Zeeman Kerst 2024 – tips kerstkleding en accessoires

Zeeman kerst 2023

Zeeman Kerst 2023 is begonnen! Kerst staat alweer voor de deur en veel winkels hebben de nieuwste kerstspullen alweer in de schappen liggen. Ook webshops beginnen aan het toevoegen van de leukste items en Zeeman hoort daar ook bij. Ondanks dat deze winkel niet een hele grote collectie kerstspullen heeft, is het zeker de moeite waard om even door de webshop te snuffelen. Bekijk nu de nieuwste items voor Kerst 2023!

Zeeman Kerst 2023

De tijd vliegt en het is alweer bijna tijd voor de gezelligste tijd van het jaar. Ieder jaar is Zeeman vrij laat met het aanbieden van kerstspullen in de winkels en webshop, maar doorgaans kun je in november wel terecht. Op dit moment staan er kerstspullen in de folder én kun je deze ook in de webshop vinden. Denk aan kerstdecoratie en een setje babykleding voor de allereerste Kerst! Jammer genoeg zit er (nog) geen kerstkleding en feestkleding tussen voor oudere kids en volwassenen. Via onderstaande link kun je wel een pagina bekijken met allerlei feestelijke kleding!

Kerstkleding bij Zeeman voor het hele gezin

Bij Zeeman kun je het hele jaar door voor kleding voor het hele gezin. Denk aan ondergoed, sokken, pyjama’s, chique feestkleding en doorgaans ook grappige kerstkleding. Dit verschilt echter per jaar, maar je betaalt altijd een lage prijs! Jammer genoeg is er momenteel (nog) geen kerstkleding voor oudere kinderen en volwassenen verkrijgbaar, maar Zeeman is vaak erg laat met het aanbieden van kerstkleding.

Uiteraard kun je ook voor betaalbare kerstdecoratie in de webshop terecht, zodat je voor weinig geld een fijne sfeer in huis brengt. Vorig jaar kon je terecht voor pluche knuffels, kerstkussenhoezen en andere leuke decoratie.

Zeeman kerst voor jongens

Helaas, in de webshop zijn nog steeds geen kersttruien en kerstpyjama’s voor jongens verkrijgbaar. Je kunt uiteraard wel terecht voor nette feestkleding, welke je vaak het gehele jaar kunt bestellen. Zodra de nieuwste kerstkleding beschikbaar is, geven we het artikel meteen een update. Let op: het aanbod op het gebied van nette kleding is momenteel ook erg karig, maar we verwachten dat dit snel zal veranderen.

Zeeman kerst voor meisjes

Twee jaar geleden was de Zeeman Kerst collectie erg uitgebreid voor meiden, maar in 2023 is er nog maar weinig te vinden. Je kunt wel feestelijke kleding kopen voor meisjes, maar ook dit aanbod is nog steeds erg karig. We hopen dat Zeeman snel de foute kersttruien en andere gave kerstkleding online zet!

Zeeman kerst voor je baby

Zeeman kerst baby

Helaas, ook grappige, schattige babytruien in kerststijl zijn (nog) niet verkrijgbaar in de Zeeman webshop. Je kunt momenteel wel kiezen voor een setje met babykleding, waarop de tekst ‘First Christmas’ staat. Vier je de eerste keer Kerst met je kleintje? Dan is dit een leuke aanrader! Ook voor haaraccessoires zoals kerst-clips kun je weer terecht in de webshop! Het setje kerstkleding voor baby’s bestaat uit een boxpakje met een slabbetje en kost €7,99.

Zeeman kerst voor dames

Vrouwen kunnen op dit moment verschillende feestelijke kleding bestellen, maar specifieke kerstkleding ontbreekt nog in de Zeeman webshop. Vorig jaar was het aanbod ook niet heel groot en we hopen dat dit jaar meer leuks zal bieden! Zoek je mooie flared pants of andere leuke feestkleding? Bekijk dan zeker even het aanbod.

Zeeman kerst voor heren

Vorig jaar kon je bij Zeeman terecht voor een foute kersttrui voor heren in de webshop! De trui was lekker opvallend en hij was dan ook snel uitverkocht. Jammer genoeg is deze trui dit jaar (nog) niet beschikbaar, maar we hopen dat hij binnenkort alsnog wordt toegevoegd aan het assortiment.

Zeeman kerst voor je kerstdecoratie

Van kerstzakjes tot gastendoek en van kersthanger tot pluche knuffel met muziek: op het gebied van decoratie kun je momenteel wél slagen bij Zeeman! We verwachten dat het aanbod binnenkort nog groter wordt, maar het is alvast de moeite waard om een kijkje te nemen. Uiteraard kost de kerstdecoratie niet veel geld!

Zeeman kerstballen

roze kerstballen zeeman

Er zijn momenteel twee verschillende soorten kerstballen verkrijgbaar, in verschillende kleursamenstellingen. De bovenstaande set is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, zodat er vast eentje voor je tussen zit. In de set zitten 26 kerstballen met een diameter van 4 centimeter en ze kosten €3,49. Deze setjes kerstballen staan ook in de folder, zodat de kans groot is dat ze snel uitverkocht zijn.

Zeeman kerstballen

Ook dit setje kerstballen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en staat net als het andere setje in de nieuwste Zeeman-folder. Deze kerstballen hebben een diameter van 6 centimeter en zijn dus ietsjes groter dan de andere ballen. Met een prijs van €1,99 per 4 stuks zijn ze iets prijziger dan de andere kerstballen. Ben je op zoek naar andere hangers? Dan kun je momenteel slagen voor hangers met dieren (bijv. rendieren), maar ook voor andere sfeervolle hangers!

Zeeman kerstverlichting

Zeeman kerstverlichting

Ieder jaar kun je bij Zeeman terecht voor low-budget kerstverlichting, welke vaak alleen in de webshop verkrijgbaar is. Je kunt deze kerstverlichting gebruiken voor de kerstboom, maar bijvoorbeeld ook voor in het raam of andere plekken. Op dit moment heb je de keuze uit twee sets verlichting: cluster draadverlichting met een afmeting van 1,5 meter, waarvan een meter bedekt is met 100 LED-lampjes in de kleur warm wit (€3,99). Deze verlichting werkt op batterijen en is geschikt voor binnen.

De andere set draadverlichting bevat 66 LED-lampjes en heeft een lengte van 100 centimeter. Zoals je merkt gaat het om vrij korte verlichtingsdraden, dus let hier goed op. Ook dit snoer werkt op batterijen, welke je nog moet bijbestellen en voor dit setje betaal je €2,99. Vorig jaar kon je een langer snoer kopen, maar deze is op dit moment nog niet verkrijgbaar.

Overige kerstproducten

Hierboven staan de kerstproducten die je bijna ieder jaar kunt vinden bij Zeeman, maar vaak kun je meer leuke items scoren. Zeeman is ieder jaar vrij laat met het aanbieden van Sinterklaas- en Kerstartikelen, waardoor je vaak pas eind november het volledige assortiment kunt bekijken. Heb je in het artikel niet kunnen vinden wat je zocht? Dan raden we aan om eind november nog een keer naar de pagina met kerstartikelen te kijken!

Zeeman: De beste panty's voor de laagst mogelijke prijs

Zeeman Kerst 2023 en sale

Als de drukke feestmaanden voorbij zijn, begint de tijd van opruimen! In januari kun je bij Zeeman vaak een leuke sale vinden, waarbij je veel kerstartikelen voor bijna niets kunt aanschaffen. Dit geldt overigens ook voor de oude kledingcollectie, zodat je veel geld kunt besparen. We raden je dan ook zeker aan om in januari een bezoekje aan de fysieke winkels van Zeeman te brengen!

Relevante artikelen

Op Mamagroeit.nl besteden we veel aandacht aan de feestdagen en je kunt dan ook handige en leuke artikelen vinden. Hieronder hebben we de meest populaire blogs en koopgidsen voor je op een rijtje gezet!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven