Pokémon Celebrations 2021 : leukste sets en boxen!

Hoera! Pokémon viert in 2021 alweer zijn 25e verjaardag! En dat moet natuurlijk ook gevierd worden met speciale kaarten en pakketten voor de échte Pokémon fans. De enorme vraag naar Pokémon Celebrations laat het al duidelijk zien: dit is hét cadeau voor tijdens de feestdagen in 2021! Grijp niet mis en bekijk snel de mooiste en leukste Pokémon Celebrations in 1 overzicht!

Wat is Pokémon Celebrations 2021?

Er zijn in 2021 een aantal speciale Pokémon Celebrations boxen en sets voor de echte Pokémon fans verkrijgbaar, welke niet mogen ontbreken in de collectie van de echte verzamelaar. De Celebrations lijn is een speciale jubileumlijn, met karakter vanuit het hele Pokémon-universum. Natuurlijk vind je in deze speciale collectie ook (herdrukken van) klassieke kaarten, welke zeer gewild zijn! Een bekend voorbeeld hiervan is Charizard, uit de Base set. 

Welke Pokémon Celebrations 2021 boxen en sets zijn er?

Je kunt momenteel uit een aantal boxen en sets kiezen, met allemaal een andere inhoud. Denk aan promokaarten, oversized kaarten en codekaarten voor het online spel. In sommige sets vind je speciale kaartsleeves en boosters. Hieronder kun je de beste en mooiste sets bekijken, inclusief de inhoud. Naast de gave sets geven we ook nog wat tips om de kaarten netjes op te bergen! 

Komt er nog een nieuwe voorraad?

Veel mensen zijn reuze benieuwd naar of de voorraad nog bijgewerkt gaat worden. Opkopers hebben grote hoeveelheden boxen en sets opgekocht, om deze daarna voor veel meer geld door te verkopen. Slim, maar niet leuk wanneer je graag zo’n gave set in huis wilt hebben. 

Er is nog geen duidelijk antwoord op deze vraag. Er worden zo nu en dan hints gegeven, maar het enige dat je kunt doen is zoveel mogelijk het internet in de gaten houden en hopen dat je niet te laat bent!

1. Pokémon Celebrations Premium Figure Pikachu

Ben je op zoek naar hét perfecte kerstcadeau in 2021? Zoek niet verder! Deze geweldige Pokémon Celebrations box is een musthave voor iedere Pokémon fan. Enne, je kunt hem natuurlijk ook voor jezelf bestellen! Met deze box vier je de grootste momenten van de afgelopen 25 jaar. Jammer genoeg is deze box zeer lastig verkrijgbaar en daarom ook aan de prijs.

Onder andere Mew, Ho-Oh en Zamazenta komen terug in de fantastische box. Daarnaast kun je natuurlijk een Flying Pikachu en Surfing Pikachu V als Pokémon V terugvinden. In deze set vind je: 8x Pokémon Celebrations 4-kaart booster packs (ieder pack bevat 4 kaarten), 1x foil promo kaart Pikachu VMAX, 1x foil promo kaart Pikachu V, 3x Pokémon TCG booster packs, code voor Pokémon Trading Card Game Online en een supersize figuur van Gigantamax Pikachu.

2. Pokémon Celebrations Deluxe Pin Collection – Pokémon Kaarten

Een Shiny Mew of een Charizard Base reprint? Het zou zomaar kunnen dat je één van deze grote bazen uit deze doos haalt! In de reviews kun je al lezen dat klanten zeer tevreden zijn met hun aankoop! Welke Pokémon haal jij uit deze gave set? Ook met deze set haal je het beste van de laatste 25 jaar in huis!

Deze set is een stuk goedkoper dan de nummer 1 op deze lijst en dit kun je verwachten: Emaillen pin met Flying en Surfing Pikachu, 4 Pokémon Celebrations 4-kaart booster packs (4 kaarten in iedere pack), 1x foil promo kaart Zacian LV.X, 2x Pokémon booster packs, een informatiesheet en een code voor de Pokémon Trading Card Game.

3. Pokémon Collection Box Charizard

De prijzen van de aangeboden sets brengen nogal wat reacties teweeg en dat is begrijpelijk. De Pokémon Celebrations boxen en sets zijn ontzettend snel uitverkocht en daardoor zeer slecht verkrijgbaar. Hierdoor worden de boxen steeds duurder en dat kan niet iedereen waarderen. De bovenstaande Charizard box is ook verkrijgbaar voor ongeveer €15,00 minder.

Charizard is één van de populaire karakters uit Pokémon, welke vooral bekend is om zijn vlammenwerper. In deze set vind je: een extra grote kaart met Lance’s Charizard V of Dark Sylveon V, een foil promokaart met Charizard of Dark Sylveon, 2x extra Pokémon TCG-boosterpakketten en 4 Pokémon TCG Celebration 4-kaart boosterpacks, een infoblad en codekaart.

4. Pokémon Celebrations Dark Sylveon

Deze Pokémon Celebrations set is ook erg leuk voor de fans en bevat ook weer een boel collectors items. Je kunt de box op BOL.com bestellen via bovenstaande link, maar we weten niet voor hoe lang, want de voorraad gaat hard!

In deze set vind je een foil promokaart met Dark Sylveon V, 4 Pokémon TCG Celebrations 4-kaart booster packs, een extra grote kaart met Dark Sylveon V, 2 extra Pokémon TCG booster packs, een informatie blad en een codekaart voor Pokémon Online TCG.

5. Celebrations set Dragapult Prime

Pokémon Celebrations

Deze Dragapult Prime set is verkrijgbaar vanaf 18 november 2021 en kun je alvast bestellen! Let wel op: het is de Engelse versie. De gave set bevat een folie promokaart, een oversizes kaart van Dragapult Prime, twee keer Pokémon TCG Celebrations boosters, een extra booster, een 4 pocket map, een speciale munt en een codekaart.

6. Pokémon Celebrations Pikachu V-Union

Eén van de meest bekende en populaire figuren in Pokémon is Pikachu, het vriendje van Ash. Ook over deze set is nogal wat commentaar te lezen, omdat de prijzen nogal verschillen per aanbieder. Bedenk wel dat deze sets ontzettend populair en snel uitverkocht zijn, waardoor de echte fans blij zijn dat ze überhaupt een exemplaar aan kunnen schaffen.

Bij BOL.com (hierboven) kun je hem bestellen, maar bij Amazon is hij momenteel ook nog voorradig voor een iets lagere prijs. In de set vind je weer 4 foil promokaarten die samen Pikachu V-Union vormen, een oversized folie kaart, een supporter kaart van Professor Burnet, 4x Pokémon Celebrations 4 kaart booster packs, 2 booster packs en een code voor het online spel.

7. Pokemon 25th Anniversary Booster + 1 x TitanCards 

Pokémon Titan Cards

Wil je graag een Pokémon fan blij maken tijdens de feestdagen of op zijn verjaardag, maar wel voor een redelijk bedrag? Dan kun je kiezen voor de boosterpacks! Gelukkig kun je ook pakjes los aanschaffen, maar in verhouding ben je natuurlijk wel duurder uit. Let op: Engelse versie.

Deze kaarten zijn 100% authentiek en speciaal voor de 25e verjaardag voor Pokémon. In de set vind je een booster pack met vier willekeurige Celebrations kaarten, inclusief Titan Card toploader! Gegarandeerd een succes als kerstcadeau!

8. Elite Trainer Box van Pokémon Celebrations

Dit cadeautje is er eentje voor speciale dagen of voor jezelf! Deze Engelse Elite Trainer box is voor de echte fan en bevat mooie items voor in de collectie. In de luxe box vind je 10x Celebrations-boosters, 5x extra Pokémon boosters, folie kaart van Greninja Star, 45 Energy kaarten, 65x speciale kaartsleeves, een informatieblad, een handboek, damage-counter-dobbelstenen (6), competition-legal coin flip dobbelsteen, markers, een collector box met vier verdelers, codekaart online spel.

9. Celebrations verzamelmap

Wanneer je eenmaal gave Pokémon Celebrations kaarten hebt kunnen bemachtigen, moet je deze ook wel netjes op kunnen bergen. Deze mooie, speciale verzamelmap biedt ruimte voor het opbergen van 360 Pokémon kaarten! Iedere pagina is dubbelzijdig te gebruiken en biedt ruimte voor 9 kaarten per kant. De elastische sluiting maakt het helemaal af. Zoek je een andere verzamelmap? Check dan zeker ons andere artikel!

10. Pokémon Schatkist

Let op: deze gave koffer werd eerder verkocht voor zo’n €30,00. Inmiddels is deze koffer (bijna) nergens meer te bestellen, waardoor de prijzen absurd zijn gestegen. Hier is dan ook veel onvrede over te vinden op internet. Wij plaatsen hem in onze lijst, omdat we op zoek zijn gegaan naar webshops waar de sets überhaupt nog te verkrijgen zijn. Deze gave set is dus eerder geschikt voor de die hard Pokémon fan en niet voor iemand die zomaar een paar items wilt bestellen.

In deze luxe set vind je 6 Pokémon Celebrations 4-kaart booster packs, 3 folie promokaarten (Mimikyu, Light Troxicity, Hydreigon C), 2 x Pokemon booster packs, een Pokemon munt, 4x stickervel, een verzamelmapje, een informatieblad, een notitieblok van Pokémon en een code voor het online spel.

11. Pokémon Celebration Card sleeves

In sommige boxen / sets kun je deze 65 sleeves terugvinden, maar je kunt deze dus ook los bestellen. Let wel op: dit gaat enkel om de sleeves, dus er zitten geen kaarten bij. Om de kaarten netjes te houden, wordt aangeraden om deze te bewaren in een speciale verzamelmap of kaartsleeves. In deze set vind je 65 hoesjes in het theme 25th Anniversary van Pokémon Celebrations!

Aanbod is aan het veranderen

Op het moment van schrijven hebben wij de beschikbare boxen, sets en accessoires in een handig overzicht geplaatst. Wij houden dit in de gaten, maar het aanbod is steeds weer anders. Hieronder kun je de pagina’s bezoeken waar vaak nieuwe items op geplaatst worden. Is het product in de bovenstaande lijst uitverkocht? Houd het dan zeker in de gaten!

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven