Vakantie

Tijd voor vakantie!

Er zijn maar weinig mensen die niet uitkijken naar de vakantie! Als je kinderen hebt, zien deze weken er vaak anders uit dan wanneer je alleen bent. Op MamaGroeit.nl besteden we natuurlijk ook aandacht aan vakantie (met/zonder kinderen)!

Reviews over vakantieparken

Met jonge kinderen is het fijn om een vakantiepark in eigen land of in een buurland te bezoeken. Wij schreven reviews over enkele vakantieparken, die wij bezochten met ons gezin van zes. Deze reviews kun je vinden op onze pagina Reviews. Hieronder kun je nog wat links naar populaire artikelen bekijken.

Met kinderen naar Turkije

Als je graag een betaalbare vakantie met het gezin wilt boeken, kom je al snel uit bij landen als Turkije. Dit land heeft veel kindvriendelijke hotels, waar je vaak all-inclusive kunt verblijven voor niet teveel geld.

Kindvriendelijke hotels in Turkije

Vakantie thuis

Een weekje weg boeken is niet vanzelfsprekend en er is niks mis met lekker thuisblijven in de vakanties. Als je een tuin hebt, kun je een zwembad neerzetten en ook buitenspeelgoed kan de vrije tijd een stuk leuker maken! Veel ouders met pasgeboren baby’s blijven het eerste jaar liever thuis, zodat ze aan de nieuwe situatie kunnen wennen.

Scroll naar boven