Leukste familieplanners 2022 : 25+ tips familieplanners

Leukste Familieplanners 2021

Ben jij op zoek naar de leukste familieplanners van 2022? Familieplanners of gezinsplanners, je kunt er bijna niet zonder wanneer je een groot gezin hebt. Welke familieplanners zijn praktisch én leuk? Wij geven ruim 25 tips voor de leukste familieplanners 2022 + DIY tips! Lees snel verder en ontdek welke weekplanner bij jullie gezin past!

Lees ook: Leukste familieagenda’s 2022!

Drukke gezinnen en de leukste familieplanners 2022

Update: een aantal planners zijn inmiddels bijgewerkt! Geniet van een aantal nieuwe familieplanners 2022!

Tegenwoordig hebben we het allemaal hartstikke druk. De jongste moet naar voetbal, de oudste naar pianoles. Mama moet naar yogha en papa naar de voetbal. Hoe kun je enigszins het overzicht bewaren met al die afspraken? De laatste weken begint het erop te lijken dat onze familieplanners weer bomvol gepland kunnen gaan worden met de leukste dates, sportwedstrijden en andere afspraakjes!

Door de coronacrisis zijn veel activiteiten de laatste tijd niet doorgegaan, maar er is licht aan het eind van de tunnel. Op naar heel veel leuke uitjes in 2022! Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen.

De familieplanner / gezinsplanner / weekplanner is dé oplossing en gelukkig zijn er genoeg verkrijgbaar. Het jaar is bijna om, dus is het tijd voor de leukste familieplanners van 2022! Bekijk hieronder onze favorieten!

1. Familieplanner Hobbit 2022

Yes! De stijlvolle gezinsplanner van Hobbit is weer beschikbaar voor 2022! Deze familieplanner loopt van november 2021 tot en met december 2022. Je bent gelijk klaar voor het nieuwe jaar! De familieplanner heeft een A4 formaat en is geschikt voor een gezin met vijf personen. Het zwarte spiraal en de metalen hanger geven de gezinsplanner een stijlvolle uitstraling.

De indeling van deze planner is op iedere pagina 1 week. De namen van de gezinsleden vul je bovenaan de planner in. Deze planner is geschikt voor grote gezinnen, maar Hobbit verkoopt nog meer familieplanners. Is jouw gezin groter? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met alle Hobbit gezinsplanners!

Bekijk hier andere Hobbit gezinsplanners
Bekijk hier direct de 6-persoons familieplanner van Hobbit

2. Family Survival Planner Original 2022

Jawel, hij is er weer, dames en heren! En je bent op tijd, want de planner is nog steeds voorradig. Jammer genoeg zijn heel veel planners vaak snel uitverkocht en deze Family Survival Planner is bij veel gezinnen erg geliefd. De meeste gezinnen gebruiken deze planner dan ook jaren achter elkaar.

Ondanks dat de bovenstaande afbeelding 2021 aangeeft, gaat het om de planner van 2022. Wanneer je erop klikt, kom je direct terecht bij de juiste familieplanner! Deze planner brengt alle agenda’s samen en in één oogopslag zie je het overzicht. Het dagelijks leven in een gezin kan nogal hectisch zijn en dan is een gezinsplanner ideaal.

Deze planner is geschikt voor papa’s, mama’s, bonus-ouders, co-ouders, oppassen en kinderen. Er zijn stickers voor allerlei soorten dagen. Hang hem op in de keuken en plak stickers! Ook leuk: de planner is leuk geprijsd!

3. Purpuz planner 2022 – family planner

Wanneer je op de bovenstaande planner klikt, kom je direct bij de nieuwe variant Purpuz family planner voor 2022 terecht!

Wil je graag meer overzicht en vooral minder stress? Dan zit je helemaal goed met de Purpuz planner 2022. Met veel verschillende activiteiten binnen een gezin kan het nogal stressvol zijn in huis, maar dat is nu verleden tijd met de family planner 2022.

Met de Purpuz family planner heb je overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Wat mag er niet vergeten worden? Gebruik ook gelijk de handige lijstjes en de maaltijdplanning. Het leven wordt een stuk georganiseerder met deze gezinsplanner voor 5 personen.

4. Luna maandplanner – maandkalender

Deze Luna maandplanner / maandkalender van Ellen Mae krijgt erg goede reviews en hoort dus in dit lijstje thuis. Een mooie, stijlvolle planner. Maar is hij ook praktisch voor een druk gezin? Ja, zeker! Het is een planner die op biotop papier is gedrukt en daarmee ook nog erg duurzaam.

Je kunt de maandplanner ophangen en er is genoeg ruimte voor alle gezinsactiviteiten. Daarnaast is er ook nog extra ruimte voor notities, lijstjes of weekmenu’s. De extra pagina’s bevatten onder andere een jaaroverzicht. De planner is ook verkrijgbaar in een zwarte variant, de Miluna. Wanneer je op de onderstaande link klikt, kom je op de juiste pagina. Selecteer het juiste jaar en de juiste planner komt tevoorschijn.

5. De Hobbit familieplanner 2022

Ook deze familieplanner 2022 van Hobbit is een vaak verkochte planner voor gezinnen met vijf personen. De planner heeft een zwart spiraal en een metalen hanger op een stevig kartonnen bord. Wil je meer noteren? De plannen heeft ook nog een omslag notitielijst en een mooie pen!

Op iedere pagina kun je de indeling van één week bekijken en de namen van de gezinsleden vul je bovenaan de planner is. Je kunt direct aan de slag met de planner, want hij loopt van november 2021 tot en met december 2022. Klaar voor het hele jaar!

Gezinnig planners als leukste familieplanners 2022

Gezinnig is een mooi bedrijf met meerdere producten. Zo bieden zij onder andere boeken als “Slaapklets” en “Scheidingklets” aan. Over het laatste boek schreven we een tijdje geleden een uitgebreide review. Momenteel heeft Gezinnig weer erg leuke planners in de aanbieding. De leukste familieplanners heb ik voor jou op een rijtje gezet!

6. Super Family planner 2022

De echte Super Family Planner 2022, erg populair en vaak ook zeer snel uitverkocht! Eerder kon je deze familieplanner bestellen onder de naam “De Enige Echte Family Survival Planner”, de meest populaire planner van Nederland! En zo’n planner is onmisbaar in elk druk gezin met kinderen tot en met 18 jaar.

Een groot voordeel van deze planner is onder andere de looptijd, welke niet een jaar is, maar 17 maanden. Je kunt vanaf augustus 2021 tot en met december 2022 gebruik gaan maken van de planner! Deze planner is hip, handig, informatief en erg vrolijk.

Werking: Elke maand heeft twee pagina’s en iedere dag heeft een hokje. Hierin kunnen afspraken gezet worden. Verder zijn de stickers leuk voor de kids en staan er praktische tips in de planner. Een lijstje met vakanties en feestdagen is ook aanwezig, net als een lijstje voor belangrijke telefoonnummers.

7. Weekplanner gezin : Leukste familieplanners 2022

Leukste familieplanners 2021

Dit planbord is geschikt voor een gezin met twee of drie kinderen. De weekplanner/planbord bevat 240 magneetjes. Je kunt zien welke dag het is, op welke dagen er bijvoorbeeld gym is en wanneer de oppas komt. Samengesteld gezin of co-ouderschap? Ook dan is deze weekplanner geschikt. Je kunt onder andere aangeven op welke dagen de kinderen in welk huis zijn.

Werking: Er zijn per dag drie vlakken die je kunt gebruiken als ochtend, middag en avond. Ieder kind krijgt een eigen kleur en dan kun je van het stickervel bepaalde illustraties kiezen. De betekenissen kun je terugvinden in de legenda en je kunt natuurlijk ook een eigen betekenis aan de afbeeldingen geven.

Dit planbord geeft rust, de kinderen kunnen de week overzien en met de extra ster stickers kun je een beloningssysteem beginnen. Bij dit bord zitten magneetjes, stickervellen en een handleiding.

Bestel het magnetisch planbord hier bij Gezinnig

8. Familieplanner Lentezoet 2022

Leukste familieplanners 2021

Lentezoet is een gezinskalender, waarop iedere week een mooi gedichtje staat. Ook is er een overzichtelijke weekindeling. Klap je de kalender open, dan heb je een formaat van 2x een A4 boven elkaar. Er zijn zes naamvakjes met een vaste kleur en voor een eventueel zevende persoon kun je de notitiekolom gebruiken.

De familieplanner/gezinskalender van Lentezoet lijkt ons er eentje voor de wat minder drukke gezinnen, die toch alle afspraken overzichtelijk willen delen met elkaar. Jammer genoeg is de planner momenteel niet verkrijgbaar.

