Donald Duck abonnement | De informatie die je nodig hebt!

donald duck abonnement

Wie kent het Vrolijkste weekblad van Nederland niet? Donald Duck is al heel lang een begrip in Nederland en bekend bij vele gezinnen. De eerste editie stamt uit 1952 en dit weekblad is een groot succes! Ook in 2021 is de Donald Duck een populair begrip en nog steeds helemaal hip. Wil je meer informatie over het vrolijkste weekblad van Nederland en meer tips? Lees dan snel meer over het Donald Duck abonnement!


Tip! Lees ons andere artikel met de leukste cadeautips in de Donald Duck Shop!


Donald Duck weekblad

Donald Duck, wie kent het niet? Al bijna 70 jaar is dit weekblad een groot succes in Nederland. Ook in 2021 kun je nog steeds een abonnement nemen op dit vrolijkste weekblad van Nederland. Zelfs op basisscholen wordt de Donald Duck nog jaarlijks uitgereikt aan leerlingen, welke het weekblad met veel plezier lezen.

Wist je dat de populaire strip ook op Marktplaats wordt aangeboden? Sommige jaartallen zijn heel zeldzaam, waardoor de speurtocht erg leuk wordt! Een abonnement op het Donald Duck weekblad is natuurlijk ook een erg leuk verjaardagscadeau! Zoek je dus nog een leuk cadeau om te geven? Kies dan voor een jaarabonnement op de Donald Duck! Hieronder lees je meer informatie over de verschillende abonnementen.


Donald Duck aanbieding mei / juni 2021

Een abonnement op de Donald Duck kun je via de website zelf afsluiten. Ga je online op zoek naar de beste aanbieding? Dan zul je heel wat bedrijven en aanbieders tegenkomen. Op de website waar je terechtkomt via onderstaande banner, betaal je momenteel maar €6,95 per maand (de eerste 6 maanden) en daarna €14,75 per maand. Een erg leuke korting!

Voor dit geld krijg je 52x het weekblad Donald Duck, 4x speciale abonnee-editie, het Donald Duck vakantieboek en toegang tot de digitale editie.


Een, twee of drie jaar?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je een abonnement op de Donald Duck wilt afsluiten. Zo kun je kiezen voor één, twee of drie-jarige abonnementen. Omdat kinderen vrij onvoorspelbaar / wispelturig zijn en wisselende interesses hebben, is het fijn om niet direct aan een erg lang abonnement vast te zitten.

De voordelen van landurige abonnementen zijn natuurlijk de kortingen die je hierop krijgt. Wanneer je voor een drie-jarig abonnement op de Donald Duck kiest, betaal je minder geld. Wanneer je een Donald Duck-fanaat in huis hebt en zeker weet dat dit niet (snel) zal veranderen, is de drie-jarige mogelijkheid de beste keuze.

>> Bekijk het Donald Duck abonnement hier


Donald Duck opzeggen

Het is altijd verstandig om van tevoren te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft een abonnement opzeggen. Er is niets vervelender dan onduidelijkheid over het beëndigen van een abonnement. Donald Duck geeft aan dat je gemakkelijk telefonisch op kunt zeggen, waarna dit direct voor je in orde wordt gemaakt.

Let op: sluit je een abonnement af voor 1, 2 of 3 jaar? Dan kun je daarna het abonnement opzeggen. Dit geldt overigens niet bij een overlijden, want dan gelden er andere regels. Sluit je een jaarabonnement af? Dan kun je na elf maanden bellen om het abonnement te beëindigen, want de opzegtermijn is één maand.

Conclusie: opzeggen kan gemakkelijk via een telefoontje.


Donald Duck cadeau geven aan een vriend(in)

Wil je graag een leuk en origineel cadeautje geven aan een vriendin, vriend of familielid? Dan is het vrolijkste weekblad van Nederland een goede keus! Wanneer je besluit om het abonnement cadeau te geven, stopt dit automatisch na een jaar. Wel zo handig, want het is niet de bedoeling om iemand anders met een abonnement op te zadelen. De Donald Duck cadeau geven is een gegarandeerd succes!


Voordeel bij een abonnement

Aan een abonnement op de Donald Duck zitten natuurlijk bepaalde voordelen. Zo kun je het weekblad gratis digitaal lezen via een tablet, computer of telefoon. Dit online magazine zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Wil je graag gaan shoppen in de Duckstadshop? Dan krijg je ook nog eens 10% korting! Ken je de online game “Duckworld” al? Dit 3D-computerspel is gratis te spelen en bevat leerzame spelletjes!


Ducktypen met 25% korting bij een Donald Duck abonnement

Er is een speciale typecursus voor kinderen uitgebracht door “Donald Duck”. Wanneer je een abonnement hebt op de Donald Duck, krijg je 25% korting wanneer je deze typecursus aanschaft. Dat bespaart je dus alweer geld! Wil je alles lezen over de typecursus “Ducktypen”? In ons artikel over “Ducktypen en Loi Kidzzz typecursus” lees je alle informatie die je nodig hebt!

>> Naar de typecursussen


50% korting op tweede abonnement

Heb je meerdere kinderen in huis? Dan is het wel fijn om 50% korting te krijgen op een tweede abonnement. Wilt je andere kind graag een andere magazine? Dan heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden. De korting geldt voor het eerste jaar en is een voordelige keuze wanneer een broertje of zusje ook graag een abonnement wilt hebben op een tijdschrift.


Donald Duck Extra

De Donald Duck Extra is een variant van de Donald Duck pockets. Deze variant kun je ook combineren met een normaal maandabonnement op de Donald Duck. De abonnement voor de DOnald Duck Extra worden per half jaar aangeboden, zodat je hem kunt afsluiten voor de duur van 6- of 12 maanden. De prijzen zijn ongeveer gelijk en de Extra is een leuke aanvulling op het normale abonnement voor de echte fans. De Extra variant verschijnt iedere vier weken.

>> Bekijk hier het Donald Duck Extra abonnement


Donald Duck Junior

Voor de kinderen vanaf 5 jaar oud is er een speciale Donald Duck Junior variant, welke je voor 12 maanden kunt afsluiten. Voor dit abonnement betaal je op dit moment €5,95 per maand, 12 maanden lang. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen op een leuke manier kennismaken met Duckstad en de inwoners. Ook kunnen kinderen op spelenderwijs leren lezen.

De Donald Duck Junior heeft grote letters en de bladzijden zijn zeer overzichtelijk. Iedere twee weken komt de stript uit, zodat de kinderen maar liefst 26x per jaar kunnen genieten van dit leuke tijdschrift!

>> Bekijk hier het Donald Duck Junior abonnement


Donald Duck Pocket

Een pocketabonnement is af te sluiten op verschillende manieren. Je kunt alleen de Pocket-editie bestellen, waarvoor je €6,23 per maand moet betalen. Wil je liever het normale Donald Duck weekblad + de pocket-editie? Dan betaal je de eerste 6 maanden maar €10,45 per maand! Je kunt er ook voor kiezen om de “Hele Mikmak” te bestellen: De Donald Duck + de pocketeditie + Donald Duck Extra. Voor dit combipakket betaal je de eerste 6 maanden €10,95 per maand!

De pocket bevat ruim 250 pagina’s, waardoor verzekerd bent van uren leesplezier!

>> Bekijk hier het pocketabonnement


Katrien Duck

Katrien, het liefje van Donald Duck, heeft ook een eigen pcoket! Dit abonnement kunt je afsluiten voor 12 of 24 maanden. Je betaalt zo’n €3 tot €3,50 per maand voor het tijdschrift van Katrien Duck. Je hebt met een abonnement natuurlijk ook toegang tot de digitale editie!

>> Bekijk hier het Katrien abonnement


Gratis Donald Duck kleurplaten

Veel fans zijn op zoek naar de leukste Donald Duck kleurplaten. Op deze website kun je gratis kleurplaten vinden van Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy, Katrien en andere inwoners van Duckstad.


Donald Duck dekbedovertrek

Bijna iedere fan is blij te maken met een mooi Donald Duck dekbed. Tegenwoordig kun je al veel meer leuke dekbedden van goede kwaliteit vinden! Hieronder zie je een voorbeeld van een dekbedovertrek van 140x200cm, gemaakt van katoen. Via de onderstaande link kun je nog veel meer Donald Duck dekbedovertrekken vinden!

>> Bekijk hier nog meer Donald Duck dekbedovertrekken


Donald Duck agenda en schooljaar familieplanner 2021

Ieder jaar wordt er een speciale gezinsagenda van Donald Duck uitgebracht, welke immens populair is onder gezinnen. Jammer genoeg is de agenda altijd snel uitverkocht, zoals ook dit jaar. Op dit moment zijn de nieuwe Donald Duck schoolagenda’s en schooljaar familieplanners weer op voorraad! Ben je er gek op en heb je meerdere Donald Duck fans in huis? Sla dan snel je slag! Hieronder zie je de familieplanner en hier kun je de schoolagenda vinden!


Rugzak | Rugtas | Schooltas

Schooltassen zijn er in alle soorten en maten. Je hebt tassen voor jongere kinderen en oudere kinderen. Hier kun je nog trolleys vinden. Handig voor wanneer je op reis gaat!

>> Bekijk hier de leukste Donald Duck tassen!


Donald Duck Shop

De Donald Duck Shop is vrij nieuw! In deze nieuwe webshop kun je bijvoorbeeld dekbedovertrekken, verzamelbanden en zitzakken vinden! Wij schreven er een uitgebreid artikel over. >> Lees het hier!


Donald Duck tips

Eén keer in de paar maanden verkoopt Kruidvat enorm veel artikelen van Donald Duck. Als je de folder in de gaten houdt, grijp je niet mis. Vaak bestaat de collectie bij Kruidvat uit schoolartikelen, maar heel af en toe hebben zij ook dekbedovertrekken en boeken/tijdschriften.

Via verkoopgroepen als Marktplaats kun je vaak hele partijen Donald Ducks inslaan. Tegenwoordig weet men de waarde wel van de tijdschriften, dus helemaal gratis kun je ze niet vinden. Heb je echter geen zin om een abonnement af te sluiten, dan kun je daar wel een en ander vinden.

Via Marktplaats kun je de handige verzamelband vinden, die overigens ook nog steeds op de website van Donald Duck te koop is. Verder vind je hier nog puzzels, spelletjes en andere pockets.


Lees ook: