TYPECURSUS DONALD DUCK – GRATIS PROEFLES

In de hedendaagse maatschappij is het bijna ondenkbaar geworden om je leven voor te stellen zonder mobiele telefoons en computers. De afgelopen jaren zijn typecursussen aanzienlijk verbeterd, waardoor het nu mogelijk is voor je kind om online vanuit huis een officieel typediploma te behalen. Twijfel je nog welke typecursus de juiste keuze is voor jullie? Probeer dan gerust de GRATIS proefles van de Typecursus Donald Duck! Deze betaalbare cursus garandeert dat jouw kind snel en foutloos kan typen in no-time! Lees snel verder om meer te ontdekken over de proefles en beschikbare kortingen!

Donald Duck typecursus korting

Ondanks dat de Ducktypen typecursus niet erg prijzig is, kan het fijn zijn om te kunnen profiteren van een aantrekkelijke kortingsactie. Ducktypen is vaak met een speciale korting af te sluiten, zodat je uiteindelijk niet veel geld kwijt bent. Op dit moment (oktober-december 2023) kun je de typecursus gratis uitproberen door middel van een proefles én krijg je maar liefst 25% korting op de cursus. De goedkoopste variant kost op dit moment dus €74,96, in plaats van €99,95. Let wel op: bij het goedkoopste pakket zit geen diploma!

Op deze pagina van Ducktypen kun je de gratis proefles meteen aanvragen!

Ducktypen proefles GRATIS!

Het is belangrijk dat je kind een typecursus aantrekkelijk vindt, zodat hij gemotiveerd is om de cursus af te maken. Veel aanbieders van typecursussen bieden de gelegenheid om een gratis proefles te volgen en bij Ducktypen is dit sinds kort ook mogelijk! Dit is erg fijn, want op die manier kan je kind aangeven of hij dit een leuk programma vindt. Op deze pagina van Ducktypen kun je de gratis proefles meteen aanvragen!

Zodra je op ‘gratis proefles’ hebt geklikt, kun je een avatar kiezen en een naam opgeven. Daarnaast moet er een e-mailadres worden opgegeven én bevestigd worden dat je minimaal 18 jaar bent of dat je toestemming hebt van je ouders. Hierna krijg je een filmpje te zien van een aantal seconden, waarna je de gratis proefles echt kunt gaan starten! Doe dit natuurlijk samen met je kind, zodat je meteen weet of dit dé typecursus voor jullie is.

Basic, Premium, Family – Ducktypen typecursus

Als je na de gratis proefles overtuigd bent van deze typecursus, is het tijd om de cursus te bestellen. Je kunt momenteel kiezen uit drie verschillende pakketten: Basic, Premium of Family. Hieronder kun je bekijken wat je wel en niet kunt verwachten van een bepaald pakket en welk prijskaartje hieraan hangt.

BASIC

PREMIUM

FAMILY

Standaard korting als je Donald Duck abonnee bent

Op dit moment kun je profiteren van 25% korting op de Ducktypen-cursus met een speciale kortingsactie. Ben je lid van de Donald Duck? Dan krijg je áltijd 25% korting op de typecursus! Jammer genoeg kun je deze abonnee-korting niet combineren met een bestaande kortingsactie, dus je ontvangt in totaal 25% korting op de cursussen.

Hoe duur is Ducktypen?

Basic: €74,96 met 25% korting (normaal €99,95)
Premium: €97,46 met 25% korting (normaal €129,95)
Family:
€149.96 met 25% korting (normaal €199,95)

Als je voor Ducktypen kiest, kun je kiezen uit drie verschillende pakketten: Basic, Premium en Family. De goedkoopste cursus is geschikt voor één kind, waarbij je kind een online diploma krijgt na het behalen van de cursus. Bij dit pakket zitten verder geen extra’s. Het Premium-pakket is ook geschikt voor één kind, maar bevat leuke extraatjes. Denk aan een fysiek typediploma, een starterspakket én een gepersonaliseerde Donald Duck.

Bij het Family-pakket kunnen maximaal twee kinderen de typecursus volgen. In dit pakket zitten ook de extra’s uit het Premium-pakket, maar let op: niet alle extraatjes zitten er twee keer in! Als de kinderen veel waarde hechten aan een gepersonaliseerde Donald Duck en een starterspakket, is het wellicht leuker om voor 2x een Premium-pakket te kiezen.

Op deze pagina van Ducktypen kun je de gratis proefles meteen aanvragen en pakketten bekijken!

Korting Ducktypen tijdens de feestdagen

Wist je dat de Ducktypen-cursus vaak als kerstcadeau wordt gegeven? Als je graag een educatief cadeau aan je (klein)kind geeft waar hij/zij jaren plezier van heeft, is dit een aanrader. Het verschilt per jaar of je de cursus met korting aan kunt schaffen. Als je Donald Duck-abonnee bent, krijg áltijd 25% korting op de typecursus. Ben je geen lid van Donald Duck? Dan raden we je aan om de aanbiedingen in de gaten te houden.

Typecursus Donald Duck

De typecursus van Donald Duck blijft immens populair en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Veel typecursussen voor kinderen en volwassenen zijn erg saai en dat motiveert kinderen niet om aan de slag te gaan met leren typen. Wil je graag dat je kind zo snel mogelijk blind- en snel leert typen? Kies dan voor een typecursus met een leuk of spannend verhaal. Naast de populaire Ducktypen cursus, kun je ook kiezen voor de cursus van LOI Kidzz. Onlangs schreven we een uitgebreid artikel over deze cursus, waarin je ook meer informatie kunt lezen over de Ducktypen-cursus.

Op deze pagina van Ducktypen kun je de gratis proefles meteen aanvragen!

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante artikelen:

Nicole
Scroll naar boven