Zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding

Vroeger was zwangerschapskleding, ook wel positiekleding genoemd, erg saai en oubollig. Tegenwoordig kun je bijna niet meer zien dat het om positiekleding gaat, omdat het erg hippe kleding is!

Naast hip is de kleding natuurlijk functioneel én comfortabel, zodat je hier maandenlang plezier van hebt. Maar waar koop je deze kleding? En waar kun je veel kortingen scoren?

Leestip: H&M Positiekleding om goed mee voor de dag te komen

Bonprix zwangerschapskleding

De webshop Bonprix is waarschijnlijk niet de eerste winkel waaraan je denkt als je op zoek gaat naar positiekleding. Toch heeft deze winkel een zeer uitgebreid assortiment aan kleding voor zwangere vrouwen. Denk aan (draag)jassen, truien, jeans, normale broeken en zelfs kersttruien! Hieronder kun je de link bekijken naar ons artikel over deze kleding.

Bonprix Zwangerschapskleding

Zeeman positiekleding

Ondanks dat het aanbod in de fysieke Zeeman winkels niet groot is, kun je vaak terecht voor hippe positiekleding bij Zeeman (webshop). De prijzen zijn erg leuk en de kwaliteit is goed. Wil je geld besparen en toch een fijne zwangerschapsgarderobe? Bekijk dan ons artikel en doe inspiratie op.

Zeeman zwangerschapskleding

Goedkope zwangerschapskleding

Doorgaans draag je de positiekleding maar enkele maanden, tenzij je veel kinderen wilt krijgen. Veel vrouwen vinden het zonde om veel geld uit te geven aan deze tijdelijke kleding en zoeken de leukste acties. Wij schrijven hier een artikel over, zodat je inspiratie op kunt doen.

De goedkoopste zwangerschapskleding koop je hier!

Besparen op positiekleding

Wil je graag geld besparen op de zwangerschapsgarderobe? Kies dan voor tweedehands positiekleding! Op websites met tweedehands kleding kun je heel goed slagen en veel van deze kleding is zo goed als nieuw. Daarnaast ben je ook milieuvriendelijker bezig!

Scroll naar boven