Weekoverzicht | deel 6

Tijd voor het weekoverzicht, want het is zondag! Wat hebben we allemaal gedaan? En wat gaan we komende week doen? Je leest het hier.

Na veel druilerige dagen komt de zon er weer aan! En afgelopen week hebben we daar al een beetje van kunnen genieten. Ik ben een groot fan van de was buiten laten drogen en dat heb ik deze week ook vaak genoeg kunnen doen. Niets is lekkerder dan een fris bedje dat buiten heeft gehangen.

Komende dagen belooft het erg goed weer (lees: tropisch!) te worden, dus daar kijken wij enorm naar uit. Met het weekendje weg naar de Katjeskelder in het vooruitzicht kunnen wij de goede weersverwachtingen wel gebruiken.

Vorige week vertelde ik jullie over mijn val van de trap. Ik ben inmiddels weer hersteld en daar ben ik blij mee. The day after voelde ik mij echt als overreden door een bus. Dan zijn het best lange en pittige dagen met vier kinderen. Gisteren ben ik nog even goed onder handen genomen door een (bevriende) osteopaat, dus mijn schouder voelt ook weer als nieuw.

Maandag zijn we de week goed begonnen met een ontbijtje bij de Intratuin. Ik doe dit wel vaker met een vriendin, maar de laatste maanden is het er natuurlijk niet van gekomen. Voor €3,50 heb je lekkere warme pistoletjes, ham, kaas, ei, boter, jam en koffie/thee. Ivy was mee en at lekker mee. De banaan mocht natuurlijk niet ontbreken (-: Best bijzonder trouwens, want de Intratuin is alweer bezig met het kerstassortiment. Leuk om te zien!

Weekoverzicht deel 6

Vandaag hebben we nog een paar uurtjes heerlijk genoten in de speeltuin. De kinderen konden hun energie goed kwijt en hadden het naar hun zin. Ideaal, zo’n speeltuinabonnement! Mocht je eens een dagje of weekendje op vakantie zijn in Zeeland met kinderen tot en met 12 jaar, bezoek dan eens de Lammerenburg speeltuin. Voor de €2 entree hoef je het echt niet te laten.

Wat heb ik deze week gedaan aan MamaGroeit.nl?

Zoals je wellicht hebt gezien, heb ik weer een aantal artikelen geplaatst. Op één hiervan ben ik bijzonder trots: De spoedkeizersnede. Ik vertel in dit artikel over de geboorte van mijn dochter Ivy Lynn. Haar geboorte verliep alles behalve soepel en toch was het zo mooi! We hebben ook prachtige foto’s gekregen van het ziekenhuis. Je ziet eigenlijk niets, maar toch ook weer zoveel. Daar hebben ze dus wel talent voor.

Wil jij zelf een bijzonder bevallingsverhaal delen? Neem dan even via deze pagina contact met mij op! Dit mag zowel anoniem als met naam en foto.

Verder heb ik nog een aantal andere posts gedaan, hieronder een lijstje:

Binnenkort: review Imse Vimse oefenbroekjes & de Groene Cup

Heb je mijn artikel over de menstruatiecup al gelezen? In dit artikel vertel ik uitgebreid over het gebruik van de menstruatiecup. Ook schreef ik dat ik zelf geïnteresseerd ben in zo’n Groene Cup en dat ik deze binnenkort wilde gaan uitproberen. Inmiddels is de menstruatiecup binnen gekomen en zal ik hier binnenkort een uitgebreide review over schrijven. Ben je zelf op zoek naar een menstruatiecup en kun je hier wel wat advies bij gebruiken? Kijk dan op deze website. Deze mensen zijn ontzettend lief en geven goede adviezen. De website zelf bevat al een schat aan informatie, dus je kunt jezelf meteen inlezen.

Ook de oefenbroekjes van Imse Vimse hebben we binnen! En jongens… ze zijn zo leuk en schattig! Ik heb de wit/oudroze variant. Je kunt de broekjes hier zelf aanschaffen. Ze zijn er ook in blauw/wit en mintgroen/wit.

Veel ouders beginnen pas met de zindelijkheidstraining wanneer hun kindje 2+ jaar is. Er is echter aangetoond dat je al vanaf 16 maanden kunt beginnen, mits jouw kindje aangeeft dat hij hier interesse in heeft. Wij gaan dit binnenkort dus proberen met Ivy Lynn (17 maanden). Ik zal jullie daarna uitgebreid berichten over de resultaten! We willen alles zo soepel en ontspannen mogelijk laten verlopen, dus als zij niet wilt dan proberen we het later nog een keer. Eerst nog even op zoek naar een geschikt potje.

Deze week hebben de kinderen vier dagen school en een dag studiedag. We kunnen die dag goed gebruiken om wat dingetjes in orde te maken voor ons weekendje weg. Ik ben erg benieuwd naar hoe de Katjeskelder bevalt in Coronacrisis-tijd! Hopelijk wordt het net zo’n succes als vorig jaar. Ik hoop dit keer ook een mooiere en meer uitgebreide review te kunnen schrijven. De laatste keer dat we daar waren, heb ik veel te weinig foto’s gemaakt en dat is jammer. Het is een ontzettend mooi park. Lees hier nog even mijn review over ons bezoek van vorig jaar.

Vraag je jezelf af waar ik het shirtje heb laten bedrukken dat Ivy draagt op de foto bovenaan deze post? We hebben deze besteld op YourSurprise.nl. Op het t-shirt staat Sam, Ivy haar broertje. We hebben het t-shirt aangeschaft in combinatie met een t-shirt voor een volwassen man, die op dat moment jarig was. We hebben eerder al goede ervaringen opgedaan met deze webshop (koffiemok, ander t-shirt) en weten dat de kwaliteit goed is. Zelfs na het wassen blijven de opdrukken mooi zitten.

Bedankt weer voor het lezen en vergeet je niet in te schrijven. Op die manier mis je niks meer! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *