Weekoverzicht | deel 7

De week is weer voorbij gevlogen! En ook deze week ben ik weer een dag te laat. Hierbij toch nog even een kort weekoverzicht, want we hebben doordeweeks niet heel veel gedaan!

Afgelopen week stond vooral in het teken van voorbereidingen treffen voor ons weekendje weg naar De Katjeskelder. We hebben hier weken naar uitgekeken en hebben het geweldig naar ons zin gehad.

We zijn al eerder op dit leuke vakantiepark van de Roompot geweest en wisten wel wat we allemaal wilden gaan doen. Op pad gaan met vier kinderen is wel even een klusje qua bagage. Uiteraard vergat ik een aantal belangrijke dingen, maar uiteindelijk viel het best mee. Wil je de review lezen van dit weekend? Klik dan hier.

Deze week ben ik begonnen met het schrijven van “Ons leven met Sam”. Ik wil op deze manier proberen alles een plekje te geven. Ik heb zoveel ontzettend lieve reacties en berichtjes gekregen, dat geeft echt nog steeds steun! Super lief. Wil je de verhalen lezen? Klik dan hier.

Verder heb ik nog een aantal informatieve blogs geschreven afgelopen week. Deze berichten kun je hier vinden.

Deze week verwachten we een aantal producten van Heutink voor Thuis. Dit bedrijf is bij veel ouders wel bekend. Zij bieden onder andere schoolmaterialen voor thuis aan, maar ook typecursussen. Hopelijk kan ik deze week de materialen testen met mijn dochter en daar een mooie review over schrijven.

We gaan eerst nog twee dagen van mooi weer genieten en daarna zien we wel weer verder!

Liefs,
Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *