Borstvoeding

tepelhoedje

Tepelhoedje: 9x de beste tepelhoedjes en tepelbeschermers

Verloopt de borstvoeding niet helemaal goed? Heb je last van stuwing of heb je last van vlakke- of ingetrokken tepels? Dan kan een tepelhoedje tijdelijk de uitkomst bieden. Let wel op: een tepelhoedje is geen permanente oplossing! In dit artikel vind je de beste tepelhoedjes en lees je meer uitgebreide informatie over de voor- en …

Tepelhoedje: 9x de beste tepelhoedjes en tepelbeschermers Lees meer »

borstvoedingsdoek

Borstvoedingsdoek : dit zijn de beste voedingsdoeken

Ondanks dat het geven van borstvoeding in het openbaar tegenwoordig heel normaal is, kan het toch een beetje ongemakkelijk aanvoelen. Sommige vrouwen kiezen dan ook voor een speciale voedingsdoek, ook wel een borstvoedingsdoek genoemd. Wij laten in dit artikel de beste en mooiste voedingsdoeken zien + tips voor heel veel korting in 2023!

Koeltasje moedermelk

Koeltasje moedermelk: 7x de beste koeltasjes voor je melk

Laten we eerlijk zijn: op je werk moedermelk afkolven voelt niet erg charmant. Als je daarna ook nog eens de flesjes in de koelkast van de kantine moet zetten, voel je je misschien helemaal niet op je gemak. Gebruik een veilig en hygiënisch koeltasje voor je moedermelk! Koeltasje moedermelk: 7x de beste en leukste moedermelkkoeltasjes!

Scroll naar boven