Playmobil Princess : tips speelsets en aanbiedingen

Playmobil princess

De Playmobil Princess collectie is uitgebreid genoeg om je kindje de leukste speelsets cadeau te doen. Van Pegasuspaard tot een heus prinsessenkasteel: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bekijk in dit artikel welke Playmobil Princess sets het meest populair zijn en met welke leuke speelsets je kunt uitbreiden.

Playmobil Princess is populair en hip

Brandweerauto’s, kastelen, herenhuizen: Playmobil biedt voor alle kinderen leuke speelsets en ook de Playmobil Princess collectie is een groot succes. Op dit moment is de collectie al uitgebreid genoeg om een ware prinsessenwereld te bouwen en urenlang te spelen met de leukste figuren. Wat dacht je van het magische Pegasuspaard? Of het Koninklijk Paleis? Voor een starterpack betaal je zo’n €9,00, maar je kunt ook voor zeer uitgebreide sets kiezen welke een stuk duurder zijn. Bekijk de leukste sets!

1. Playmobil Princess 70449 : Romantische paardenkoets

Bij een romantische picknick hoort ook een romantische paardenkoets. Betty heeft een uitnodiging van prins Freddy gekregen en hij komt aan in een prachtige koets. Betty krijgt een prachtig boeket van prins Freddy en ze stapt in de koets voor een heerlijke rit. Samen maken ze er een geweldige dag van!

In de set vind je drie Playmobil-figuren, een paardenkoets met paarden, een boeken met bloemen, de picknickmand en natuurlijk andere extra’s voor de prinses!

2. PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel 70448

Is je kind helemaal gek op de Playmobil Princess serie? Dan mag het echte Prinsessenkasteel niet ontbreken! Ook in deze set komt Betty weer terug en leert samen met haar vrienden hoe het is om een échte prinses te zijn. In dit Grote Prinsessenkastel zijn heel veel grote kamers, trappen en torens, zodat ze goed kunnen leren hoe het allemaal is.

Dans in de romantische troonzaal en bak de lekkerste dingen in de keuken. De kleedkamer kan gebruikt worden om jurkjes en accessoires te passen, zodat Betty zichzelf echt een prinses voelt. Betty kan natuurlijk ook genieten van het uitzicht op de tuin van het kasteel, welke ze kan zien vanaf het balkon of de torenkamer. Het prinsessenkasteel is een mooie basis en kan daarna nog uitgebreid worden met allerlei andere speelsets van Playmobil.

3. Koninklijk Paleis Playmobil Princess 6848

Het Koninklijk Paleis is een mooi cadeau voor heel bijzondere dagen. Is je kind jarig of wil je graag een groot, gezamenlijk cadeau geven? Dan is dit een mooie optie! Het Paleis heeft grote, gouden poort met een heel hoge toren. Er zijn mooie draaitrappen en veel kamers met heel veel luxe. In het grote paleis wonen de koning en koningin.

Leuk om te weten: dit paleis heeft allerlei speelelementen. Je kunt de poort van zowel de binnen- als de buitenkant open en sluiten met een draaibaar slot. Heeft je kind ook de koninklijke koets? Dan kan deze door de poort naar de tuin gereden worden. Versier de gevels en het slot van de poort met de mooie, roze diamantjes. Voor dit paleis zijn er diverse uitbreidingssets.

4. Playmobil Princess Koninklijk Slot 6849

Het Koninklijk Slot van Playmobil Princess is een mooie uitbreiding op het Paleis, maar kan ook als basisset worden gebruikt en daarna worden uitgebreid. Momenteel is de set in prijs verlaagd! Deze speelset is uit te breiden met alle Koninklijke sets, maar je kind kan zich ook uren vermaken met deze set op zichzelf.

In het Koninklijk Slot wonen de koningin en koning. De salon van de koningin en babykamer zijn te bereiken via de mooie draaitrap. Misschien kom je de koning tegen, die vaak op zijn troon zit. Afmetingen van het Koninklijk Slot: 57 x 26 x 54 cm.

5. Koninklijke slaapkamer + hemelbed 6851

De Koninklijke Slaapkamer heeft een prachtig hemelbed en is eigenlijk bedoeld om het Koninklijk Paleis te voorzien van een ingerichte slaapkamer. Deze uitbreidingsset is overigens ook erg geschikt om als cadeau te geven, want kinderen kunnen ook met de set spelen wanneer zij geen groot paleis tot hun beschikking hebben.

In de set vind je ook een baby, welke natuurlijk ook een mooie wieg heeft om in te slapen. Naast deze leuke accessoires kun je er ook nog voor kiezen om de jurk van de koningin te versieren met een diamant.

6. Playmobil Groot Prinsessenkasteel Princess 70447

Bovenin de lijst heb je al een Prinsessenkasteel kunnen bekijken, maar dit kasteel is net iets groter. In het Grote Prinsessenkasteel woont Betty, een zelfverzekerd meisje dat deelneemt aan de Prinsessen-academie. Hoe moet je eigenlijk een echte prinses zijn? In dit extra grote kasteel beleeft ze samen met haar vrienden allerlei avonturen.

Voor dit Playmobil Princess Prinsessenkasteel zijn allerlei speelsets verkrijgbaar om hem uit te breiden. Denk aan de kleedkamer, eetzaal en de muziekkamer. In deze set vind je twee figuren (Betty en haar moeder), een groot kasteel met wel zeven kamers, een voetenbankje en een troonzaal met veel accessoires.

7. Princess Paardrijlessen van Playmobil

Van iedere prinses wordt verwacht dat ze kan paardrijden. Hoog tijd om eens een aantal paardrijlessen te volgen! Deze set hoort bij de Princess collectie en past daarom perfect bij het kasteel of het paleis. Pina is een koninklijke rij-instructeur en leert prinsessen precies hoe ze voor de paarden moeten zorgen en hoe zij het best met paarden om kunnen gaan.

Rijden met een dameszadel is nogal een uitdaging, maar Pina leert de prinses alles! Laat je kind uren spelen met deze leuke set! In de set vind je twee paarden, een vogel, stalelementen, een ladekast, een zijzadel, rijhelmen en twee figuren (Pina en de koning).

8. Starterpack Princess Playmobil 70504

Het startpakket van Playmobil Princess is een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen. Dit cadeautje is budgetvriendelijk en is gegarandeerd een succes! De kleine prins is lekker aan het picknicken bij het meer met zijn mama, de koningin. Het picknickkleed wordt neergelegd, de taart wordt in stukken gesneden en de prins rijdt met zijn stokpaardje om het meertje. De zwaan vindt het allemaal maar interessant en kijkt nieuwsgierig toe!

In de set vind je een koningin, een prins, twee konijnen, een zwaan, picknickkleed, een stokpaardje en andere accessoires.

9. PLAYMOBIL Princess Kasteelbakkerij 70451

Naast het bespelen van een instrument is het natuurlijk ook handig voor een prinses om te leren bakken en koken. De kasteelbakkerij is een ontzettend leuke uitbreidingsset, die geliefd is door zeer veel kinderen. Bak de meest lekkere koekjes en taarten en laat deze serveren aan de gasten!

In deze Kasteelbakkerij set vind je allerlei leuke accessoires, zoals: taarten, koekjes, donuts, een tafel en nog veel meer! De set past prima bij het Koninklijk Slot of Paleis.

10. Playmobil meeneemkoffer 5650

De meeneemkoffers (Carry case) van Playmobil zijn altijd een groot succes. Wanneer je op pad gaat met de kinderen, kunnen zij hun favoriete speelgoedsets gemakkelijk meenemen. Er is momenteel ook een leuke meeneemkoffer van de Princess-serie verkrijgbaar! Let wel op dat Playmobil vaak kleine onderdelen bevat, welke niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar.

11. Playmobil Koningskinderen met Pegasus en veulen 5478

In deze speelset zitten de koningskinderen die spelen met Pegasus en het veulen. Samen spelen ze verstoppertje! De set is erg leuk als aanvulling op de grote Playmobil Princess sets, om op die manier een hele Prinsessenwereld te creëren!

12. Slaapkamer van de prinses : Playmobil Prinses 6852

De slaapkamer van de prinses kun je gebruiken om het Koninklijk Paleis of Slot in te richten. Laat de prinses heerlijk slapen in het prachtige bed en laat haar spelen met haar speelgoed. De pop ligt in een wieg en ze heeft zelfs een katje in de kamer! In de set vind je allerlei leuke accessoires, zodat de set ook leuk is om te geven wanneer een kind nog geen grotere sets heeft.

Andere Playmobil Princess sets

Bovenstaande speelsets zijn momenteel het meest populair wanneer het gaat om cadeautjes. Naast deze sets zijn er nog vele andere sets verkrijgbaar, zodat je een ware Prinsessenwereld kunt bouwen! Denk aan een gemaskerd bal, een mooie slaapzaal, de kleedkamer waar je de mooiste baljurk aan kunt trekken en nog veel meer.

Aanbiedingen, kortingen en goedkope Playmobil Princess

Op dit moment worden er via BOL.com en Amazon.nl veel leuke Playmobil sets aangeboden voor leuke prijzen. Veel sets zijn afgeprijsd, zodat je goedkoper kennis kunt maken met deze leuke, nieuwe collectie. Op Amazon kun je nog veel sets vinden die je op BOL.com niet tegenkomt, zoals andere meeneemkoffers en Princess gift sets!

SpeelgoedSpeelgoed

Relevante artikelen

Scroll naar boven