Donald Duck abonnement | De informatie die je nodig hebt!

Donald Duck abonnement

Wie kent het Vrolijkste weekblad van Nederland niet? Donald Duck is al heel lang een begrip in Nederland en bekend bij vele gezinnen. De eerste editie stamt uit 1952 en dit weekblad is een groot succes! Ook in 2023 is de Donald Duck een populair begrip en nog steeds helemaal hip. Wil je meer informatie over het vrolijkste weekblad van Nederland en meer tips? Lees dan snel meer over het Donald Duck abonnement!

Donald Duck weekblad

Het Donald Duck weekblad is na bijna 70 jaar nog steeds een groot succes in Nederland! Ook in 2023 kun je nog steeds een abonnement nemen op het vrolijkste weekblad van Nederland. Wist je dat de Donald Duck nog steeds jaarlijks wordt uitgereikt aan leerlingen op basisscholen, welke het weekblad met veel plezier lezen?

De populaire strip wordt ook op tweedehands websites als Marktplaats aangeboden. Sommige jaartallen zijn zeer zeldzaam, waardoor de speurtocht extra leuk wordt! Een abonnement op het Donald Duck weekblad is natuurlijk ook een erg leuk verjaardagscadeau. Mocht je nog een perfect cadeau zoeken, kies dan voor een jaarabonnement op de Donald Duck!

Donald Duck abonnement cadeau

Jaren geleden was het heel normaal om een welkomstgeschenk / cadeau te ontvangen wanneer je een nieuw abonnement af ging sluiten. Denk aan energiecontracten, telefoonabonnementen en ook de Donald Duck. Zo nu en dan kom je wel een aanbieding tegen met een Donald Duck abonnement cadeau, maar je betaalt dan veel meer voor je fijne tijdschriften! Een abonnement afsluiten bij Donald Duck zelf is een stuk voordeliger en je kunt ook een los cadeau aanschaffen in de Duck Shop.

Hieronder kun je meer informatie lezen over de verschillende abonnementen.

3 jaar Donald Duck aanbieding: €12,78 per maand!

Drie jaar lang Donald Duck’en voor maar €12,78 per maand? Dat is de leuke aanbieding die nu geldig is op de website van Donald Duck! Voor dit geld krijg je toegang tot de Donald Duck-app en krijg je iedere week de Donald Duck thuisbezorgd! Dit komt neer op 52 nummers per jaar!

Ieder jaar krijg je ook nog eens vier keer de speciale abonnee-editie thuisbezorgd en kun je Donald Duck lezen via Tijdschrift.nl. Let op: we weten niet tot wanneer dit aanbod geldig is, maar op dit moment kun je het abonnement nog bestellen via de onderstaande link naar de Donald Duck website. Wanneer je direct naar de website van Donald Duck surft, betaal je meer: €14,08.

Donald Duck aanbieding 2023

Iedere maand kom je weer leuke aanbiedingen en kortingen tegen op de website van het weekblad Donald Duck. Wanneer je online op zoek gaat naar een voordelig abonnement, kom je vaak heel wat aanbieders en bedrijven tegen. Toch ben je op de website van Donald Duck zelf vaak een stuk voordeliger uit.

Ook op dit moment is er weer een leuke kortingsactie! Je betaalt €15,17 per maand voor een standaard Donald Duck abonnement, zonder extra’s. Iedere week valt de nieuwste Donald Duck op de mat en kun je weer genieten van de meest spannende avonturen. Let op: kies je een langere looptijd? Dan betaal je steeds minder!

Betaal je een paar euro meer? Dan krijg je ook nog maandelijks de Donald Duck Extra thuisgestuurd! Naast dit extraatje krijg je ook nog 4x per jaar een speciale abonnee-editie én toegang tot de digitale editie via Tijdschrift.nl. Langdurige abonnementen, zoals 2- of 3-jarige abonnementen, zijn altijd goedkoper, omdat je meer korting krijgt. Deze aanbiedingen kun je op de website bekijken.

Een, twee of drie jaar Donald Duck’en?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je een abonnement op de Donald Duck wilt afsluiten. Zo kun je kiezen voor één, twee of drie-jarige abonnementen. Omdat kinderen vrij onvoorspelbaar / wispelturig zijn en wisselende interesses hebben, is het fijn om niet direct aan een erg lang abonnement vast te zitten.

