BABYSHOWER BOEK : dit zijn echt de leukste!

leukste Babyshower boek

De babyshower is één van de meest leuke en gezellige bijeenkomsten tijdens de zwangerschap. Wil je de mooiste herinneringen van deze bijzondere dag vast laten leggen? Schaf dan een babyshowerboek aan! Laat alle gasten in het boek schrijven, plak er grappige foto’s in en schrijf verhalen op. Zorg ervoor dat deze onvergetelijke dag vastgelegd wordt in een mooi babyshower boek!

Babyshower boek of vriendenboekje babyshower

Een vriendenboekje voor tijdens de babyshower: dat is een babyshowerboek. Alle gasten schrijven hun naam op, met daarbij een speciale wens voor de zwangere vrouw en haar kindje. Tegenwoordig kun je veel uitgebreidere babyshowerboeken aanschaffen, zodat je er echt iets leuks van kan maken.

Een andere, steeds meer populaire, optie is zelf (online) een babyshowerboek maken. Vele websites bieden tegenwoordig de mogelijkheid om zelf een (foto)boek samen te stellen, welke je geheel naar wens aan kunt passen. Erg leuk! Ben je niet zo creatief? Dan hebben we hieronder een lijst voor je samengesteld met de leukste babyshowerboeken van dit jaar!

Bekijk hier de mogelijkheid om zelf een babyshowerboek te maken bij Pixum

Babyshowerboek

1. Babyshower invulboek Pink Peach

Yep, daar zijn ze weer: Pink Peach. Pink Peach komt vaker voorbij in onze lijsten, omdat zij ontzettend leuke boeken aanbieden voor zwangere vrouwen en baby’s. In ons artikel over de leukste kraambezoekboeken kwam Pink Peach ook al voorbij. Het babyshower invulboek telt 60 pagina’s, is 21cmx21cm en biedt ruimte voor wel 25 gasten!

Laat de gasten zichzelf aan de toekomstige baby voorstellen en plak een paar mooie foto’s in het boekje. Natuurlijk kunnen gasten ook raden naar de naam, lengte en geboortedatum van het kindje. Je vindt in het babyshowerboek nog een invulpagina voor mama, maar ook nog andere leuke extra’s, zoals pagina’s voor vrienden enzovoort.

Ook leuk: dit leuke babyshowerboek is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ben je niet zo’n fan van de bovenstaande kleur? Dan zijn er nog genoeg andere kleuren om uit te kiezen!

Op deze pagina van Invulboekjes kun je alle Pink Peach babyshower boeken bekijken

Leukste babyshowerboek

2. Babyshower boek Illustrations by Renee

Met ontzettend veel goede reviews heeft dit babyshower gastenboek de tweede plaats op deze lijst verdiend. De kopers van het boek zijn razend enthousiast en ook de zwangere vrouwen bleken dit achteraf een hartstikke leuk cadeau te vinden. Gasten kunnen hun wensen en voorspellingen voor het kleintje invullen, zodat de mommy to be dit later op haar gemakje terug kan lezen.

De meegeleverde Babyshower Quiz is een leuke extra die door de organisatoren van babyshowers goed wordt ontvangen! Handig, want nu heb je daar geen omkijken meer naar. Met dit babyshowerboek zorg je voor een blijvend aandenken aan deze bijzondere dag voor je zwangere vriendin, familielid of collega. Plak de leukste foto’s in dit leuke babyshowerboek!

Bekijk het Illustrations by Renee babyshowerboek hier bij bol

SUS Design kraamboek

3. SUS Design Babyshowerboek

Ben je van fan van onze lijstjes? Dan ben je SUS Design ook al eerder tegengekomen. In het babyshowerboek van SUS Design zitten 30 invulpagina’s en is er ruimte voor foto’s. Volgens de positieve reviews is er ruimte genoeg om alle gasten te laten schrijven in dit boek (natuurlijk geen honderden gasten) en is er ook meer dan genoeg ruimte ook voor leuke foto’s.

Alle vragen in het boekje zijn neutraal, zodat het boekje ook gebruikt kan worden wanneer het geslacht al bekend is. Het A5 formaat is perfect geschikt voor een babyshowerboekje. Schrijf in het boek wat jullie op de babyshower hebben gedaan, wie dit leuke feestje georganiseerd heeft, stel jezelf voor en schrijf de mooiste wensen op.

Dit babyshowerboek van SUS Design is in meerdere kleuren beschikbaar. Wil je de andere kleuren en boeken (zoals het populaire kraambezoekboek) van deze aanbieder bekijken?

Bekijk hier alle SUS Design invulboeken bij bol

babyshowerboek

4. Creations of Happiness babyshower boek

Nog een bekende aanbieder van ontzettend leuke zwangerschaps- en babyboekjes: Creations of Happiness. Ben je een feestje aan het organiseren van maximaal 24 gasten? Dan is dit babyshower invulboek zeker een goede keus. Voorspellingen opschrijven (geslacht, naam, tijd, datum, haar- en oogkleur, lengte en gewicht), korte vragen voor de aanstaande mama, eigen babyfoto’s inplakken: het kan allemaal!

Dit babyshowerboek van Creations of Happiness is een luxe, hippe keus voor de leukste babyshower van je vriendin. Ben je nog op zoek naar een geschikt kraamcadeau? Kijk dan eens op de volgende pagina voor kraambezoek- en babyboeken van dit merk!

Bekijk alle boeken van Creations of Happiness bij Invulboekjes.nl

Maan Amsterdam babyshowerboek

5. Maan Amsterdam invulboek voor de babyshower

Mooie, onvergetelijke herinneringen vastleggen? Een tastbare herinnering voor je vriendin of familielid maken, zodat ze deze speciale dag niet zal vergeten? Met het Maan Amsterdam invulboek voor de babyshower kun je dit goed doen. Bij dit boek krijg je dertig invulkaarten (A5 formaat), waarop de gasten een kaart met voorspellingen kunnen invullen. Zijn de kaarten ingevuld? Dan kunnen deze gebundeld worden in het babyshower invulboek.

Op de babyshower invulkaarten staan verschillende vragen, zoals hoe de baby gaat heten, wanneer het kindje geboren zal worden en welk gewicht hij/zij zal hebben. Uiteraard is er ook ruimte voor iedere gast om een wens voor de aanstaande mama op te schrijven, zodat de kaart nog iets persoonlijker wordt.

Bekijk hier het Maan Amsterdam invulboek voor de babyshower
Op deze pagina van bol is het boek ook verkrijgbaar

SilliBeads babyshowerboek

6. Sillibeads babyshower invulboek

Een romantische droomvanger op de voorkant van het babyshowerboek: dat is het invulboek van Sillibeads. Sillibeads heeft inmiddels een aantal leuke babyshowerboeken uitgebracht, welke graag gekocht worden door de organisatoren van babyshowers. Laat de lieve gasten de mooiste wensen en voorspellingen opschrijven, zodat de mommy to be een tastbare herinnering heeft aan deze dag.

Bovenstaand invulboek is in meerdere kleuren verkrijgbaar en hebben een leuke, moderne uitstraling. Vind je de dromenvanger helemaal niks? Geen nood! Sillibeads heeft ook nog andere babyshower invulboeken. Ook dit babyshower invulboek biedt genoeg ruimte voor het inplakken van foto’s en er is ruimte voor 35 gasten.

Bekijk hier het Sillibeads babyshowerboek hier bij bol

Fyllbooks invulboek babyshower

7. Fyllbooks Babyshower boek

Het Fyllbooks babyshowerboek is lekker basic, maar toch erg populair. In principe kun je met dit boek exact hetzelfde als met andere babyshowerboeken: voorspelling en wensen invullen, informatie over de babyshower, foto’s inplakken enzovoort. Er is uiteraard ruimte om een persoonlijk verhaaltje in het boek te schrijven en om leuke foto’s van de meest gezellige momenten in te plakken!

Maak een mooi bewaarboek voor later, zodat je vriendin of familielid hier naar terug kan kijken. Natuurlijk is het ook voor het kindje leuk om later te bekijken hoe de babyshower van zijn of haar mama verlopen is. Inhoud: 1x mom to be pagina, 1x over de babyshower pagina, 20 pagina’s voor gasten (voorspellingen en wensen) en 9 pagina’s voor babyshower foto’s! Vind je het boekje te saai? Dan kun je het gemakkelijk opfleuren met eigen kleurtjes en stickers.

Bekijk hier het Fyllbooks babyshowerboek €14,95 bij Invulboekjes.nl

Babyshower boek Pauline

8. Babyshower boek Pauline

De geweldige invulboeken van Pauline Oud kun je in verschillende van onze koopgidsen terugvinden, omdat deze erg leuk en geliefd zijn. Je kunt deze boeken voor verschillende gelegenheden in dezelfde stijl kopen. Denk aan een zwangerschapsdagboek, een invulboek voor het eerste jaar van je kindje en nog veel meer andere boeken.

Als je kiest voor het babyshower boek van Pauline, leg je een bijzondere gebeurtenis vast. Er is veel ruimte voor foto’s, er zijn veel vragen en natuurlijk spelletjes voor mama én de gasten. Tip: gebruik dit boek tijdens de babyshower en doe de aanstaande mama de andere boeken cadeau! Op die manier heeft ze verschillende invulboeken in dezelfde stijl.

Bekijk het babyshower boek van Pauline Oud hier bij bol

Babyshower boek mama baas

9. Mama Baas babyshower boek

Ook de verschillende invulboeken van Mama Baas kom je vaker tegen op onze website en deze zijn erg geliefd onder (aanstaande) ouders. Zal de baby een jongen of een meisje zijn? Krijgt hij/zij het neusje van papa of mama? Wat zal hij later voor werk gaan doen? Natuurlijk moet ook iedereen mee raden naar het geslacht en de andere eigenschappen van de baby.

Bekijk het Mama Baas babyshower boek hier bij Invulboekjes

Bonjour to you babyshowerboekje

10. Bonjour to you babyshowerboekje

De aanbieder ‘Bonjour to you’ biedt een leuk babyshowerboekje aan voor alle gasten tijdens de babyshower. Als je een feestje hebt geregeld voor je beste vriendin of familielid, mag een leuk invulboekje niet ontbreken. In dit boekje kunnen allemaal leuke- en grappige vragen worden ingevuld voor de mommy to be. In totaal zitten er dertig bladzijdes in het boekje en is er ruimte voor twintig gasten om te schrijven. Het boekje wordt bij elkaar gehouden door middel van een ringband, zodat je lege bladzijden gemakkelijk uit kunt scheuren. Maak het allerleukste herinneringen-boekje voor je vriendin!

Bekijk het ‘Bonjour to you’ babyshower boek hier bij Invulboekjes.nl

Waar moet je op letten bij aanschaf van een babyshower boek?

Er zijn ontzettend veel verschillende babyshower boeken verkrijgbaar, waardoor het lastig kan zijn om het juiste exemplaar te vinden. Er zijn een aantal punten waarop je zou kunnen letten als je van plan bent een boek te gaan bestellen.

De inhoud van het babyshowerboekje

Ieder babyshower boek heeft een andere inhoud, dus het is goed om na te denken over welke inhoud je graag wilt zien. Wil je dat de gasten van de babyshower vragen kunnen beantwoorden of is een persoonlijke tekst voldoende? Moet er genoeg ruimte zijn voor foto’s of is dit niet nodig? Kortom: kijk goed naar de mogelijkheden van een boek.

Harde- of zachte cover?

Er zijn babyshowerboekjes verkrijgbaar met een hardcover, welke erg geliefd zijn. Je kunt deze boeken jarenlang bewaren en ze zijn erg stevig. Boekjes met een zachte cover zijn vaak voorzien van een ringband en je kunt hier gemakkelijk (lege) bladzijden uit halen/scheuren.

Prijs van het babyshower boek

De meeste babyshower boeken zijn op verschillende plekken verkrijgbaar en de prijzen verschillen nogal. Het kan dus een goed idee zijn om de prijzen te vergelijken op websites als bol en Invulboekjes.nl. Ook op deze pagina van Amazon kun je vaak leuke boeken voor weinig geld vinden.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante artikelen

Op MamaGroeit.nl kun je veel handige artikelen en koopgidsen vinden op het gebied van baby- en kinderproducten. Hieronder kun je een aantal links naar populaire artikelen vinden.

Bekijk hier de leukste familieplanners van dit jaar!

Baby Shark speelgoed : uitgebreide lijst met cadeautips
Babyboek eerste jaar – mooiste invulboeken
Schommelstoel babykamer – mooiste rocking chairs

Nicole
Scroll naar boven