LEUKSTE KERST INPAKPAPIER VAN 2023

De feestdagen staan voor de deur en binnenkort gaat iedereen weer op zoek naar de mooiste geschenken voor Sinterklaas en Kerst. Om al deze cadeautjes mooi in te pakken, heb je mooi Kerst inpakpapier nodig. Ben je fan van HEMA kerstpapier of ga je toch liever voor Action kerstpapier? In dit artikel kun je 10x het leukste inpakpapier voor Kerst bekijken, inclusief meer tips voor goedkoop kerstpapier!

HEMA Kerst 2023 is begonnen!

Ieder jaar biedt HEMA weer ontzettend leuke kerstversiering aan en je kunt dan ook goed slagen in dit warenhuis. In 2023 is HEMA vroeg met het aanbieden van kerstartikelen, want je kon eind september alweer verschillende, nieuwe items vinden. Denk aan de populaire Takkie kerstbal of leuke kerstkleding. In ons andere artikel over HEMA Kerst 2023 kun je de leukste en nieuwste toevoegingen aan de kerstcollectie van deze winkel vinden!

Leukste Kerst inpakpapier van 2023

Rondom oktober/november kom je in fysieke winkels alweer allerlei kerstversieringen tegen, waaronder mooie inpakmaterialen voor cadeautjes. Denk aan winkels als Kruidvat, Action en HEMA. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor het online bestellen van hun kerstartikelen en daar helpen we onze lezers graag mee! In dit artikel kun je 10x het leukste Kerst inpakpapier bekijken en geven we tips voor ander inpakpapier! Bekijk snel de top 10 en lees verder voor andere prijstips!

1. HEMA kerstpapier

Kerstcadeautjes in stijl inpakken doe je natuurlijk met HEMA kerstpapier. Op dit moment kun je allerlei inpakmaterialen vinden in de webshop, zoals cadeautasjes, cadeaudozen en inpakpapier. Naast deze materialen kun je ook kiezen voor lintjes, cadeaustrikken en naamlabels voor alle cadeau’s.

Het aanbod op het gebied van inpakpapier voor Kerst is op dit moment nog klein, maar je kunt al wel een aantal rollen bestellen. Hierboven zie je voorbeelden van deze rollen, welke tussen de €2,10 en €3,00 kosten. We hopen dat HEMA komende weken nog een aantal mooie rollen toevoegen, zodat je iets meer keus hebt. Als je graag betaalbaar én luxe inpakpapier voor Kerst wilt aanschaffen, kun je zeker voor HEMA kiezen.

2. Disney Kerst inpakpapier

Als je op zoek gaat naar het leukste Kerst inpakpapier, kom je natuurlijk ook de exemplaren van Disney tegen. Ieder jaar kun je weer leuke rollen kerstpapier vinden, zodat je de cadeautjes voor de kinderen in stijl kunt inpakken. Zo nu en dan kun je deze rollen ook (goedkoper) bij winkels als Zeeman, Action en Kruidvat vinden, dus neem daar zeker een kijkje!

Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je deze rollen ook gewoon bij BOL.com of Amazon.nl bestellen. De bovenstaande set bestaat uit vijf rollen, van ieder 200×70 centimeter. Omgerekend betaal je €3,00 per rol, wat iets meer is dan je in fysieke, goedkope winkels zou betalen. Op deze pagina van Amazon.nl kun je de rollen ook vinden. Uiteraard kun je ook kiezen voor normaal Disney inpakpapier, welke zeker ook geschikt is voor tijdens de feestdagen.

3. Luxe Kerst inpakpapier Winter Glam

Hoeft het inpakpapier niet perse traditionele kerstkleuren te hebben, maar wil je wel graag luxe Kerst inpakpapier in huis halen? Dan kun je ook kiezen voor deze rollen papier van de aanbieder Enper. In de set zitten vijf rollen met luxe kerstpapier, met een afmeting van 150×70 centimeter.

Op het inpakpapier zitten mooie versiersels in de vorm van sneeuwvlokken en andere winterse taferelen. Ben je gek op pastelkleurtjes? Dan is dit een leuke set met inpakpapier voor Kerst! Deze aanbieder biedt verschillende rollen met inpakpapier aan, van onder andere Disney, geboorte-inpakpapier en ander kerstpapier.

4. Kerst inpakpapier goud

Ieder jaar worden er weer duizenden cadeautjes in gouden Kerst inpakpapier ingepakt. Hierboven zie je één voorbeeld van de vele sets die deze aanbieder momenteel in het assortiment heeft. In de set zitten 6 luxe rollen kadopapier in de kleuren goud/zwart. Het stevige papier is er sterk, maar is wel makkelijk vouwbaar. Let op: in de set zitten drie rollen van 200×70 centimeter en drie rollen van 150×70 centimeter. Pak je cadeautjes op een luxe manier in met dit mooie inpakpapier!

5. Luxe kerstpapier krijtbord

Kerstpapier in ‘krijtbord-look’ is ook razend populair tijdens de feestdagen en je kunt verschillende exemplaren vinden. Hierboven zie je een set van vijf rollen Kerst inpakpapier, van goede, luxe kwaliteit. Het stevige inpakpapier voor tijdens de feestdagen is 250×70 centimeter en bevat verschillende teksten. Denk aan Merry Christmas, Seasons Greetings, X-mas en Hohoho! De extra lange, zwarte rol met kerstpapier is perfect geschikt voor alle kerstcadeautjes en dus ook voor de grotere cadeaus.

6. Kitsch inpakpapier

Als je niet van standaard kerstpapier houdt en alles wel wat fleuriger mag, kun je kiezen voor dit gave inpakpapier. Dit kerstpapier van 250×70 centimeter is van zeer luxe kwaliteit, zodat het zeer sterk is en niet snel zal scheuren. De rol is extra lang, zodat je ook zonder enige moeite grotere cadeaus in kunt pakken. Op het kerstpapier staat onder andere Merry Christmas, zodat de boodschap meteen duidelijk is! Tip: hoe meer rollen je koopt, hoe goedkoper het Kerst inpakpapier wordt.

7. Stevig inpakpapier Kerst – prijstip

Als je vaker goedkoop inpakpapier hebt gekocht in fysieke winkels, zul je vast hebben meegemaakt dat dit papier snel scheurt. Kies liever voor stevig inpakpapier zoals hierboven voor alle cadeaus en voorkom deze frustratie! Dit betaalbare pakket bevat maar liefst zeven rollen inpakpapier van 200×70 centimeter, zodat alle cadeaus kunnen worden ingepakt. De rollen zijn voorzien van passende designs, zoals kerstmannetjes, kerstbomen, teksten en sterren. Iedere rol heeft een andere print, wat het pakket extra leuk maakt.

8. Roze dubbelzijdig inpakpapier Kerst

Als je roze Kerst inpakpapier zoekt, kun je op vele plekken slagen. Hierboven zie je een stijlvol pakket met rollen inpakpapier, waarin ook nog andere kleurtjes zitten om het geheel te kunnen combineren. Veel mensen zijn op zoek naar dubbelzijdig inpakpapier, maar dit kun je vaak niet in fysieke winkels vinden. De rollen in dit pakket zijn wel dubbelzijdig en er zitten maar liefst vijf rollen met een afmeting van 300×50 centimeter.

Naast het bovenstaande pakket met roze kerstpapier kun je ook nog kiezen voor ander, roze papier. Denk aan inpakpapier met kerstbomen, cadeautjes, sneeuwvlokken en meer. Op deze pagina van Amazon.nl kun je veel goedkoop inpakpapier in deze kleur vinden, speciaal voor Kerst!

9. Stijlvol inpakpapier

Er zijn verschillende soorten stijlvolle rollen inpakpapier voor de kerstdagen verkrijgbaar en de set hierboven is hiervan een goed voorbeeld. In de set zitten zes rollen inpakpapier in de kleuren wit, zwart, goud en zilver. Iedere rol heeft een ander design en ze passen uiteraard erg goed bij elkaar. Alle rollen hebben een standaard formaat van 200×70 centimeter en zijn geschikt voor standaard cadeautjes. Ga je liever voor zwart met goud of andere stijlvolle kleuren? Kijk dan zeker op deze pagina van bol!

10. Beren kerstpapier

We sluiten de lijst af met dit schattige Kerst inpakpapier! Vroeger kon je vaak veel verschillende rollen inpakpapier met beertjes vinden, maar dit is de laatste jaren iets minder geworden. Als je van beertjes houdt of kleine kinderen hebt, is dit een hartstikke leuk design! Op de rol zie je beertjes in de sneeuw, kerstbomen en vogeltjes. Deze set bevat vijf rollen inpakpapier voor tijdens de kerstdagen en hebben een afmeting van 200×70 centimeter. Het is goed om te weten dat alle rollen dezelfde print hebben.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Kerst inpakpapier Action

Ieder jaar start Action al vroeg met het aanbieden van verschillende kerstdecoraties en andere artikelen, zoals inpakmaterialen. In deze winkel kun je altijd goedkoop slagen en de keus is vaak enorm. Als je in de buurt bent van deze winkel, loop dan zeker eens binnen! Voor een euro (of maximaal 2 euro) kun je vaak al een leuke rol Kerst inpakpapier scoren! Let wel op, want het papier is vaak niet heel stevig en scheurt iets sneller dan bij andere rollen het geval is.

Op dit moment kun je in de Action webshop alweer verschillende leuke items scoren! Denk aan kerstbomen, kerstverlichting, een opblaasbare kerstman, kerstkransen en kerstdorpjes. We verwachten dat het aanbod in de webshop de komende weken alleen maar groter wordt!

Goedkoop inpakpapier Kerst

Als je de allerlaagste prijs wilt betalen voor inpakpapier, zul je naar een fysieke winkel moeten. Denk aan winkels als Zeeman, Kruidvat, Wibra of Action. In deze winkels kun je vaak voor €1,00-€1,50 een rol met inpakpapier scoren. Let wel op, want niet alle rollen zijn even groot en vaak ben je zelfs even duur uit als wanneer je voor een grotere rol kiest. Heb je geen zin om alle winkels af te struinen? Dan heb je in deze koopgids een paar betaalbare pakketten met inpakpapier kunnen bewonderen. Bij Amazon.nl kun je vaak ook goedkoop slagen!

Relevante artikelen thema Kerst

Op Mamagroeit.nl besteden we veel aandacht aan Kerst en andere feestdagen. Hieronder kun je verschillende links bekijken naar populaire artikelen in het thema Kerst.

Nicole
Scroll naar boven