Zwanger worden

De keus is gemaakt: er komt een kindje bij! Het is allemaal extra spannend wanneer je nog geen kinderen hebt. Wat kun je verwachten wanneer je besluit om de anticonceptie in de prullenbak te gooien en ervoor te gaan? Ben je meteen na de pil weer vruchtbaar? Hoe lang duurt het voordat je regelmatig ongesteld wordt? En misschien ben je juist degene die na een maand al zwanger is.

Hoe dan ook, het blijft spannend. Hoe zit het met de eisprong (ovulatie)? Op welke manieren kun je een beter zicht krijgen op je menstruatiecyclus en op welke dagen ben je eigenlijk het meest vruchtbaar?

Onderstaande artikelen bevatten veel informatie over allerlei onderwerpen omtrent zwanger worden. Zo kun je lezen over een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, vruchtbaarheidsbehandelingen, ovulatietesten, uitleg over de eisprong/ovulatie, feiten & fabels over zwanger worden, de zorgverzekering en tips om (sneller) zwanger te worden.

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap | info
Zwanger worden

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap | info

Er is sprake van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap wanneer een bevruchte eicel buiten de baarmoeder groeit. De zwangerschap kan nooit gezond doorgroeien en kan zelfs erg gevaarlijk zijn voor de zwangere vrouw. Lees hier meer over de symptomen/klachten, (mogelijke) oorzaken en behandelingen van een ectopische zwangerschap.

Zwanger worden tips in 2021! 10x de beste tips!
Zwanger worden

Zwanger worden tips in 2021! 10x de beste tips!

Hebben jullie besloten dat er ruimte genoeg is voor een kindje (erbij)? Dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zwanger worden! Maar hoe werkt het ook alweer? Wanneer was de eisprong en welke tips zijn écht handig? Ontdek nu de beste “Zwanger worden tips”!

Feiten & Fabels over zwanger worden 2021
Zwanger worden

Feiten & Fabels over zwanger worden 2021

In de maanden voordat ik zwanger werd, heb ik veel informatie gelezen over alles omtrent zwanger worden, de zwangerschap en natuurlijk de bevalling. Ik deel de Feiten & Fabels over zwanger worden die mij zijn bijgebleven.