fysieke winkels van HEMA kijken, zodat je hem misschien nog kunt scoren. Ook tijdens HEMA Kerst 2023 kun je een nieuwe Takkie kerstmok bestellen, met een inhoud van maar liefst 500 ml. Takkie heeft een mooie kersttrui aan en kost €9,00.

Tip: veel mensen zijn momenteel op zoek naar HEMA kerstmokken, maar het aanbod op dat gebied valt dit jaar een beetje tegen. Je kunt kiezen voor de Takkie-mok of voor een mok in de vorm van een kerstboom. Deze laatstgenoemde ziet er sfeervol uit en kost op dit moment €7,50! Je kunt de HEMA kerstmok op deze pagina van de winkel bewonderen.

HEMA kerstkaarten

Ondanks dat er steeds minder fysieke kerstkaarten worden verstuurd, zijn er toch nog genoeg mensen die dit graag doen. Wat is er nu leuker dan een échte kaart door de bus te krijgen en op te hangen in huis? Bij HEMA zijn dit jaar veel nieuwe kerstkaarten verkrijgbaar, in stijlvolle designs. Hierboven zie je een kleine greep uit de collectie, maar de keus is dus heel groot.

De prijzen van de kaarten verschillen, maar ze zijn zeker zeer betaalbaar. Voor sommige pakjes met tien kerstkaarten betaal je €2,50, terwijl je voor een pakje met dertig kerstkaarten €3,00 moet betalen. Ook voor ‘Happy New Year’ wenskaarten kun je bij HEMA terecht en deze zijn te vinden tussen alle andere kerstkaarten.

HEMA kerstballen

Als je fan van HEMA bent, zul je inmiddels wel weten dat je ieder jaar kunt kiezen uit diverse HEMA kerstballen. Ook tijdens de HEMA kerst 2023 campagne kun je weer kiezen uit verschillende stijlen, zoals zilver, rosé, goud, gekleurd en bijvoorbeeld kerstballen in de vorm van snacks. Deze zijn erg populair, maar het moet wel je smaak zijn. Je kunt bij HEMA ook losse kerstballen bestellen, maar in verhouding zijn deze wel een stuk prijziger dan wanneer je kiest voor een set versiering.

Hierboven zie je een kleine greep uit het aanbod van de nieuwste kerstcollectie bij HEMA. Als je dit jaar kiest voor een mini kerstboom, kun je bijpassende mini-kerstballen aanschaffen. Hierboven zie je een paar voorbeelden, maar ook hierin is het aanbod groot. Voor een setje van 36 mini-kerstballen betaal je €4,25, wat natuurlijk zeer betaalbaar is. Als je op zoek bent naar de leukste HEMA kerstballen, raden we je aan om een kijkje te nemen in de webshop.

HEMA piek in HEMA kerst

Als je net een mooie kerstboom hebt besteld, moet hij natuurlijk ook nog versierd worden. Om de kerstboom helemaal af te maken, plaats je een mooie piek op de boom. Dit jaar zijn er zeven nieuwe pieken toegevoegd aan de HEMA kerstcollectie, waarvan de Takkie piek erg populair is. De goedkoopste pieken bij HEMA kosten €3,50, terwijl je voor de duurste €7,00 kwijt bent. Dit is zeer betaalbaar, zeker wanneer je de pieken vergelijkt met andere winkels.

Momenteel kun je kiezen uit traditionele pieken zoals we ze allemaal kennen, in vier verschillende kleuren. Daarnaast zijn er twee pieken verkrijgbaar in de vorm van een ster en je kunt ook nog kiezen voor de Takkie piek. Hierboven kun je de pieken bewonderen en op deze pagina van HEMA kun je de goedkope kerstboompieken bestellen.

HEMA kersthangers

Als je kerstballen graag wilt combineren met kersthangers, kun je bij HEMA voor veel verschillende exemplaren kiezen. Op dit moment heb je de keus uit 49 verschillende kersthangers, met allemaal een eigen design. Dit jaar weet HEMA mensen te choqueren met de vibrator kerstbal, die dit jaar vast in menig kerstboom te vinden zal zijn. Daarnaast kun je kiezen uit dinosaurussen, een flamingo, de tompouce, de rookworst, sushi, ijsjes, champagneglazen, diertjes en nog veel meer!

Een klein nadeel is dat losse kersthangers een stuk duurder zijn dan wanneer je voor een setje kiest. Zo betaal je voor de HEMA rookworst €4,00, terwijl je voor een setje van drie hangers zo’n €9 kwijt bent. Toch zijn deze prijzen vrij normaal voor kersthangers en in menig winkel betaal je een stuk meer.

HEMA kersttrui

HEMA kersttrui

UPDATE: Yes! De HEMA kersttruien en pyjama’s zijn eindelijk weer verkrijgbaar en dit jaar is het aanbod vele malen leuker dan de afgelopen jaren. Afgelopen jaren was het aanbod aan foute kerstkleding bij HEMA erg teleurstellend en je kon kiezen uit weinig items. Op dit moment kun je kiezen voor flanellen (War Child) pyjama’s, voor zowel volwassenen als voor kinderen én je huisdier. Daarnaast is er ook een leuke kerstonesie voor baby’s verkrijgbaar. Ook voor nette feestkleding en bijvoorbeeld babysokjes kun je al in de webshop terecht!

Onlangs schreven we twee uitgebreide artikelen over kerst pyjama’s, kerst onesies en foute kersttruien voor het hele gezin. Zijn de truien van HEMA niet helemaal passend bij jullie gezin? Dan raden we zeker aan om deze artikelen door te lezen! In de artikelen staan uiteraard ook veel budget tips!

Takkie Sneeuwbol in HEMA kerst

Takkie sneeuwbol

Ook tijdens de HEMA Kerst campagne in 2023 is de Takkie sneeuwbol weer van de partij! Ieder jaar komt HEMA met nieuwe items en het design wordt dan steeds een beetje aangepast. Takkie is een zeer favoriet karakter bij HEMA en er zijn dan ook veel producten met het hondje in de collectie te vinden. Het aanbod in 2023 is een stuk groter dan vorig jaar en dat maakt heel veel mensen blij! In de fysieke winkels zijn er ook vaak gave Takkie-items verkrijgbaar.

Deze chique, glazen sneeuwbol staat dit jaar op een voet met allemaal gouden glitters. In de bol zie je Takkie tussen de kerstbomen zitten en de witte sneeuwvlokken beginnen te dwarrelen als je de bol schudt. Ondanks dat veel kinderen gek zijn op sneeuwbollen, is het goed om te weten dat het glas breekbaar is. Deze bol met Takkie is dus te gebruiken ter decoratie en mag niet worden beschouwd als speelgoed voor jonge kinderen.

HEMA kerstster met LED-licht in 2023

HEMA kerstster

Bij HEMA kun je momenteel een gouden kerstster aanschaffen, met daarin 15 LED lampjes. De kerstster is een kartonnen decoratie die je binnen een handomdraai uitvouwt naar een 3D ster met 8 punten. Deze ster heeft openingen in de vorm van kleine sterretjes, waar je het licht doorheen kunt zien schijnen. Het is goed om te weten dat deze set werkt op 2x AA batterijen, welke niet meegeleverd worden. Het snoertje waarin de batterijen zitten is 2 meter lang, dus houd hier rekening mee. Met een prijs van €11,50 is dit een leuke, extra decoratie voor in huis.

HEMA Kerst 2023 – cadeautasjes en inpakmaterialen

HEMA staat al jarenlang bekend om zijn mooie inpakmaterialen en veel mensen weten jaarlijks de weg naar dit warenhuis te vinden tijdens de feestdagen. Het lijkt alsof de materialen ieder jaar mooier en stijlvoller worden, wat ook dit jaar weer het geval is. Als je alle Sint- en kerstcadeautjes op een luxe manier wilt inpakken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor prachtige cadeautasjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Je kunt bij HEMA natuurlijk ook terecht voor andere inpakmaterialen, zoals lintjes, labels/stickers, inpakpapier en cadeaudozen. Veel items zijn met elkaar te combineren, zodat het er uiteindelijk prachtig uitziet onder de boom. Dit jaar heeft HEMA groots uitgepakt en ruim 40 nieuwe items toegevoegd in de sectie inpakmaterialen. Ben je op zoek naar de leuke Takkie cadeautas? Dan kun je op dit moment slagen voor slechts €2,00!

HEMA kerstverlichting in 2023

HEMA kerstverlichting is erg gewild en jammer genoeg vaak ook snel uitverkocht. Vis je achter het net? Bezoek dan zeker een fysieke winkel, want de kans is aanwezig dat je daar nog wel kunt slagen voor gave kerstverlichting. Op dit moment is de webshop volop gevuld met verschillende kerstverlichting, zoals led-snoeren in verschillende stijlen en natuurlijk traditionele kerstverlichting voor in de kerstboom. Als je een lichtsnoer voor in de boom zoekt, kun je er eentje aanschaffen voor ongeveer €20,00.

Veel mensen stappen over op LED-verlichting, omdat dit een stuk goedkoper in verbruik is dan ouderwetse verlichting voor in de boom. HEMA kerstverlichting gaat jarenlang mee, zodat je de besparing hier ook echt uit kunt halen. Naast standaard verlichting kun je ook voor snoeren met items kiezen, zoals een peperkoekmannetje, bessen, gouden blaadjes en meer.

Takkie kerstverlichting bij HEMA Kerst 2023

Takkie kerstverlichting

Ook dit jaar is de Takkie kerstverlichting weer van de partij! Het schattige hondje is jammer genoeg niet verkrijgbaar in de vorm van een LED-snoer, maar je kunt wel voor dit exemplaar kiezen. Vorig jaar kwam je de Takkie kerstverlichting ook tegen in tuinen, want je kunt hem ook gewoon buiten gebruiken. Hang hem aan de muur of zet het hondje in de voortuin!

De lichtslang is 10 meter lang, met daarin 120 energiebesparende LED lampjes. De lampjes stralen een klassiek, warm licht uit, wat helemaal past bij de kerstsfeer. Takkie is voorzien van een stekker en een toevoerleiding van 5 meter, zodat je hem overal kunt plaatsen. Naast dit exemplaar kun je ook nog kiezen voor een iets andere variant.

HEMA Kerst – Wijn voor tijdens de feestdagen

Wijnen worden bij HEMA het hele jaar door massaal verkocht, maar tijdens de feestdagen is het extra druk. De meest populaire wijn van HEMA is Domäne Wachau Veltliner, één van de bekroonde wijnen van HEMA. Ieder jaar gaan klanten speciaal voor deze wijn naar HEMA. Naast de fijne wijnen kun je ook veel andere lekkere dingen vinden bij deze winkel, zoals heerlijke koekjes, cava, chocolaatjes en ander lekkers.

Op dit moment zijn de wijnen volop op voorraad en kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een lekker flesje (bekroonde) chardonnay. Vlak voordat de feestdagen echt beginnen, kun je veel lekkere dingen bestellen in de webshop en winkels. We raden je zeker aan om de webshop in die periode in de gaten te houden.

HEMA kerstkrans

Traditionele kerstkransen vind je ieder jaar terug op vele voordeuren en je kunt deze exemplaren dan ook nog steeds in veel winkels kopen. Bij HEMA kun je dit jaar ook kiezen voor een kerstkrans van 35 centimeter, inclusief 24 leslampjes. De kerstkrans met lichtjes is dit jaar nieuw in de HEMA kerstcollectie en kost €12,50. We verwachten dat dit exemplaar dit jaar vaak verkocht gaat worden met deze leuke prijs! Traditionele kerstkransen gaan jarenlang mee en je kunt deze kransen al jarenlang bij HEMA aanschaffen. Dit exemplaar kost momenteel €20,00 en is nog volop op voorraad!

Relevante artikelen

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven