Gezond zwanger (worden) met OvaBalance | aanrader!

Gezond zwanger worden

Heb je een kinderwens, onregelmatige menstruatie, PCOS of hebben jullie als stel last van een verminderde vruchtbaarheid? Als je een verstoorde hormoonsbalans hebt, wil je daar graag op een natuurlijke manier iets aan doen. In dit artikel lees je over OvaBalance supplementen die kunnen bijdragen aan het in balans brengen van hormonen én verhogen van de vruchtbaarheid. OvaBalance: supplementen voor hormoonhuishouding, gezond zwanger worden en gezond zwanger zijn!

Kans op (gezonde) zwangerschap vergroten

Tip: onderaan dit artikel vind je een leuke kortingsactie op een voordeelpakket bij OvaBalance!

Helaas is zomaar zwanger worden niet voor iedereen weggelegd. Ben je al een tijdje bezig met zwanger worden en is het nog steeds niet gelukt? Dan ben je jammer genoeg niet de enige. De vruchtbaarheid is niet bij ieder stel even hoog, maar je kunt de natuur wel een handje helpen. Het is onder andere van essentieel belangrijk om gezond en fit te zijn, goed te eten, genoeg te slapen én genoeg te ontspannen voordat je zwanger wordt. Conclusie: zorg goed voor jezelf en wees lief voor je lichaam.

Je bent hier waarschijnlijk terechtgekomen, omdat je een positieve bijdragen wilt leveren aan de vruchtbaarheid van jou of je partner. Niet geschoten is altijd mis en gezonder worden is hoe dan ook een positief gegeven. Vrouwen die graag zwanger willen worden (of al zijn) hebben speciale multivitamines nodig, omdat normale supplementen niet geschikt zijn. Kies altijd voor een speciaal supplement voor zwangere vrouwen, waarin alle belangrijke vitamines in balans zijn. Zo krijg je precies binnen wat je nodig hebt.

Essentiële vitamines en mineralen voor een goede vruchtbaarheid en zwangerschap

De essentiële vitamines en mineralen die je nodig hebt om zwanger te worden zitten allemaal in de multivitamine supplementen van OvaBalance. Verdiep jezelf hier goed in, voor bijvoorbeeld de informatie op deze pagina van OvaBalance te lezen. Deze multivitamines zijn ook geschikt voor tijdens de zwangerschap én de periode waarin je borstvoeding geeft. Hierdoor heb je lang plezier van de supplementen en hoef je niet steeds een aangebroken potje weg te gooien in de volgende fase van je leven.

Onder andere D-Chiro-Inositol, Tri Sense, Omega-3 en Vitamine D3 spelen een belangrijke rol wanneer het gaat om vruchtbaarheid. Let bij goedkope D-Chiro-Inositol op andere websites goed op de dosering, want vaak gaat het hier om een lagere concentratie. Hierdoor hebben deze goedkope supplementen minder/geen effect, wat zonde is van het geld en de moeite.

PCOS en zwanger worden

Op het moment dat er PCOS wordt geconstateerd, is de kans groot dat je met de handen in het haar zit. Vrouwen met PCOS hebben maar enkele keren per jaar een eisprong en in sommige gevallen ovuleren vrouwen helemaal niet. Hierdoor worden vrouwen niet vaak of helemaal niet ongesteld, waardoor zij ook geen natuurlijke cyclus hebben. Zonder menstruatiecyclus is de kans op een zwangerschap heel erg klein en dat is natuurlijk een groot probleem bij een kinderwens.

Sommige vrouwen met Polycysteus Ovarieel Syndroom (PCOS) hebben af en toe een eisprong, maar weten niet wanneer deze ovulatie plaats zal vinden. Hierdoor worden de kansen op een zwangerschap nog kleiner. In sommige gevallen kun je PCOS natuurlijk behandelen en wij schreven daar een uitgebreid artikel over.

Sommige vrouwen met Polycysteus Ovarieel Syndroom (PCOS) hebben heel af en toe een eisprong, maar weten niet wanneer deze ovulatie plaats zal vinden. De kansen op een zwangerschap zijn dan heel erg klein en dat is heel erg zonde. Wil je jezelf graag verdiepen in de mogelijkheid van PCOS behandelen op een natuurlijke wijze? Lees dan zeker ons andere artikel met tips over PCOS Natuurlijk Behandelen.

D-Chiro-Inositol en PCOS

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen vaker een eisprong hebben, wanneer zij D-Chiro-Inositol slikken. Tijdens het onderzoek werd ook een placebo gegeven aan een groep vrouwen, waardoor men goed kon zien dat D-Chiro-Inositol veel verschil kan maken voor vrouwen met PCOS. Na minimaal acht weken zou de insulinegevoeligheid verbeterd moeten zijn, door gewichtsverlies, toegenomen energie en minder behoefte aan zoetigheid.

Het progesteronniveau neemt toe, je bent emotioneel stabieler en hebt hierdoor ook minder last van stemmingswisselingen. Vrouwen die D-Chiro-Inositol slikken merken na acht weken ook een hogere frequentie in de ovulatie: ze hebben vaker een eisprong en de kans op een (spontane) zwangerschap wordt een stuk groter. Naast deze voordelen neemt ook het testosteronniveau af, waardoor je minder last zou moeten hebben van acne, haaruitval en overbeharing.

Deze vervelende klachten passen bij PCOS en zijn alles behalve prettig wanneer je een vrouw bent. Een ander kenmerk van PCOS is een verhoogde bloeddruk, welke weer een stuk lager kan worden na het slikken van D-Chiro-Inositol. Veel van de vrouwen met PCOS zijn insulineresistent, wat betekent dat ze minder gevoelig zijn voor het hormoon insuline. Dit zorgt ervoor dat de hormoonbalans verstoord kan raken, met alle gevolgen van dien. Afvallen en frequent bewegen (krachtsport is de beste tip!) zorgen ervoor dat deze insulineresistentie kan afnemen.

D-Chiro-Inositol kopen

Als je jezelf hebt laten overtuigen van de voordelen van D-Chiro-Inositol, moet je goed opletten op wat je precies koopt én in welke dosis. Er worden momenteel veel supplementen aangeboden, welke goedkoper zijn dan de exemplaren van OvaBalance. De samenstelling is echter helemaal anders, waardoor je meer supplementen nodig hebt voor hetzelfde resultaat. Het resultaat kan uitblijven óf veel langer duren. Tip: lees de reviews van andere vrouwen! Hierin kun je veel informatie vinden.

Gezond zwanger & vitamines tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschappen slikte ik veel vitamines, waaronder Davitamon Foliumzuur (bij kinderwens & zwangerschap). Hierna stapte ik over op Davitamon Compleet Zwanger (bol), welke ik de gehele zwangerschap bleef slikken. Ik ontdekte OvaBalance en kwam vele positieve verhalen tegen van vrouwen die hier razend enthousiast over waren. Ik besloot hier een artikel aan te wijden uit enthousiasme! Al helpt het maar één vrouw, dan ben ik al blij!

Reviews / ervaringen klanten

Als er een artikel op Mamagroeit.nl wordt geschreven over een bedrijf/product, bekijken we eerst altijd tientallen/honderden reviews. Zijn de reviews goed en is het de moeite waard om anderen hiervan op de hoogte te stellen? Websites met slechte reviews/ervaringen van klanten slaan we graag over, omdat we altijd transparant willen zijn over hetgeen dat we schrijven.

OvaBalance doet het erg goed, met een beoordeling van 4,8/5.0 op Trustpilot, gebaseerd op maar liefst 600+ reviews! Met deze score behalen zij een ‘uitstekend’, wat natuurlijk erg goed is. We zijn honderden reviews doorgegaan, hebben bekeken of OvaBalance ook op vragen en/of negatieve feedback reageert en hoe het zit met de service.

Ook op dit gebied scoort OvaBalance erg goed. Op de weinige, slechte reviews is een duidelijk antwoord (of een oplossing) gekomen vanuit het bedrijf, wat wij erg netjes vinden. De negatieve reviews komen van klanten waarbij de supplementen niet werkten. Ieder lichaam is anders en soms zijn er onderliggende situaties.

Website en social media

De website van OvaBalance heeft enige tijd geleden een nieuw jasje gekregen en ziet er nog professioneler uit dan eerst. Op de website kun je een Trustpilot-widget vinden, maar ook duidelijke contact- en adresgegevens, wat de betrouwbaarheid ten goede komt. Daarnaast kun je uitgebreide, handige informatie vinden over de supplementen, maar ook over leveringen, retouren enzovoort. Als laatste heb je de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat je bestellingen kunt inzien.

Eerder schreven we al dat OvaBalance niet erg actief was op socials als Facebook en Instagram, wat wij erg jammer vinden. Tegenwoordig is dit anders en worden er vaak berichten geplaatst op social media. Op de berichten komen reacties, zodat je ziet dat er veel interactie is tussen het bedrijf en klanten. Dit is erg waardevol en belangrijk.

Kinderwens en gezond zwanger worden

Op de website vind je een menu met de naam “Kinderwens“. Hier kun je kiezen uit “vruchtbaarheid man” of “vruchtbaarheid vrouw”. Alle supplementen zouden moeten bijdragen aan het verhogen van de vruchtbaarheid van de man en vrouw.

Supplementen vruchtbaarheid vrouwen

De meeste OvaBalance supplementen zijn geschikt voor vrouwen en je kunt momenteel dan ook een heel arsenaal vinden. Heb je een kinderwens en zoek je supplementen die kunnen bijdragen aan een hogere vruchtbaarheid? Dan kun je hieronder bekijken welke dat zijn en wat ze doen.

D-Chiro-Inositol is een lichaamseigen signaalstof, welke een belangrijke rol speelt in de insulinehuishouding. De capsules ondersteunen de natuurlijke balans in het vrouwelijk lichaam. DCI wordt ingedeeld bij de B-vitamines, omdat deze stof tot de inositol-familie behoort. Ga je DCI kopen? Let dan op: want D-Chiro-Inositol is anders dan myo-inositol of gewone inositol. Beiden hebben een andere werking! Let bij aankoop ook op de hoeveelheid DCI in één capsule, want de goedkopere varianten bevatten erg weinig DCI.

OvaBalance D-Chiro-Inositol is hoog gedoseerd: in een capsule zit 600mg DCI én er zitten geen hulp- of vulstoffen in. In ieder potje zitten 60 volledig plantaardige capsules, welke ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. OvaBalance raadt aan om DCI capsules te combineren met Tri Sense tabletten voor het allerbeste resultaat.

Tri Sense blijkt een goede aanvulling op DCI te zijn. Deze capsules bevatten kaneelextract, groene thee extract, mangaan, chroom en vitamine D3. Ook in deze capsules zijn geen kunstmatige hulp- of vulstoffen gebruikt en volledig plantaardig. In combinatie met DCI zorgt Tri Sense voor het best mogelijke resultaat.

Deze supplementen zijn een plantaardige bron van omega vetzuren, met daarin een hoog DHA en EPA gehalte. Het supplement bestaat voor 100% uit plantaardige algen, wat beter is voor de vissen én oceanen. De capsules beloven gegarandeerd meer dan 450mg Omega-3, wat veel meer is dan doorsnee visolie supplementen.

Het is goed om te weten dat deze capsules niet alleen goed zijn voor jouw hersenen, maar ook voor de hersenen van je ongeboren kindje. Daarnaast zijn de capsules goed voor de ontwikkeling van de ogen! Omdat deze pilletjes vrij zijn van visolie toxines, zijn ze veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Gezond zwanger = een grotere kans op een gezonde baby.

Het is algemeen bekend dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven meer vitamines nodig hebben dan vrouwen die dat niet zijn/doen. Als je een zwangerschapswens hebt, wil je natuurlijk wel gezond zwanger worden. Deze multivitamine is speciaal ontworpen voor deze vrouwen! Je slikt de capsules gemakkelijk door, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te openen en de inhoud te mengen met water in een glas. Met deze multi heb je geen losse foliumzuur supplementen meer nodig.

De laatste jaren is vitamine D helemaal ‘in’ en er wordt ook in de media steeds meer aandacht gegeven aan deze belangrijke vitamine. Dit komt mede door corona, omdat vitamine D ervoor zou kunnen zorgen dat je minder ernstig ziek zou worden.

D is erg belangrijk voor de botopbouw, tanden, spieren en het afweersysteem. De capsules zijn een goede aanvulling op een normale voeding, daglicht én D heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces. In de plantaardige capsules zit een hoge dosering en er zijn geen extra, onnodige stoffen aan toegevoegd.

Supplementen vruchtbaarheid mannen

Als je op zoek bent naar supplementen die bijdragen aan een hogere vruchtbaarheid bij mannen, zijn er bij OvaBalance drie supplementen verkrijgbaar. Deze verschillende supplementen zijn los verkrijgbaar, maar je kunt deze ook aanschaffen in een voordeelpakket. Het gaat om de volgende supplementen:

  • Omega-3 algenolie DHA + EPA – 60 capsules (vrij van visolie toxines)
  • Vitamine D3 1000ie – 100 capsules (meest effectieve vorm van vitamine D)
  • Zink Selenium – 60 capsules (helpt bij het verhogen van de vruchtbaarheid)

Bekijk de supplementen voor mannen bij OvaBalance

Gezond zwanger zijn

Als je geen idee hebt waar je moet beginnen, zit je goed bij dit bedrijf. OvaBalance heeft alles goed op een rijtje gezet voor vrouwen met verschillende behoeften. Er zijn supplementen verkrijgbaar voor verschillende situaties: zwangerschap, kinderwens, menstruatiecyclus verbeteren enzovoort. Sinds een tijdje kun je de supplementen van OvaBalance ook bestellen bij bol, wat fijn is voor mensen die hier graag bestellen of een bol-cadeaubon hebben.

Hierboven zie je een voordeelbundel voor zwangere vrouwen, waarin alle supplementen zitten die je tijdens de zwangerschap nodig hebt. Bovenin dit artikel heb je over ieder supplement meer informatie kunnen lezen, zodat je weet waar ieder supplement voor is. In dit pakket zit DCI, Omega-3 algenolie DHA+EPA, Ultimate Multi Mama en Vitamine D3 1000ie. Je kunt het pakket ook gewoon op de eigen website bestellen.

Hormoonhuishouding en gezond zwanger worden

Veel vrouwen hebben last van een onregelmatige menstruatie door een verstoorde hormoonbalans. Dit kan verschillende oorzaken hebben en daar wil je iets aan doen. Natuurlijke supplementen kunnen een positief effect hebben op de hormoonhuishouding, wat op zijn beurt weer een normale/regelmatige menstruatiecyclus kan bevorderen. Deze supplementen zijn vergelijkbaar met supplementen die tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Een leuk voordeel is dat deze supplementen ook goed zijn voor je huid en haar.

Conclusie OvaBalance & Gezond zwanger worden of zijn

Gezond zwanger zijn is erg belangrijk en daar streven we allemaal naar. Het is het allerbeste om gezond en fit te zijn voordat je zwanger wordt, zodat je lichaam dit aan kan. OvaBalance draagt bij aan een hogere vruchtbaarheid, zodat de kinderwensen voor mensen met PCOS wellicht ook in vervulling kan gaan op een natuurlijke manier. Toch is het nog steeds erg belangrijk om genoeg te bewegen, goed en gevarieerd te eten, voldoende te slapen en zorgen dat je fit blijft.

Als zwanger worden niet lukt, is een vruchtbaarheidsbehandeling één van de mogelijkheden. Vruchtbaarheidstrajecten zijn geen fijne manier om zwanger te worden en het liefst voorkomen vrouwen dit. Ondanks dat dit geen wondersupplementen zijn, kun je er wel alles aan doen om je lichaam zo gezond mogelijk te maken en proberen de Medische Malle Mollen te vermijden.

Een zwangerschap is lang, zwaar en een grote aanslag op het lichaam van een vrouw. Het is extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en lief te zijn voor jezelf. Eet gezond, rook niet, slaap voldoende, breng hormonen in balans en vergroot de kans op zwangerschap!

OvaBalance aanbiedingen – gezond zwanger voordeelbundel

Zoals je in dit artikel al hebt kunnen lezen, heeft OvaBalance zijn website in een compleet nieuw jasje gestoken. Ondanks dat het er allemaal een beetje anders uit ziet, zal dit natuurlijk niets veranderen aan de goede kwaliteit van OvaBalance supplementen. Ook kun je nog steeds rekenen op de perfecte service die je van hen gewend bent. Op dit moment heeft het bedrijf een Gezond Zwanger Worden voordeelbundel voor €112,25. In de bundel zitten de volgende supplementen:

2 x Ultimate MultiMama 
1 x Omega 3
1 x VitaminD3
1 x Magnesium Complex
1 x Pregnancy Support Thee

Bekijk hier direct de actie op OvaBalance

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Relevante onderwerpen

Op het gebied van zwanger worden en zwanger zijn kun je verschillende artikelen vinden op Mamagroeit.nl. Hieronder kun je een aantal links vinden naar populaire artikelen op onze website.

Scroll naar boven