De voordelen van langdurige abonnementen zijn natuurlijk de kortingen die je hierop krijgt. Wanneer je voor een drie-jarig abonnement op de Donald Duck kiest, betaal je minder geld. Wanneer je een Donald Duck-fanaat in huis hebt en zeker weet dat dit niet (snel) zal veranderen, is de drie-jarige mogelijkheid de beste keuze.

Donald Duck opzeggen

Het is altijd verstandig om van tevoren te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft een abonnement opzeggen. Er is niets vervelender dan onduidelijkheid over het beëndigen van een abonnement. Donald Duck geeft aan dat je gemakkelijk telefonisch op kunt zeggen, waarna dit direct voor je in orde wordt gemaakt.

Let op: sluit je een abonnement af voor 1, 2 of 3 jaar? Dan kun je daarna het abonnement opzeggen. Dit geldt overigens niet bij een overlijden, want dan gelden er andere regels. Sluit je een jaarabonnement af? Dan kun je na elf maanden bellen om het abonnement te beëindigen, want de opzegtermijn is één maand.

Conclusie: opzeggen kan gemakkelijk via een telefoontje.

Donald Duck cadeau geven aan een vriend(in)

Wil je graag een leuk en origineel cadeautje geven aan een vriendin, vriend of familielid? Dan is het vrolijkste weekblad van Nederland een goede keus! Wanneer je besluit om het abonnement cadeau te geven, stopt dit automatisch na een jaar. Wel zo handig, want het is niet de bedoeling om iemand anders met een abonnement op te zadelen. De Donald Duck cadeau geven is een gegarandeerd succes!

Voordeel bij een abonnement

Aan een abonnement op de Donald Duck zitten natuurlijk bepaalde voordelen. Zo kun je het weekblad gratis digitaal lezen via een tablet, computer of telefoon. Dit online magazine zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Wil je graag gaan shoppen in de Duckstadshop? Dan krijg je ook nog eens 10% korting! Ken je de online game “Duckworld” al? Dit 3D-computerspel is gratis te spelen en bevat leerzame spelletjes!

Ducktypen met 25% korting bij een Donald Duck abonnement

Er is een speciale typecursus voor kinderen uitgebracht door “Donald Duck”. Wanneer je een abonnement hebt op de Donald Duck, krijg je 25% korting wanneer je deze typecursus aanschaft. Dat bespaart je dus alweer geld! Wil je alles lezen over de typecursus “Ducktypen”? In ons artikel over “Ducktypen en Loi Kidzzz typecursus” lees je alle informatie die je nodig hebt!

50% korting op tweede abonnement

Wanneer je meerdere kinderen in huis hebt, is het wel fijn om 50% korting te krijgen op een tweede abonnement. In het geval dat een ander inwonend kind graag een abonnement op een (ander)magazine wilt, heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden. Deze korting geldt voor het eerste jaar en is een voordelige keuze!

Donald Duck Extra

Een variant van de Donald Duck pockets is de Donald Duck Extra. Deze variant kun je uiteraard ook combineren met een normaal maandabonnement op de Donald Duck! De Donald Duck Extra abonnementen worden aangeboden per half jaar, zodat je hem voor de duur van 6- of 12 maanden kunt afsluiten.

De prijzen zijn ongeveer gelijk en de Donald Duck Extra is een leuke aanvulling op het normale abonnement voor de echte fans! De Extra variant verschijnt iedere vier weken en zorgt voor nog meer leesplezier voor €3,50 per maand!

Donald Duck Junior abonnement

Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar oud is er het Donald Duck Junior abonnement, welke af te sluiten is voor de duur van 12 maanden. Deze kinderen kunnen op een leuke manier kennismaken met Duckstad en zijn inwoners, maar ze leren tegelijkertijd ook spelenderwijs lezen.

Donald Duck Junior heeft grote letters en overzichtelijke bladzijden. Het tijdschrift komt iedere twee weken uit, zodat je kind maar liefst 26 keer per jaar een geweldig tijdschrift op de mat krijgt! Je betaalt voor dit extra voordelige abonnement slechts €5,50 per maand! Heb jij een beginnende lezer in huis? Dan is dit een erg leuke cadeautip voor tijdens de feestdagen!

Donald Duck Pocket

Een pocketabonnement kun je afsluiten op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om alleen de Pocket-editie te bestellen, maar je kunt hem ook combineren met het Donald Duck weekblad. Kies je voor de Pocket? Dan betaal je €6,23 per maand. Neem je het weekblad erbij? Dan betaal je de eerste 6 maanden slechts €10,45 p/m!

Nog niet genoeg Donald Duck in huis? Kies dan voor de “Hele Mikmak”! Dit abonnement bestaat uit het Donald Duck weekblad + de pocketeditie + de Donald Duck Extra. Je betaalt voor dit combipakket slechts €10,95 tijdens de eerste 6 maanden. Handig om te weten: de pocket bevat ruim 250 pagina’s! Hierdoor ben je verzekerd van uren leesplezier!

Donald Duck Digitaal

Sinds kort kun je er ook voor kiezen om de Donald Duck digitaal te lezen en hier dus een abonnement op te nemen. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan betaal je €2,25 per week. Je kunt er ook voor kiezen om de digitale versie voor een jaar af te sluiten (€2,00 per week) of voor twee jaar (€1,75 per week). Wanneer je voor een digitaal abonnement kiest, krijg je toegang tot de Donald Duck app.

Katrien Duck

We kennen het liefje van Donald Duck, Katrien allemaal! Wist je dat Katrien ook een eigen pocket heeft? Dit abonnement kun je afsluiten voor de duur van 12- of 24 maanden, waarvoor je zo’n €3,00 tot €3,50 per maand voor moet betalen. Kies je voor het tijdschrift van Katrien Duck? Dan krijg je ook toegang tot de digitale editie.

Gratis Donald Duck kleurplaten

Veel fans zijn op zoek naar de leukste Donald Duck kleurplaten. Op deze website kun je gratis kleurplaten vinden van Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy, Katrien en andere inwoners van Duckstad.

Donald Duck dekbedovertrek

Bijna iedere fan is blij te maken met een mooi Donald Duck dekbed. Tegenwoordig kun je al veel meer leuke dekbedden van goede kwaliteit vinden! Hieronder zie je een voorbeeld van een dekbedovertrek van 140x200cm, gemaakt van katoen. Via de onderstaande link kun je nog veel meer Donald Duck dekbedovertrekken vinden!

Donald Duck agenda en schooljaar familieplanner 2023

Ieder jaar wordt er een speciale gezinsagenda van Donald Duck uitgebracht, welke immens populair is onder gezinnen. Jammer genoeg is de agenda altijd snel uitverkocht, zoals ook dit jaar. Op dit moment zijn de nieuwe Donald Duck schoolagenda’s en schooljaar familieplanners weer op voorraad! Ben je er gek op en heb je meerdere Donald Duck fans in huis? Sla dan snel je slag! Hieronder zie je de familieplanner en op deze pagina van bol kun je de schoolagenda vinden!

Rugzak | Rugtas | Schooltas

De echte Donald Duck-fan heeft natuurlijk een mooie rugtas van zijn favoriete eend nodig. Deze schooltassen zijn er in alle soorten en maten, voor zowel jongere als oudere kinderen. Ook trolleys zijn erg populair onder kinderen, zeker wanneer ze vaak op reis gaan of gaan logeren.

Donald Duck tips

Eén keer in de paar maanden verkoopt Kruidvat enorm veel artikelen van Donald Duck. Als je de folder in de gaten houdt, grijp je niet mis. Vaak bestaat de collectie bij Kruidvat uit schoolartikelen, maar heel af en toe hebben zij ook dekbedovertrekken en boeken/tijdschriften.

Via verkoopgroepen als Marktplaats kun je vaak hele partijen Donald Ducks inslaan. Tegenwoordig weet men de waarde wel van de tijdschriften, dus helemaal gratis kun je ze niet vinden. Heb je echter geen zin om een abonnement af te sluiten, dan kun je daar wel een en ander vinden.

Via Marktplaats kun je de handige verzamelband vinden, die overigens ook nog steeds op de website van Donald Duck te koop is. Verder vind je hier nog puzzels, spelletjes en andere pockets.

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Nicole
Scroll naar boven