9. Weekplanner kind | Leukste familieplanners 2022

Leukste familieplanners 2021

Heeft je kind behoefte aan een eigen planner? Dan kun je kiezen voor deze “weekplanner kind” van Gezinnig. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren van “Schatkist van Zwijsen”, wat ook vaak door scholen gebruikt wordt. Veel kinderen herkennen deze kleuren en vinden dat erg fijn.

Bij de weekplanner zitten tachtig magneetjes met illustraties. Zo kun je bijvoorbeeld activiteiten als school, gym- en zwemles aangeven, maar ook personen. Denk aan: mama, papa, oppas enzovoort. Deze weekplanner is geschikt voor één kind, in de leeftijd van drie tot en met tien jaar. Verder heeft de kalender een iets groter formaat dan een A4 en het bord is te beschrijven met een whiteboardmaker.

Bekijk hier de “Weekplanner Kind” op de pagina van Gezinnig

Planners van Invulboekjes : Leukste familieplanners 2022

De website Invulboekjes.nl verkoopt héél veel leuke invulboeken, maar ook planners, agenda’s enzovoort. Hieronder zie je een lijstje met de leukste familieplanners van 2022. De prijzen zijn ook nog eens leuk, dus dat is mooi meegenomen. Tip: ook voor allerlei leuke invulboekjes voor tijdens (en na) de zwangerschap kun je in deze webshop terecht! Denk aan oppasboekjes, kraambezoekboeken en invulboeken voor het eerste levensjaar van je kindje.

10. Maan Amsterdam A4 Familieplanner

Het moet natuurlijk bij jouw smaak en stijl passen, maar ik vind het design écht heel leuk. De familieplanner is gemaakt voor gezinnen. Per gezinslid kun je een kolom gebruiken om activiteiten per week bij te houden. Er zijn uiteraard ook kolommen voor gezinsactiviteiten.

Lees ook  Goedkoop mondkapje aanschaffen in 2022

Per week: notitievak voor onder andere to do’s en boodschappenlijstjes. Er zijn ook stickers voor bijvoorbeeld vakanties, uitjes en feestdagen. Door de ringband en het ophanghaakje is deze planner erg praktisch. Er zijn 64 weken en er staat geen vaste datum op. De weekplanner is dus geschikt om op welk moment dan ook mee te beginnen. Een ware musthave voor het gezin!

11. A4 Winkeltjevananne familieplanner 2022

Helaas was deze familieplanner 2022 binnen no-time uitverkocht. We verwachten hem snel weer op voorraad!

Yes! De familieplanner van Winkeltjevananne 2022 is er! Minimalistisch? Ja. Populair? Zeker weten! Dit keer komt de familieplanner op A4 formaat en is hij enkelzijdig gedrukt. De zwarte binding is voorzien van een haakje, zodat je de planner op kunt hangen. Let op: de planner van Winkeltjevananne is geschikt voor gezinnen tot en met vijf gezinsleden.

Leuke quotes, overzichten met feestdagen, een kalender, vakantieplanning enzovoort. De inhoud is ook voor 2022 weer erg goed! Heb je nog stickers nodig om de boel op te vrolijken? Geen probleem! Bij de planner zitten 77 stickers om je op te vrolijken.

12. Loesje leukste familieplanners 2022

Loesje mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met familieplanners. Lekker basic, maar erg handig. De planner heeft 54 pagina’s, met een makkelijk te beschrijven indeling. Er is genoeg ruimte voor (maximaal) vijf gebruikers.

13. Nijntje Familieplanner 2022

De simpele, maar zeer populaire Nijntje familieplanner is in 2022 ook weer op de markt! Op iedere pagina kun je een maandoverzicht vinden, waarop ruimte is voor vijf personen van het gezin. De gezinsplanner zelf bestaat uit twaalf bladen en je kunt hem gemakkelijk ophangen.

Deze gezinsplanner is vooral handig voor wanneer je maandelijks terugkerende afspraken wilt vastleggen en niet dagelijks gebruik gaat maken van een familieplanner.

14. HEMA familieplanner met korting

UPDATE: Momenteel heeft HEMA weer erg leuke planners online staan! Wees er snel bij!

HEMA heeft momenteel behoorlijk wat planners online staan. Heb je nog geen idee van welke planner je wilt gaan gebruiken? Bekijk dan zeker het uitgebreide aanbod op de website van HEMA. Let op: schoolartikelen zoals agenda’s, planners en kaftpapier zijn vaak snel uitverkocht bij HEMA online.

Bekijk hier alle HEMA planners online

15. Pimpelmees leukste familieplanners 2022 is verkrijgbaar!

Oh yes! Veel mensen hebben ernaar uitgekeken en je kunt hem dan eindelijk weer bestellen! De Pimpelmees familieplanner is een zeer gewilde gezinsplanner en ook in 2022 kun je er weer met plezier gebruik van maken! Deze planner heeft een flexibele, maar toch erg stevige kaft en hij is geschikt voor zes gezinsleden.

Wil je zelf nog even wat to do’s of notities toevoegen? Alles is mogelijk met deze handige gezinsplanner! De stickers die erbij zitten kunnen de planner nóg vrolijker en handiger maken! Ook vind je opbergvakjes in de planner!

16. Zoedt – planner 2022 familieplanner XL

Heb je een heel groot gezin (tot acht personen)? Dan is deze Zoedt familieplanner 2022 geschikt voor jullie. De ontwerpen en teksten van Zoedt zijn vastgelegd en hier rust auteursrecht op.

De XL familieplanner heeft acht vakken per datum, voor ieder gezinslid een vak. Ook zijn er weeknummers en feestdagen. Verder is er ruimte voor bijvoorbeeld boodschappen en notities.

17. &INK Familieplanner 2022

Let op: de afbeelding hierboven geeft niet de juiste planner weer, maar na klikken kom je direct bij de juiste planner.

Het merk &INK biedt meerdere familieplanners aan, maar wat is nu de leukste familieplanner? Hierboven zie je een gezinsplanner die loopt van eind december tot en met december 2022. Het merk biedt ook planners aan die vanaf juli ingaan, maar het jaar is nu al bijna voorbij en dat is dus eigenlijk zonde!

Voor meer structuur is ons drukke bestaan gebruiken we maar wat graag een goede family planner. Combineer de agenda’s en hang de planner aan de muur. Door de mooie uitstraling is deze planner een ware eyecatcher in huis! De familieplanner wordt bij elkaar gehouden door middel van een spiraal.

Bekijk hier alle &INK familieplanners

18. Essencio familieplanner 2022 voor 6 personen!

De Essencio familieplanner is niet alleen om zijn uiterlijk populair, maar ook omdat de planner geschikt is voor gezinnen met zes personen. Het overzichtelijke ontwerp is rustig en geeft iedere week een inspirerende quote over de natuur, zingeving en betekenis van het leven.

De gezinsplanner begint op maandag en hij is ook verkrijgbaar als agenda. Vorig jaar was de Essencio familieplanner al zeer snel uitverkocht, dus wees er weer snel bij wanneer je de planner voor het jaar 2022 graag in huis wilt halen!

19. Fabrikten weekplanner voor 6 personen

Het merk Fabrikten heeft een mooie familieplanner ontworpen die helpt bij het plannen van alle gezinsactiviteiten. Is de week voorbij? Dan scheur je een pagina af en begin je de week weer fris en fruitig! In totaal bestaat de familieplanner uit vijftig afscheurbare weekvellen en er is per week ruimte voor zes namen.

De familieplanner wordt geleverd op A4-formaat. Omdat de planner zonder clips geleverd wordt, kun je hem niet ophangen. Wanneer je dit wel wenst, kun je hier zelf iets op bedenken. Vind je de print niet leuk? Je kunt uit nog veel meer verschillende prints kiezen!

20. Leuke familieplanner 2022 voor 6 personen

Deze kleurrijke gezinsplanner is geschikt voor zes personen en een musthave voor ieder gezin. Heb je een kleiner gezin? Ook dan kun je de familieplanner gewoon gebruiken. In de rechtse kolom kun je de namen van het gezin opschrijven en er zijn voor iedereen vijf regels beschikbaar om afspraken te noteren.

Iedere dag heeft een andere kleur en aan de rechterkant is er ook nog ruimte voor notities. Voor jongere kinderen zijn de kleuren heel handig, want zo kunnen zij zelf het overzicht bekijken op basis van kleur. De familieplanner is ongedateerd, zodat je hem jaar in jaar uit kunt gebruiken.

21. Familieplanner 2022 Make That The Cat Wise

Steenkolenengels: je moet ervan houden. Natuurlijk staat deze planner weer vol hilarische woordgrappen, waar veel mensen van kunnen genieten. Als iedereen in het gezin van een grapje houdt, is deze familieplanner de leukste voor jullie! Deze planner biedt in totaal ruimte voor vijf gezinsleden.

22. Voor Positiviteit Familieplanner 2022

De zeer populaire familieplanner voor 5 personen Voor Positiviteit is weer verkrijgbaar voor het jaar 2022! Iedere week wordt er weer een positieve spreuk weergegeven, maar er is natuurlijk genoeg ruimte voor notities. De indeling is handig: iedere week heeft een eigen vel.

Wist je dat de spreuken ook worden gedeeld op social media en dat deze vaak worden gedeeld met anderen?

23. Relax Mama gezinsplanner voor 2022

De Relax Mama familieplanner/gezinsplanner is geschikt voor gezinnen met zes gezinsleden. Er zitten meer dan 300 stickers bij, zodat iedere week gepersonaliseerd kan worden. Natuurlijk kun je met de stickers ook extra aandacht geven aan belangrijke afspraken. Naast de ruimte voor zes personen is er ook nog extra notitieruimte.

Iedere week zijn er leuke plaatjes en teksten om blij van te worden, maar ook opbeurende grapjes mogen niet ontbreken. Daarnaast is er ruimte voor weekplanningen en recepten.

24. Fiep Westendorp familieplanner 2022

Na een succesvolle verkoop in 2021 is de familieplanner van Fiep Westendorp ook in 2022 weer verkrijgbaar. In totaal is er ruimte voor de planning van vijf gezinsleden. In totaal zijn er twaalf bladen, met op iedere pagina een maandoverzicht. Deze planner is niet geschikt voor wanneer ieder gezinslid dagelijks veel activiteiten heeft. Wil je graag een familieplanner waarin je alleen de meest belangrijke dingen plaatst? Dan kies je voor de familieplanner van Fiep Westendorp.

25. Comello familieplanner 2022

Deze vrolijke, kleurrijke familieplanner krijgt 5 sterren van tevreden klanten! Wist je dat de Comello Helme Heine familieplanner sinds 1998 één van de best verkochte planners is? In totaal is er weer ruimte voor vijf personen en in de planner staan ook alle vakanties en feestdagen. Handig, want ook de feestdagen van België staan erop!

Persoonlijke familieplanner maken

Sommige mensen houden ervan om de familieplanner/weekplanner geheel zelf te creëren en dat is ook mogelijk. Tegenwoordig zijn er meerdere website die de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde producten te maken, zoals agenda’s, jaarkalenders, familieplanners en maandkalenders.

Cewe

Van fotoboek tot wenskaart: bij CEWE kun je allerlei mooie persoonlijke producten bestellen. Ook wanneer je een familieplanner wilt maken voor het gezin kun je terecht bij deze webshop. Voor ongeveer €14,95 maak je al een eigen planner! Bepaal zelf de startmaand en kies zelf uit formaten. Je kunt bij CEWE ook terecht voor allerlei andere fotoproducten, zelfs wanneer je deze wilt personaliseren.

Bekijk hier alle mogelijkheden bij CEWE

Pixum

Ook Pixum biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het maken van een familieplanner. Let op: momenteel hebben ze een leuke kortingsactie! Planners zijn overigens niet het enige product dat Pixum aanbiedt! Ook voor wenskaarten, fotohoesjes, adventskalenders en andere persoonlijke fotoproducten kun je hier terecht.

Bekijk het complete aanbod van Pixum hier

Smartphoto

Als laatste tip willen we zeker nog Smartphoto aanbevelen! Een planner kun je bij deze aanbieder maken voor zo’n €23,00 en je bepaalt zelf met welke maand je begint. Bestelling combineren? Dat kan! Ook voor andere populaire fotoproducten kun je bij Smartphoto terecht!

Hier kun je het aanbod van Smartphoto bekijken

Leukste familieplanners 2022

Hierboven heb je een kleine greep uit het enorme aanbod familieplanners kunnen bekijken. De kans is klein dat er geen geschikte weekplanner voor jou en het gezin tussen zit, maar we hebben nog een paar pagina’s waar je verder kunt kijken. Deze webshops bieden een zeer uitgebreide collectie aan leuke familieplanners/gezinsplanners, maar ook normale agenda’s.

BOL.com : meest populaire familieplanners van aankomend jaar
Amazon.nl : ontzettend veel gezinsplanners tegen een (vaak) lagere prijs!

Dit vind je misschien ook leuk

Roompot Katjeskelder review: heerlijk weekje weg!
Schoolspullen kopen: dat kun je het beste hier doen!
Duurzaam kraamcadeau: 15x de leukste tips
Kinderfietshelm kopen? Dit zijn 10x de beste fietshelmen!