Weekoverzicht | deel 5

Het is alweer maandag! Normaal gesproken plaats ik het weekoverzicht op zondag, maar daar kwam even iets tussen. Weten wat er tussen kwam? Lees dan snel verder!

Zo, maandag. We zijn weer helemaal gewend aan het schoolritme. Er zijn jammer genoeg veel zieken om ons heen geweest, dus we hebben weinig kunnen “socializen”. Het belooft de komende dagen weer mooi weer te worden, dus dan gaan we iets meer op pad.

Deze week is bekend geworden dat ik (eindelijk!) weer kan gaan werken vanaf begin oktober. Meer tijd voor de kinderen hebben is natuurlijk fijn, maar op den duur wil je ook weer aan de slag! Nog een week of vijf en dan gaan we er weer voor!

Afgelopen week zijn er weer genoeg nieuwe artikelen bij gekomen. Hieronder een overzichtje met de posts van deze week:

  • Schoolprestaties (thuis) verbeteren
  • Lijstje met grappige en/of praktische babyspullen
  • Post over één van mijn favoriete merken : Noppies
  • 14 Fortnite cadeau tips!
  • Heel veel informatie over wasbare luiers
  • Handige informatie over de zorgverzekering tijdens (en na) de zwangerschap, met kosten waarop je moet letten.
  • Lijst met baby- en peuter kerstkleding bij AliExpress , op tijd bestellen voorkomt dat je zonder kerstkleding zit!

Aankomende week (11 september 2020) vindt de gratis webinar van Scheidinklets plaats. Benieuwd naar het boek Scheidingklets? Lees mijn review hier. De webinar is te volgen van 10.30 – 11.30.

September is voor ons een leuke maand. Er staan meerdere leuke “uitjes” op de planning. Zo vertelde ik eerder dat we een weekend naar de Katjeskelder hebben geboekt. Deze maand gaan we daar dan eindelijk weer naar toe! Ik schreef al eerder een review over dit leuke vakantiepark, maar dit keer zal ik proberen om een meer uitgebreide review te schrijven.

Ook is aan het eind van deze maand één van mijn dochters jarig. Ik ben dus volop aan het kijken naar leuke cadeaus, traktaties en activiteiten. Ik houd jullie op de hoogte!

En dan nu de reden voor het late overzicht: gisteren ben ik van de trap gevallen en dat viel even tegen. Vandaag voel ik mij dan ook alsof ik overreden ben door een bus. Het was de reden om even rustig aan te doen en dat is dan ook gelukt. Hopelijk voelt het allemaal iets beter over een paar dagen!

Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *