Crypto Cursus : Beginnen met Cryptocurrency in 2024

Het kan je niet zijn ontgaan: cryptocurrency is hot! Termen als blockchain, hardware wallet en crypto exchanges vliegen je om de oren en je begrijpt er niets meer van. Je wilt beginnen met cryptocurrency, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen. Een crypto cursus is een goede start! Leer wat crypto is, hoe je crypto kunt kopen en verkopen en wat de cryptomunten met de meeste potentie zijn!

Crypto cursus: beginnen met cryptocurrency zonder kennis

Het is nooit verstandig om ergens in te investeren, zonder dat je enige kennis hebt van het onderwerp. Dit geldt ook voor het handelen met crypto. Veel mensen zijn huiverig voor deze nieuwe manier van geld verdienen, omdat zij:

  • denken dat zij duizenden euro’s moeten inzetten om geld te gaan verdienen.
  • geen idee hebben van wat crypto is.
  • verhalen hebben gelezen van mensen die alles kwijt zijn geraakt door te investeren in crypto.

Vooral het laatste is een belangrijke reden voor veel mensen om niet in de wereld van crypto te stappen. Er bestaan mensen die hun huis en andere bezittingen verkochten, waarna zij dit geld in Bitcoin investeerden. Wij hoeven je niet te vertellen dat dit niet zo verstandig is! Gebruik altijd geld dat je niet (perse) nodig hebt, zodat je niet in de problemen kunt komen.

Ook punt 1 is een belangrijke reden voor veel mensen om niet te beginnen aan crypto. Jammer, want het is zelfs mogelijk om 1 euro in te leggen. Met een euro moet je natuurlijk niet rekenen op tonnen aan geld, maar het is wel degelijk mogelijk. Aan punt 2 kun je zelf wat doen. Lees jezelf in, volg het nieuws, join groepen waar je informatie uit kunt halen en begin met een cursus.

Dé ultieme crypto cursus : Crypto Masterclass

Toegegeven: deze cursus is voor mensen die écht geld willen verdienen en daar ook geld voor over hebben. Wanneer je voor deze cursus kiest, sluit je je aan bij dé Cryptofamilie van de Benelux. Sinds 2017 verschaffen de makers van deze uitgebreide cursus vele mensen van informatie over cryptocurrency en blockchain. Inspringen op de Bitcoin-hype? Dat doen deze mannen heel goed!

Eerste stap: GRATIS Bitcoin training / crypto crusus

Voordat je besluit om de Crypto Masterclass aan te schaffen, kun je ook eerst de GRATIS training volgen. Deze online gratis training duurt 1,5 uur en zorgt voor behoorlijk wat kennis. Je krijgt in de mail direct 3 gratis e-books: de Crypto Mastergids, een boek met de 7 beste manieren om online geld te verdienen en een boek met 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Na de training heb je voor €1,00 je eigen eerste crypto gekocht, begrijp je hoe crypto werkt, weet je hoe je de beste cryptomunten kunt vinden en met welke strategie je precies geld kunt verdienen. Belangrijk: het is GRATIS! Er is geen inleg, geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten.

Crypto Masterclass : waar bestaat de crypto cursus uit?

De Crypto Masterclass is een online cursus, waarin je leert hoe je moet investeren en traden in cryptomunten. De makers van de cursus hebben jarenlange ervaring met cryptocurrency’s en blockchain, die zij graag delen met jou. Al hun kennis is gebundeld en uiteindelijk is deze allesomvattende cursus tot stand gekomen. Na deze cursus gevolgd te hebben, kun je zelf cryptomunten kopen en verkopen. Ook zorgt de cursus ervoor dat je de achterliggende technologie begrijpt.

De cursus bevat: Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio en extra e-boeken.

Crypto Portfolio : beginnen met cryptocurrency

Bij de cursus zit een Crypto Portfolio, waarin tien verschillende cryptomunten worden gepresenteerd. Naast Bitcoin zijn er nog vele andere munten met veel potentie. In dit portfolio kun je 10 munten vinden, waarvan niet veel mensen weten dat ze bestaan. De munten zijn nog klein, maar hebben dus veel potentie. De Crypto Experts van deze cursus hebben eerder al kleine munten gevonden, welke later ontzettend veel geld opleverden. Denk aan AntShares en Raiblocks.

Belangrijk om te weten: het portfolio krijgt zeer regelmatig een update, zodat je altijd weet wat de nieuwste, beste munten zijn.

Niet goed? Geld terug!

Ja, de Crypto Masterclass heeft een “niet-goed-geld-terug” garantie, al komt het weinig voor dat hier gebruik van wordt gemaakt. Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken met crypto en jezelf toegang geven tot informatie van onschatbare waarde.

Crypto Masterclass korting <- ultieme crypto cursus!

Volg je een online training? Dan kun je €1000,00 korting krijgen op de Masterclass! De cursus is tijdens de training verkrijgbaar voor €997,00. Denk je echt serieus aan het kopen/verkopen van cryptocurrency en wil je alles te weten komen over crypto? Dan is de Crypto Masterclass een aanrader.

JA, ik wil naar de pagina van de Crypto Masterclass en alles leren over cryptocurrency!

Reviews / ervaringen Crypto Masterclass

Ja, de Crypto Masterclass is een behoorlijke uitgave. Dat is dus ook precies de reden dat je wilt gaan surfen over het net om te kijken wat andere mensen van de cursus vinden. Verstandig, want je wilt niet zomaar veel geld uitgeven en met lege handen achterblijven. Zowel op internet (reviews en ervaringen) als op Social media kun je heel veel positieve ervaringen van eerdere cursisten vinden.

Vooral social media ervaringen zijn welkom: de reviews die je hier leest zijn (bijna) altijd eerlijk en niet te filteren. Je kunt er dus vanuit gaan dat een cursus betrouwbaar is, wanneer je positieve ervaringen op social media tegenkomt. Een kleine greep uit de reviews online op TrustPilot (een zeer betrouwbaar platform):

“Ik zit nu een week of 3 in de masterclass van AllesOverCrypto. Dit is voor mij één van de beste beslissingen ooit in mijn leven…écht. Maandag nieuwe signalen en woensdags een zeer leerzame livestream van onze topper Martijn. Bedankt, AllesOverCrypto 🙏”

“Het is een hele waardevolle training en ben er alleen maar positief over. Voor degene die helemaal nieuw zijn in deze wereld, wordt het zodanig uitgelegd dat het makkelijk te begrijpen is. Ik heb daardoor een andere kijk gekregen op crypto en er heel veel van geleerd. De achtergrondinfo is heel erg goed en wat ik ook fijn vond, was dat je de video nog een keer terug kon kijken.”

Wat tevens duidelijk is, is het verschil tussen wie oprecht geloven dat het hebben van kennis essentieel is voor handelen in crypto en voor mensen die willen dat je meteen grote bedragen investeert zonder dat je kennis van zaken hebt met alle gevolgen van dien.”

Helemaal nieuw in de wereld van crypto? Volg een crypto cursus!

Crypto is al een aantal jaren booming business en veel mensen willen eraan gaan beginnen. Toch kan het best spannend zijn, zeker wanneer je nog geen enkele kennis hebt op het gebied van cryptocurrency. Je kunt zelf inlezen op internet, maar een specifieke crypto cursus volgen is veel verstandiger. Op die manier kom je precies te weten wat je moet weten om succesvol te worden in de wereld van de crypto’s.

De Crypto Masterclass is een vrij prijzige crypto cursus, maar wel degelijk het geld waard. Je kunt van tevoren een GRATIS videotraining volgen en daarna nog besluiten of je eraan wilt gaan beginnen, of niet. De keus is aan jou!

JA, ik wil naar de pagina van de Crypto Masterclass en alles leren over cryptocurrency!

Crypto Cursus Gratis

Het liefst wil je zoveel mogelijk kennis vergaren en zo min mogelijk betalen. Let op: veel gratis online trainingen en gratis crypto cursussen zijn op een bepaalde manier ingericht. Zo krijg je een klein beetje informatie, waarna wordt gevraagd een cursus van duizenden euro’s aan te schaffen. Niet iedere cursus is even betrouwbaar! Wij raden alleen cursussen aan waarvan we weten dat je safe zit.

Niet iedere cursus is goed, maar ook niet iedere cursus is slecht. Kun je geen 1000 euro missen en wil je een betaalbaar initiatief? Lees jezelf dan van tevoren in. Bekijk de social media kanalen van de aanbieders en lees reviews online op betrouwbare websites als TrustPilot. Op die manier kom je er al snel achter welke aanbieder betrouwbaar is en welke aanbieder alleen maar uit is op het verdienen van geld.

>> Betrouwbare Crypto Cursus: Crypto Masterclass (inclusief niet goed geld terug garantie)

Beste Crypto Exchange in 2023 : Bitvavo

Een crypto exchange: de plek waar je je cryptomunten kunt kopen. Op dit moment, 2023, is Bitvavo één van de meest populaire plekken om je cryptomunten aan te schaffen. Belangrijk om te weten: over de eerste €1000,00 betaal je geen handelskosten, dat is gelijk alweer een meevaller. Na dit bedrag betaal je handelskosten van zo’n 0,25%, wat erg goedkoop is!

Een Bitvavo account is binnen no-time aangemaakt. Je kunt jezelf online aanmelden, waarna je op je gemak rustig kunt rondkijken. Fijn om te weten: je zit nergens aan vast en er zijn geen verborgen kosten bij de aanmelding.

>> Meld je hier gratis aan bij Bitvavo

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven