Weekoverzicht 3

Weekoverzicht | deel 3

Daar ben ik weer! De laatste week van de vakantie is nu dan echt voorbij. Morgenvroeg gaat het “normale leven” weer beginnen, voor zover je het momenteel normaal kunt noemen. Tijd voor weekoverzicht 3!

We hadden onszelf voorgenomen om het deze week rustig aan te doen en weer een beetje in het ritme te komen. Dat lukt wel aardig, nu het alweer een stuk vroeger donker wordt. We hebben spulletjes uitgezocht die de kinderen mee moeten nemen naar school en ook nog wat laatste schoolspulletjes aangeschaft.

Kramperen in Tuinesië

Afgelopen week hebben we de tent uitgeprobeerd die we pas gekocht hebben. We hebben ook een hele grote tent, maar deze tent is echt net even te groot om op te zetten in de tuin. We hebben nu de Dunlop tent gekocht, zodat we wat vaker kunnen “kramperen” in de tuin. Want dat is het hoor…

De tent stond binnen no-time op, het luchtbed werd opgepompt met een elektrische pomp en de tent was snel ingericht. Na een uur of twee voelde ik het al… de grond. Op de een of andere manier zijn luchtbedden nooit zo’n succes. Misschien toch maar eens voor een nieuwe kijken. De rest van de nacht hebben we binnen doorgebracht, op een fijn matras.

Lekker zwemmen

Verder zijn we ook nog gaan zwemmen. We zouden in het begin van de vakantie al naar een zwembad gaan, maar door het heerlijke weer is dat er niet van gekomen. De kinderen kwamen doodmoe thuis en hebben veel plezier gehad. Dat is wat telt toch?

Vooruitgang met MamaGroeit.nl

Ook al ben ik nog maar net begonnen, er zit duidelijke vooruitgang in! Afgelopen week heb ik leuke en positieve reacties mogen ontvangen, waar ik heel erg blij mee ben! Ik ben ook nog druk bezig met het schrijven van verschillende teksten. Feiten met een vleugje ervaringen erbij, dat leest toch een stuk fijner?

Gastblogger gezocht!

Ben jij de leuke gastblogger die ik zoek? Wil jij elke week of maand een leuke blog posten op mijn website?

Ik zoek een moeder (of vader!) die leuke blogs wilt schrijven op vrijwillige basis. Uiteraard is het mogelijk om terug te linken naar jouw eigen website of social media. De blogs mogen over uiteenlopende onderwerpen gaan, zolang het maar aansluit op moeders, gezinnen en/of kinderen.

Geïnteresseerd? Stuur dan een leuk bericht via het contactformulier.

Einde vakantie

Vanaf morgen gaan we er dus weer tegenaan. De eerste schooldag, een nieuwe periode en nieuwe belevenissen. Hebben jouw kinderen er al zin in?

Liefs,
Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *