Verzorgingsproducten baby & kind tips

baby in bad

Laatste update 22/08/2023 by Nicole

Er zijn talloze verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen te vinden in de winkels. Als je zwanger bent, ben je al snel geneigd van alles aan te schaffen. Een hele collectie Zwitsal of Natusan is niet ongewoon in de kast van newborns. Toch zou je hier beter mee kunnen wachten, want niet iedere baby reageert goed op alle producten. Verzorgingsproducten baby : bekijk hier tips!

Zwitsal – Verzorgingsproducten baby

Babyverzorgingsproducten

Een van de meest bekende merken op het gebied van verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen is Zwitsal. Wanneer je zwanger bent, kun je in de meeste gratis babydozen een proefmonster van Zwitsal babyverzorging vinden. Denk aan shampoo en verzorgende cremes. De geur van Zwitsal is heerlijk! Let op: niet ieder babyhuidje verdraagt dit merk, dus het is verstandig om niet meteen de hele collectie in huis te halen.

Jammer genoeg verdraagt niet iedere baby de heerlijke Zwitsal babyproducten. Schaf dus niet meteen de hele Zwitsal-collectie aan, maar probeer eerst wat proefmonsters uit wanneer je kindje geboren is. Wanneer je kindje de Zwitsal producten niet kan verdragen, kun je kiezen voor de Zwitsal parfum. Wél de lekkere geur, niet de allergische reactie. De parfum spuit je dan uiteraard op de kleding. Zwitsal is onder andere verkrijgbaar in de vorm van: badolie, zachte creme, shampoo, wasgel, schuimbad, talkpoeder, parfum vochtige washandjes en haarlotion.

Natusan Bedtime Bath wasgel

Babyverzorgingsproducten

Natusan heeft allerlei verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen. De meest fijne geur komt van de Natusan Bedtime Bath collectie. Deze collectie wordt jammer genoeg nog maar beperkt aangeboden en is in veel winkels niet meer verkrijgbaar.

Zie je Natusan in een paarse variant? Schaf hem aan! De geur is heerlijk en kindjes vallen beter in slaap na een badje met deze lijn van Natusan. De lijn bestaat uit wasgel, badolie, babyolie en shampoo.

ZARQA haarlotion anti-berg spray

Berg, een veel voorkomend kwaaltje bij jonge baby’s en kinderen. Meestal wordt er aangeraden om speciale anti-bergpads te gebruiken óf babyolie. De babyolie laat je een nachtje intrekken, waarna je de berg gemakkelijk kunt wegkammen. Jammer genoeg komt de berg dan vaak snel weer terug.

ZARQA haarlotion anti-berg spray is een wondermiddel tegen berg. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon na een keer sprayen. Aan een flesje heb je meer dan genoeg voor de behandeling tegen berg.

Bepanthen Baby zalf – Verzorgingsproducten baby

De baby zalf van Bepanthen is een onmisbare, baby musthave in de luiertas en kinderkamer. Ook deze zalf kun je terug vinden in de gratis babydozen. Soms krijg je van de verloskundige ook een klein tubetje gratis om uit te proberen.

Deze zalf kun je onder andere gebruiken voor schrale of gevoelige billetjes en wangetjes. Wanneer baby’s tandjes krijgen, worden de billetjes vaak een beetje rood. Soms is het zo erg dat de billen van je kindje helemaal open liggen. Bepanthen baby zalf werkt perfect tegen rode billetjes en draagt bij aan een sneller herstel.

De zalf werkt verkoelend en de huid herstelt zich een stuk sneller. Een ware baby musthave!

Dermo Care kids – Verzorgingsproducten baby

De verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen van Dermo care hebben ook een fijne geur. Gebruik de 2-in-1 shampoo en anti-klit voor kindjes die al wat haar hebben en de wasgel voor de kleintje. De producten van Dermo care roepen zelden een allergische reactie op.

Iedere fles Dermo care heeft een ander printje. Van Nijntje tot Sesamstraat, maar ook leuke prints voor oudere kindjes. De geur is wel exact hetzelfde. Naast deze doucheproducten verkoopt Dermo Care ook: pleisters, toetendoekjes, styling gel en meer! Het pakket is in roze en blauw verkrijgbaar en is ook leuk om als cadeau te geven!

Pampers sensitive billendoekjes / lotiondoekjes

De billendoekjes van Pampers worden vaak gebruikt in ziekenhuizen. Vooral de sensitive variant is erg populair onder ouders. Deze lotiondoekjes drogen niet snel uit, maar zijn ook niet té nat. Bovendien hebben maar weinig kindjes last van deze doekjes.

Ook de billendoekjes van Etos waren altijd erg goed, maar in 2020 besloten ze over te gaan op een nieuwe formule. Helaas viel de kwaliteit van de billendoekjes toen ineens tegen! Hopelijk luisteren ze snel naar alle klanten en worden ze snel verbeterd.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven