Borstvoeding

Borstvoeding na de geboorte

Ondanks dat het geven van borstvoeding niet vanzelfsprekend is, kiezen veel vrouwen om deze mogelijkheid een kans te geven. Het geven van borstvoeding biedt ontzettend veel voordelen en is voor veel vrouwen de eerste keus op het gebied van voeding.

Van borstkolf tot voedingsbh

De laatste jaren zijn er steeds meer producten op de markt verschenen die het leven van voedende vrouwen een stuk makkelijker maakt. Denk aan speciale voedingskleding, voedingsbh’s en zoogcompressen. Hieronder kun je een aantal links naar populaire artikelen op onze website vinden.

Kolfbh
Tepelhoedje
Borstvoedingsdoek
Wasbare zoogcompressen

Moedermelk afkolven

De meeste vrouwen schaffen een borstkolf aan op het moment dat zij weer gaan werken, maar er zijn ook vrouwen die vanaf het eerste moment kiezen voor het afkolven van moedermelk. Dit kan verschillende redenen hebben, waarvan een lage melkproductie een belangrijk voorbeeld is. Met de juiste borstkolf kun je de melkproductie een flinke boost geven én direct een voorraadje opbouwen.

Soms lukt het ‘live voeden’ niet, waardoor je bent aangewezen op een borstkolf. Als je fulltime borstvoeding wilt geven en het live voeden lukt niet, kun je kiezen voor fulltime kolven. Het is dan wel belangrijk dat je een goede (elektrische, dubbelzijdige) borstkolf aanschaft.

Hieronder kun je relevante artikelen vinden op het gebied van kolven.

Beste kolfapparaten
Moedermelk Bewaarzakjes
Koeltasje Moedermelk
Draadloze borstkolven

Speciale voedingskleding

Wist je dat veel positiekleding ook gebruikt kan worden als voedingskleding? Denk aan de speciale shirts of jurkjes. Deze bevatten speciale clips, zodat de borst gemakkelijk en discreet blootgelegd kan worden. Hieronder kun je links naar populaire artikelen op onze website vinden over positiekleding.

Lidl zwangerschapskleding
Bonprix zwangerschapskleding
Zeeman positiekleding

Scroll naar boven