LEGO adventskalender 2024 – Dit zijn de leukste!

LEGO adventskalender 2023

Heb je thuis een kind dat gek is op LEGO en ben je nog op zoek naar een geschikt cadeautje voor zijn/haar verjaardag of voor de feestdagen? Wij hebben het perfecte schoencadeau gevonden! De LEGO adventskalenders zijn al jarenlang immens populair en worden vaak als cadeau gegeven. Ieder vakje zorgt voor een nieuwe verrassing. Welke LEGO adventskalender 2023 kies jij?

YES! LEGO adventskalender 2023 nu verkrijgbaar!

Het is nog vroeg, maar met LEGO adventskalenders kun je er niet genoeg op tijd bij zijn! Op dit moment worden de nieuwste LEGO adventskalenders 2023 aangeboden op deze pagina van Amazon.nl en we verwachten dat de kalenders ook snel in andere webshops verkrijgbaar zijn. Je kunt nu al kiezen uit de volgende thema’s: Harry Potter, Star Wars, LEGO City en Marvel Avengers. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog terecht voor de gave adventskalenders van vorig jaar!

LEGO Adventskalender 2023 of oudere versies?

Misschien ben je al op zoek gegaan naar de leukste LEGO adventskalender en ben je al een aantal leuke exemplaren tegen gekomen. Je hebt dan vast ook gemerkt dat er nog ontzettend veel sets aangeboden worden uit eerdere jaren, zoals 2018, 2019 en 2020. Belangrijk om te weten: LEGO adventskalenders zijn niet gebonden aan een vast jaar. Het jaartal geeft weer in welk jaar de sets uitgekomen zijn, maar je kunt deze sets ieder jaar gebruiken.

Doorgaans zijn de sets uit eerdere jaren iets goedkoper, maar het verschilt niet heel veel met de prijzen van dit jaar. LEGO zal altijd zijn waarde behouden en de sets blijven altijd populair. In dit artikel kun je een aantal populaire adventskalenders bekijken, welke op dit moment nog steeds verkrijgbaar zijn. In september verwachten we de nieuwe sets van 2023.

LEGO City Adventskalender 2022 – 60352

Een echte LEGO adventskalender voor maar €22,99? Jawel, dit jaar is het mogelijk. Dat is fijn, want de prijzen van alle producten zijn enorm gestegen. In deze aftelkalender voor Kerstmis vind je allerlei gave minimodellen, maar ook populaire personages uit de tv-serie LEGO City Adventures. Daarnaast kun je gave accessoires terugvinden in deze kalender. Ook bij Amazon.nl is deze kalender voor dezelfde prijs verkrijgbaar. Vandaag besteld = morgen gratis in huis!

LEGO adventskalender 2022 – Star Wars – 75340

Ook de Star Wars LEGO adventskalender was in 2022 zeer betaalbaar! Heb je een echte Star Wars-fan in huis? Dan is dit zeker de beste keus! In de adventskalender vind je 24 items, waaronder populaire karakters en gave accessoires. Wist je dat deze kalenders ieder jaar meer waard worden? De kalenders van de afgelopen jaren worden nog steeds volop verkocht en zijn soms wel drie keer zo duur!

>> Bekijk hier alle Star Wars adventskalenders bij BOL.com
>> Op deze pagina van Amazon.nl kun je hem ook bestellen

LEGO Friends Adventskalender 2022 – 41706

De LEGO Friends Adventskalender 2022 is momenteel ook nog verkrijgbaar voor een zeer lage prijs! Let wel op, want we weten niet hoelang de kalenders voor deze prijs aangeboden worden. Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar! Iedere dag ontdekt je kind een nieuw cadeautje. Denk aan minipoppetjes van de Kerstman, maar ook van Olivia en haar familie. Vergeet ook de slee vol kerstcadeautjes en het rendier niet!

Dé Harry Potter LEGO adventskalender 2022 – 76404

Jawel, ook de Harry Potter-fans kunnen gerust zijn, want er werd ook in 2022 gekozen voor een gloednieuwe adventskalender van Harry en zijn vrienden! In de set vind je heel veel miniaturen van de populaire personages, maar ook veel accessoires om een echt verhaal na te spelen! Ook van Harry Potter zijn er nog steeds veel oudere adventskalenders verkrijgbaar, maar deze zijn vaak een stuk duurder dan de nieuwste variant.

LEGO adventskalender 2022 Marvel 76231

In het mooie pakket van LEGO Marvel Guardians of the Galaxy vind je verschillende minifiguurtjes, zoals Groot en Mantis, Star-Lord en Rocket. Daarnaast zitten er ook nog verschillende minimodellen en accessoires in dit pakket. LEGO brengt vaak adventskalenders van dezelfde thema’s uit en van Marvel kun je ook weer een aantal oudere adventskalenders aanschaffen.

Harry Potter Adventskalender 2021

In 2021 werd deze mooie Harry Potter adventskalender op de markt gebracht en veel LEGO fans waren heel blij! In deze kalender vind je 24 cadeautjes, die het wachten totdat het Kerstmis is een stuk leuker maakt. Je vindt achter ieder van de 24 vakjes andere cadeautjes, zoals minifiguren van Harry Potter, Hermlien, Ron Wemel, Draco, Grijphaak en Dirk Duffeling. Verder vind je natuurlijk ook weer leuke items en accessoires die je ook in de films tegenkomt. Achter het 24e deurtjes zit een draaitol, zodat het bordspel gespeeld kan worden.

LEGO Friends 2021 adventskalender

Wil je je kind iedere dag verrassen met een nieuw LEGO Friends cadeautje? Dan kies je voor de LEGO Friends Adventskalender! Je kindje vind bouwwerken achter ieder deurtje, zodat je uiteindelijk een mooi kerstdecor kunt bouwen! Tussen alle cadeautjes zitten 5 personages in de vorm van micropoppetjes! Speel de feestdagen na en maak er iets moois van! Je kunt een boek lezen en bij het haardvuur zitten naast de kerstboom!

Je kunt alle mini poppetjes neerzetten in de kamer van je kind om mee te spelen. De blender kan omhoog, de deegroller draait rond en de oven heeft een deur die echt open kan! Gaat jouw kind ook iets lekkers bakken?

Marvel adventskalender LEGO

Er wordt door LEGO ook gedacht aan Marvel-fans van 7 jaar of ouder! Deze Avengers adventskalender is een groot succes geweest vorig jaar en ook dit jaar is hij weer verkrijgbaar. De 24 cadeautjes gaan je kind gegarandeerd blij maken! In de set vind je 7 minifiguurtjes van Iron Man, Black Widow, Thor, Spider-Man, Thanos, Captain Marvel en Nick Fury. Daarnaast zitten er nog verschillende leuke accessoires en voorwerpen in de set, zoals een drone, een Avengers toren en een Quinjet.

Star Wars Adventskalender 2020 – 75279

Ook bij de Star Wars LEGO adventskalender kun je 24 deurtjes openmaken. In deze adventskalender kun je onder andere een LEGO figuur, een ruimteschip of voertuig vinden. Je krijgt daarnaast ook nog een code, zodat je The Skywalker Saga vrij kunt spelen in de Star Wars game.

Met deze set stimuleer je de creativiteit en fantasie van je kind en het zorgt voor eindeloos speelplezier! Er zijn onder andere 6 LEGO figuren, waaronder de meest bekende: Darth Vader. Hij ziet er overigens wel erg bijzonder uit in een kersttrui! Een uitvouwbare speelmat mag uiteraard niet ontbreken.

Verder bevat de LEGO adventskalender ook nog Anakin’s Podracer, Darth Vaders kasteel en een Republic Cruiser. Ook deze kalender is een geweldig cadeau voor de naderende feestdagen, want hiermee zorg je écht voor een kerststemming!

Hier is de Star Wars adventskalender nog verkrijgbaar (Amazon.nl)

LEGO Star Wars Adventskalender 2019 – 75245

De LEGO Star Wars adventskalender van hierboven komt uit het jaar 2019. Wanneer je ieder jaar een adventskalender aan je kind geeft, moet je even opletten dat je deze nog niet in huis hebt. Deze Star Wars adventskalender is leuk te combineren met de andere Star Wars set en met 280 onderdelen kan je kind weer even vooruit.

Er zijn 24 vakjes om te open en 13 miniverzamelobjecten. Wat dacht je van een blaster van een Stormtrooper? Of een Quadjumper? Ontdek zelf wat er nog meer in de kalender zit!

LEGO Friends Adventskalender 2020 – 41420

Deze LEGO Friends adventskalender komt uit 2020 en heeft een erg leuke prijs. Samen aftellen naar Kerstmis en vanaf 1 december iedere dag een deurtje openmaken. Iedere dag krijgt je kind een speelgoedcadeautje! De minipoppetjes kunnen neergezet worden, maar je kind kan er natuurlijk ook gewoon lekker mee spelen.

Kinderen vanaf zes jaar kunnen de cadeautjes snel in elkaar zetten en ermee spelen. Jongere kinderen kunnen begeleiding nodig hebben van een oudere broer/zus of ouders. In totaal zijn er drie thema’s: de slaapkamer van Emma, de werkplaats van de Kerstman en een winterwonderland!

LEGO City Adventskalender 2021 60303

Ook deze LEGO City adventskalender staat in het teken van winter en de kerstdagen. Met deze kalender pak je iedere dag een cadeautje uit en breid je binnen no time je verzameling uit. Er kunnen voertuigen in zitten, maar ook minifiguren waar je kindje lekker mee kan spelen. Kom je ook nog de Kerstman tegen? De LEGO adventskalender uit 2021 is een gewild item en waarschijnlijk snel uitverkocht.

Andere LEGO adventskalender 2023

Op zoek naar de nieuwste LEGO adventskalenders van 2023? Jammer genoeg zijn deze nog niet beschikbaar, maar we verwachten hem rond september. De meeste winkels beginnen in de maand september met het aanbieden van verschillende cadeau’s voor tijdens de feestdagen. Wil je andere populaire LEGO adventskalenders bekijken?

Playmobil adventskalenders

Ook Playmobil brengt ieder jaar erg leuke adventskalenders uit, met de leukste figuren om mee te spelen. Playmobil is doorgaans geschikt voor iets jongere kinderen en biedt ook erg leuke cadeau’s voor tijdens de feestdagen. Hieronder kun je een voorbeeld bekijken van één van de meest populaire Playmobil adventskalenders.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

RELEVANTE ARTIKELEN

Nicole
Scroll naar boven