Echoboekje kopen voor de mooiste echofoto’s in 2023

echoboekje kopen

Tijdens de zwangerschap kun je je kindje al een paar keer bewonderen tijdens echo’s. Wil je al deze echofoto’s netjes en veilig bewaren op een leuke manier? Dan kun je overwegen om een echoboekje te kopen! In zo’n echoboekje plak je de mooiste foto’s en schrijf je mooie herinneringen op. Bekijk in dit artikel de leukste, meest praktische echoboekjes van 2023 en kies de mooiste uit!

Een echoboekje kopen of toch een invulboek voor de zwangerschap?

Heb je echt een echoboekje nodig? Nee, eigenlijk niet. Veel invulboeken voor tijdens de zwangerschap, ook wel zwangerschapsdagboeken genoemd, bevatten ook ruimte om echofoto’s in te plakken. Toch kan het leuk zijn om de mooiste echofoto’s in een apart boekje te plakken, zodat je een mooi naslagwerk kunt maken. Daarnaast is de ruimte in een zwangerschapsdagboek vaak beperkt en kun je maar weinig foto’s inplakken.

Bekijk hieronder de mooiste en leukste echoboekjes van 2023 voor aanstaande ouders!

1. Loes Kamphuis echoboekje kopen

De eerste “foto’s” van je kindje zijn natuurlijk ontzettend bijzonder en deze mooie momenten wil je je voor altijd blijven herinneren! Laat die mooie echofoto’s niet rondslingeren en gebruik een speciaal echoboekje om alle speciale echo’s op een veilige manier te bewaren.

Let wel op: het boekje is primair bedoeld voor het inplakken van echofoto’s, waar in totaal vijf bladzijdes voor gereserveerd zijn. Daarnaast is er ook nog ruimte voor drie buikfoto’s! Er is ruimte overgelaten voor teksten, maar deze ruimte is minimaal. Wanneer je een aantal echo’s wilt inplakken, is dit een perfect echoboekje!

2. Mijn echoboekje kopen van Lettertijd

Wil je dit boekje graag cadeau doen aan een zwangere vriendin? Dan kun je dit geweldige echoboekje laten bezorgen bij de zwangere in kwestie! Een kaartje erbij, inpakken en klaar is Kees! Het echoboekje van Lettertijd staat ook wel bekend als “Mijn echoboekje” en is ontzettend populair onder veel ouders.

Een van de grootste pluspunten is het aantal pagina’s dat je in het boekje zult gaan vinden, namelijk 62! Hierdoor is er heel veel ruimte voor echofoto’s en hoef je niet uit te zoeken welke foto je wel en niet gaan inplakken. Het boekje is dubbelzijdig gedrukt en heeft een stevige voor- en achterkant.

3. Echoboekje linnen – Pink Peach echoboek

Het echoboekje van Pink Peach heeft een luxe, linnen kaft en is mede daardoor erg populair onder veel aanstaande ouders! Het boekje is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals de kleuren mint, taupe en terracotta. In dit boekje kun je de eerste kiekjes van je kleintje bewaren, wat altijd bijzondere fotootjes zijn.

Verder kun je een paar vragen beantwoorden en een verhaaltje opschrijven. Aan het begin van het boek gaat het over de zwangerschap en het boekje eindigt natuurlijk met de geboorte van je baby. Het boek biedt ruimte voor 10 echofoto’s, met ieder 4 pagina’s. Daarnaast zijn er pagina’s om foto’s in te pakken en tekstjes te schrijven. In totaal zijn er 64 pagina’s en het echoboekje heeft een afmeting van 15x15cm.

4. Kidooz echoboekje kopen in 2023

Als je gek bent op invulboeken, ben je de naam Kidooz vast al eerder tegen gekomen. Dit merk biedt allerlei leuke boekjes aan, voor belangrijke momenten tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Het echoboekje is ook zeer populair en heeft een luxe, linnen kaft.

Ondanks dat het boekje er (aan de buitenkant) vrij basic uitziet, is hij erg mooi. Anno 2023 houden mensen meer van basic, neutrale designs en daar springt Kidooz goed op in! In dit boekje kun je de mooiste echofoto’s van je kleine wereldwonder gaan bewaren, zodat ze mooi blijven.

Op iedere pagina vind je 3 vragen: “Wat zie je op de echo? Bijzonderheden en Ik voel me… ” De invulboeken van het merk Kidooz zijn op BOL.com vaak snel uitverkocht en worden later weer aangevuld. Wil je daar niet op wachten en wil je de invulboekjes iets goedkoper aanschaffen?

5. Echoboekje panterprint kopen

Veel mama’s zijn op zoek naar hét echoboekje met een panterprint kaft. Wij hebben hem voor je gevonden! Het boekje is qua inhoud exact hetzelfde als de andere PinkPeach echoboekjes, dus het gaat vooral om de andere kaft. Dit boekje is ook ontzettend populair, waardoor we besloten om hem een apart plekje op de lijst te geven.

