Kwebbels kinderboeken | leukste leespakketten voor je kind

Kwebbels Kinderboeken

Maak lezen leuk met de leespakketten van Kwebbels kinderboeken! Ontvang maandelijks een pakketje boeken, afgestemd op de leeftijd van je kind(je). Lees hier meer informatie over de leukste leespakketten voor kinderen vanaf 0 tot en met 12 jaar oud en maak kennis met Kwebbels Club kinderboeken!

Wie/wat is Kwebbels kinderboeken?

Kwebbels is een kinderboekenclub, welke maandelijks de leukste leespakketten samenstelt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Lezen moet zo leuk mogelijk zijn en dat kan met de leukste leesboekjes voor kinderen. Vergroot het leesplezier voor je kindje en laat hem/haar iedere maand uitkijken naar de postbode!

Elk leespakket wordt aangepast aan het niveau van een kind. Er zijn verschillende pakketten per leeftijd én voor jongens en meisjes. Je kunt ervoor kiezen om iedere maand een pakketje te ontvangen, maar je kunt er ook voor kiezen om de pakketten om de twee maanden te ontvangen.

Kwebbels kinderboeken per leeftijd

Per leeftijd zijn er pakketjes te bestellen bij de Kwebbels kinderboeken Club. In totaal zijn er vijf categorieën. Hieronder lees je daar mee over.

0-12 jaar

In dit pakket kun je samen lezen, wat erg leerzaam en leuk is. Niet iedere ouder weet dat het erg goed is om zo vroeg mogelijk te beginnen met (voor)lezen. In ieder pakket kun je meerdere boekjes vinden die afgestemd zijn op deze leeftijd, zoals voelboekjes en mooie voorleesboekjes.

2-3 jaar

Woezel en Pip, Dora, Sesamstraat, Buurman en Buurman. Maar ook leuke stickerboekjes en boekjes om te leren tellen behoren tot de collectie. Omdat peuters van deze leeftijd meer gaan begrijpen en meer zelf willen doen, is dit pakket erg leuk. Laat je kindje zich uitdagen en ga lekker knutselen. In dit pakket vindt je de leukste peuter- en kleuterboeken.

4-5 jaar

Wanneer kinderen vier jaar worden, zetten ze dé grote stap. Ze gaan voor het eerst in hun leven naar de basisschool. Natuurlijk leren ze niet meteen lezen, maar de basis wordt al gelegd. Veel lezen is goed om de basis te versterken. Oefen samen veel en bekijk alle handige, lees- en leerboeken uit deze pakketten!

6-7 jaar

Leuke “minuut-verhaaltjes”, Maan Roos Vis boekjes, lees- en spelletjes boeken. Ook in de pakketten voor deze leeftijdscategorie kun je veel leuke en leerzame boeken vinden. Op deze leeftijd wordt er op de basisschool begonnen met leren lezen. Ook nu geldt: oefening baart kunst! Probeer je kindje aan te leren zoveel mogelijk te lezen.

8-12 jaar

Leren tekenen? Lachen, gieren en brullen met met Mr. Bean? In deze leespakketten kun je boekjes vinden voor de oudere kinderen. Paardenboekjes, voetbalboeken of een eerste atlas? De boekjes moeten naast leuk ook leerzaam zijn!

Kwebbels kinderboeken abonnement of niet?

Wil je liever nergens aan vastzitten, maar ben je wel nieuwsgierig naar het Kwebbels kinderboeken pakket? Er zijn meerdere opties en je hoeft nergens aan vast te zitten.

Ieder leespakket bevat vier boeken, die gratis worden thuisbezorgd. Je kunt ervoor kiezen om iedere maand, om de maand, per kwartaal of per halfjaar een zending te ontvangen. Er is geen sprake van een verplicht abonnement, want je kunt iedere maand opzeggen. Je krijgt wel een automatische korting per pakket, wanneer je kiest voor een abonnement.

Opzeggen kan maandelijk eenvoudig per e-mail of telefoon. Er zijn geen verborgen kosten.

Doorlopend abonnement:€14,95, maandelijks opzegbaar.
Drie maanden:€13,33 per pakket, in totaal €40,00.
Zes maanden:€12,50 per pakket, in totaal €75,00.
Twaalf maanden:€11,00 per pakket, in totaal €132,00.

Tijdelijke aanbieding Kwebbels kinderboeken

Op dit moment is er een (tijdelijke) aanbieding bij Kwebbels kinderboeken. Wanneer je jezelf inschrijft voor de Boeken Club, kun je kiezen tussen 10% korting op je gehele bestelling óf je kunt een proefpakket ontvangen voor €6,95 (i.p.v. €14,95).

Veelgestelde vragen Kwebbels kinderboeken

Lees hieronder de vragen die andere ouders eerder hebben gesteld. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je altijd de klantenservice van Kwebbels Kinderboeken bereiken.

Op welke dag worden de boeken bezorgd?

Het is natuurlijk fijn voor jou en je kind om te weten op welke dag van de maand je het leespakket thuis kunt verwachten. Het Kwebbels leespakket ligt in de laatste week van de maand op de mat, in een leuke verpakking!

Is er ook een proefpakket beschikbaar?

Ja, er is zeker een proefpakket beschikbaar. Momenteel kun je dit proefpakket ontvangen voor €6,95 in plaats van €14,95. Dit bedrag bestaat uit enkel de verzendkosten. Nadat je het proefpakket hebt ontvangen, kun je beslissen of je vaker een Kwebbels Leespakket wilt ontvangen.

Kan ik een pakket terugsturen/annuleren?

Jammer genoeg is het niet mogelijk om een leespakket terug te sturen. Over het algemeen zijn de klanten gelukkig tevreden. Ben je toch niet tevreden of denk je dat er iets niet klopt? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Kwebbels.

Kan ik ook een ander pakket ontvangen?

Het is mogelijk om bijvoorbeeld de ene maand een pakket voor jongens te ontvangen en de andere maand een pakket voor meisjes. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Wil je een pakket voor een andere leeftijd ontvangen? Geef het door, zodat het Kwebbels Team jouw voorkeur kan noteren.

Bestaat er een cadeaubon voor Kwebbels Kinderboeken?

Een leespakket is altijd een leuk en leerzaam idee! Uiteraard kun je de Kwebbels Kinderboeken leespakketten ook cadeau doen aan iemand anders. Geef tijdens de bestelling aan dat het om een cadeau gaat en geef het adres van de ontvanger door.

Zit je gelijk vast aan een abonnement?

Kwebbels Kinderboeken biedt abonnement met een vaste looptijd en een doorlopend leespakket. Het abonnement met vaste looptijd stopt automatisch na de afgesproken termijn. Heb je gekozen voor een doorlopend leespakket per maand / twee maanden / kwartaal of half jaar? Dan kun je op ieder gewenst moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn.

Hoe zeg ik de Kwebbels Kinderboeken op?

Bevallen de kinderboekjes niet of is je kind te oud geworden voor de boeken? Dan kun je de Kwebbels kinderboeken natuurlijk opzeggen. Dit kan heel gemakkelijk via de website, door op de rode button rechts bovenin te klikken. Opzeggen kan ook per e-mail of telefoon.

Betaling doorlopend abonnement

De automatische afschrijving vindt iedere maand plaats op de 28e dag van de maand.

Relevante artikelen

Scroll naar boven