7X DE LEUKSTE SINTERKLAAS ZAK IN 2024

Leukste Sinterklaas zak

De pepernoten liggen alweer in de winkel en ouders zijn alweer op zoek naar de leukste Sinterklaascadeautjes. Als de Goedheiligman in ons land arriveert, gaan veel ouders op zoek naar de leukste Sinterklaas zak! In deze zak worden de leukste cadeautjes gestopt, welke uitgepakt mogen worden op Sinterklaasvond. Bekijk in dit artikel de allerleukste Sinterklaas zakken van dit jaar!

Jute Sinterklaas zak of een andere Sinterklaas zak?

De jute Sinterklaas zak wordt al ontzettend lang gebruikt tijdens Sinterklaasavond en de meeste gezinnen hebben er nog wel eentje in de schuur liggen. Tegenwoordig is er veel meer keus en daar maken veel ouders dankbaar gebruik van. Ondanks dat een traditionele, jute Sinterklaas zak een leuke en klassiek uitstraling heeft, vinden sommige ouders hem saai.

Wil je eens een keer iets anders? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een jute Sinterklaas zak met een opdruk of voor een katoenen, gepersonaliseerde zak voor de cadeautjes. In dit artikel kun je de 7 leukste zakken voor alle cadeautjes bekijken!

1. Gepersonaliseerde Sinterklaas zak met naam

Gepersonaliseerde Sinterklaas zakken zijn anno 2023 helemaal hip! Deze 100% katoenen Sinterklaas zak is leuk én stijlvol! De klassieke, juten Sinterklaas zakken sluiten niet heel gemakkelijk, maar deze zak heeft een handig trekkoordje. Nadat je de zak hebt gevuld met cadeautjes voor het heerlijke avondje kun je hem dus gemakkelijk sluiten. Handig om te weten: de zak heeft een afmeting van 50×70 centimeter.

Heb je ervoor gekozen om deze katoenen Sinterklaas zak te bestellen? Dan krijg je na de bestelling een mailtje met het verzoek de namen door te geven van je kind(eren). Een gepersonaliseerde Sinterklaas zak is veel leuker dan een standaard zak en ze zijn dan ook erg geliefd! Kies voor de naam van je kind(eren) of bijvoorbeeld voor de familienaam. Op die manier heb je jarenlang plezier van de zak!

2. Jute Sinterklaas zak met familienaam

Wil je een klassieke Sinterklaas zak, maar dan wel gepersonaliseerd? Dan kun je voor dit exemplaar kiezen. Deze geborduurde zak zorgt ervoor dat je je cadeautjes op een leuke manier aan de kinderen kunt geven. Na het bestellen krijg je een e-mail met de vraag voor welke namen je kiest, maar je kunt ook voor een andere, korte tekst kiezen. Met een afmeting van 60×110 centimeter ben je er zeker van dat er genoeg cadeautjes in passen.

Deze zak van Sinterklaas voor Pakjesavond is gemaakt van jute en de borduren is rood, in het lettertype Cairo. Wil je graag een stijlvolle, klassieke zak met de namen van je kinderen? Dan is dit zeker een zak om te overwegen.

3. Jute Sinterklaas zak

Ondanks dat dit een vrij simpele, juten Sinterklaas zak is, wordt hij wel vaak verkocht. Deze zak is 110x60cm en heeft ook genoeg ruimte voor de cadeautjes die tijdens Pakjesavond gegeven gaan worden. Ga je aan de slag als Piet? Dan kun je deze zak natuurlijk ook gebruiken voor al het lekkere strooigoed! De zak heeft een opdruk met de tekst: “De allermooiste kadootjes van Sinterklaas” en ziet er vrolijk uit!

4. Goedkope Jute Sinterklaas zakken

Zijn er veel kinderen in het gezin of worden er nog Sinterklaas zakken voor op school of het kinderdagverblijf gezocht? Dan is deze deal heel leuk! Voor deze prijs krijg je in totaal vijf grote, jute zakken waar heel veel Sinterklaas cadeautjes in passen! Je vindt een leuke opdruk op de zak, samen met de tekst “Pietenpost”. De zakken worden gratis verzonden en je kunt ook nog kiezen voor een megavoordeelverpakking van 10 juten zakken!

5. 3x jute Sinterklaas zakken voor Pakjesavond

Voor ouders met meerdere kinderen of bijvoorbeeld een gastouder/kinderdagverblijf/basisschool is er dit leuke voordeelpakket. In het pakket vind je drie jute zakken met verschillende opdrukken. Een fijn voordeel is dat deze zakken extra groot zijn met een afmeting van 60x110cm, zodat er heel wat cadeautjes in passen. De eerste zak heeft een mijter opdruk, de tweede zak een pakjesavond opdruk en de laatste zak een pietenpost opdruk. Deze zakken zijn zeer voordelig geprijsd!

6. YourSurprise Sinterklaas zak

babykerstbal

YourSurprise is dé webshop waar je naartoe moet wanneer het om gepersonaliseerde producten gaat. Of het nu gaat om Moederdag of Sinterklaas: ze hebben de leukste producten voor de fijnste avondjes! De Sinterklaaszakken die ze op dit moment alweer aanbieden zijn ontzettend leuk én te personaliseren.

Voor Pakjesavond kun je momenteel kiezen uit twee verschillende zakken: voor de kleintjes een Woezel en Pip variant, voor de andere kinderen een juten zak die volledig te personaliseren is. Beiden Sinterklaaszakken zijn ontzettend leuk en stijlvol!

Voor gepersonaliseerde boeken (zoals Dikkie Dik, Woezel en Pip enz), shirts, mokken en pietenmutsjes kun je ook terecht bij YourSurprise. De Sinterklaaszak bovenaan dit artikel komt van YourSurprise.

7. Gekleurde, vilten geschenkzak

De laatste zak op de lijst is een bijzondere en daar vind je er niet veel van. Deze Sinterklaaszak is gemaakt van vilt en heeft een afmeting van 90×60 centimeter. De meeste zakken hebben een neutrale uitstraling, maar deze zak is erg kleurrijk! Het 3D effect van de zak maakt alles net even iets leuker en gezelliger! Het is goed om te weten dat je deze zak gemakkelijk kunt sluiten door middel van het koord.

Sinterklaas tips in 2023

Met de feestdagen voor de deur gaan we allemaal op zoek naar cadeautjes en versieringen. Ben je op zoek naar de leukste versiering voor de Sinterklaasdagen? Of wil je jezelf en de kinderen eerst nog voorzien van een eng Halloween kostuum? Op MamaGroeit.nl hebben we veel artikelen geschreven over uiteenlopende onderwerpen, zodat je genoeg inspiratie op kunt doen! Bekijk hieronder een aantal van onze artikelen.

Sinterklaas tips

Halloween tips

Kerst tips

Cadeautips

Geraadpleegde bronnen: Wikipedia

Scroll naar boven