Wil je graag een paar euro besparen? Kies er dan voor om je echoboekje en eventuele andere zwangerschapsboeken via een andere website aan te schaffen!

6. Echoboekje baby kopen : Studio Thoés

Echoboek van een klein wondertje is een schattige uitgave van Studio Thoés in een A5 formaat. Wanneer er een klein wondertje op komst is, wil je alle momenten natuurlijk koesteren en vastleggen! Met dit handige echoboekje kun je al die speciale echofoto’s en andere belangrijke foto’s op een mooie manier bewaren.

In het boekje vind je meerdere plekjes voor speciale momenten. Denk aan een bladzijde “Hoera! Zwanger!“, waarop je een fotootje met een tekstje kwijt kunt. Ook is er ruimte voor de eerste echo, 14 andere echomomenten, 6x een ruimte voor foto’s van bijvoorbeeld je buik, een pagina met “Hoera! Ik ben geboren!” en een pagina met “Een berichtje voor later”.

Cadeautip: een echoboekje is ook ontzettend leuk om te geven aan een zwangere wanneer je net hebt gehoord dat er een kindje op komst is!

7. Bump-to-Birth Book

Echofoto’s zijn erg kwetsbaar, omdat het echopapier waarop de foto’s worden afgedrukt heel gevoelig is voor invloeden van buitenaf. Het zou zonde zijn als die mooie eerste kiekjes van je kindje vervagen en bijna niet meer herkenbaar zijn na een aantal jaar. Dit Bump-to-Birth bewaaralbum biedt dé oplossing voor je fotootjes!

In het album kun je 20 transparante insteekhoezen vinden, welke plaats bieden voor maximaal 40 foto-afdrukken. Het album heeft een linnenstructuur, katoenen kaft en bewaart alle echo’s zonder kwaliteitsverlies. Door gebruik te maken van de insteekhoezen, kun je gemakkelijk door alle echofoto’s heen bladeren.

Andere informatie: er worden 10 notecards meegeleverd, welke bestaan uit een geïllustreerde voorpagina met ruimte voor je naam, blanco kaarten met lijntjes voor eigen teksten en 2 invulkaarten. Ook krijg je tijdelijk een linnen bewaarzakje bij je bestelling!

Het Bump-to-Birth bewaaralbum is ook ontzettend populair als babyshower- en zwangerschapscadeau! Vind je de kleur van het bewaaralbum niet mooi? Kies dan een van de andere kleuren!

8. Het Echoboek van Little Indians X Mama Baas

Minimalistisch, maar toch zeer stijlvol, zoals altijd het geval is bij producten van Mama Baas! Dit luxe echoboek zorgt ervoor dat je de mooie herinneringen aan je zwangerschap kunt bewaren op een handige manier. Het boekje is compact, maar biedt toch genoeg ruimte om echofoto’s in te plakken en er tekstjes bij te schrijven.

Wil je graag heel veel teksten kwijt? Dan kun je beter voor een zwangerschapsdagboek kiezen, omdat deze meer gericht zijn op teksten en minder op (echo) foto’s. In dit boekje geef je o.a. antwoord op de vragen waar je was toen je ontdekte toen je zwanger was, maar ook hoe je je voelde tijdens de zwangerschap.

Toekomstige ouders kunnen de mooiste herinneringen kwijt in dit boek en een mooi naslagwerk creëren.

9. Echoboekje regenboog

Dit echoboekje met regenboogjes is misschien niet heel bekend, maar zeker leuk genoeg om te plaatsen. Het boekje heeft 48 pagina’s en een moderne, tijmgroene kaft! Wanneer voelde je je kindje voor het eerst schoppen? En hoe hard groeit je buik? Naast de mogelijkheid om echo’s te bewaren, kun je ook herinneringen vastleggen.

Alle bijzondere momenten tijdens de zwangerschap kun je in het boekje noteren, zodat je er later met weemoed naar terug kunt kijken. Weet je nog niet wat je als cadeautje wilt gaan geven aan een zwangere vriendin of collega? Dan is dit dé tip!

10. Koestert echoboekje voor je baby

De naam Koestert komt ook vaak voorbij wanneer je op zoek bent naar invulboeken voor tijdens de zwangerschap. De minimalistische layout spreekt veel ouders aan en je kunt de boekjes vaak ook zelf nog personaliseren of opvrolijken met kleurtjes of stickers.

In dit echoboekje kun je allerlei speciale momenten vastleggen, zoals de 20 weken echo, de eerste echo, de positieve zwangerschapstest en zelfs de eerste babyfoto van je kindje! Schrijf ook op wie er mee was naar de allereerste echo en wat je er allemaal op kunt zien.

Het boekje heeft een fijn formaat, maar is groot genoeg voor maximaal 32 echofoto’s en 3 buikfoto’s. Lang niet iedere zwangere vrouw heeft zoveel echofoto’s, dus houd je ruimte over voor andere mooie foto’s, zoals die van je groeiende babybuikje! In totaal zitten er 68 pagina’s (inclusief omslag) in het 15x15cm grote boekje en hij is voorzien van een wire-o.

11. Studio Ins & Outs echoboekje kopen

Het echoboekje van Studio Ins & Outs komt in dezelfde stijl als veel van hun andere invulboekjes, zoals de oppasboeken, zwangerschapsdagboeken en talloze andere invulboeken. Wil je deze graag bekijken? Dat kan!

Ben je zelf lekker creatief en houd je ervan om alles op te fleuren met kleurtjes en stickers? Of houd je juist van een zo minimalistisch mogelijk invulboek? Dan is dit exemplaar de juiste keus voor jou. Je kunt het boekje overigens wel in andere kleuren (kaft) bestellen, maar de inhoud is identiek.

In het boekje is ruimte voor 7 uitgebreide echo’s! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 21 echo’s te plaatsen, zonder uitgebreide informatie. In totaal bevat het boek 40 pagina’s, zodat er genoeg ruimte is voor al je momentjes!

12. Less is MOORE echoboekje in 2023

Je moet ervan houden: een compleet wit echoboekje! Minimalistisch? Zeker weten! Dit betekent natuurlijk niet dat je zelf niet lekker aan de slag kunt. Het boekje biedt ruimte aan 10 verschillende echo’s en voor iedere echo zijn er 4 pagina’s voor de echofoto’s.

Daarnaast is er ook een pagina voor de gegevens van de echo en een buikfoto. Op de pagina “mijn ouders”, “hoera zwanger!”, “mijn familie” en “hoera geboren!” kun je alle informatie opschrijven die je nooit meer wilt vergeten! Het boek heeft 70 pagina’s en komt in een A5 formaat!

13. Huisje Demico invulboek voor de echofoto’s

Het design van dit invulboek is erg leuk, maar toch minimalistisch. Laat je echofoto’s niet rondslingeren en bewaar ze veilig in dit mooie echoboekje van Huisje Demico. Tegenwoordig krijg je echofoto’s vaak mee op een USB-stick, maar dan kun je deze natuurlijk ook uitprinten. Je wilt er niet aan denken dat je USB-stick crasht of kwijtraakt!

In het echoboekje van Huisje Demico zijn 21 echo pagina’s, plus nog wat bonus bladzijden. Je kunt natuurlijk ook invullen op welke datum de echo heeft plaatsgevonden en een tekstje erbij schrijven. Plak je foto’s in die gedrukt zijn op echt echopapier? Gebruik dan geen lijm, want deze laten vlekken achter op de foto’s.

Dit echoboekje heeft een afmeting van 21×21 centimeter en bevat in totaal 60 pagina’s.

14. Lifestyle2love echoboekje kopen in 2023

echoboekje kopen

Het echoboek van Lifestyle2love biedt ruimte voor 36 echofoto’s, welke je kunt verdelen over 12 echtmomenten. In het begin kun je antwoord geven op vragen over de zwangerschapstest!

Het merk Lifestyle2love biedt ook erg veel invulboekjes in, voor zowel fijne momenten als minder fijne momenten. Zo bieden ze een boekje aan welke “Dag kleine ster” heet, voor kindjes die overleden zijn. Wij vinden het goed dat zij dit doen, want aan deze onderwerpen wordt te weinig aandacht gegeven.

Ook voor opgroeiboeken, kraambezoekboeken nog talloze andere invulboeken kun je bij dit merk terecht. Houd je ervan om zoveel mogelijk bij te houden en invulboeken voor te schrijven? Neem dan zeker een kijken bij de leuke boeken! Alle boeken worden in dezelfde stijl gemaakt, zodat je een mooie collectie kunt verzamelen!

Bijpassende invulboeken voor tijdens de zwangerschap

Wanneer je terecht bent gekomen op deze pagina, is de kans groot dat je ervan houdt om te schrijven en van alles bij te houden. Wil je graag een mooie collectie aanleggen in dezelfde stijl? Kijk dan vooral naar de aanbieders. Veel aanbieders bieden invulboeken voor aparte onderwerpen in dezelfde stijl aan! Een aanwinst voor je boekenplank!

Er zijn ontzettend veel invulboeken voor tijdens de zwangerschap, maar ook voor na de geboorte en de eerste jaren van je kindje zijn leven zijn er genoeg invulboeken verkrijgbaar. Hieronder staan een aantal andere artikelen die wij hebben geschreven met leuke invulboeken.

Echoboekje zwangerschap is hartstikke hip!

In veel zwangerschapsdagboeken is er ruimte overgelaten voor het inplakken van de meest speciale echofoto’s. Jammer genoeg is deze ruimte vaak erg beperkt, waardoor veel ouders (to be) kiezen voor een speciaal echoboekje. Zo’n boekje is speciaal afgestemd op de echofoto’s en biedt een veilige oplossing voor het bewaren van je foto’s.

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven