Weekoverzicht | deel 8

Er is weer een week voorbij. Deze keer ben ik wel op tijd met het weekoverzicht. Van bergen was wegwerken tot een volledig ondergepoepte auto. Lees snel verder!

Wassen, wassen en nog eens wassen

Zoals je eerder hebt kunnen lezen zijn wij vorige week een weekendje naar De Katjeskelder geweest. Lees hier de uitgebreide review van dit heerlijke weekend. We hebben in dat weekend geen gebruik gemaakt van de aanwezige wasmachine, waardoor er bij thuiskomst een berg met wasgoed klaar lag om gewassen te worden. Altijd leuk, zo’n weekend weg voor moeders (en oma’s!).

Ons leven met Sam

Deze week ben ik verder gegaan met “Ons leven met Sam“. Vooral het laatste deel (deel 6) vond ik lastig om te schrijven. Ik had een dagboekje bijgehouden van die dagen. De details waren best emotioneel en je beleeft alles toch weer opnieuw. Ik ben inmiddels begonnen aan het volgende deel.

Elk deel schrijf ik wanneer het uit “mijn pen rolt”. Soms schrijf ik een deel in een half uur, soms duurt het drie dagen. Deel 7 zal hoe dan ook emotionele stukjes bevatten. Stukjes waar ik het nog best moeilijk mee heb.

Ook wil ik de mensen bedanken voor hun lieve berichten en reacties. Zelfs op school zijn er mensen naar mij toe gekomen en maakten een praatje. Lief, bedankt!

Kayleigh’s verhaal

Mijn oudste dochter Kayleigh (11) heeft met behulp van een psycholoog haar verhaal op papier gezet. Vlak nadat alles voorbij was, gaf zij aan toch nog wel veel last te hebben van alle gebeurtenissen. Het verhaal heeft haar toch heel erg geholpen. Gisteren besloot zij dit verhaal te willen delen met jullie. En wat is het mooi! Je kunt het verhaal hier lezen.

Veel regen en wind!

Afgelopen woensdag regende het behoorlijk bij ons in Zeeland. Op een gegeven moment vlogen de stoelen door de tuin. Ik ben zo slim geweest (not!) om het zonnescherm niet in te schuiven. Resultaat: ‘s ochtends een zonnescherm dat helemaal naar beneden gekomen was. Echt even balen! Hopelijk kan het scherm nog gemaakt worden, want we hebben hier veel plezier van!

Zaterdag was er een storm in Zeeland. Natuurlijk moesten we nog even wat foto’s maken op de boulevard. Jammer genoeg krijg ik het nooit heel mooi op de foto, maar het is geweldig om naar te kijken!

Rommelroute + burendag afgelast

Samen met de wijkvereniging hadden we voor zaterdag een burendag / rommelroute georganiseerd in de wijk. Jammer genoeg viel deze dag in het water door het weer. Wellicht dat we later nog zo’n leuke dag kunnen organiseren!

Kleine Keuken

Ken je De Kleine Keuken? Ik geef Ivy graag biologische producten. Op haar boterhammen, maar ook als tussendoortje. Jumbo heeft een klein assortiment van De Kleine Keuken. Het broodbeleg is vanaf het begin al favoriet, maar ook de snacks kan zij erg waarderen. Ook de Albert Heijn en Plus verkopen producten van dit bedrijf. Als je op deze linkt klikt, kom je op een pagina met héél veel producten, thuisbezorgd door Plus.

Aankomende week krijgen wij een pakket thuisgestuurd van De Kleine Keuken om uit te proberen. We zijn echt benieuwd! En uiteraard zal ik hier later nog een blog aan wijden!

Verjaardag Féline

Aanstaande dinsdag wordt Féline alweer negen jaar! Vandaag viert zij haar verjaardag bij haar papa. Op haar dagje zelf gaan we lekker uit eten en het volgende weekend vieren wij het nog een keer klein. Ze zal in ieder geval genoeg verwend worden! De slingers en ballonnen liggen alweer klaar. Het is jammer dat de coronacrisis wat roet door het eten gooit, maar volgend jaar vieren we het weer zoals we gewend zijn!

Afsluiter van de week: ondergepoepte auto!

We hebben allemaal weleens last van vogels. Gisterenavond besloten we met een klein groepje nog even naar de stad te gaan. Bij terugkomst bleek het niet heel slim te zijn geweest om de auto te parkeren onder een boom. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Het heeft in ieder geval voor een lachbui en een tripje wasstraat gezorgd!

Tot snel!

Liefs,
Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *