gezond zwanger

Gezond zwanger (worden) met OvaBalance | aanrader!

Afgelopen week kreeg ik een leuke e-mail met tips van een lezer. Deze tips gingen over gezond zwanger worden/zijn. Een van die tips ga ik even voor jullie uitlichten. OvaBalance, supplementen voor de hormoonhuishouding, gezond zwanger worden en gezond zwanger zijn! Lees snel verder.


Pakketaanbieding DCI-Chiro-Inositol + Tri Sense

Gezond zwanger

OvaBalance heeft een leuke pakketaanbieding. Met de inhoud van deze twee potjes kun je zo’n twee maanden vooruit.

Tri Sense bevat vijf natuurlijke stoffen en is een perfecte aanvulling op de DCI tabletten.

Vitamines tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschappen slikte ik heel wat vitamientjes. Zelf gebruikte ik altijd Davitamon Foliumzuur (bij kinderwens en zwangerschap). Daarna stapte ik over op Davitamon Compleet Zwanger. Tot deze week had ik nog nooit gehoord van de webshop OvaBalance. Ik zocht het allemaal voor jullie uit!

Disclaimer: Ik ben géén arts en geef geen adviezen. Onderstaande informatie deel ik puur uit enthousiasme. Raadpleeg altijd bij twijfel jouw eigen arts.


Reviews / ervaringen klanten

Voordat ik mijn tijd besteed aan het doorlichten van een website, bekijk ik altijd eerst de reviews. Zijn die goed en zo ja, is het de moeite waard om mij hierin te verdiepen? Ik schrijf namelijk geen artikelen over webshops of producten waar ik niet volledig achter sta.

OvaBalance doet het goed. Zo krijgen zij op Trustpilot 4,7 van de 5,0 sterren, gebaseerd op 190 reviews. Hiermee behalen zij een “uitstekend” qua score. Ook ben ik natuurlijk door de reviews gegaan. Ik bekijk dan of een bedrijf reageert op eventuele vragen of negatieve feedback van klanten.

Op de weinige “slechte” reviews is een duidelijk antwoord gekomen vanuit het bedrijf. Dit vind ik erg netjes! De negatieve reviews die op Trustpilot staan, komen van mensen waarbij het middel helaas niet heeft gewerkt. Ieder lichaam is anders en dit soort gevallen kunnen bij elk product voor komen.


Website en social media

De website ziet er professioneel uit. Zo hebben zij een COVID-19 update, een Trustpilot widget, contact- en adresgegevens, allerlei handige informatie (over onder andere leveringen, retouren en dergelijke) en de mogelijkheid om een account aan te maken. Allemaal dik voldoende dus!

Op Facebook en Instagram zijn ze niet erg actief. Jammer! Via deze social media kanalen kunnen klanten ervaringen uitwisselen. Het is ook de perfecte manier om lopende acties aan te kondigen en te promoten.


Kinderwens

Op de website vind je een menu met de naam “Kinderwens“. Hier kun je kiezen uit “vruchtbaarheid man” of “vruchtbaarheid vrouw”. Alle supplementen zouden moeten bijdragen aan het verhogen van de vruchtbaarheid van de man en vrouw.


Supplementen vruchtbaarheid vrouwen

Voor vrouwen is er een heel arsenaal aan supplementen die je kunt slikken bij een kinderwens. Ook deze supplementen zouden bijdragen aan een hogere vruchtbaarheid. Hieronder volgt een lijstje:

D-Chiro-Inositol

Deze capsules ondersteunen de natuurlijke balans in het vrouwelijk lichaam. D-Chiro-Inositol is een lichaamseigen stof. Deze signaalstof speelt een erg belangrijke rol bij de insulinehuishouding. DCI wordt ingedeeld bij de B vitamines, omdat deze stof tot de inositol familie behoort.

Heb je al eerder gelezen over de werking van D-Chiro-Inositol en wil je dit product gaan kopen? Let dan op dat dit niet hetzelfde is als myo-inositol of gewone inositol. Deze twee hebben een andere werking.

Bij aankoop moet je letten op de hoeveelheid DCI die in één capsule zit. De goedkopere varianten bevatten vaak de helft van de DCI. Je hebt dus meer nodig voor dezelfde werking als de capsules van OvaBalance.

OvaBalance D-Chiro-Inositol is hoog gedoseerd: 600mg per capsule en bevat geen hulpstoffen of vulstoffen. In elk potje zitten 60 capsules en deze zijn volledig plantaardig. De capsules zijn dus uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Er wordt overigens aangeraden om de DCI capsules te combineren met de Tri Sense tabletten voor het beste resultaat.


Tri Sense capsules

Tri Sense een goede aanvulling op DCI te zijn. De capsules bevatten: kaneelextract, groene thee extract, mangaan, chroom en vitamine D3.

Ook in deze capsules zijn geen kunstmatige hulp- en/of vulstoffen gebruikt. De capsules bevatten geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Als vloeimiddel wordt leucine gebruikt. Deze capsules zijn volledig plantaardig.

In combinatie met D-Chiro-Inositol zorgt Tri Sense voor het best mogelijke resultaat.


Omega-3 algenolie DHA+EPA 60 stuks

Een plantaardige bron van omega vetzuren met daarin een hoog DHA en EPA gehalte. Dit supplement bestaat voor 100% uit plantaardige algen! Deze omega 3 is beter voor de vissen en oceanen en dus ook voor jou.

Deze capsules komen met de belofte van gegarandeerd meer dan 450mg Omega-3. Dit is veel meer dan doorsnee visolie supplementen. De capsules zijn gemaakt van zeewierextract en rijk aan DHA en EPA vetzuren.

De capsules zijn erg goed voor de hersenen van jou, maar ook voor de hersenen van de foetus. Ook zijn de capsules goed voor de ontwikkeling van de ogen. Vrij van visolie toxines en dus veilig om tijdens de zwangerschap te verorberen. Gezond zwanger = een grotere kans op een gezonde baby.

Gezond zwanger

Multi Elke Dag Mama – 60 capsules

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven hebben meer vitamines nodig dan vrouwen die dat niet zijn. Heb je een zwangerschapswens? Dan wil je natuurlijk gezond zwanger worden! Deze multivitamine is speciaal ontworpen voor deze vrouwen.

De capsules kunnen gemakkelijk doorgeslikt worden, maar je kunt deze ook openen en de inhoud mengen in een glas met water. Natuurlijk zit ook het o zo belangrijke foliumzuur in deze capsules. Losse foliumzuur supplementen zijn dan niet meer nodig.

De belangrijkste redenen om voor deze supplementen te kiezen:

Extra hoge dosering (28mg) ijzer, die goedopneembaar en maagvriendelijk is
Foliumzuur, B2, B6, B12 in biologisch actieve vorm (direct opneembaar, hoeft niet omgezet te worden
Vitamine A alleen als betacaroteen (nooit teveel vitamine A)
25mcg vitamine D3
Hoge dosering choline (125mg). Extra choline is nodig tijdens de zwangerschap. Dit verkleint onder andere de kans op neurale buisdefecten, net als foliumzuur.
Vrij van gluten, soja, lactose, GMO, geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en geen onnatuurlijke hulpstoffen.
Geschikt voor vegetariërs

Vitamine D3 1000ie – 100 capsules

Sinds de corona-pandemie is iedereen in de ban van vitamine D in welke vorm dan ook. Door het slikken van vitamine D zou je minder ernstig ziek worden, wanneer je onverhoopt het virus oploopt.

Vitamine D is belangrijk voor de botopbouw, tanden, spieren en het afweersysteem. Deze capsules zijn een goede aanvulling op normale voeding en zonlicht. Vitamine zou ook een gunstige invloed hebben op het celdelingsproces.

In deze capsules zit een hoge dosering vitamine D en de capsules zijn plantaardig. De hulpstoffen zijn van natuurlijke bronnen en er zijn geen nare stoffen aan toegevoegd. Ook is de capsule soja-, lactose en glutenvrij.

Je kunt de supplementen voor vrouwen hier vinden op de website van OvaBalance.


Supplementen vruchtbaarheid mannen

Voor mannen zijn er drie soorten supplementen verkrijgbaar. Deze verschillende supplementen zouden bij moeten dragen aan een hogere vruchtbaarheid bij mannen. De drie volgende supplementen zijn los te koop, maar ook in een voordeelpakket:

Omega-3 algenolie DHA+EPA – 60 capsules
Vrij van visolie toxines.

Vitamine D3 1000ie – 100 capsules
Meest effectieve vorm van vitamine D.

Zink Selenium – 60 capsules
Helpt bij het verhogen van de vruchtbaarheid.


Zwanger

Ben je al zwanger? Dan is dit onderstaande lijstje voor jou:

D-Chiro-Inositol (DCI) 600 mg
Deze capsules ondersteunen de natuurlijke balans in het vrouwelijk lichaam.

Omega-3 algenolie DHA+EPA – 60 capsules
Vrij van visolie toxines.

Multi Elke Dag Mama – 60 capsules
Multivitamine voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en vrouwen die borstvoeding geven.

Vitamine D3 1000ie – 100 capsules
Meest effectieve vorm van vitamine D.

Bekijk deze supplementen voor tijdens de zwangerschap hier.


Hormoonhuishouding

Wanneer je natuurlijke supplementen gebruikt, kan dit een positief effect hebben op de hormoonhuishouding. Dit kan dan weer een normale en regelmatige menstruatiecyclus bevorderen. De supplementen zijn dezelfde als de supplementen die je gebruikt tijdens de zwangerschap. Meer informatie? Bekijk dan even de pagina over hormoonhuishouding. De vitaminen zijn ook goed voor de huid en het haar.


Conclusie OvaBalance

Wat willen we allemaal? Gezond en fit de zwangerschap starten! Probeer al voor het zwanger worden fit te zijn. Op die manier is het een stuk draaglijker en niet extra zwaar. Vergeet ook niet dat je jouw vruchtbaarheid helpt te vergroten!

We weten allemaal dat een zwangerschap een aanslag is op het lichaam. Als je lief voor jezelf kunt zijn, doe dat dan nu!

Bezoek Ovabalance en lees meer reviews van andere mensen die deze supplementen hebben aangeschaft.

Benieuwd naar mijn artikel over de ovulatie? Lees hem hier. Financiële verrassingen na de zwangerschap/bevalling voorkomen? Lees dan zeker even mijn artikel over de Zorgverzekering & Zwangerschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *