Zwanger worden

Zwanger worden is voor veel vrouwen een spannende gebeurtenis. Direct (of überhaupt) zwanger worden is niet voor iedere vrouw weggelegd.

Hoe kun je ervoor om zo fit en gezond mogelijk een zwangerschap in te gaan? En hoe zit het als zwanger worden niet lukt?

Feiten & fabels over de zwangerschap, informatie over de ovulatie, de beste zwangerschapstesten. Je leest het allemaal op de pagina Zwanger Worden.

>> Naar Zwanger worden

Zwanger

Hoera, je bent zwanger! Er komt ineens ontzettend veel op je af en je hebt waarschijnlijk een grote behoefte aan het opzuigen van informatie!

Wat gaat er de komende maanden allemaal gebeuren in je lichaam? En hoe snel groeit een embryo uit tot een foetus?

Wanneer begin je aan de babyuitzetlijst? En is de 22-weken-prik wel veilig?

Lees op de pagina “Zwanger!” allerlei praktische informatie en handige tips!

>> Naar “Zwanger”

zwangerschapskwaaltjes

De zwangerschapskalender van week tot week

In het eerste trimester van de zwangerschap groeit een bevruchte eicel uit tot een compleet mini-mensje.

De bijzondere ontwikkelingen kun je lezen in de zwangerschapskalender per week. Iedere week vertelt meer over de groei en ontwikkeling van je kindje, maar ook over het veranderende lichaam van de aanstaande moeder.

Wil je meer informatie?

>> Naar de zwangerschapskalender

4 weken zwanger

De bevalling

De bevalling lijkt ver weg, maar voor je het weet beginnen de weeën of breken je vliezen. Welke fases zijn er tijdens de bevalling? En hoe kun je weeën zelf opwekken?

Ben je bang voor de pijn die bij de bevalling hoort? Lees dan onder andere over allerlei verschillende soorten pijnbestrijding.

>> Naar de Bevalling

Voortekenen bevalling

Bijzondere bevallingsverhalen

Iedere bevalling is bijzonder en uniek. Elke vrouw is anders en geen enkele bevalling verloopt volgens het boekje. Ben je nieuwsgierig en wil je de ervaringen van vrouwen lezen die al bevallen zijn?

Van ultieme hands-off bevalling tot een spoedkeizersnede en van een wonderolie bevalling tot aan een flitsbevalling.

Lees de meest bijzondere bevallingsverhalen hier!

>> Naar Bevallingsverhalen

wonderolie bevalling

Gratis proefmonsters en babyproducten

Vraag alle gratis babydozen aan!

Wanneer je zwanger bent, kun je allerlei gratis zwangerschapsboxen aanvragen. In deze babydozen kun je onder andere handige en praktische proefmonsters vinden, zoals een pak Pampers, Avent flesjes, fopspenen, proefdrukken voor geboortekaartjes, Sucodreme voor de billetjes en nog veel meer. Speciaal voor jou hebben wij een handig overzicht van de gratis producten samengesteld! Bekijk de pagina snel en laat jezelf verrassen door de gratis babyproducten!

>> Bekijk hier het overzicht met alle gratis babydozen én producten