Fortnite cadeautips en informatie 2021

Fortnite

Fortnite, een ontzettend populair spel dat niet meer weg te denken is! Veel kinderen zijn gek op Fortnite en vinden het geweldig om cadeautjes te krijgen in dit thema. In dit artikel kun je leuke cadeautips bekijken, voor jong en oud. Ben je op zoek naar een passend verjaardagscadeautje? Bekijk de leukste verrassingen hier!


Fortnite, een populaire game

In 2017 werd het computerspel Fortnite gelanceerd. Ondanks dat niet alle ouders voorstander zijn van dit spel, is het anno 2021 nog steeds immens populair. Er zijn dan ook veel Fortnite producten verkrijgbaar!

Zoals bij veel populaire games het geval is, maken winkels graag gebruik van de grote vraag naar merchandise van deze games. Van de game Fortnite zijn tegenwoordig veel leuke artikelen te koop! Heb jij een paar Fortnite fans in huis? Bekijk dan de onderstaande Fortnite cadeautips!


Fortnite Battle Royale wekker

De Fortnite Battle Royale wekker is een erg leuke cadeautip voor zowel verjaardagen als feestdagen. De wekker werkt op twee (meegeleverde) batterijen. De LED-lampjes kun je ook van stroom voorzien door middel van de oplaadkabel.

Je kunt op de bovenkant van de wekker kloppen om het LED-licht aan/uit te zetten. Er is geen tikkend geluid en de tijd wordt nauwkeurig weergegeven. Verder kun je ook de datum en temperatuur op het scherm zien. De wekker kun je makkelijk zetten door op de knopjes te drukken.


Fortnite heroes adventskalender

Omdat deze Fortnite-adventkalender wel erg leuke recensies krijgt, heb ik besloten hem erbij te zetten. Het is elke dag een verrassing! Welke held of antiheld krijg jij? Met deze Fortnite adventskalender maak jij jouw (klein)kind zeker blij!


Nerf Fortnite pistool SP-R met Llama doelen

Nerf’s zijn ontzettend populair. Nerf heeft een goede zet gedaan door een Fortnite Nerf pistool te produceren. In combinatie met Fortnite is dit een leuke en gewilde set geworden. De set bevat Llama doelen en 6 Nerf Elite darts. Dit Nerf pakket is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. << Jammer genoeg is dit leuke cadeau momenteel niet op voorraad, zodra dit het geval is zetten we de link erbij.

Fortnite cadeautips

Fortnite Jenga Fortnite cadeautips

Jenga is tegenwoordig nog steeds heel populair bij kinderen én volwassen. Het Fortnite thema maakt het spel net iets leuker. Als de toren instort ben je af. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Het spel kan met maximaal gespeeld worden. Met 54 blokken kun je wel een leuke toren bouwen!

>> Bekijk Fortnite Jenga hier


Monopoly Fortnite : Fortnite cadeautips

In dit spel kun je locaties claimen, de strijd aangaan met tegenstanders en stormen vermijden om te overleven. In plaats van Monopoly-geld, kunnen spelers Health Points (HP) verdienen.

Eerst moet je een personage kiezen. Er zijn wel 27 outfits waar je uit kunt kiezen. En dan ga je de strijd aan. De actiedobbelsteen wordt gebruikt om health packs te verzamelen, muren te bouwen en natuurlijk tegenstanders te beschadigen. Als er een speler langs start komt, volgt er een storm. De storm moet je vermijden, anders verlies je health points. De laatste die overblijft is de winnaar.

De handleidingen van Fortnite Monopoly zijn meestal in het Engels. Een Nederlandse handleiding kun je online downloaden. Nieuwsgierig naar het spel? Dit is een van de meest populaire Fortnite cadeaus! Er zijn twee varianten. Je vindt deze hier!


Stormwing Plane | Fortnite cadeautips

Let op! De prijzen van dit vliegtuig verschillen enorm! Het vliegtuig kun je hier vinden. Momenteel is het vliegtuig slecht verkrijgbaar.

In de doos vind je een vliegtuig en het actiefiguur Ice King. Dit vliegtuig maakt deel uit van de Battle Royale Collection. Deze collectie zal uiteindelijk bestaan uit 100 figuren. Het actiefiguur is niet los verkrijgbaar.

>> Bekijk hier de Stormwing Plane

Fortnite cadeautips

Tactical vest : Fortnite cadeautips

Een vest aanschaffen? Let dan wel goed op wát je precies koopt. In veel gevallen gaat het enkel om het vest. Je bent in ieder geval goed voorbereid op de tegenstander! De veiligheidsbril is ook erg verstandig! De aanbieding hieronder bevat vele leuke accessoires.


Fleecedeken Fortnite cadeautips

Heerlijk voor in de winter, zo’n lekker warm fleeceplaid / deken. Dit is dan ook gelijk een leuke Fortnite cadeautip voor tijdens de koude wintermaanden (kerst, sinterklaas). Jammer genoeg zijn de Fortnite dekens vaak snel uitverkocht, maar op dit moment kun je hem aanschaffen via BOL.com.

Momenteel kun je onderstaand deken (130x170cm) kopen bij BOL.

Zo nu en dan heeft Kruidvat leuke Fortnite fleecedekens in de aanbieding. Het is verstandig om de folders in de gaten te houden tijdens de feestmaanden, want dan heeft deze winkel leuke aanbiedingen.


Dekbedovertrekken 1- en 2 persoons

Een echte Fortnite-fan slaapt natuurlijk het liefst onder een Fortnite dekbed. Gelukkig zijn er genoeg dekbedovertrekken te vinden voor de allergrootste fans, voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Hieronder zie je een voorbeeld van een dekbed van BOL.com.

Op deze pagina (Amazon) kun je nog veel leukere dekbedovertrekken bekijken!


Fortnite boek : Battle Royale – hoe word je #1?

Wie wilt er geen Battle Royale? Om de beste Fortnite speler ooit te worden, heb je wel wat informatie en oefening nodig. In dit boek lees je over de zeven belangrijkste onderdelen van Fortnite!

Lees over de perfecte landingsplaats, het eiland verkennen en wegblijven uit de storm, grondstoffen verzamelen, een buit vinden en verzamelen en nog veel meer. Leer bijvoorbeeld ook hoe je forten kunt bouwen en als enige kunt overleven!


Fortnite Battle bus | Fortnite cadeautips

De battle bus is ook onderdeel van de Battle Royale Collection. De battlebus is een belangrijk onderdeel van Fortnite. Bij de bus zitten twee exclusieve figuren. Funky Ops en Burn Out. Beiden hebben accessoires en een back bling. De bus is 33 centimeter hoog en er passen 15 figuren in.

>> Hier is de Fortnite Battle Bus ook verkrijgbaar


Fortnite All Terrain Kart

Ook de All Terrain Kart is onderdeel van de Battle Royale Collection. Met de kart kun je racen over het Fortnite golfparcour. Er kunnen vier figuren in de kart. Bij de kart zit één exclusief actiefiguur.


Schooltas – rugzak – Fortnite cadeautips

Over een paar weken begint het nieuwe schooljaar weer. Er zijn op dit moment genoeg rugzakken / schooltassen verkrijgbaar in het Fortnite thema. Let bij het kopen goed op de inhoud van de tas: sommige tassen zijn erg klein en niet geschikt voor oudere kinderen. Zonde, want dan hebben ze er niets aan.

>> Bekijk hier andere Fortnite rugzakken
>> Op deze pagina van Amazon kun je ook mooie tassen / rugzakken vinden


Fortnite actiefiguren

Een spel van avonturen en actie: dat is Fortnite. En daar horen natuurlijk ook de mooiste actiefiguren bij. Op dit moment kun je heel veel verschillende actiefiguren vinden, waaronder: Brutus Schaduw, Yond3r, Cyclo en nog vele anderen. Hieronder zie je een voorbeeld van een setje met kleinere actiefiguren. De Solo actiefiguren zijn een stuk groter.

>> Bekijk hier alle Fortnite actiefiguren


Megapack Fortnite figuren | Fortnite cadeautips

Wil je de Battle Royale Collection uitbreiden? Dat kan met deze set. Dit is officiële Fortnite merchandise van goede kwaliteit. De set bestaat uit onder andere negen figuren. Gegarandeerd een succes bij de echte Fortnite fan!

Fortnite cadeau tips

>> Bekijk hier het megapack Fortnite figuren hier


Fortnite 35641 – Mega Fort Speelset

Het mega fort is de ultieme schuilplaats. Zoek dekking en de beste items om jezelf te verdedigen. Je kunt de set op meerdere manieren bouwen. Ook krijg je nog twee exclusieve figuren bij het fort: Blue Squire en Tricera Ops.

Fortnite cadeautips

Fortnite winterkleding – muts en shawl

De komende maanden blijft het nog koud. Gelukkig bestaan er mutsen en shawls (sjaals) voor de Fortnite fan. Je kunt de set bekijken op BOL.com. Let op: momenteel is alleen de muts los verkrijgbaar. Wanneer de herfst zich aandient, verwachten we meer winterkleding en accessoires.


Fortnite kleding

Ook kleding is razend populair onder kinderen. Wanneer je op zoek bent naar Fortnite kleding, raden we je aan om een kijkje te nemen in de webshop van Name It. Hier wordt vaak Fortnite kleding aangeboden: Fortnite truien, Fortnite sweatshirts, zwemshorts, boxers en Fortnite T-shirts.

Wanneer je op zoek bent naar een Fortnite joggingbroek, sweatshirt, trui, rugtas, sokken, verkleedkostuum of pyjama: bezoek dan de website van Kiabi. Hier kun je zeker slagen!

Op deze pagina van BOL.com kun je momenteel meerdere Fortnite tweedelige pakken, Fortnite hoodies, sokken en Fortnite mondkapjes vinden.


Lees ook: