Goedkoopste Pampers, hier kun je ze vinden!

goedkoopste pampers

Een grote kostenpost, al die luiers tijdens de eerste maanden van je kindje. Gelukkig kun je veel euro’s besparen door regelmatig de beste acties te checken! Wist je dat sommige webshops áltijd de goedkoopste Pampers in de aanbieding hebben? Lees in dit artikel meer informatie over waar je het beste de luiers voor je kindje kunt scoren!

De goedkoopste Pampers zijn altijd in de aanbieding

Luiers, je kunt er niet meer omheen vanaf het moment dat je kindje geboren is. In de eerste weken na de geboorte ben je zo’n acht keer per dag bezig met het verschonen van je baby en soms nog wel vaker. Een duur grapje, waarop je natuurlijk zoveel mogelijk wilt besparen, maar het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de luiers.

Want ja, de kwaliteit per merk verschilt nogal. Het ene (goedkopere) merk biedt heel stugge luiers aan, waar je kindje snel doorheen plast. Het andere merk heeft ook relatief goedkope luiers, maar zijn juist van heel goede kwaliteit. En om het nog lastiger te maken verschilt het ook nog per kindje! Niet iedere baby reageert goed op het merk Pampers, terwijl de andere baby het juist perfect doet op deze luiers. Welke luiers kies je dan en wat kost een pak luiers eigenlijk?

Bij BOL.com zijn de goedkoopste Pampers altijd in de aanbieding! Wacht dus niet op de aanbiedingen van de winkel in de buurt, maar bestel de luiers gemakkelijk online. Boven de €20,00 betaal je geen verzendkosten, zodat je ook écht goedkoper uit bent!

Pampers meest populair en meest verkochte luier in NL

Pampers is het meest populaire en meest verkochte merk luiers in Nederland. Ongeveer 90% van de aanstaande ouders denkt aan Pampers, wanneer zij luiers gaan inslaan. Let wel op voordat je gaat inslaan, want niet alle baby’s reageren goed op bepaalde luiers. Het is zonde om een voorraad Pampers of luiers van een ander merk aan te schaffen, welke je vervolgens niet meer kunt gebruiken.

Naast Pampers zijn er nog meer bekende merken luiers, zoals Lidl Lupilu luiers (niet online verkrijgbaar), Kruidvat luiers van het eigen merk, Albert Heijn luiers, Etos luiers enzovoort. Doorgaans zijn de huismerk luiers van bekende winkels goedkoper, tenzij je de A-merk Pampers in de aanbieding scoort.

Luiers van het merk Pampers zijn doorgaans een stuk comfortabeler, zachter en fijner in gebruik dan huismerk luiers. In de aanbieding verschilt het nagenoeg niets, waardoor je beter kunt kiezen voor de fijne Pampers. Dit geldt natuurlijk alleen voor ouders met baby’s die dit merk goed verdragen.

Pampers maandbox of jumbopak

De eerste maanden gebruik je ontzettend veel luiers. Wees dan ook niet bang dat de maandbox niet op zal gaan! Je kunt een heleboel euro’s besparen als je voordelig en slim inkoopt. Kies bijvoorbeeld voor de Pampers maandbox bij BOL.com, welke momenteel nog steeds leuk geprijsd is! Hieronder kun je een voorbeeld van zo’n maandbox van Pampers bekijken!

BOL.com voor goedkoopste Pampers

BOL.com is een populaire, Nederlandse webshop die talloze producten aanbiedt. Van schommelstoel tot complete babykamer, van hydrofiele luiers tot Pampers. BOL.com staat op nummer 1, omdat zij onder andere aanbieder zijn van de zeer populaire, goedkope maandboxen en jumbopakken Pampers.

De beste deals kun je hier dagelijks scoren, zodat je (bijna) nooit teveel betaald! De voorraad bij fysieke winkels is vaak beperkt, waardoor je nogal eens mis kunt grijpen. Bij BOL.com is daar geen sprake van!

De onderstaande aanbieding is een mooi voorbeeld: voor 3 pakken Pampers Premium Protection maat 1 betaal je nog geen €0,14 per luier. Deze mooie deal kun je bijna altijd vinden in de webshop! Voor een maandbox maat 2 betaal je €0,13 per luier! Normaal gesproken betaal je steeds meer naarmate de luiers groter worden. Ben je van plan om een voorraadje van de goedkoopste Pampers aan te leggen? Sla je slag dan snel!

Waar zijn de luiers het goedkoopst?

Het verschilt per dag waar je de goedkoopste Pampers kunt kopen. Sommige supermarkten hebben soms heel scherpe aanbiedingen, waardoor je net iets goedkoper uit kunt zijn dan bij BOL.com. Let wel op dat de supermarkten niet altijd de juiste maat op voorraad hebben en dat je er wel zelf naartoe moet.

Pampers is het meest verkochte en meest populaire merk, maar niet het meest goedkoop. Toch kun je ook genieten van de goede kwaliteit van Pampers voor een lage prijs. Het is belangrijk om de aanbiedingen in de gaten te houden en in grotere hoeveelheden tegelijk luiers in te slaan. Op die manier betaal je (ongeveer) evenveel als voor het huismerk van de supermarkt.

Wat kost een pak luiers?

Per winkel en per merk verschilt het hoeveel geld je kwijt bent aan de luiers voor je kindje. Zo betaal je bij Lidl voor huismerk luiers zo’n €6,00, terwijl je voor Pampers al snel €10,00 kwijt bent. Let goed op de inhoud van de pakken luiers, want deze verschilt ook per pak.

Wanneer je de scherpe prijzen / hoge kortingen in de gaten houdt, betaal je voor Pampers maat 1 zo’n €0,13 a €0,14 cent per luier. Heb je een grotere maat nodig? Dan zit je op zo’n €0,20 per luier, tenzij je goed oplet en een aanbieding zoals die hieronder tegenkomt!

Goedkoopste Pampers bij Amazon aanschaffen

De grote webshop Amazon is in opkomst in Nederland. Niet iedereen is bekend met Amazon, wat erg zonde is. De webshop heeft vaak erg leuke aanbiedingen en lijkt qua aanbod veel op BOL.com. Wees gerust: de meeste spullen worden gewoon vanuit Nederland geleverd, tenzij anders omschreven. Ook voor de goedkoopste Pampers zit je goed bij Amazon!

Wil je jezelf abonneren op de Pampers? Dan betaal je zelfs nog minder! Op dit moment kun je de bekende en populaire Pampers maandboxen ook aanschaffen bij Amazon, voor dezelfde prijs. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op Amazon en de bestelling wellicht te combineren met andere producten die je nodig hebt.

Duurzame keus : wasbare luiers gaan gebruiken

Wil je écht besparen en daarbij ook nog eens milieuvriendelijk te werk gaan? Dan kies je voor het gebruik van wasbare luiers. Het gebruiken van wasbare luiers is een duurzame keus en bespaart heel veel geld, zeker wanneer je denkt nog meer kinderen te gaan krijgen.

Veel mensen denken dat het gebruiken van wasbare luiers geen hygiënische aangelegenheid is. Lees ons andere artikel en laat jezelf overtuigen en informeren over deze milieuvriendelijke stap in je leven!

Pampers Harmonie : goedkoopste Pampers

Nee, dit zijn geen nieuwe luiers, maar ze hebben wel een andere naam gekregen. Eerder werden deze luiers Pampers Pure genoemd, maar dit zijn nu Pampers Harmonie geworden. Dezelfde kwaliteit, dezelfde scherpe deals, alleen een andere naam. De Pampers Harmonie luiers krijgen ontzettend goede reviews en zijn op veel momenten veel goedkoper aan te schaffen dan in de fysieke winkel.

CombiDeals : Goedkoopste Pampers en billendoekjes

Tijdens de verschoonbeurten van je kindje gaan er niet alleen veel luiers doorheen, maar ook billendoekjes zijn de eerste maanden niet aan te slepen. Je kunt een bewuste, duurzame keus maken en kiezen voor wasbare billendoekjes, maar de meeste mensen kiezen voor de “normale” lotiondoekjes. Ook deze doekjes kun je voor leuke prijzen bij BOL.com kopen.

Hieronder kun je een voorbeeld van duurzame billendoekjes bekijken. Naïf is een bekend babyproducten-merk dat duurzame babyproducten verkoopt. Denk aan wasgel, bodylotion, luierzalf enzovoort. Op dit moment betaal je zo’n €0,04 cent per billendoekje. Deze natuurlijke lotiondoekjes zijn vrij van plastic!

Budget tip! Schaf lotiondoekjes in bulkverpakking aan en bespaar!

Billendoekjes / lotiondoekjes zijn uiteraard ook per stuk aan te schaffen, maar dit is niet aan te raden. Voor een enkel pak billendoekjes betaal je in verhouding veel meer, dan wanneer je deze in een voordeelverpakking aanschaft. Merken als Etos, Kruidvat en Pampers bieden vaak voordeelverpakkingen aan!

Relevante artikelen

Scroll naar boven