Zwanger (worden)

Zo’n 30% van de vrouwen is binnen drie maanden zwanger, maar voor veel vrouwen met een kinderwens duurt het dus een stuk langer voordat de positieve zwangerschapstest een feit is. Wil je graag zwanger worden of ben je zwanger? Op onze pagina’s lees je alle info die je nodig hebt!

Zwanger worden

Zwanger worden

De vrouwen die meteen zwanger worden na het stoppen met anticonceptie zijn jammer genoeg een uitzondering en doorgaans duurt het een stuk langer om de kinderwens in vervulling te laten gaan. Wist je dat er genoeg dingen zijn die je kunt doen om het proces te versnellen? Denk aan gezond eten, genoeg bewegen, het slikken van vitaminesupplementen en meer. Op onze pagina ‘Zwanger worden’ kun je veel artikelen lezen omtrent dit onderwerp.

Naar pagina Zwanger Worden

Albert Heijn zwangerschapstest

Zwanger zijn

Gefeliciteerd, de zwangerschapstest is positief! Nu je weet dat je zwanger bent, komen er vast veel vragen in je op. Wat gaat er allemaal gebeuren de komende maanden? Hoe snel groeit een embryo uit tot een foetus? Wanneer begin je eigenlijk aan de babyuitzetlijst en wat zijn echte musthaves? Is de 22-weken prik veilig? Op de pagina ‘Zwanger’ kun je veel praktische informatie lezen over zwanger zijn en alles wat daarbij hoort.

Naar pagina Zwanger

Bevallingsverhalen

De bevalling

Aan het begin van de zwangerschap lijkt de bevalling nog ver weg, maar voordat je het weet beginnen de weeën of breken de vliezen. Welke fases moet je door tijdens de bevalling? Kun je weeën zelf opwekken en hoe doe je dat? En heb je het bevallingsjurkje echt nodig? Lees natuurlijk ook alles over alle soorten pijnbestrijdingen, pufcursussen en meer!

Naar pagina De Bevalling

gratis zwangerschapsdoos

Gratis babydozen

Wist je dat je veel producten gratis kunt krijgen wanneer je zwanger bent? Op onze website kun je veel koopgidsen bekijken, maar ook een compleet overzicht van alle gratis babyboxen en zwangerschapsboxen. Vraag je de gratis boxen aan? Dan maak je al snel kennis met handige babyproducten, zoals gratis luiers (o.a. Pampers), flesjes, speentjes en andere fijne babyspulletjes.

Bekijk het complete overzicht van alle gratis babydozen

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Scroll naar boven