Zwanger worden

Zwanger worden is voor veel vrouwen een spannende gebeurtenis. Direct (of überhaupt) zwanger worden is niet voor iedere vrouw weggelegd. Hoe kun je ervoor om zo fit en gezond mogelijk een zwangerschap in te gaan? En hoe zit het als zwanger worden niet lukt? Feiten & fabels over zwanger worden, informatie over de ovulatie, de beste zwangerschapstesten. Lees het allemaal!

>> Naar Zwanger worden

Zwanger!

Hoera, je bent zwanger! Er komt ineens ontzettend veel op je af en je hebt waarschijnlijk een grote behoefte aan het opzuigen van informatie! Wat gaat er de komende maanden allemaal gebeuren in je lichaam? En hoe snel groeit een embryo uit tot een foetus? Wanneer begin je aan de babyuitzetlijst? En is de 22-weken-prik wel veilig? Lees op de pagina “Zwanger!” allerlei praktische informatie en handige tips!

>> Naar Zwanger!

Zwangerschapskalender van week tot week

In het eerste trimester van de zwangerschap groeit een bevruchte eicel uit tot een compleet mini-mensje. Deze bijzondere ontwikkelingen kun je lezen in de zwangerschapskalender per week. Iedere week vertelt meer over de groei en ontwikkeling van je kindje, maar ook over het veranderende lichaam van de aanstaande moeder. Lees alles over de zwangerschap per week + nuttige tips!

>> Naar de zwangerschapskalender

De bevalling

Misschien lijkt de bevalling nog een eind weg, maar voor je het weet beginnen de weeën of breken je vliezen. Welke fases moet je door tijdens een bevalling? Hoe kun je de weeën zelf opwekken en is een speciaal bevallingsjurkje echt nodig?! Naast deze nuttige en praktische informatie lees je ook meer over de soorten pijnbestrijding, speciale coronaproof pufcursussen en nog veel andere informatie.

>> Naar de Bevalling

Bijzondere bevallingsverhalen

Iedere bevalling is bijzonder en uniek. Omdat iedere vrouw anders is, verlopen bevallingen ook nooit hetzelfde en al helemaal nooit volgens het boekje. Ben je nieuwsgierig en wil je de ervaringsverhalen van andere vrouwen lezen? Dat kan op onze speciale pagina met bevallingsverhalen.

Van wonderolie bevalling tot de ultieme hands-off bevalling en van flitsbevalling tot een spoedkeizersnede: je leest de meest bijzondere bevallingsverhalen op MamaGroeit. Wil je graag na de geboorte van je kindje je eigen bevallingsverhaal insturen? Dat kan naar: info@mamagroeit.nl

>> Naar Bevallingsverhalen

Gratis blije dozen en zwangerschapsboxen aanvragen

Wanneer je zwanger bent, kun je allerlei gratis zwangerschapsboxen aanvragen. In deze babydozen kun je onder andere handige en praktische proefmonsters vinden, zoals een pak Pampers, Avent flesjes, fopspenen, proefdrukken voor geboortekaartjes, Sudocreme voor de billetjes en nog veel meer.

Speciaal voor jou hebben wij een handig en compleet overzicht van de gratis producten en gratis babydozen samengesteld! Bekijk de pagina snel en laat jezelf verrassen door de gratis babyproducten!

>> Bekijk hier het complete overzicht van gratis zwangerschaps- en babyboxen!

Scroll naar boven