Verzorging

Verzorging van je baby

Als je zwanger bent, heb je al snel de neiging om een hele collectie spullen aan te schaffen voor de verzorging van je baby. Dit is niet nodig en je weet ook nog niet of je kindje tegen deze producten kan. Haal dus alleen het hoognodige in huis, zodat je niks hoeft weg te gooien.

Neuszuiger / neuspeer

We kennen het als ouders allemaal: je kindje heeft een verstopt neusje en heeft het lastig tijdens het ademen. Om slapeloze nachten te voorkomen, kun je gebruikmaken van een speciale, elektrische neuszuiger. Hiermee zuig je de snottebellen weg en kan je kindje weer vrij ademen.

Dit zijn de beste neuszuigers

Luieremmer in de babykamer

Baby’s plassen en poepen heel veel en dit brengt vaak nare geurtjes met zich mee. Als je je kindje regelmatig op de babykamer wilt gaan verschonen, is een luieremmer een goede aankoop. De moderne luieremmers zijn voorzien van speciale systemen, zodat je geen vieze geurtjes meer ruikt. Lees onze uitgebreide koopgids en bekijk de beste emmers!

Dit zijn de beste luieremmers

Wasbare luiers (en zwemluiers)

Als je graag veel geld wilt besparen én aan het milieu denkt, kun je overwegen om wasbare luiers te gaan gebruiken. Dit scheelt enorm veel luierafval en aan het einde van de rit een heleboel geld.

Wasbare luiers zijn verkrijgbaar van verschillende merken. In ons uitgebreide artikel kun je hier veel informatie over lezen! Ook voor wasbare billendoekjes en zwemluiers kun je hier terecht!

Wasbare luiers – informatie
Herbruikbare zwemluiers
Wasbare billendoekjes

Tanden poetsen

Een paar maanden na de geboorte van je kindje zal hij zijn eerste tandje krijgen. Vanaf het moment dat het eerste witte puntje zichtbaar is, moet je het gebitje gaan verzorgen. In ons uitgebreide artikel kun je hier belangrijke informatie over lezen.

Informatie – Tanden poetsen bij je dreumes

Goedkope Pampers/luiers

Als je kiest voor wegwerpluiers, zul je al snel merken dat er hier ontzettend veel van doorheen gaan. Gemiddeld verschoon je de eerste weken zo’n acht luiers per dag, dus tel maar op! Let altijd goed op de aanbiedingen en neem ons artikel door!

Lees: Hier kun je de goedkoopste Pampers kopen!

Scroll naar boven