Zelfvertrouwen met SKEER streetwear collectie Zeeman

SKEER Streetwear collectie

SKEER van Zeeman, deze nieuwe streetwear collectie van Zeeman gaat in november viral! Maar waarom? Wat is er zo speciaal aan? Zo nu en dan brengt Zeeman vrij bijzondere kledingstukken onder de aandacht, zoals de goedkope (goede) sneakers en de zeer betaalbare trouwjurk. De SKEER streetwear collectie is hip en geschikt voor iedereen (en ieder budget!)

UPDATE: Grote interesse voor de website van Zeeman door SKEER

Het was te verwachten toen het bericht over de SKEER Streetwear van Zeeman viraal ging. Iets voor de lancering van de collectie (15:00 op 21 november) lag de website van Zeeman eruit. Veel berichten op social media gaven al vrij snel aan dat de collectie uitverkocht zou zijn, maar dat is gelukkig niet het geval!

Momenteel kun je nog steeds items uit de SKEER Streetwear collectie bestellen op de website van Zeeman! De collectie staat nog steeds online, maar enkele artikelen zijn jammer genoeg uitverkocht.

Waar bestaat de nieuwe SKEER streetwear collectie uit?

Een gave badjas, stoere hoodies en zelfs trainingspakken. De nieuwe SKEER streetwear collectie van Zeeman bestaat niet zomaar uit twee kledingstukken. Voor de jongeren onder ons die zichzelf durven zijn en durven te laten zien dat een trui geen €300 hoeft te kosten is deze nieuwe kledinglijn van Zeeman helemaal geweldig. Deze kledinglijn is geïnspireerd op de straatcultuur en het logo is op ieder kledingstuk aanwezig.

Vanaf 19 november 15.00 kun je de volgende items bestellen: hoodies, t-shirts, sweaters, somber jack, trainingspakken, een badjas en natuurlijk nog andere SKEER accessoires zodat je outfit helemaal compleet is!

Zeeman: Jassen voor het hele gezin

Wie is Hef?

De kledingcollectie moet gepromoot worden en dat heeft Zeeman dan ook zeker goed gedaan. Maar wie is dan die stoere rapper die je ziet in het filmpje? Meet Hef! Rapper Hef schreef speciaal voor Zeeman een nummer, waarmee hij duidelijk wilt maken dat je je geld beter aan andere dingen kunt besteden dan aan dure spullen.

Wat betekent skeer eigenlijk?

De jeugd van tegenwoordig weet het wel, maar er zijn ook nog genoeg mensen die geen idee hebben van wat het woord SKEER nu eigenlijk betekent. Vrij vertaald: blut. Platzak, Koos Geldloos. En dan natuurlijk met een fijne Zeeman-knipoog, want deze kledingcollectie is alleen voor mensen die genoeg zelfvertrouwen hebben om niks te geven om de mening van een ander.

Jouw trui kost 3 barkie, mijn SKEER hoodie kost €19,00. Hoe zit het eigenlijk met jouw zelfvertrouwen?

Zeeman gaat weer viraal met zijn nieuwe SKEER streetwear collectie

Het is niet de eerste keer dat Zeeman viraal gaat. Misschien ken je de zeer goedkope sneakers van goede kwaliteit nog? Of de trouwjurk die nog geen drie tientjes kostte? Vele opkopers sloegen al snel hun slag, waarna de jurken teruggevonden werden op Marktplaats voor het tienvoudige!

En ken je Lucht nog? Het goedkope (€5,00) geurtje van Zeeman, welke niet aan te slepen was? De media pikt het direct op wanneer Zeeman een dergelijke stunt doet, waarna het al vrij snel circuleert over het hele internet. De SKEER Streetwear collectie is hierop geen uitzondering. Menig website heeft artikelen geschreven over de SKEER collectie en ook Social media staat er vol mee.

SKEER Streetwear collectie is alleen online verkrijgbaar

Even naar de Zeeman om de collectie te bekijken? Bespaar jezelf de moeite. Deze SKEER Streetwear collectie is alleen online verkrijgbaar in de Zeeman webshop en we verwachten dat de verkoop heel hard zal gaan! Items zoals de sneakers en de trouwjurk waren al heel snel uitverkocht en dat zal bij deze SKEER collectie niet anders zijn.

Wil je graag je favoriete item scoren uit de nieuwe kledingcollectie van Zeeman? Kijk dan op 19 november om 15 uur gelijk in de webshop en bestel je favoriete kledingstukken! Twijfelen betekent doorgaans dat je te laat bent bij dit soort actief.

SKEER Hoodie, bomber jack en badjas

De meest populaire items tot nu toe zijn de hoodie, het bomber jack en de badjas. Naast deze items kun je nog meer leuke, hippe kledingstukken in de collectie vinden, zoals het t-shirt. Tot nu toe zijn er al een aantal prijzen bekend gemaakt, zoals van het bomber jack (39,99), het t-shirt (6,99) en de hoodie (€18,99). Voor de prijs van de kleding hoef je het dus niet te laten!

SKEER Streetwear collectie

19 november 2021 15:00 in de agenda!

Zeeman heeft sinds een tijdje een webshop, waarin je heel veel fijne basics en acties kunt vinden. Let op: de SKEER Streetwear collectie zal alleen online te verkrijgen zijn in de webshop van Zeeman! Vanaf 19 november 15:00 kun je deze items shoppen. Wil je graag een gave SKEER hoodie of badjas? Wees er dan direct bij, voordat je te laat bent!

Relevante artikelen

Scroll naar boven