Kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00 voor kinderen

Kleine Sinterklaascadeautjes

In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! Veel kinderen mogen hun schoentje zetten en ouders gaan op zoek naar leuke, kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00. Ga je voor een schattig voelboekje voor je baby? Of kies je een LEGO DUPLO set uit voor je peuter? In dit artikel kun je verschillende tips bekijken, zodat je de leukste schoencadeautjes kunt scoren voor weinig geld!

Kleine Sinterklaascadeautjes voor baby’s en peuters

Ondanks dat baby’s helemaal niet weten wat Sinterklaas is, vinden ouders het vaak erg leuk om een cadeau aan hun kindje te geven. Vaak zijn er meerdere kinderen in het gezin en dan krijgt iedereen een klein cadeautje. Als je op zoek bent naar kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00, kun je de tips uit dit artikel meenemen ter inspiratie. De schoencadeautjes in het begin van dit artikel zijn geschikt voor baby’s en peuters, maar verderop kun je tips vinden voor kinderen tot 12 jaar.

1. Sophie de Giraf voelboekje

Weet je dat het heel goed is om boekjes te lezen met je baby? Hoe eerder je hiermee begint, hoe beter het is voor de ontwikkeling van je kindje. Voelboekjes zijn ontzettend leuk voor baby’s en Sophie de Giraf laat je kindje hiermee op een leuke manier kennis maken. In het boekje heeft Sophie een heel drukke dag met haar vriendjes. Ga je mee boodschappen doen met Sophie?

Als je een boekje voor je baby of peuter aan gaat schaffen, is het belangrijk dat je een stevig boekje uitkiest. Andere geschikte boekjes zijn bijvoorbeeld stoffen- of badboekjes, welke niet snel kapot gaan. In ons artikel over de leukste badboekjes kun je er veel meer vinden! Ook ons artikel over de leukste voelboekjes is een aanrader!

2. Xylofoon voor je peuter als schoencadeau

Als ouder kun je er soms een beetje gek van worden, maar jonge kinderen zijn gek op vrolijke geluiden! Het liefst maken ze de geluiden zelf en deze kleurrijke xylofoon maakt dat zeker mogelijk. Heb je een kleine muzikant in huis? Dan is dit een leuk, betaalbaar schoencadeautje. Iedere noot heeft een eigen kleur, waardoor het spelen een stuk makkelijker wordt.

Bij de houten xylofoon zitten twee slagstokjes en in totaal bevat dit instrument acht verschillende geluiden. Als je graag de muzikale ontwikkeling van je kindje wilt stimuleren, is dit een aanrader. Uiteraard is het instrument van goede kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. Ook bij HEMA kun je leuke muziekinstrumenten vinden voor jonge kinderen, zoals de houten trommel die minder geluid maakt dan een xylofoon.

3. Dikke kleurpotloden van Stabilo

Als je een peuter een normaal potlood met een dunne punt geeft, zul je zien dat deze snel afbreekt. Gelukkig hebben veel merken inmiddels een goede oplossing bedacht: dikke potloden! Deze speciale potloden zijn geschikt voor jonge kinderen die graag een mooie kleurplaat maken. Met deze potloden heb je geen last meer van gebroken punten, zodat je kind heerlijk kan blijven kleuren.

Een ander voordeel van de dikkere potloden is dat de tekening sneller ingekleurd is! Alle potloodjes hebben een kern van 4,2 mm en geven veel kleur af zonder teveel druk te moeten zetten. Het is wel goed om te weten dat je een speciale, grotere puntenslijper nodig hebt voor deze potloden. Je kunt zo’n puntenslijper online bestellen of goedkoop bij Action aanschaffen.

4. LEGO DUPLO setjes als kleine Sinterklaascadeautjes

Ieder jaar worden er weer veel LEGO DUPLO sets gegeven als klein Sinterklaascadeautje, maar ook tijdens Kerst is dit merk erg populair. Veel mensen denken dat dit merk erg duur is, maar wist je dat er ook veel betaalbare sets verkrijgbaar zijn? Deze setjes kosten vaak nog geen €10,00 en zijn erg leuk ter uitbreiding van een bestaande collectie.

Hierboven zie je het populaire ‘Boerderijdieren verzorgen’ setje, welke erg gewild is ieder jaar. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een pizzakraam, eenhoorn of tal van andere sets. Houd tijdens de wintermaanden de aanbiedingen goed in de gaten en scoor veel kortingen!

5. Houten motoriekspeelgoed als kleine Sinterklaascadeautjes

Veel mensen weten niet dat Lidl een uitgebreide webshop heeft met heel veel producten. Denk aan zwembaden, het leukste houten speelgoed en zelfs huishoudelijke apparaten. Op het gebied van speelgoed kun je goed slagen in de webshop en kiezen uit veel verschillende soorten. Hierboven zie je een setje met motoriekspeelgoed, dat de ontwikkeling van de motoriek bevordert.

Een groot voordeel van het Lidl speelgoed is de prijs, want je betaalt vaak veel minder dan in andere winkels. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, want deze is hartstikke goed. Als je kiest voor één van de items hierboven, betaal je slechts €7,99! Soms is dit speelgoed tijdens de feestmaanden ook in de fysieke winkels, maar dit is in ieder filiaal anders.

Kleine Sinterklaascadeautjes voor kinderen tot 12 jaar

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ontzettend veel leuke, kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00 verkrijgbaar. Denk aan de immens populaire fidget toys, Pokémon kaarten en verzamelmappen, stiften, LEGO DUPLO en heel veel andere items. Hieronder kun je de leukste schoencadeautjes tot tien euro bekijken welke geschikt zijn voor kinderen tot 12 jaar.

1. Fidget toys of Fidget toys pakket

Fidgets toys zijn nog steeds razend populair en je kunt tegenwoordig dan ook veel verschillende exemplaren vinden. Onlangs schreven we een uitgebreid artikel met de leukste fidget toys pakketten voor weinig geld, welke een leuke Sinterklaas-tip zijn. Als je voor een losse fidget toy kiest, zoals hierboven, ben je vaak tussen de €5-€8 euro kwijt. Kies je voor een pakket? Dan ben je soms maar €10,00 kwijt.

Er zijn verschillende toys verkrijgbaar, zoals de populaire Pop It. Deze fidget toy is het meest bekend en kun je in verschillende stijlen aanschaffen. Denk aan grote Pop Its, maar ook aan sleutelhangers en etuis. Deze toys zijn verkrijgbaar op websites als BOL.com, maar ook Amazon.nl en Temu bieden goedkope Pop Its aan!

2. Mattel Uno Kaartspel voor kinderen vanaf 7 jaar

Uno is een leuk kaartspel dat geschikt is voor het hele gezin. Als je graag het logisch- en tactisch denken van je kind en jezelf wilt stimuleren, is dit een erg leuke keuze. We weten allemaal dat gezellige middagjes en avondjes samen aan tafel onbetaalbaar zijn en Uno draagt daar zijn steentje aan bij. Het is goed om te weten dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar.

Zijn er jongere kinderen in huis? Dan kun je ervoor kiezen om UNO Junior aan te schaffen. Dit spel is te spelen door kinderen vanaf drie jaar en dus écht geschikt voor het hele gezin. Naast de Junior-versie kun je ook kiezen voor andere versies in verschillende thema’s. Kortom: met dit betaalbare spel zit je zeker goed tijdens de feestdagen!

3. HEMA houten speelgoed als schoencadeau

kleine sinterklaascadeautjes

HEMA houten speelgoed is erg gewild, populair én duurzaam. In ons andere uitgebreide artikel over houten speelgoed van HEMA kun je veel leuke setjes bekijken, welke ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Deze speelgoedsetjes zijn erg leuk voor kinderen tot en met ongeveer 8 jaar oud en er is momenteel heel veel keus. Als je leuke, kleine Sinterklaascadeautjes zoekt, is de webshop zeker een aanrader!

Kies je voor budgetvriendelijk en duurzaam speelgoed? Dan zit je in de HEMA webshop helemaal goed. Het aanbod in de webshop is overigens wel groter dan in de fysieke winkels, dus houd hier rekening mee. Op dit moment kun je ook weer kiezen voor leuke autogarages, balanceerstenen, treinen en veel meer!

4. Duurzaam Bioplastic Speelgoed

Zandbak speelgoed Dantoy

De kans is aanwezig dat je niet eerder hebt gehoord over bioplastic speelgoed. Dit duurzame speelgoed is milieuvriendelijk, degelijk, betaalbaar én verkrijgbaar bij onder andere HEMA voor leuke prijzen. Het bekende bioplastic speelgoed merk Dantoy biedt veel speelgoed aan in verschillende vormen. Van servies tot hobbeldier: de keus is zeer groot!

Als je nog niet weet wat bioplastic speelgoed is, kun je ons andere artikel lezen met veel informatie over dit speelgoed. In het artikel kun je ook meteen de leukste sets bekijken, zodat je meer inspiratie kunt opdoen voor de feestdagen of een verjaardag.

5. Pokémon kaarten Booster pack

Ze zijn terug en nog meer gewild dan vroeger: Pokémon kaarten! Je komt ze tegen in iedere klas en op ieder schoolplein. De kaarten zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar en worden dagelijks zeer vaak verkocht. Dit betaalbare schoencadeautje zal hoe dan ook een glimlach tevoorschijn toveren op het gezicht van je kind!

Een andere leuke cadeautip voor kinderen die van Pokémon kaarten houden is een verzamelmap. Zo’n speciale map zorgt ervoor dat de kaarten van je kind netjes blijven, ondanks dat ze dagelijks mee naar school gaan. In ons andere artikel kun je de beste Pokémon verzamelmappen bekijken.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Leestips voor Sinterklaas en Kerst in 2023

Op MamaGroeit besteden we speciale aandacht aan feestdagen als Sinterklaas en Kerst. Onlangs hebben we een aantal leuke artikelen gedeeld, met de leukste tips voor deze feestelijke dagen. Van Sinterklaasversiering tot aan de kerstpyjama voor jullie hele gezin: je leest de leukste tips op MamaGroeit!

Scroll naar boven