Over mij

Zeeland op zijn mooist
Foto; zomer 2020 Puntje Vlissingen

Zonder al teveel poespas: een werkende, jonge moeder van vier kinderen. Woonachtig in het prachtige Zeeland. Toegegeven: ik ben geen écht Zeeuws meisje. De eerste 22 jaar van mijn leven heb ik doorgebracht in de Randstad.

Toen ik de mooie leeftijd van 22 bereikt had en inmiddels ook twee kindjes rond had lopen, besloot ik mezelf in Zeeland te vestigen. Dit was een hele ommekeer, maar inmiddels voel ik mij hier wel helemaal thuis. De kinderen zijn niet anders gewend, maar vinden het toch ook wel heel fijn als we bijvoorbeeld bij mijn familie in Zuid-Holland op bezoek gaan.

Inmiddels zijn er nog twee kinderen bij gekomen en genieten we van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Wij kunnen intens genieten van een middag fietsen en een strandje meepikken. Ik ben van plan om hier ook nog wat over te schrijven, zodat je kunt zien hoe leuk een weekendje weg of vakantie in Zeeland kan zijn.

Verder probeer ik mezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen en houd ik mij bezig met het genereren van een (deels) passief inkomen. Op deze manier houd ik meer tijd over voor de kinderen en doe ik wat ik écht leuk vind.

Kom je af en toe terug? De komende tijd zullen we genoeg nieuwe berichten plaatsen, zodat je ons leert kennen.

Samenwerken?
Voor een leuke samenwerking sta ik altijd open. Echter moet het wel passen bij mijn doelgroep. Reviews over producten moeten interessant zijn op het gebied van kinderen, vakanties, inkomen en moederschap. Dagjes weg of (korte) vakanties moeten vooral gericht zijn op kinderen.    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *