Liewood waterschoentjes voor de zomer

Liewood waterschoentjes

Ben je op zoek naar de leukste waterschoentjes voor je kind in de zomer? Dan kies je natuurlijk voor de Liewood waterschoentjes! Deze schoentjes zien er niet alleen hip uit, maar hebben natuurlijk ook praktische doelen! Geen zere voetjes meer wanneer je kindje over een heet strand loopt, geen pijnlijke voetjes wanneer hij over steentjes of schelpjes loopt én niet meer uitglijden! Bekijk hier Liewood waterschoentjes in verschillende maten!

Liewood waterschoentjes zijn hartstikke hip!

De waterschoentjes van Liewood zien er hartstikke hip uit en dat is dan ook de grootste reden dat heel veel ouders deze schoentjes aanschaffen voor de zomer. De meeste waterschoentjes hebben een gespje die na een tijdje gaat roesten, maar dat is bij Liewood niet het geval! De gesp aan het bandje is namelijk van RVS gemaakt en kan dus gewoon nat worden. Daarnaast zijn de sandaaltjes gemaakt van PVC (zonder BPA), wat een ander groot voordeel is.

Hoe vallen Liewood sandalen?

Als ouder weet je als geen ander dat ieder merk anders valt en dat je schoentjes al snel moet retourneren, omdat de schoentjes niet passen. Liewood waterschoentjes vallen klein, dus neem zeker een maatje groter. Dit geldt voor alle waterschoentjes en sandaaltjes voor Liewood, dus houd hier zeker rekening mee. Liewood sandalen en waterschoentjes zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf maat 21 tot en met maat 26.

Liewood waterschoenen roze

Liewood waterschoentjes roze

De Liewood waterschoentjes komen dit jaar in prachtige kleuren, waarvan roze zeker één van de favorieten is! Wat je ook gaat doen, met deze schoentjes bescherm je de voetjes van je kind! Maak een zorgeloze strandwandeling of trek ze aan wanneer je naar het zwembad gaat! Hierboven zie je de roze waterschoentjes: Dark Rose. De zooltjes van de waterschoentjes hebben ribbels en een panda gezicht, wat zorgt voor leuke afdrukken in het zand!

Liewood waterschoenen maat 21

Liewood waterschoentjes Almond

Wanneer je op zoek bent naar Liewood waterschoentjes in maat 21, heb je vast al gemerkt dat heel veel kleurtjes uitverkocht zijn. Jammer genoeg gaat de voorraad heel snel, dus moet je er snel bij zijn! Wij hebben een aantal exemplaren in deze maat kunnen vinden! Denk aan de kleuren okergeel, surf blauw, almond en andere kleuren. Hierboven zie je een van de voorbeelden, maar er zijn ook nog andere kleurtjes verkrijgbaar.

Liewood waterschoentjes maat 22

Ook maat 22 is een zeer populaire maat op dit moment, wat ervoor zorgt dat je al snel mis zult grijpen! Bij Kidsdeco kun je nog een aantal leuke kleurtjes scoren, zoals: pastel blauw, zalm roze, pastel blauw, pepper mint, zandkleur en nog meer! Zeker weten dat je niet misgrijpt? Bekijk dan snel het actuele aanbod op Kidsdeco!

De voordelen van Liewood waterschoentjes

We hebben het in het begin van dit artikel al aangegeven, maar er zitten zeker veel voordelen aan deze waterschoentjes! Ken je dat? Je hebt net watersandaaltjes gekocht voor je kindje en na twee keer gebruiken beginnen de gespen te roesten. Jammer, want deze roest geeft af en dat is niet fijn! Daarnaast is het natuurlijk ook niet zo’n fraai gezicht. Liewood heeft gekozen voor RVS gespjes, zodat roesten verleden tijd is. Geen vieze afdrukken meer op je mooie sandaaltjes!

Het materiaal van de Liewood waterschoentjes wordt als zeer comfortabel ervaren en kinderen doen de schoentjes dus graag aan! Dit is een groot voordeel, want de meeste waterschoentjes zijn hartstikke stug. Hierdoor kunnen de schoentjes irriteren en willen kinderen deze niet meer aantrekken. Een ander voordeel is de prijs van de waterschoentjes. Voor hippe, goede waterschoenen van Liewood betaal je tussen de €25,00-€27,00, wat dus nog steeds betaalbaar is.

Liewood sandalen zijn ook erg populair

Liewood sandalen

Veel ouders die het merk Liewood kennen zijn ook fan van de andere producten van dit hippe merk! Denk aan siliconen kinderservies, slabbetjes, speelgoed én de populaire sandalen! Heb je nog een goed paar sandalen nodig voor je kleintje? Neem dan ook zeker een kijkje tussen het aanbod! De meeste sandalen drogen erg snel, wat een groot voordeel is bij jonge kinderen. Sandaaltjes worden nogal eens nat en dan duurt het vaak dagen voordat deze weer droog zijn.

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven