Kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00 voor kinderen

kleine sinterklaascadeautjes

Ieder jaar komt Sinterklaas in de maand november aan in Nederland en dat betekent dat veel kinderen in ons land weer hun schoentje mogen zetten! In dit artikel kun je leuke, kleine Sinterklaascadeautjes tot €10,00 vinden, voor kinderen in verschillende leeftijd. Babyboekjes voor jonge kindjes tot fidget toys voor de oudere kids! Bekijk de leukste, kleine Sinterklaascadeautjes hier!

Leestips voor Sinterklaas en Kerst 2023

Op MamaGroeit besteden we speciale aandacht aan feestdagen als Sinterklaas en Kerst. Onlangs hebben we een aantal leuke artikelen gedeeld, met de leukste tips voor deze feestelijke dagen. Van Sinterklaasversiering tot aan de kerstpyjama voor jullie hele gezin: je leest de leukste tips op MamaGroeit!

Kleine Sinterklaascadeautjes voor baby’s en peuters

Ondanks dat baby’s helemaal nog geen besef hebben van feestdagen, vinden ouders het vaak erg leuk om een cadeau aan hun kindje te geven. Ben je op zoek naar een gepast Sinterklaas- of kerstcadeau? Dan kun je de tips van hieronder meenemen ter inspiratie! Deze cadeautjes zijn geschikt voor baby’s en peuters.

1. Sophie de Giraf voelboekje

Veel ouders weten het niet, maar het is heel goed om boekjes te lezen met je baby. Hoe eerder je hiermee begint, hoe beter het is voor de ontwikkeling van je kindje. Dit voelboekje van Sophie de Giraf is een leuke manier om je kleintje kennis te laten maken met boekjes! In dit boekje heeft Sophie een drukke dag met haar vriendjes! Ga je samen boodschappen doen met Sophie?

Wanneer je een boekje voor je baby of peuter gaat aanschaffen, is het belangrijk dat je een stevig boekje uitkiest. Andere geschikte boekjes zijn bijvoorbeeld stoffen- of badboekjes. Deze exemplaren gaan niet snel kapot en zorgen voor veel plezier!

2. Xylofoon voor je peuter : kleine Sinterklaascadeautjes

Jonge kinderen zijn gek op vrolijke geluidjes en maken deze het liefst helemaal zelf. Deze xylofoon in de vorm van een uil zorgt ervoor dat het muzikale talent van je kindje naar boven komt en maakt de woonkamer extra gezellig! De xylofoon heeft vijf verschillende tonen en bevat een drumstokje. Kom maar op met die vrolijke muziek!

Ook HEMA verkoopt erg leuke muziekinstrumenten voor jonge kinderen. De houten sambaballen zijn erg populair en maken net iets minder geluid dan de bovenstaande xylofoon.

3. Stabilo dikke potloden als klein schoencadeautje

Peuters en potloden: geen handige combinatie met die dunne punten. Gelukkig hebben veel merken de potloden inmiddels goed aangepast, zodat deze ook geschikt zijn voor peuters. Geen gebroken punten, wél een mooie kleurplaat voor mama! Of voor de Sint en zijn paardje! Bij deze potloden zit een geschikte puntenslijper, zodat je er lang plezier van hebt.

4. LEGO DUPLO setjes als kleine Sinterklaascadeautjes

Ook LEGO DUPLO wordt ieder jaar vaak gegevens als klein schoencadeautje. Bij dit merk denk je waarschijnlijk meteen aan dure cadeau’s, maar LEGO biedt ook betaalbare speelsetjes aan die nog geen €10,00 kosten! Onder ander het setje “Boerderijdieren verzorgen” is erg populair!

Ga je liever voor een pizzakraam, een eenhoorn of andere dieren? >> Bekijk dan hier de LEGO DUPLO tot €10,00 op BOL.com!

5. Houten motoriekspeelgoed als kleine Sinterklaascadeautjes

Het bovenstaande speelgoed is geschikt voor peuters vanaf 1 jaar en is ontzettend goed voor de motoriek van je kindje. Niet alle uitvoeringen zijn momenteel (meer) verkrijgbaar, maar daar komt binnenkort weer verandering in. LIDL verkoopt in zijn webshop ontzettend veel én leuk houten speelgoed, wat razend populair is onder ouders.

Kleine Sinterklaascadeautjes voor kinderen tot 12 jaar

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ontzettend veel leuke kleine Sinterklaascadeautjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de immens populaire fidget toys, Pokémon kaarten en verzamelmappen, boeken, stiften, LEGO DUPLO en nog veel meer. Hieronder vind je een aantal leuke, kleine Sinterklaascadeautjes die geschikt zijn voor iets oudere kinderen.

1. Fidget toys of fidget toys pakket

Onlangs schreven we een artikel over verschillende fidget toys pakketten. Wanneer je graag meerdere fidget toys in huis wilt halen, ben je meestal goedkoper uit met speciale pakketten. Een fidget toy kost los ongeveer €4,99, terwijl een pakket soms al verkrijgbaar is vanaf €10,00.

2. Mattel Uno Kaartspel voor kinderen vanaf 7 jaar

Het spel Uno is een kaartspel dat geschikt is voor het hele gezin. Stimuleer het logisch- en tactisch denken van je kind, maar ook dat van jezelf! Gezellige middagen of avonden samen aan tafel zijn onbetaalbaar, maar UNO draagt in ieder geval zijn steentje bij. Let wel op: UNO is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voor jongere spelers is er UNO Junior! Dit spel kan gespeeld worden met kinderen vanaf drie jaar en is dus zeker geschikt voor het hele gezin! Naast de Junior versie zijn er nog heel veel andere varianten verkrijgbaar.

3. HEMA houten speelgoed als kleine Sinterklaascadeautjes

kleine sinterklaascadeautjes

HEMA houten speelgoed: gewild, populair en duurzaam. We schreven een uitgebreid artikel over dit leuke HEMA speelgoed, maar plaatsen het ook in dit deze lijst. Deze speelgoedsetjes zijn leuk voor kinderen tot 8 jaar en er is ontzettend veel keus! Van houten pizza tot houten weegschaal, maar ook voor houten alfabetblokken kun je bij HEMA terecht. De keuze is reuze en de prijzen zijn erg leuk! Een budgetvriendelijk schoencadeautje? Die vind je bij HEMA!

4. Bioplastic speelgoed : een duurzaam Sinterklaascadeautje

Zandbak speelgoed Dantoy

De kans is groot dat je niet eerder hebt gehoord over bioplastic speelgoed. Dit duurzame speelgoed is milieuvriendelijk, stevig, betaalbaar én verkrijgbaar bij HEMA. Het merk Dantoy biedt heel veel bioplastic speelgoed aan, in verschillende vormen. Van servies tot een hobbeldier: de keus is zeer groot. Bovenstaande set is verkrijgbaar bij HEMA en kost €10,00! Dit is dus zeker een leuk en betaalbaar schoencadeautje voor je kindje.

Wil je graag duurzaam speelgoed aanschaffen en denk je aan bioplastic speelgoed? Wij schreven een leuk artikel met veel informatie over bioplastic speelgoed! Van strandspeelgoed tot theeservies: er komt veel speelgoed aan bod in het artikel.

5. Pokémon kaarten Booster pack

Ze zijn terug en nog meer gewild dan vroeger: Pokémon kaarten! Je komt ze tegen in iedere klas en op ieder schoolplein. De kaarten zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar en worden dagelijks zeer vaak verkocht. Dit betaalbare schoencadeautje zal hoe dan ook een glimlach tevoorschijn toveren op het gezicht van je kind!

Heeft je kind een heel grote verzameling Pokémonkaarten? Dan wordt het tijd om een bijpassende verzamelmap aan te schaffen. Op die manier kan je kind de kaarten netjes houden!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante artikelen

Scroll naar boven