Zomer

Zomer! Tijd voor de zon!

De zomer is hoogstwaarschijnlijk het meest favoriete seizoen van heel veel gezinnen. De wereld is een stuk groter en veel mensen gaan op zoek naar de leukste activiteiten. Op Mamagroeit.nl kun je veel handige koopgidsen vinden over bijvoorbeeld buitenspeelgoed, zwembaden en andere items.

Zomer met een baby of peuter

Een baby krijgen in de zomer is leuk! Je kunt al snel naar buiten en samen genieten van het heerlijke weer. Heb je al een mooi babyzwembad in huis gehaald? En ter bescherming een UV-pakje? Bekijk hieronder links naar relevante artikelen.

UV Zwemkleding voor je kind
Drijfmaatje Babyfloat
Zwangerschapsjas/draagjas zomer
Babyzonnebril

Zwembaden voor jong en oud

Als je een tuin hebt, is de kans groot dat je op zoek gaat naar het leukste zwembad voor je kind(eren). Ga je voor een opblaaszwembad? Of toch een zwembad met een frame? Op onze website kun je verschillende artikelen vinden over zwembaden en accessoires.

Babyzwembad met dakje
Kinderzwembad met glijbaan
Lidl Zwembaden
Beste Zwembadtegels
Zwembadtrap

Speelgoed voor buiten

Van watertafel tot kinderpicknicktafel: er zijn veel soorten buitenspeelgoed voor kinderen die het spelen een stuk leuker maken. Ben je op zoek naar de allerleukste exemplaren? Neem dan zeker een kijkje tussen onderstaande artikelen.

Watertafel en zandtafel
Smoby Speelhuis
Zandbak met deksel

Zomerkortingen

Wist je dat je veel geld kunt besparen op grote aankopen als je deze buiten het seizoen doet? Als je bijvoorbeeld een groot zwembad in de winter koopt, is deze vele malen goedkoper dan wanneer je hem tijdens de warme dagen koopt. Dit is een kwestie van vraag en aanbod en je kunt hiermee veel geld besparen.

Scroll naar boven