YOUFONE DATAPLAFOND VOOR JE TIENER – SIM ONLY KORTING

Youfone dataplafond

Met een tiener in huis kom je er niet onderuit: een mobiele telefoon met een prepaid-simkaart of een telefoonabonnement. Veel ouders vinden dit erg spannend, want je zit als ouder niet te wachten op een torenhoge telefoonrekening van je kind. Tegenwoordig bestaan hiervoor handige oplossingen, zoals het Youfone dataplafond en goedkoop onbeperkt bellen. In dit artikel zullen we laten zien dat je voor ongeveer €10,00 per maand al met een gerust hart een telefoonabonnement voor je tiener kunt afsluiten!

De zoektocht naar het perfecte telefoonabonnement voor tieners

YouTube, TikTok, Instagram, Facebook. Al die social media apps bieden duizenden filmpjes aan, waar tieners maar wat graag doorheen scrollen. Zonder dat ze het door hebben, verbruikt dit nogal wat MB’s en dat kan aardig oplopen in de kosten. Als moeder vond ik het maar wat spannend om een telefoonabonnement voor mijn tiener aan te schaffen, want de Facebook-posts van ouders met telefoonrekeningen van honderden euro’s kon ik mij nog goed herinneren. Gelukkig is dit verleden tijd, mits je het perfecte telefoonabonnement voor je tiener afsluit.

Tegenwoordig bellen tieners en volwassenen niet meer zoveel als vroeger, maar er wordt des te meer gebruikgemaakt van social media apps en andere manieren om via internet te communiceren met elkaar. Als ouder wil je niet geconfronteerd worden met een torenhoge rekening van honderden euro’s, dus zorg je natuurlijk dat je goed voorbereid bent. Hallo, dataplafond!

(Let op: het gaat hier om de bel- en datakosten. Het is verstandig om afspraken te maken met je kind over andere online aankopen).

>> Bekijk hier direct de huidige aanbieding op Youfone.nl

Youfone dataplafond (en onbeperkt bellen)

Er zijn steeds meer aanbieders met een dataplafond, voor zowel jongeren als volwassenen. Op deze manier heb je het dataverbruik 100% onder controle en kun je niet verrast worden met een hoge telefoonrekening. Onlangs heb je al een uitgebreid artikel kunnen lezen over telefoonabonnementen met dataplafond, maar Youfone heeft nu een héél leuke aanbieding. Tijd om hier wat dieper om in te gaan en je te overtuigen van een goedkoop telefoon abonnement mét een dataplafond!

Youfone biedt verschillende telefoonabonnementen aan, welke ook geschikt zijn voor kinderen. Het dataplafond zorgt ervoor dat je kind (of jij zelf!) niet boven een vooraf ingestelde limiet kunt komen, zodat je geen extra kosten hoeft te betalen aan het einde van de maand. Daarnaast biedt Youfone ook onbeperkt bellen aan, zodat er ook geen extra voor het belgedrag voor je kind kan worden gerekend. Een groot voordeel van deze aanbieder is de prijs van het abonnement, waarop we hieronder dieper ingaan. Let wel op: de aanbiedingen verschillen per maand!

Youfone aanbieding augustus 2023 – Youfone dataplafond

Deze week kwamen we een heel mooie aanbieding tegen van Youfone, welke perfect geschikt is voor tieners die graag op internet zitten en ook graag bellen. Als je kiest voor een sim only (zonder telefoon) abonnement voor 2 jaar, met 10GB aan data (+dataplafond) en onbeperkt bellen, betaal je slechts 7,50 tijdens het eerste jaar en €10,50 tijdens het tweede jaar. Kies je voor 15GB aan date? Dan betaal je een euro meer. Kortom: een zeer betaalbaar sim only-abonnement voor kinderen mét de zekerheid dat je geen extra kosten zult maken.

Het is goed om te weten dat je €0,50 per maand moet betalen voor het dataplafond, omdat dit als service wordt gezien. Het dataplafond staat niet standaard aan, maar moet via de app worden geactiveerd op het moment dat je een abonnement hebt afgesloten. Uiteraard kan het dataplafond uitgezet worden! De kosten van het dataplafond zitten al in de eerdergenoemde prijzen. Op dit moment betaal je ook geen aansluitkosten, ter waarde van €20,00. Dit geldt voor bovenstaande aanbieding en niet voor alle aanbiedingen.

>> Bekijk deze aanbieding nu op de website van Youfone

Maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar

Twee jaar is een lange tijd en niet iedereen vindt het prettig om voor een langere tijd een abonnement af te sluiten. Wil je het telefoonabonnement liever eerst een tijdje uitproberen? Dan kun je ervoor kiezen om een 1-jarig óf zelfs maandelijks opzegbaar sim only abonnement af te sluiten. Voor een 1-jarig telefoonabonnement betaal je niet veel meer (ongeveer €1,00) én profiteer je ook van de gratis aansluiting. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan betaal je voor 10GB + onbeperkt bellen €13,50 per maand én €9,95 aansluitkosten.

>> Bekijk deze aanbieding nu op de website van Youfone

Abonnement combineren met nieuw abonnement

Veel dataproviders bieden tegenwoordig kortingen en extra data aan wanneer je meerdere abonnementen op één adres afsluit. Heb je al een Internet & TV abonnement van Youfone? Dan is het dataplafond van het sim only abonnement gratis en kun je tot wel 20GB extra data krijgen. Daarnaast zitten er nog andere voordelen aan het combineren van abonnementen, welke je op deze van Youfone pagina kunt bekijken.

Dataplafond Youfone activeren

Het is altijd verstandig om een dataplafond te activeren, voor zowel jezelf als voor je kinderen. Het dataplafond zorgt ervoor dat je nooit over de vooraf ingestelde MB’s heen komt en dat je geen extra kosten voor je kiezen krijgt. Een dataplafond bij Youfone kost altijd €0,50 per maand, tenzij je een andere TV + Internet abonnement combineert. Zijn de MB’s op? Dan wordt de internetverbinding automatisch geblokkeerd. Als je onbeperkt bellen hebt, kan je kind dus wel altijd bellen. Het dataplafond is via de app in te stellen en wordt direct actief.

Wat kost extra data bij Youfone?

De ene maand worden er meer MB’s verbruikt dan de andere maand, bijvoorbeeld wanneer jullie op vakantie zijn. Zijn alle MB’s op en is de maand nog niet voorbij? Dan kun je als ouder extra MB’s bijkopen in de app van Youfone. Op deze pagina van Youfone kun je de actuele tarieven bekijken! Doorgaans betaal je zo’n €7,50 voor een GB aan internet. Verbruikt je kind veel MB’s? Dan is het goedkoper om te kiezen voor meer MB’s in het abonnement, want hier betaal je uiteindelijk veel minder voor. Tip: je kunt ook een SMS sturen om extra MB’s te kopen.

Andere aanbieders met een dataplafond

Als je als ouder een telefoonabonnement hebt bij een andere provider, kan het lonen om daar een kijkje te nemen. Veel providers bieden hoge kortingen aan wanneer je een volgende abonnement bij hen afsluit. In ons andere artikel kun je een overzicht bekijken van providers die belabonnementen aanbieden met een dataplafond, zodat je kind geen hoge kosten kan maken. Ook wanneer je liever een abonnement in combinatie met een telefoon wilt aanschaffen kun je kijken bij andere aanbieders.

RELEVANTE ARTIKELEN

Scroll naar boven