Schleich adventskalender 2022 : bekijk de leukste hier!

Schleich adventskalender 2021

Schleich, een Duits merk dat bekend staat om zijn mooie speelgoed figuren. Voor de echte paardengek of voor kinderen die van dieren houden hebben zij een enorme collectie aan figuren. Gelukkig kun je nu ook speciale adventskalenders aanschaffen, zodat je kind iedere dag iets leuks uit kan pakken in december! Bekijk hier 5x de leukste Schleich adventskalender 2022!

Update: zodra de nieuwste Schleich adventskalenders 2022 online staan, geven we het artikel een update.

Schleich adventskalender 2022

Dit jaar heeft Schleich drie verschillende adventskalenders uitgebracht, welke je momenteel ook al kunt bestellen. Kende je de Schleich adventskalender nog niet? Dan kun je ook nog kiezen uit adventskalenders van vorige jaren! Deze kalenders zijn ook erg leuk en bevatten de mooiste dierenfiguren, zodat je kind zichzelf weer lang kan vermaken.

In de lijst met leukste Schleich adventskalenders kun je de drie nieuwste adventskalenders vinden, maar ook kalenders uit eerdere jaren. Sommige kalenders worden nog steeds zeer goed verkocht en zijn dan ook ontzettend gewild en populair. Ben je voor je andere kind of bijvoorbeeld neefje op zoek naar andere adventskalender? Bekijk dan zeker ook andere artikel met LEGO kalenders!

Bekijk hier ons artikel met de leukste LEGO adventskalenders

1. Schleich adventskalender Horse Club

Deze Schleich adventskalender 2021 is weer verkrijgbaar! Je hebt dan meteen de nieuwste Schleich adventskalender in huis! De Horse Club is één van de drie nieuwe 2021 adventskalender en ze zijn alweer ontzettend populair! In totaal vind je 24 leuke verrassingen in het pakket, waaronder beeldjes en accessoires. Iedere kleine paardenfan zal blij zijn met deze mooie adventskalender!

In het pakket zitten ook altijd speciaal geschilderde beeldjes en coole stickers.

Bekijk hier de Schleich adventskalender 2021 Horse Club bij Amazon

2. Schleich adventskalender 2021 Wild Life

schleich adventskalender 2021

De dagen aftellen naar Kerstmis met behulp van deze Wild Life adventskalender van Schleich, dat is zeker een goed idee! In het pakket vind je 24 verrassingen, welke allen even leuk zijn. Mooie dieren en een echte Ranger! Deze Ranger is niet los verkrijgbaar en dus extra speciaal! Gaat jouw kind de Wild Life verkennen en spelen met de leukste dieren en accessoires?

Bekijk hier de Schleich adventskalender 2021 Wild Life

3. Schleich adventskalender 2021 Farm World

Schleich adventskalender 2021

Voor de echte dierenfan is er de Schleich adventskalender 2021 Farm World. In deze speciale kalender telt je kind af naar Kerst op een leuke manier en vindt hij of zij iedere dag een leuk item. Denk aan een geit, een poes, andere dieren en nog meer accessoires. De sets worden vaak samen verkocht, zodat kinderen een heel dorp met dieren kunnen bouwen.

Bekijk de Schleich adventskalender hier op Amazon

4. Adventskalender Schleich 2020 – Farm World

Op deze pagina van Amazon is de adventskalender 2020 Farm World nog verkrijgbaar

Lees ook  De beste kolfapparaten op een rij + tips & informatie!

Deze adventskalender komt uit 2020, maar is daarom zeker niet minder leuk. Net als bij de andere Schleich adventskalender zitten er 24 verrassingen achter de deurtjes! Alle Schleich figuren zijn zeer gedetailleerd en zorgen voor een educatief, waardevol spel. Een paardje, een hond, een varkentje en zelfs een wolf kun je tegenkomen in dit uitgebreide pakket! Een ware musthave voor de echte dierenfan!

5. Musthave SCHLEICH Dinosaurs Adventskalender 2020 98064

Schleich adventskalender

Deze Dinosaurussen adventskalender is erg leuk en kom je niet vaak tegen. Kinderen zullen 24 verrassingen vinden, waardoor het wachten totdat het Kerstmis is een stuk leuker wordt! Je kunt natuurlijk leuke dinosaurussen in de adventskalender vinden, maar ook accessoires. Op die manier kunnen kinderen zich urenlang vermaken met de inhoud van deze set!

Bekijk hier de Schleich adventskalender

Schleich paarden: razend populair als kerstcadeau

Met de feestdagen voor de deur kunnen we allemaal wel wat inspiratie gebruiken. Ieder jaar zoeken ouders weer de leukste cadeaus uit voor hun kroost, maar dat wordt ieder jaar weer een stukje lastiger. Heb je een dieren- of paardenfan in huis? Dan kun je natuurlijk kiezen voor de ontzettend mooie figuren van Schleich. Vooral de paarden van Schleich zijn erg bekend en populair.

Hierboven zie je de paardenmanege met ruiter set, welke vaak verkocht wordt tijdens de feestdagen. De set is vrij prijzig, maar daar krijg je dan ook speelgoed van zeer goede kwaliteit voor terug. Ook is de set uitgebreid en bevat wel 44 onderdelen! De nieuwe stal is al klaar en ziet er mooi uit met zijn groene deuren en roze ramen.

Er zijn ruime boxen voor de paarden en er liggen strobalen klaar! Vergeet je het voer niet? En maak dan een ritje met de paarden!

Schleich boerderij

Ook de boerderij van Schleich is erg populair en een stukje goedkoper dan de Paarden Club. Let wel op: de set is vaak snel uitverkocht. Soms komt de set weer op voorraad en in andere gevallen moet je enkele weken wachten op de nieuwe levering. Wil je hem graag aanschaffen voor de feestdagen? Wees er dan op tijd bij.

In de set zitten twee mensen, zeven dieren en nog heel wat accessoires die zorgen voor urenlang speelplezier. Zoals je gewend bent van Schleich, zijn alle figuren met veel aandacht voor details gemaakt. Ieder figuur is zorgvuldig beschilderd en je hebt direct speelgoed van goede kwaliteit in huis.

Dit vind je misschien ook leuk

Sinterklaasboeken zonder zwarte piet: lijst met de leukste boeken
LEGO DUPLO: de leukste cadeausets voor de feestdagen!
Pokemon verzamelmap: hier koop je de leukste albums
Beste opvouwbaar bad of babybad: bekijk de leukste!