Kind

Beste artikelen voor je kind

Van eerste loopfiets tot aan een mobiel telefoonabonnement: op MamaGroeit.nl kun je heel veel handige koopgidsen vinden over relevante onderwerpen als je een kind hebt. Als je op zoek bent naar educatief speelgoed of een moederfiets kun je dus heel veel inspiratie opdoen.

Speelgoed voor je kind

Vanaf het moment dat je kindje geboren wordt, kun je hem al speelgoed aanbieden. Het is belangrijk dat je altijd speelgoed aanbiedt dat aansluit op de leeftijd van je kindje, zodat hij hiervan kan leren. De meeste aanbieders geven duidelijk aan voor welke leeftijd bepaald speelgoed geschikt is.

Naast het feit dat bepaald speelgoed voor een bepaalde leeftijd geschikt is voor de ontwikkeling, is het ook belangrijk voor de veiligheid van je kind. Jonge kinderen onder de drie jaar steken bijvoorbeeld vaak voorwerpen in hun mond en dit kan leiden tot verstikkingsgevaar. Zorg dat je kind veilig kan spelen en biedt het juiste speelgoed aan.

Kleding voor je kind

Van het eerste babyrompertje tot aan het eerste verkleedpakje voor tijdens carnaval: ook op het gebied van kleding kun je bij ons veel koopgidsen vinden. Hieronder kun je enkele van onze populaire artikelen bekijken.

 1. Kerst Pyjama Gezin
 2. Beste Sneeuwlaarzen
 3. Kinderpantoffels
 4. Liewood Waterschoentjes
 5. UV-Zwemkleding

Op Vakantie met je Kind

In Nederland zijn er gelukkig meerdere vakanties per jaar, zodat je met het hele gezin op vakantie kunt gaan. Ben je van plan om dichtbij huis te blijven? Lees dan zeker onze ervaringen met onderstaande vakantieparken!

 1. Center Parcs Les Ardennes 
 2. Roompot Katjeskelder
 3. Sunparks Kempense Meren
 4. Landal Village l’Eau d’Heure
 5. Center Parcs Erperheide

Ga je toch liever op een vliegvakantie? Dan wil je natuurlijk wel een kindvriendelijke bestemming boeken. Hieronder kun je enkele handige artikelen doornemen en jezelf voorbereiden!

 1. Met Kerst naar de zon
 2. Kindvriendelijke hotels in Turkije
 3. Herfstvakantie Tips
 4. Goedkope Zomervakantie Tips
 5. Zonvakantie Februari
Scroll naar boven