strand vlissingen

Weekoverzicht | deel 2

Zondag, tijd voor een nieuw weekoverzicht! Lees je mee?

Zo, het is weer zondag. De afgelopen week stond vooral in het teken van uitzoeken, opzoeken, bijwerken enzovoort. Ik heb het geluk dat de jongste nog redelijk veel slaapt in de ochtend, zodat ik alles kan doen wat nodig is.

Blog

Er zijn deze week weer wat blogs bijgekomen. Zo kun je lezen over de heftige geboorte van Quin, waarbij de bevalling niet helemaal vanzelf ging. Ook zijn er reviews bijgekomen over onder andere Disney+. Verder heb ik nog een artikel geschreven over de krachtige werking van propolis. Mocht je niet weten wat propolis is, lees het hier dan even. Echt een tip!

Zon, zee en strand

De afgelopen week was, net als de week ervoor, behoorlijk zonnig. Tussen de bedrijven door hebben we dan ook weer het mooie strand van Vlissingen bezocht. Bewapend met parasol stapten wij op de fiets en vertrokken naar het strand. De jongste heeft weer intens genoten.

strand vlissingen

In het begin vond Ivy de golven nogal overweldigend, maar ze lijkt er steeds meer van te genieten. We oefenen dan natuurlijk ook regelmatig!

In het zand spelen kan zij heel lang vol houden. In het begin stopte zij nog weleens een handje met zand in haar mond, maar dat is gelukkig wel voorbij. Haar maag is de laatste weken in ieder geval goed geschuurd (-;

Ivy draagt op de foto een uv-werend pakje. Voor jonge kinderen is dit een ware uitvinding. Smeren is niet nodig, behalve natuurlijk op de plekken waar het pakje de huid niet bedekt.

Klein nadeel: de huid wordt niet overal bruin(er)! Zo heeft Ivy nu ontzettend bruine benen en een heel witte buik, haha. Ach, zolang zij beschermd is tegen de zon, vinden wij het prima. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een uv-werend pakje, je kunt ze nu met hoge korting kopen bij de Hema. Het pakje wat wij hebben komt uit een andere collectie, maar dit pakje is ook erg leuk.

Het mutsje is bij de Zeeman te koop in verschillende kleuren voor ongeveer drie euro. Met het mutsje wordt de nek ook bedekt, dus geen verbrande nek meer!

Geboekt bij De Katjeskelder!

Onlangs schreef ik een review over De Katjeskelder. Dit vakantiepark van de Roompot hebben wij vorig jaar bezocht ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. Dit weekend hebben we besloten om weer te gaan. We hebben er zin in! Ook lezen over De Katjeskelder? Mijn review vind je hier.

De kids komen terug!

Morgen komen mijn oudste drie dochters weer thuis. Zij zijn een weekje bij hun vader geweest in verband met de vakantie. Aankomende week zal het vast nog wel enigszins zonnig worden, dus het strand staat sowieso op de planning. Woensdag gaan we lekker zwemmen en verder zien we wel wat de tijd brengt. We gaan in ieder geval optimaal genieten van de laatste vakantieweek!

Liefs,
Mama Groeit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *