Weekoverzicht deel 10

Weekoverzicht deel 10 | ritje HAP en weer aan het werk

Zondag! En wat een week was het. Beginnen met werken na zes maanden en een tripje naar de huisartsenpost. Wat hebben wij de afgelopen week allemaal gedaan? Lees snel verder.

Weer aan het werk!

In de laatste week van maart was het spannend. Mochten we blijven werken of moesten we naar huis? Op mijn laatste werkdag hoorden wij dat de scholen dicht zouden gaan. Hoe lang zou het dan duren voordat wij ook naar huis zouden moeten?

Het antwoord kwam al snel. De volgende ochtend was mijn laatste werkdag. De eerste weken gingen best snel voorbij. Ik had een nieuwe rol als juffrouw (en politieagent) en we moesten best wel even wennen aan de nieuwe situatie. Alles is gelukkig goedgekomen.

En afgelopen woensdag was het dan zover. Mijn eerste werkdag, mijn eerste middagdienst. Het viel erg mee en ik vond het lekker om er weer uit te zijn. Even gewoon “Nicole” zijn.

Ivy, kleine brokkenpiloot

In mijn vorige artikel schreef ik hier al over. Ivy is soms een beetje onhandig. Afgelopen dinsdag zat ik met Ivy bij de huisartsenpost. Zij had een grote, glazen pot met een kaars op haar voetje laten vallen. Gelukkig kwam de pot op haar grote teen terecht en niet op haar middenvoetsbeentjes.

Ze bleef maar huilen en haar teen werd dik en direct blauw. Omdat Ivy bijna nooit huilt, vond ik na een half uur wel dat we even langs de dokter moesten. Ze wilde ook niet op haar voetje staan.

De huisarst besloot om een vochtig drukverbandje om haar teentje te doen, want dat zou moeten helpen. Ze heeft prima geslapen die nacht en de dag erna ging het al iets beter. Ze liep gewoon weer, maar het was nog wel dik en blauw.

Momenteel heeft haar teentje meerdere kleurtjes, maar het is niet meer dik en ze loopt er weer prima op. Het is dus goed afgelopen! En ze mag van geluk spreken dat de kaars niet op de rest van haar voetje terecht is gekomen. Dan hadden we waarschijnlijk een paar weken met een gipsbaby gezeten (-;

De Kleine Keuken

Afgelopen week hebben we nog wat producten van de Kleine Keuken getest. De review staat voor deze week op de planning. Omdat de afgelopen week nogal hectisch was, heb ik geen tijd gehad om hier een mooie review over te schrijven. Deze volgt later deze week! Mocht je een pagina van Plus willen bekijken met het uitgebreide assortiment, dan kun je hier klikken.

Heutink voor Thuis

Er staat al een tijdje een review van de producten van Heutink voor Thuis op de planning. Het pakket is deze week binnengekomen en we zijn enthousiast! Aankomende week gaan we hier mee aan de slag en hoop ik een mooie review te kunnen delen met jullie! Onze eerste indruk is goed en ik vind de producten erg leuk!

Gourmetten

Na twee diensten met weinig slaap tussendoor besloten we om zaterdag te gaan gourmetten met opa, oma en Jeff. Op die manier is het wel erg lekker thuis komen hoor! We hebben genoten van een gezellige avond, met heerlijk eten.

Komende week en vakantie

Aankomende week moet ik weer werken en de kinderen gaan naar school. Het is alweer de laatste week school, want volgende week is het herfstvakantie! De laatste weken zijn echt voorbij gevlogen. De kinderen doen hun best op school en hebben het ook steeds meer naar hun zin. De regelmaat doet hen gelukkig ook echt goed. Vrijdag zijn zij lekker vroeg vrij, zodat we kunnen genieten van de vakantie!

Qua artikelen staat er deze week best wel wat op de planning. De reviews van Heutink voor Thuis en de Kleine Keuken, maar ook een paar lijstjes met Netflix favorieten. Ik ben gek op oorlogfilms, dus daar komt zeker een lijstje van! Ook heb ik een mooie lijst gemaakt met films die gaan over “corona-achtige perikelen”. Voor de donkere, natte dagen zijn dit wel aanraders. Ben je door de series heen of weet je niet welke film je moet kijken? Bekijk komende week dan sowieso mijn lijsten!

Ons leven met Sam

Afgelopen week heb ik de laatste delen van “Ons leven met Sam” geschreven. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het tonen van jullie interesse. Nog steeds zijn er dagelijks nieuwe lezers en dat vind ik fijn! Ook de fijne reacties waren zeker welkom! Lief, bedankt! Wellicht deel ik later nog een deel met de mooiste momenten die wij met Sam hebben meegemaakt.

Voor nu: een fijn weekend en tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *