RAAMSTICKERS PASEN – 10 x de leukste

Raamstickers Pasen

Raamstickers Pasen kopen? Veel mensen versieren graag hun raam tijdens de feestdagen en dat geldt ook voor Pasen. Wees gerust, je hoeft na Pasen niet aan de slag met stickerverwijderaars, want tegenwoordig kun je kiezen voor geweldige, statische raamstickers! In dit overzicht kun je de allerleukste raamstickers voor tijdens de paasdagen bekijken!

10x de leukste Raamstickers Pasen

De laatste jaren zijn raamstickers tijdens feestelijke gelegenheden steeds populairder geworden en raamstickers voor Pasen gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank. Tegenwoordig kun je honderden verschillende raamstickers bestellen, dus hebben wij 10x de leukste raamstickers voor Pasen op een rijtje gezet, inclusief leuke budget tips!

1. Vrolijk Pasen stickers voor op het raam

Dit schattige setje met raamstickers voor Pasen bestaat uit 11 losse stickers, die je naar eigen wens op het raam kunt plakken. De Vrolijk Pasen stickers lijken vrij prijzig, maar je kunt deze jarenlang hergebruiken! De stickers zijn van dubbelzijdig, statisch vinyl gemaakt, zodat je deze het volgende jaar gewoon weer op het raam kunt plakken. Dat is fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Het is belangrijk dat je statische raamstickers op gladde ondervlakken plakt, zodat deze ook mooi blijven plakken. Denk aan een raam, een spiegel of bijvoorbeeld een metalen koelkast. Een ander voordeel is dat deze stickers geen sporen/resten achterlaten, dus zeg maar dag tegen schoonmaken! Let op: zorg dat je het rugpapier netjes houdt, zodat je de stickers na Pasen kunt bewaren.

2. Goedkope raamstickers Pasen

Heb je veel ramen in huis of wil je bijvoorbeeld de klas op school versieren met mooie raamstickers voor Pasen? Dan kun je voor deze uitgebreide set kiezen, welke bestaat uit 9 losse stickervellen. De schattige, vrolijke kleurtjes maken het ramen binnen no-time gezellig en laten zien dat Pasen voor de deur staat! Je kunt deze raamstickers natuurlijk ook gebruiken voor in de winkel.

De statische raamstickers is dit pakket zijn alleen geschikt voor ramen en laten geen vervelende lijmresten achter. Daarnaast kun je alle stickers volgend jaar weer hergebruiken, zodat je er lang plezier van hebt. Ondanks dat de stickers op vellen worden geleverd, kun je natuurlijk zelf beslissen waar je de stickers opplakt. Met een prijs van €15,00 voor 9 vellen is dit een leuke budget tip!

3. Stijlvolle raamsticker Pasen

Houd je niet van drukke ramen, maar wil je wel graag een passende raamsticker tijdens de paasdagen? Dan kun je voor deze stijlvolle raamsticker kiezen. De sticker heeft de vorm van een ei, met daarin de tekst ‘Vrolijk Pasen’. Door de witte kleur past deze raamsticker in vrijwel ieder interieur en je kunt hem jarenlang achter elkaar gebruiken! Na de paasdagen haal je hem gemakkelijk van het raam en bewaar je hem tot volgend jaar.

4. Paashaas raamsticker

Voor mensen die op zoek zijn naar een paashaas raamsticker zijn er allerlei stickers verkrijgbaar. Denk aan vrolijk gekleurde paashaasjes zoals hierboven, maar ook zwarte en witte paashaasjes zijn erg geliefd. De bovenstaande raamsticker voor Pasen is met een afmeting van 45×55 centimeter lekker ruim en geschikt voor verschillende ramen. Net als alle andere raamstickers in dit overzicht is deze sticker herbruikbaar en gemakkelijk te verwijderen na de feestdagen.

5. Paashaas raamsticker Vrolijk Pasen

Paashaasjes raamstickers zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zodat de kans heel klein is dat je niet zult slagen. Hierboven zie je twee schattige, statische paashaasjes met daarboven de tekst ‘Vrolijk Pasen’. De paashazen zijn samen 40×30 centimeter en de tekst is 40×5 centimeter. Kortom: als je bijvoorbeeld het keukenraam wilt versieren, is dit een erg leuke sticker! Uiteraard zijn ook deze raamstickers herbruikbaar en gemakkelijk te verwijderen na de paasdagen.

6. Raamstickers Pasen – haasjes en eieren

Ook deze raamsticker is erg geliefd tijdens de paasdagen. Als je hem onderaan het raam plakt, lijkt het net alsof de haasjes echt op de grond staan! De herbruikbare raamstickers zijn met iets meer dan €8,00 zeker niet duur en gemakkelijk te verwijderen. Let op, want je moet de sticker wel goed opbergen, zodat je hem volgend jaar weer kunt gebruiken.

Je kunt deze sticker in verschillende formaten bestellen, namelijk: klein 15×7 centimeter, middel 20×9,5 centimeter en groot 25×11,5 centimeter. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een transparante- of witte achtergrond.

7. Vrolijk Pasen raamsticker

Deze stijlvolle raamsticker voor de paasdagen is wit en past in vrijwel ieder interieur. Als je de sticker opplakt zoals op de bovenstaande foto, heeft hij een afmeting van 35×27 centimeter. Je bent natuurlijk vrij om je eigen draai aan het ontwerp te geven en de stickers op een andere plek te plakken. Let wel op: deze sticker is geschikt voor eenmalig gebruik en wordt gespiegeld geleverd.

8. Eiermandje raamsticker Pasen

Paashaasjes, schaapjes, eieren: het zijn allemaal bekende voorwerpen wanneer het om Pasen gaat. Wil je graag een hip eiermandje op het raam plakken, welke je volgend jaar ook weer kunt gebruiken? Dan kies je voor dit eiermandje en de tekst ‘Vrolijk Pasen’. De aanbieder van deze raamsticker heb je al een paar keer kunnen bewonderen in dit artikel en ze leveren dan ook mooie stickers! De sticker heeft een afmeting van 35×27 centimeter.

9. Kleurrijke raamstickers Pasen – budget tip

In dit overzicht met leukste raamstickers voor Pasen ben je al een setje tegengekomen met in totaal 9 stickervellen. Ook dit pakket is geschikt voor mensen die meerdere ramen willen versieren met allerlei paasstickers!

Wil je graag de klas versieren of een winkel? Dat kan heel goed met deze set stickers voor Pasen! Na de paasdagen verwijder je de stickers gemakkelijk, zonder dat er vieze lijmresten achterblijven. Let wel op, want de stickers hebben allemaal andere afmetingen en zijn op verschillende plekken op te plakken.

10. Raamsticker kuikentje en paashaas

Wens alle mensen Vrolijk Pasen met deze schattige raamsticker! De sticker heeft een afmeting van 50×50 centimeter en past dus op meerdere ramen. Als je graag een leuke, schattige raamsticker voor Pasen wilt, is dit een goede keus.

Deze raamsticker is gemaakt van polymeer en kan eventueel ook buiten gebruikt worden. Je kunt de sticker na gebruik gemakkelijk van het raam verwijderen en ook bij deze sticker blijven er geen lijmresten over. De meeste stickers hebben sprekende kleuren, maar dit setje is voorzien van lichte kleurtjes die perfect bij het thema passen.

Goedkope raamstickers voor de paasdagen

Wat veel mensen nog niet weten, is dat je bij Amazon.nl vaak heel veel producten voor weinig geld kunt aanschaffen. Op het gebied van raamstickers kun je daar helemaal los, want er zijn ontzettend veel verschillende raamstickers verkrijgbaar. Ook voor Paas-raamstickers zijn er heel veel mogelijkheden, met lage prijzen. Zit jouw favoriete set er niet tussen in dit artikel? Dan adviseren we zeker om daar een kijkje te nemen.

Raamstickers Pasen herbruikbaar?

Herbruikbare producten worden steeds populairder. Een belangrijke reden hiervoor is het verkleinen van de enorme afvalberg, maar ook het besparen van geld is een reden om te kiezen voor herbruikbare raamstickers. Let goed op, want niet alle raamstickers zijn herbruikbaar! Als dit niet het geval is, zul je dit duidelijk in de omschrijving zien staan. Bijna alle raamstickers zijn wel statisch en gemakkelijk verwijderbaar.

Raamstickers aanbrengen

Statische raamstickers aanbrengen op het raam kan nogal een dingetje zijn. Het is sowieso belangrijk dat je het raam heel goed schoonmaakt en ervoor zorgt dat het raam helemaal droog is. Je plaatst de sticker op het raam en drukt hem stevig aan om eventuele luchtbelletjes te verwijderen. Na de feestdagen trek je de sticker van het raam af en plak je hem terug op het rugpapier.

Relevante artikelen in de categorie Pasen

Op Mamagroeit.nl kun je verschillende artikelen lezen in de categorie Pasen. Hieronder kun je links vinden naar enkele van onze populaire artikelen.

Scroll naar boven