BABYSHOWERBOEK : dit zijn echt de leukste!

Maan Amsterdam babyshowerboek

De babyshower is één van de meest leuke en gezellige bijeenkomsten tijdens de zwangerschap. Wil je de mooiste herinneringen van deze bijzondere dag vast laten leggen? Schaf dan een babyshowerboek aan! Laat alle gasten in het boek schrijven, plak er grappige foto’s in en schrijf verhalen op. Zorg ervoor dat deze onvergetelijke dag vastgelegd wordt in een mooi babyshowerboek!

Babyshower tips voor de leukste babyshower

Het is nogal een verantwoordelijkheid: de babyshower organiseren voor je beste vriendin of een familielid. Tijdens deze dag zet je de zwangere vrouw in het zonnetje, samen met alle belangrijke mensen om haar heen. Van babyshowerhapjes tot de versiering, je kunt wel wat hulp gebruiken. Gelukkig hebben wij meerdere artikelen geschreven, zodat je jezelf goed kunt voorbereiden.

Babyshowerboek of vriendenboekje babyshower

Een vriendenboekje voor tijdens de babyshower: dat is een babyshowerboek. Alle gasten schrijven hun naam op, met daarbij een speciale wens voor de zwangere vrouw en haar kindje. Tegenwoordig kun je veel uitgebreidere babyshowerboeken aanschaffen, zodat je er echt iets leuks van kan maken.

Een andere, steeds meer populaire, optie is zelf (online) een babyshowerboek maken. Vele websites bieden tegenwoordig de mogelijkheid om zelf een (foto)boek samen te stellen, welke je geheel naar wens aan kunt passen. Erg leuk! Ben je niet zo creatief? Dan hebben we hieronder een lijst voor je samengesteld met de leukste babyshowerboeken van dit jaar!

1. Babyshower invulboek Pink Peach

Babyshowerboek

Yep, daar zijn ze weer: Pink Peach. Pink Peach komt vaker voorbij in onze lijsten, omdat zij ontzettend leuke boeken aanbieden voor zwangere vrouwen en baby’s. In ons artikel over de leukste kraambezoekboeken kwam Pink Peach ook al voorbij. Het babyshower invulboek telt 60 pagina’s, is 21cmx21cm en biedt ruimte voor wel 25 gasten!

Laat de gasten zichzelf aan de toekomstige baby voorstellen en plak een paar mooie foto’s in het boekje. Natuurlijk kunnen gasten ook raden naar de naam, lengte en geboortedatum van het kindje. Je vindt in het babyshowerboek nog een invulpagina voor mama, maar ook nog andere leuke extra’s, zoals pagina’s voor vrienden enzovoort.

Ook leuk: dit leuke babyshowerboek is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ben je niet zo’n fan van de bovenstaande kleur? Dan zijn er nog genoeg andere kleuren om uit te kiezen!

2. Babyshowerboek Illustrations by Renee

Met ontzettend veel goede reviews heeft dit babyshower gastenboek de tweede plaats op deze lijst verdiend. De kopers van het boek zijn razend enthousiast en ook de zwangere vrouwen bleken dit achteraf een hartstikke leuk cadeau te vinden. Gasten kunnen hun wensen en voorspellingen voor het kleintje invullen, zodat de mommy to be dit later op haar gemakje terug kan lezen.

De meegeleverde Babyshower Quiz is een leuke extra die door de organisatoren van babyshowers goed wordt ontvangen! Handig, want nu heb je daar geen omkijken meer naar. Met dit babyshowerboek zorg je voor een blijvend aandenken aan deze bijzondere dag voor je zwangere vriendin, familielid of collega. Plak de leukste foto’s in dit leuke babyshowerboek!

3. Baby in Bloom gastenboek babyshower

Té leuk, hip, modern: Baby in Bloom babyshowerboek. Alleen de kaft van het boek zorgt er al voor dat je dit boek wilt hebben! Het boek straalt een zekere eenvoud uit, maar is tegelijkertijd toch heel modern en luxe. Wellicht ken je ‘Baby in Bloom’ al van de hippe versieringen? Zo niet, dan raden we je aan eens op deze pagina te kijken!

Leg de mooiste momenten van dit verrassingsfeestje vast en bezorg de aanstaande moeder een leuke, tastbare herinnering! Het boek telt 32 pagina’s, dus je kunt er vanuit gaan dat er ruimte genoeg is om lekker creatief te zijn! Voor de mom to be zijn er ook nog pagina’s in te vullen, zodat ze over een aantal jaren terug kan lezen hoe zij zich voelde.

4. SUS Design Babyshowerboek

Ben je van fan van onze lijstjes? Dan ben je SUS Design ook al eerder tegengekomen. In het babyshowerboek van SUS Design zitten 30 invulpagina’s en is er ruimte voor foto’s. Volgens de positieve reviews is er ruimte genoeg om alle gasten te laten schrijven in dit boek (natuurlijk geen honderden gasten) en is er ook meer dan genoeg ruimte ook voor leuke foto’s.

Alle vragen in het boekje zijn neutraal, zodat het boekje ook gebruikt kan worden wanneer het geslacht al bekend is. Het A5 formaat is perfect geschikt voor een babyshowerboekje. Schrijf in het boek wat jullie op de babyshower hebben gedaan, wie dit leuke feestje georganiseerd heeft, stel jezelf voor en schrijf de mooiste wensen op.

Dit babyshowerboek van SUS Design is in meerdere kleuren beschikbaar. Wil je de andere kleuren en boeken (zoals het populaire kraambezoekboek) van deze aanbieder bekijken?

5. Stippelz babyshowerboek

Het Stippelz A5 babyshowerboek is te personaliseren met naam. Dit babyshowerboek bevat 36 bladzijden, welke allen zwart/wit zijn. De buitenkant bevat (zoals je kunt zien) wel kleur. Wees niet bang dat het boekje zal beschadigen, want de omslag is voorzien van een transparante bescherming.

In het boek vind je 25 voorspelkaarten, 2 voorspelkaarten voor de ouders en 8 bladzijdes waar foto’s passen. Er is in totaal dus ruimte voor 25 gasten van de babyshower! Let wel op: omdat het een op maat gemaakt product is, kan het niet retour gestuurd worden. Het is verstandig om van tevoren je bestelling goed na te kijken.

6. Creations of Happiness babyshowerboek

babyshowerboek

Nog een bekende aanbieder van ontzettend leuke zwangerschaps- en babyboekjes: Creations of Happiness. Ben je een feestje aan het organiseren van maximaal 24 gasten? Dan is dit babyshower invulboek zeker een goede keus. Voorspellingen opschrijven (geslacht, naam, tijd, datum, haar- en oogkleur, lengte en gewicht), korte vragen voor de aanstaande mama, eigen babyfoto’s inplakken: het kan allemaal!

Dit babyshowerboek van Creations of Happiness is een luxe, hippe keus voor de leukste babyshower van je vriendin. Ben je nog op zoek naar een geschikt kraamcadeau? Kijk dan eens op de volgende pagina voor kraambezoek- en babyboeken van dit merk!

7. Maan Amsterdam invulboek voor de babyshower

Mooie, onvergetelijke herinneringen vastleggen? Een tastbare herinnering voor je vriendin of familielid maken, zodat ze deze speciale dag niet zal vergeten? Met het Maan Amsterdam invulboek voor de babyshower kun je dit goed doen. Bij dit boek krijg je dertig invulkaarten (A5 formaat), waarop de gasten een kaart met voorspellingen kunnen invullen. Zijn de kaarten ingevuld? Dan kunnen deze gebundeld worden in het babyshower invulboek.

Op de babyshower invulkaarten staan vragen als:

Hoe gaat de baby heten?
Wanneer wordt het kindje geboren?
Wat wordt het gewicht…

… enzovoort. Ook kan iedere gast uiteraard een wens voor de aanstaande mama opschrijven, zodat de kaart nog iets persoonlijker wordt.

8. Sillibeads babyshower

Een romantische droomvanger op de voorkant van het babyshowerboek: dat is het invulboek van Sillibeads. Sillibeads heeft inmiddels een aantal leuke babyshowerboeken uitgebracht, welke graag gekocht worden door de organisatoren van babyshowers.

Bovenstaand invulboek is in meerdere kleuren verkrijgbaar en hebben een leuke, moderne uitstraling. Vind je de dromenvanger helemaal niks? Geen nood! Sillibeads heeft ook nog andere babyshower invulboeken. Ook dit babyshower invulboek biedt genoeg ruimte voor het inplakken van foto’s en er is ruimte voor 35 gasten.

Laat de lieve gasten de mooiste wensen en voorspellingen opschrijven, zodat de mommy to be een tastbare herinnering heeft aan deze dag.

9. Fyllbooks Babyshowerboek

Het Fyllbooks babyshowerboek is lekker basic, maar toch erg populair. In principe kun je met dit boek exact hetzelfde als met andere babyshowerboeken: voorspelling en wensen invullen, informatie over de babyshower, foto’s inplakken enzovoort. Er is uiteraard ruimte om een persoonlijk verhaaltje in het boek te schrijven en om leuke foto’s van de meest gezellige momenten in te plakken!

Maak een mooi bewaarboek voor later, zodat je vriendin of familielid hier naar terug kan kijken. Natuurlijk is het ook voor het kindje leuk om later te bekijken hoe de babyshower van zijn of haar mama verlopen is. Inhoud: 1x mom to be pagina, 1x over de babyshower pagina, 20 pagina’s voor gasten (voorspellingen en wensen) en 9 pagina’s voor babyshower foto’s!

Vind je het boekje te saai? Dan kun je het gemakkelijk opfleuren met eigen kleurtjes en stickers.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante artikelen

Scroll naar boven