Peuter

Artikelen voor je peuter

Van leertoren tot plaspotje: je kindje is een echte peuter voordat je het weet! Is je kindje al zindelijk of zijn jullie daar nog niet mee bezig? Op Mamagroeit.nl kun je relevante koopgidsen vinden over artikelen die bij de leeftijd van een peuter horen.

Zindelijk worden

Wist je dat het goed is om je kindje bezig te laten zijn met het zindelijk worden? Hiervoor zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar, zoals oefenbroekjes en plaspotjes. Bekijk hieronder relevante artikelen.

Beloningsstickers
Beste oefenbroekjes
Plaswekkers
Wc-verkleiners
Plaspotje

Eten en drinken

De meeste baby’s beginnen vanaf een maand of drie met het eten van vast voedsel. Het knoeien kan beginnen! Peuters doen het liefst alles zelf en daar hoort natuurlijk ook eigen servies bij! Bekijk hieronder relevante artikelen op het gebied van eten en drinken.

Siliconen Kinderservies
Beste antilekbekers
Knoeimat Kinderstoel
Slab met opvangbak
Babylepels
Stoelverhogers eetkamerstoel
Rietjesbeker
Bewaarbakjes voeding
Babyvoedingmaker

Peuterbureau

Als je kindje ouder wordt, krijgt hij vaak ook meer interesse in kleuren, verven en knutselen. Wil je graag een passend peuterbureau aanschaffen? Dan zijn er veel mogelijkheden. In onze koopgids kun je de beste en meest populaire bureaus voor peuters bekijken.

Peuterbureau met opbergruimte

Meegroeibed voor je peuter

Als je peuter het ledikant is ontgroeid, kun je kiezen voor een speciaal peuterbedje. Dit bedje is groter dan een ledikant, maar kleiner dan een normaal bed. Wil je graag geld besparen? Kies dan voor een meegroeibed! Hiervan heb je langer plezier en je hoeft niet steeds een nieuw bed aan te schaffen.

Koopgids Meegroeibedjes

Scroll naar boven