Zwanger worden

Zwanger!

ZWANGER! Er is een kindje op komst, van harte gefeliciteerd! Gieren de hormonen al door je lijf of merk je misschien nog helemaal niets van de nieuwe zwangerschap? De meeste zwangere vrouwen hebben veel behoefte aan informatie over zwanger zijn en baby’s. Naast dat de komst van een nieuw leven vreugde met zich meebrengt, kan de grote verantwoordelijkheid ook voor veel zorgen en vragen zorgen.

Hoe zit het met zwangerschapskwaaltjes? Wat is de 22-wekenprik en hoe ontwikkelt een embryo zich tijdens het eerste trimester van de zwangerschap? Lees heel veel artikelen met praktische informatie over zwanger zijn en baby’s.

Checklist Zwangerschap

Er komt nogal wat op je af wanneer blijkt dat je in verwachting bent van een kindje. Hoe zit het met de aanmelding bij de kraamzorg? Voor welke vergoedingen kom ik aanmerking met mijn zorgverzekering en moet je de bezoeken aan de verloskundige zelf betalen of doet mijn zorgverzekeraar dit?

Wij hebben speciaal voor zwangere vrouwen een handige Checklist Zwangerschap samengesteld. In dit artikel lees je onder andere over de kraamzorg, verzekeringen tijdens de zwangerschap, kinderopvang en nog veel meer. Waar moet je aan denken en wat moet je allemaal regelen?

>> Bekijk nu de Checklist Zwangerschap

De babyuitzet

Van hydrofiele doek tot aan een kinderwagen: een kindje krijgen kost veel geld. Wanneer je voor de eerste keer moeder wordt, heb je misschien geen idee van wat je te wachten staat. Ook weet je nog niet welke producten je écht nodig hebt van de babyuitzetlijst en wat echte miskopen zijn.

Wij helpen je daarbij! We stellen met veel zorg overzichten samen met de beste items voor je kindje. Ook hebben we een complete babyuitzet lijst voor je samengesteld!

Informatie over je zwangerschap

Van NUB-theorie tot Ramzi-theorie en van Angelsounds doppler tot uitvaartverzekering. Je vindt hier informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen die van toepassing zijn tijdens de zwangerschap. Bekijk tips voor een duurzaam kraamcadeau of de leukste babyshower versiering, maar lees daarna natuurlijk ook direct over het handsfree kolven met de nieuwste Elvie kolf.

Zwangerschapskleding tips

Tijdens de zwangerschap moet je eraan geloven: je gaat heel snel groeien! Die dikke buik past op den duur niet goed meer in je normale jeans, dus moet je op zoek naar positiekleding. Gelukkig hebben wij meerdere artikelen geschreven over meerdere aanbieders van zwangerschapskleding. Ook hebben we een artikel gedeeld met de goedkoopste zwangerschapskleding en waar je deze kunt aanschaffen!

Uiteraard geven we regelmatig een update aan onze artikelen. Zo ben je verzekerd van de leukste deals en aanbiedingen en loop je niets mis!

Geslacht voorspellen van je kindje

Wist je dat er meerdere manieren zijn om het geslacht te voorspellen van je ongeboren baby? Natuurlijk moet je de meeste methodes met een (flinke) korrel zout nemen, maar het blijft leuk! Zo schreven we over de Ramzi-theorie, de NUB-theorie en de Chinese geslachtskalender. Je kunt deze artikelen nu lezen!

De beste lijstjes

Bij MamaGroeit zijn we gék op lijstjes! Van ieder babyproduct zijn er tientallen/honderden varianten, dus welke moet je dan kiezen? Wij gaan voor je op zoek en delen handige overzichten met de beste producten voor jou en je kindje. Denk aan babyproducten als kleding, maar ook de beste borstkolf voor mama.

…. en nog veel meer!

Zwangerschap en gezondheid

Hoe zit het met je zorgverzekering? Heb je een uitvaartverzekering nodig? Wat is de 22-wekenprik en is die eigenlijk wel veilig? Ook over de gezondheid tijdens de zwangerschap is genoeg te lezen.