Goedkoop Foto’s Afdrukken | tips en informatie

Goedkoop foto's afdrukken

Staat je telefoon vol met foto’s of wordt het gewoon weer tijd om de fotolijstjes in huis te updaten? Goedkoop foto’s afdrukken, waar doe je dat? En waar kun je een goede kwaliteit verwachten? Lees in dit artikel waar je goede, goedkope en zelfs GRATIS foto’s kunt laten afdrukken in 2022.

Fotos afdrukken aanbieding

Ondanks dat we maar wat graag foto’s in ons huis ophangen, willen we natuurlijk niet teveel geld betalen voor het afdrukken van foto’s. Ook willen we het liefst een zeer goede kwaliteit, want afgedrukte foto’s die heel donker zijn, vinden we echt niet mooi. De onderstaande websites hebben vaak erg leuke kortingen en aanbiedingen, zodat je heel veel foto’s kunt laten afdrukken voor weinig geld.

Goedkoop foto’s afdrukken, doe jij dat weleens?

Wie drukt er tegenwoordig nog foto’s af? Meer mensen dan je wellicht verwacht. Gelukkig zijn er nog genoeg webwinkels die deze service bieden, zodat je altijd up-to-date fotolijstjes in huis kunt hebben. Maar wie biedt de beste fotoservice? En waar kun je goedkoop foto’s af laten drukken? Lees in dit artikel onder andere tips die je helpen met het vinden van gratis foto’s en bekijk hieronder drie webwinkels die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Foto’s afdrukken morgen in huis

Tegenwoordig zijn we verwend en willen we producten zo snel mogelijk in huis hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor de afgedrukte foto’s die je wilt gaan bestellen. De ervaring leert dat de meeste webshops een levertijd hanteren van gemiddeld drie werkdagen. Jammer, want last minute foto’s afdrukken zit er online vrijwel niet in.

Wil je toch perse morgen de foto’s in huis en ben je bereid om hiervoor de deur uit te gaan? Dan is de snelservice van Kruidvat een optie. Je kunt online foto’s selecteren, waarna je deze met een code in winkel af kunt laten drukken. De kwaliteit verschilt per prijscategorie.

Gratis foto’s afdrukken

Vroeger was het een stuk goedkoper om foto’s af te laten drukken. De kwaliteit was dan ook echt goed en vaak kreeg je nog ongeveer vijftig foto’s per bestelling gratis. Tegenwoordig zijn er nog steeds bedrijven die “gratis foto’s” aanbieden, maar ook foto’s tegen een lage prijs. De kwaliteit is dan natuurlijk een stuk minder dan wanneer je de volle mep wilt betalen.

Smartphoto 50 gratis fotoafdrukken!

Op dit moment loopt er weer een leuke actie bij Smartphoto. Nieuwe klanten kunnen namelijk 50 gratis fotoafdrukken krijgen, wanneer zij zich aanmelden. Wil je ook 50 gratis foto’s?

Goedkoop foto’s afdrukken, waar doe je dat?

Goedkoop foto’s afdrukken? Dat is bij veel webshops gewoon mogelijk! Vanuit je luie stoel selecteer je de foto’s die je wilt laten afdrukken en daarna kun je de foto’s gemakkelijk bestellen. Een dag of een paar dagen later ontvang je deze foto’s gewoon thuis.

Zijn goedkope foto’s van mindere kwaliteit? Het ligt er maar net aan wáár je de foto’s gaat bestellen en voor welke opties je kiest. Goedkope foto’s afdrukken is mogelijk mét een goede kwaliteit, maar dan moet je wel weten waar je moet zijn. Fysieke winkels zijn duurder, omdat zij meer kosten hebben. Hieronder kun je een overzicht bekijken van goede adresjes om goedkoop foto’s af te laten drukken.

Goedkoop foto’s afdrukken bij FreePrints en 10 gratis afdrukken

Gratis foto’s bestellen bij FreePrints? Dat kan! Download de app en bestel tien foto’s helemaal gratis! Er worden zelfs geen verzendkosten in rekening gebracht. Maar waar verdienen zij dan hun geld mee? Dat is simpel. Zodra je kiest voor een ander formaat of meerdere foto’s, moet je hier wel voor betalen. Dit wordt overigens allemaal netjes aangegeven.

Uit de ervaringen blijkt dat de foto’s van prima kwaliteit zijn. Wanneer je voor de betaalde foto’s kiest, gaat de kwaliteit wel direct een stuk omhoog.

Foto’s afdrukken bij Pixum

Pixum is een grote naam in de wereld van fotoproducten. Deze webshop biedt niet alleen fotoafdrukken aan, maar ook fotoboeken, wanddecoraties, kalenders, telefoonhoesjes, fotocadeaus en meer. Pixum heeft vaak leuke kortingen en acties, waarbij je soms 25 of zelfs 50 gratis foto’s krijgt.

De fotoproducten kun je allemaal zelf maken en laten afdrukken op de website. Wanneer je jezelf inschrijft bij Pixum, ontvang je een welkomstkorting van €5,00. Dat is al mooi meegenomen! Verder kun je profiteren van een staffelkorting ofwel de kwantumkorting. Hoe meer foto’s er worden besteld, hoe meer korting je krijgt.

Bezoek je de website? Lees dan ook gelijk even de goede reviews van andere klanten!

Gratis fotoafdrukken en KIKA steunen

Wanneer je foto’s gratis af laat drukken bij PIC2ME, steun je tegelijkertijd KIKA. Iedere maand kun je twintig foto’s selecteren en gratis bestellen. Ook de verzending is helemaal gratis. Hoe? Het bedrijf draait op de inkomsten uit reclames. De website is zeker een kijkje waard!

Kruidvat fotos afdrukken

Net als veel andere fysieke winkels, biedt ook Kruidvat de mogelijkheid om relatief goedkoop foto’s af te laten drukken. Naast simpele foto-afdrukken kun je ook fotoboeken en andere fotoproducten bestellen. In de winkel kun je echter alleen gebruik maken van de fotokiosk, waar je goedkoop foto’s kunt afdrukken.

Zijn deze foto’s van een goede kwaliteit? Dat ligt eraan voor welke opties je kiest. De meest goedkope foto’s zijn niet van erg goede kwaliteit en vaak erg donker en onduidelijk. Prima voor de prijs, maar niet echt geschikt voor mooie fotoboeken of fotolijsten. Kies je voor een duurdere optie? Dan zien de foto’s er een stuk beter uit. Je betaalt dan natuurlijk wel een stuk meer en bent dan goedkoper uit wanneer je kiest voor een online service.

Kruidvat fotokiosk is traag

Een nadeel van de Kruidvat fotokiosk is dat het apparaat erg traaf is. Het koppelen van je telefoon is een proces dat enkele minuten in beslag neemt en ook het afdrukken van foto’s gaat erg traag. Daarnaast moet je erover nadenken of je het fijn vindt dat alle langs lopende klanten de foto’s kunnen zien op het beeldscherm. Er is dus geen sprake van privacy en dat is in sommige gevallen erg vervelend.

Wanneer je gebruik maakt van een geheugenkaartje gaat het iets sneller en je kunt er ook voor kiezen om thuis de foto’s te uploaden en een kwartier later af te laten drukken in de winkel. Met deze snelservice ontvang je een code die je in de winkel kunt gebruiken.

Albelli voor goedkope fotoafdrukken

Goede kwaliteit én betaalbaar: dat zijn de fotoproducten van Albelli. Naast foto’s biedt Albelli nog meerdere fotoproducten aan, zoals fotoboeken, themaboeken, gepersonaliseerde kalenders, foto’s op aluminium, foto’s op plexiglas, foto’s op canvas, foto’s op forex, posters, mokken en nog veel meer.

Uiteraard kun je bij Albelli kiezen uit glanzend en mat papier. Met de smartphone app van Albelli kun je ook nog eens kleuren retro foto’s maken. De recensies van dit bedrijf zijn hartstikke goed en er zijn veel tevreden klanten die goede reviews achterlaten. Albelli heeft vaak leuke kortingen, aanbiedingen en acties.

CEWE fotoservice

CEWE is niet het meest bekende bedrijf, maar ze bieden wel een erg goede fotoservice. Dit bedrijf heeft een eigen (gratis) bestelsoftware, zodat je op een gemakkelijke manier de foto’s kunt selecteren en uploaden. Ben je klaar? Dan plaats je net zo makkelijk een bestelling. Het enige dat je nog hoeft te doen is wachten op de postbode.

Net als de eerder genoemde bedrijven biedt ook CEWE meerdere fotoproducten aan. Gepersonaliseerde fotoproducten? Ook deze kun je vinden bij CEWE. Denk aan fotokalenders, wanddecoraties, telefoonhoesjes, fotoafdrukken, fotoalbums/fotoboeken en fotocadeaus.

HEMA fotoservice

Bestel je via de snelservice van HEMA? Dan kun je dertig minuten later jouw foto’s ophalen in de winkel. Via een app kun je de foto’s uploaden en bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om in de winkel foto’s te selecteren en af te laten drukken.

Zelf een fotoboek/fotoalbum maken

Natuurlijk zijn de digitaal gemaakte fotoboeken/fotoalbums hartstikke mooi, maar wat is er leuker dan een écht fotoboek? Foto’s plakken, met geschreven tekst ernaast kan wat mij betreft niet tippen aan een digitaal gemaakt boek.

Fotoboeken kun je nog steeds in verschillende winkels aanschaffen. Zo kun je bij de Action erg leuke fotoboeken vinden, die ook nog eens groot zijn. Zo kun je er een leuk boek van maken, met veel foto’s en tekstjes.

Fotolijsten

In veel winkels kun je de mooiste fotolijsten vinden, maar ook online zijn er heel wat mooie, chique exemplaren verkrijgbaar. Winkels als Blokker, Hema en BOL.com hebben een uitgebreid aanbod, zodat iedereen kan slagen voor een mooie fotolijst.

Bekijk hier de lijsten van de Blokker. Deze lijsten kun je online bestellen, maar je kunt ook de winkelvoorraad bekijken. Je kunt natuurlijk ook bij HEMA terecht voor een uitgebreide collectie aan fotolijsten. Klik hier om deze te bekijken en eventueel te bestellen.

Bekijk hier de fotolijsten bij bol

Dit vind je misschien ook leuk

Nicole
Scroll naar boven